|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: LJubomora na supruga?
12.3.2010 0:14:39   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: teacher75

nisam ni ja inace ljubomorna, ali bi me bas iznerviralo takvo ponasanje, a i mm kad bi mi rekao da spakujem kofere ako mi se ne svidjaju njegove "prijateljice". i ja mislim da im sala nije bila na mjestu i da su stvarno pretjerali, ne bi mi palo napamet da tako ocijukam sa zauzetim muskarcem kao te glupace!

kad bi mi muž rekao navedeno ja bi ga ostavila, ne bi vala nakon takvih riječi mogla ostati, nešto bi mi se gadio
Znalo mi se više puta desiti da neka gospoda pokušavaju svojim tupavim upadicama narušiti naš mir al meni je to sve smiješno, ispadaš veći mangup kad uzvratiš šalom nego kad ko kakva budala se primiš na svaku i ispadaš ljubomorna i isfrustrirana
Mislim da je sve stvar samouvjerenosti odnosno sigurnosti u svog bračnog druga, ako znaš da je sve pod kontrolom mogu ti borbene pjevati ti se ne primaš
Osim toga na ovakve vrste upadica trebao bi reagirati suprug a ne da ćuti ko mamlaz
Kad bi meni neki moj prijatelj rekao takvo nešto pred mm ja bi odreagirala ne bi čekala reakcije mm

< Poruku je uredio veeseelaa -- 12.3.2010 0:16:02 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 201
12.3.2010 0:18:30   
Hanady RR
ja bih njemu spakovala kofere i to sve fino ispeglano i čisto uredno mu složila....al ovakvu primjedbu nebih vala ni porvocirala. ma samo staloženo, šta se imaš svađat oko gluposti...ustvari šta se imaš svađat uopšte. ja se nikad sa njim ne prepirem...ja samo ušutim...i šta god pita i radi ja šutim i on skonta...pusti lava dok spava...2 puta sam riknula...nebi ni on više pokušavao da budi lava kad spava.user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 202
12.3.2010 0:20:30   
veeseelaa

mm nema hvala bogu takve prijatleljice, fb nam je zajednicki, tako da imamo uvid u friends:) nemam ni ja takve prijatelje hvala bogu

sori tacher al ja ovo ne kontam, zašto da profil na fb bude zajednički? ajde brate imaj svoj a ja svoj, šega mi da ne mogu ništa s jaranicama prokomentirati a da on ne pročita
Ja ovako ne bi mogla, brate i u braku treba svak da ima svoju intimu
Ja imam par prijatelja koji imaju 2 u 1 profil i meni je to čudno pravo, nikad neznam ko je online od njih dvojeuser posted image user posted image  ko mi šalje poruke, ko mi od njih dvoje komentira status ili foto
Smatram da smo toliko dobre da te mogu pitati jer sam jako znatiželjna: zašto imaš na fb profil 2 u 1? predostrožnosti radi ili sasvim nešto drugo?

< Poruku je uredio veeseelaa -- 12.3.2010 0:22:29 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 203
12.3.2010 0:24:21   
teacher75

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

mm nema hvala bogu takve prijatleljice, fb nam je zajednicki, tako da imamo uvid u friends:) nemam ni ja takve prijatelje hvala bogu

sori tacher al ja ovo ne kontam, zašto da profil na fb bude zajednički? ajde brate imaj svoj a ja svoj, šega mi da ne mogu ništa s jaranicama prokomentirati a da on ne pročita
Ja ovako ne bi mogla, brate i u braku treba svak da ima svoju intimu
Ja imam par prijatelja koji imaju 2 u 1 profil i meni je to čudno pravo, nikad neznam ko je online od njih dvojeuser posted image user posted image  ko mi šalje poruke, ko mi od njih dvoje komentira status ili foto

ja sam uvijek online jer ga on skoro nikad ne koristi, al nam ne smeta da bude zajednicki jer ionako poznajemo skoro sve prijatelje jedno od drugog pa nemamo tajni i svejedno mi. a sto se tice pricanja sa drugaricama za to praktikujemo kafe, a ne fb

