Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Jao jao ajte bone spavajte jos mahalate.... Meni moj grije ledja jos da je bio Horan ove trudnicke noge da izmasira ma nebi ga ni Zasto mjenjala a dok ga pogledam propjevat ce I sto jest I nije
Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato
evo i ja bi nešto napisala a neznam šta bi jer mi nismo ljubomorni-većinom.al nedavno je pročitao pp koja istodobno dolazi na mail i zabrinuto pitao tko ti je onaj hanady
a ja bila ljubomorna na jednu zensku, inace nasu dobru forumasicu koja je napisala mm, da je trenutno u veoma sexy haljini Prepoznat ce se ona.... Sto biste savjetovale curke, zene, dame???
a ja bila ljubomorna na jednu zensku, inace nasu dobru forumasicu koja je napisala mm, da je trenutno u veoma sexy haljini Prepoznat ce se ona.... Sto biste savjetovale curke, zene, dame???
gluho bilo ja sam da se razdvoje profili na fb zauvijek
Moja vesela lako bi ja da je do face- a nego preko sms- a Sta savjetujes
Moja vesela lako bi ja da je do face- a nego preko sms- a Sta savjetujes
poruku je greškom pročitao tm ili... ne kontam, zezaš a?
sporty mama jednom slala toj forumašici sms s muževog broja i tako broj ostao u mobitelu u ove, i ona jednom poslala na taj broj ne znajuć da je to br njenog mm.
sve se odigralo u brzini,dva broja jedno ispod drugog a imena još nisu bila ukucana(lijenost ) al ne brini se,tvoj mm nije tip te formašice jer ta forumašica voli starije
Puno vam hvala drage forumašice , na savjetima... vidim ja vama je ovdje pravo zabavno..:)) Inače javila sam se po prvi put na ovoj temi..šta cu morala sam da olakšam dušu...stvarno ste pune razumjevanja..pusa za sve vas....pa se druzimo i u buduće :))))
meni sad nije ništa jasno, što bi neka forumašica drugoj forumašici pisala da je u sexy haljini
hahhahhah ej sto vesela rece ni meni nije nista jasno ali je zabavno hahhhha svega ima u Bozijoj basti :))
nisam ni ja inace ljubomorna, ali bi me bas iznerviralo takvo ponasanje, a i mm kad bi mi rekao da spakujem kofere ako mi se ne svidjaju njegove "prijateljice". i ja mislim da im sala nije bila na mjestu i da su stvarno pretjerali, ne bi mi palo napamet da tako ocijukam sa zauzetim muskarcem kao te glupace!
i ponovo dijelim tvoje misljenje :)))) ma ja bih stavrno otisla pa da vidim nemoze biti da mm bude preca prijateljica nego ja ako je vec onda nema on sta samnom da trazi neka ide njoj ,meni nebi bilo uopste bitno sta je ona rekla jer je ocito niskog karaktera nego bitno mi je kako on reaguje i koliko sam njemu bitna .
nedi duso ti preuzmi stavri u svoje ruke nedaj da neko malti s tobom sto se vise pustis vise te gaze a cim pokazes da imas zube vjeruj mi odmah se svi ustrucavaju , sa tom se nebih prepirala nebih se spustila na njen nivo nego kulturno svom muzu daj do znanja neke stavri tako da je on sam odbaci"akomu je stalo do tebe " i da se ona sama stidi a ti osani dostojanstvena.
I ja sam tako godinama imala na oku mm jedna bivsa s kojim je hodao 7 god. i jedna "umalo za ozbiljno" kao ja nisam ljubomorna i kao se mi druzimo, al oni mene nikada nisu gledali kao prijateljicu nego ko neko s kime mogu "lako" Ja sam sve to trpela reko' hajd' da ja ne ispadam uvijek ljubomorna ludaca jer i to jesam ispadala kad sam sveki put pominjala neke njihove potjege koje nisu bile bas "prijateljske". Naravno, to je mm uvijek godilo, kao pothranjivanje egoa a ja ljubomorna ludaca. Ali rekoh nek bude samo da sam ja blizu da ih na oku drzim. E sad su one postale mm f/b prijateljice i pocele se dopisivati s njim i mi smo se leeeepo posvadjali ali dzaba. Ja sam opet ispala ludaca koja pretjeruje i presla sve granice, on ce se uvijek druziti i dopisivati s kim hoce jer mu je " savijest cista", a ako meni to ne pase mogu si pospremiti kofere i otici. To je bio njegov odgovor..zato draga moja, saseci u korijene sve sto te muci, pre nego sto crv sumnje pocne jesti tvoju dusu.
Ja draga na tvom mjestu bi iste sekunde spakovala NJEGOVE koffere i istjerala ga na polje. Pa da vidimo hoceli ga njegove prijateljice primiti, hoce li mu ona kuhti, peglati itd. ili ce kao sto Mirkica rece citav zivot kajati. Jer su to takve zene, koje cim dobiju sta su htjele izgube interes i traze sebi drugo zanimanje! A njemu da ce toliko cita savjest sam bi skonto da to nije tako ok, posebno ako se ona njemu dobacuje. Nisu oni toliko glupi, skontaju oni odma ako ih neka treba smeka,kako se oni znaju izraziti!
I ja sam tako godinama imala na oku mm jedna bivsa s kojim je hodao 7 god. i jedna "umalo za ozbiljno" kao ja nisam ljubomorna i kao se mi druzimo, al oni mene nikada nisu gledali kao prijateljicu nego ko neko s kime mogu "lako" Ja sam sve to trpela reko' hajd' da ja ne ispadam uvijek ljubomorna ludaca jer i to jesam ispadala kad sam sveki put pominjala neke njihove potjege koje nisu bile bas "prijateljske". Naravno, to je mm uvijek godilo, kao pothranjivanje egoa a ja ljubomorna ludaca. Ali rekoh nek bude samo da sam ja blizu da ih na oku drzim. E sad su one postale mm f/b prijateljice i pocele se dopisivati s njim i mi smo se leeeepo posvadjali ali dzaba. Ja sam opet ispala ludaca koja pretjeruje i presla sve granice, on ce se uvijek druziti i dopisivati s kim hoce jer mu je " savijest cista", a ako meni to ne pase mogu si pospremiti kofere i otici. To je bio njegov odgovor..zato draga moja, saseci u korijene sve sto te muci, pre nego sto crv sumnje pocne jesti tvoju dusu.
Ja draga na tvom mjestu bi iste sekunde spakovala NJEGOVE koffere i istjerala ga na polje. Pa da vidimo hoceli ga njegove prijateljice primiti, hoce li mu ona kuhti, peglati itd. ili ce kao sto Mirkica rece citav zivot kajati. Jer su to takve zene, koje cim dobiju sta su htjele izgube interes i traze sebi drugo zanimanje! A njemu da ce toliko cita savjest sam bi skonto da to nije tako ok, posebno ako se ona njemu dobacuje. Nisu oni toliko glupi, skontaju oni odma ako ih neka treba smeka,kako se oni znaju izraziti!
Lilipop jeli to nekad prije bilo ili sad u skorije vrijeme,jel se i sad to dešava ?
Meni kad bi tako rekao i nastavio se dopisivati sa kojekakvim vješticama ja bi mu nabila računar na glavu,ne iz ljubomore nego što me pravi budalom.
joj sto je ova tema postala aktuelna samo neka se mahala Neutjesna a gdje bi onda tastaturu i misa nabila, u dupe da mu vire kablovi dok bude kupio kofere prema vratima
Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato