Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
nisam ni ja inace ljubomorna, ali bi me bas iznerviralo takvo ponasanje, a i mm kad bi mi rekao da spakujem kofere ako mi se ne svidjaju njegove "prijateljice". i ja mislim da im sala nije bila na mjestu i da su stvarno pretjerali, ne bi mi palo napamet da tako ocijukam sa zauzetim muskarcem kao te glupace!
kad bi mi muž rekao navedeno ja bi ga ostavila, ne bi vala nakon takvih riječi mogla ostati, nešto bi mi se gadio Znalo mi se više puta desiti da neka gospoda pokušavaju svojim tupavim upadicama narušiti naš mir al meni je to sve smiješno, ispadaš veći mangup kad uzvratiš šalom nego kad ko kakva budala se primiš na svaku i ispadaš ljubomorna i isfrustrirana Mislim da je sve stvar samouvjerenosti odnosno sigurnosti u svog bračnog druga, ako znaš da je sve pod kontrolom mogu ti borbene pjevati ti se ne primaš Osim toga na ovakve vrste upadica trebao bi reagirati suprug a ne da ćuti ko mamlaz Kad bi meni neki moj prijatelj rekao takvo nešto pred mm ja bi odreagirala ne bi čekala reakcije mm
< Poruku je uredio veeseelaa -- 12.3.2010 0:16:02 >
ja bih njemu spakovala kofere i to sve fino ispeglano i čisto uredno mu složila....al ovakvu primjedbu nebih vala ni porvocirala. ma samo staloženo, šta se imaš svađat oko gluposti...ustvari šta se imaš svađat uopšte. ja se nikad sa njim ne prepirem...ja samo ušutim...i šta god pita i radi ja šutim i on skonta...pusti lava dok spava...2 puta sam riknula...nebi ni on više pokušavao da budi lava kad spava.
sori tacher al ja ovo ne kontam, zašto da profil na fb bude zajednički? ajde brate imaj svoj a ja svoj, šega mi da ne mogu ništa s jaranicama prokomentirati a da on ne pročita Ja ovako ne bi mogla, brate i u braku treba svak da ima svoju intimu Ja imam par prijatelja koji imaju 2 u 1 profil i meni je to čudno pravo, nikad neznam ko je online od njih dvoje ko mi šalje poruke, ko mi od njih dvoje komentira status ili foto Smatram da smo toliko dobre da te mogu pitati jer sam jako znatiželjna: zašto imaš na fb profil 2 u 1? predostrožnosti radi ili sasvim nešto drugo?
< Poruku je uredio veeseelaa -- 12.3.2010 0:22:29 >
mm nema hvala bogu takve prijatleljice, fb nam je zajednicki, tako da imamo uvid u friends:) nemam ni ja takve prijatelje hvala bogu
sori tacher al ja ovo ne kontam, zašto da profil na fb bude zajednički? ajde brate imaj svoj a ja svoj, šega mi da ne mogu ništa s jaranicama prokomentirati a da on ne pročita Ja ovako ne bi mogla, brate i u braku treba svak da ima svoju intimu Ja imam par prijatelja koji imaju 2 u 1 profil i meni je to čudno pravo, nikad neznam ko je online od njih dvoje ko mi šalje poruke, ko mi od njih dvoje komentira status ili foto
ja sam uvijek online jer ga on skoro nikad ne koristi, al nam ne smeta da bude zajednicki jer ionako poznajemo skoro sve prijatelje jedno od drugog pa nemamo tajni i svejedno mi. a sto se tice pricanja sa drugaricama za to praktikujemo kafe, a ne fb
a mm inace ne voli te stranice jer misli da sluze za upoznavanja i svaleranja, pa mi je u pocetku prigovorio sta ce mi profil na fb (jer je on bio taj ljubomorni u vezi),pa smo se na kraju dogovorili da bude zajednicki i sad ga ja 99% koristim
i moj je malko ljubomoran i stalno se pita šta tipkam po računaru al ja ga pustim da se živcira, kad se duri sladak mi je i seksi inače mm net ne zanima uopće tako da i nema profil na fb Mene čak "nervira" kad mi neko od prijatelja mm pošalje zahtjev za prijateljstvo, sve kontam njegovi špijuni
i moj je malko ljubomoran i stalno se pita šta tipkam po računaru al ja ga pustim da se živcira, kad se duri sladak mi je i seksi inače mm net ne zanima uopće tako da i nema profil na fb Mene čak "nervira" kad mi neko od prijatelja mm pošalje zahtjev za prijateljstvo, sve kontam njegovi špijuni
moj visi na kompjuteru al interesuju ga druge stvari. inace mi ti imamo 2 kompjutera i svako na svom, ko u office-u ma sad vise nije tako ljubomoran od kako sam rodila al prije je bilo... a sve bez razloga, al eto, sta ces ,takav tip-nepovjerljiv inace u zivotu. a ja opet susta suprotnost. al dobro je, smirio se polako
ja se nekad iz zezancije pravim da sam ljubomorna a uopce nisam. nekidan tako otisao kod rodjaka i ja vidjeh da je rodjak online na fb chatu i pitam ga hoce li mm brzo kuci. a oni skontali mene zezati malo i rodjak napisa : otkud to, pa nije ni dolazio kod mene. a ja ko iz pika: mora da je s nekom studenticom onda
ja se nekad iz zezancije pravim da sam ljubomorna a uopce nisam. nekidan tako otisao kod rodjaka i ja vidjeh da je rodjak online na fb chatu i pitam ga hoce li mm brzo kuci. a oni skontali mene zezati malo i rodjak napisa : otkud to, pa nije ni dolazio kod mene. a ja ko iz pika: mora da je s nekom studenticom onda
hahhah ista sam ti draga moja, šega mi bude koliko sam uvjerena da ga u životu zanimam samo ja pa onda nešto lupim nidje veze, ko fol ja ljubomorna i sumljičava
< Poruku je uredio veeseelaa -- 12.3.2010 0:47:36 >
a kad me pocne nekad zezati da je pun grad slobodnih studentica, ja mu kazem: ih, ko da ce studentica htjeti s tobom! ne vozis dobro auto, nemas para da joj kupujes skupe poklone i izvodis na vecere, sad te mlade koje hoce starije uglavnom padaju na lovatore, a uz to su jos studentice i pune zivota, hoce na party-e, da plesu u kafani citavu noc, a ti penzija, kucni tip, ko da bi izdrzao taj tempo!
neka nama naših divnih muževa, ja svog tako volim, volim i tako se divno slažemo (osobito u sexu ) nema mjesta za ljubomoru, to je u mom slučaju gubljenje vremena Žena uvijek zna kad je voljena, srce to osjeća jooooj još ću se raznježiti
neka nama naših divnih muževa, ja svog tako volim, volim i tako se divno slažemo (osobito u sexu ) nema mjesta za ljubomoru, to je u mom slučaju gubljenje vremena Žena uvijek zna kad je voljena, srce to osjeća jooooj još ću se raznježiti
potpisujem, jos da nije ters ujutro! al niko nije savrsen!
reklama za grabljivice tudjih muzeva
to sam i ja svom muzu jednom prilikom predlozila odoh i ja u krevet...laku noc