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 204
12.3.2010 0:26:52   
veeseelaa
dobro, tako sam i mislilauser posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 205
12.3.2010 0:29:26   
teacher75
a mm inace ne voli te stranice jer misli da sluze za upoznavanja i svaleranja, pa mi je u pocetku prigovorio sta ce mi profil na fb (jer je on bio taj ljubomorni u vezi),pa smo se na kraju dogovorili da bude zajednicki i sad ga ja 99% koristimuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 206
12.3.2010 0:33:02   
veeseelaa
i moj je malko ljubomoran i stalno se pita šta tipkam po računaru al ja ga pustim da se živcira, kad se duri sladak mi je i seksiuser posted image  
inače mm net ne zanima uopće tako da i  nema profil na fb
Mene čak "nervira" kad mi neko od prijatelja mm pošalje zahtjev za prijateljstvo, sve kontam njegovi špijuniuser posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 207
12.3.2010 0:36:30   
teacher75

i moj je malko ljubomoran i stalno se pita šta tipkam po računaru al ja ga pustim da se živcira, kad se duri sladak mi je i seksiuser posted image  
inače mm net ne zanima uopće tako da i  nema profil na fb
Mene čak "nervira" kad mi neko od prijatelja mm pošalje zahtjev za prijateljstvo, sve kontam njegovi špijuniuser posted image user posted image user posted image

moj visi na kompjuteru al interesuju ga druge stvari. inace mi ti imamo 2 kompjutera i svako na svom, ko u office-u user posted image ma sad vise nije tako ljubomoran od kako sam rodila al prije je bilo...user posted image a sve bez razloga, al eto, sta ces ,takav tip-nepovjerljiv inace u zivotu. a ja opet susta suprotnost. al dobro je, smirio se polako user posted image

Neposredna veza do poruke: 208
12.3.2010 0:38:54   
veeseelaa
moj je čini mi se ljubomorniji od kada sam rodilauser posted image user posted image user posted image  e stvarno su šašavi ti muškarciuser posted image

< Poruku je uredio veeseelaa -- 12.3.2010 0:39:20 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 209
12.3.2010 0:41:04   
teacher75
ja se nekad iz zezancije pravim da sam ljubomorna a uopce nisam. nekidan tako otisao kod rodjaka i ja vidjeh da je rodjak online na fb chatu i pitam ga hoce li mm brzo kuci. a oni skontali mene zezati malo i rodjak napisa : otkud to, pa nije ni dolazio kod mene. a ja ko iz pika: mora da je s nekom studenticom onda user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 210
12.3.2010 0:44:05   
veeseelaa

ja se nekad iz zezancije pravim da sam ljubomorna a uopce nisam. nekidan tako otisao kod rodjaka i ja vidjeh da je rodjak online na fb chatu i pitam ga hoce li mm brzo kuci. a oni skontali mene zezati malo i rodjak napisa : otkud to, pa nije ni dolazio kod mene. a ja ko iz pika: mora da je s nekom studenticom onda user posted image user posted image user posted image

hahhah ista sam ti draga moja, šega mi bude koliko sam uvjerena da ga u životu zanimam samo ja pa onda nešto lupim nidje veze, ko fol ja ljubomorna i sumljičavauser posted image

< Poruku je uredio veeseelaa -- 12.3.2010 0:47:36 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 211
12.3.2010 0:48:52   
teacher75
a kad me pocne nekad zezati da je pun grad slobodnih studentica, ja mu kazem: ih, ko da ce studentica htjeti s tobom! ne vozis dobro auto, nemas para da joj kupujes skupe poklone i izvodis na vecere, sad te mlade koje hoce starije uglavnom padaju na lovatore, a uz to su jos studentice i pune zivota, hoce na party-e, da plesu u kafani citavu noc, a ti penzija, kucni tip, ko da bi izdrzao taj tempo!

Neposredna veza do poruke: 212
12.3.2010 0:51:32   
veeseelaa
Jastuci na prozoru
Jedan nula za ljubomoru.
Malko mi već popušta
Izolacija na živcima
Udaraš čežnju, dušo.

Kao mali nervni slom
Suza je sa posvetom.
U mojoj glavi si na sigurnom,
Gade.
Ko te dade.

Vidi ispod haljine
Nema tajne, znaš
Uvijek si sa moje lijeve strane
U kući ljubomore.

Ljubomora, ljubomora,
To je ljubav, to se tako mora.

Neće me prvi san,
Nije strašno,
Nije svaki dan.
Krevet k'o samostan,
Nije strašno,
Nije svaki dan.

Gade.

Pijan mi je dekolte
Ajde brže ostari
Da te više niko ne voli
Ni žene,
Osim mene
.user posted image

< Poruku je uredio veeseelaa -- 12.3.2010 0:52:26 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 213
12.3.2010 0:53:46   
teacher75
e vala je ostario, jos malo pa 38 kuka, gdje ces vise user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 214
12.3.2010 0:56:50   
veeseelaa
neka nama naših divnih muževa,
ja svog tako volim, volim i tako se divno slažemo (osobito u sexuuser posted image user posted image user posted image )
nema mjesta za ljubomoru, to je u mom slučaju gubljenje vremena
Žena uvijek zna kad je voljena, srce to osjećauser posted image
jooooj još ću se raznježitiuser posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 215
12.3.2010 0:58:11   
teacher75

neka nama naših divnih muževa,
ja svog tako volim, volim i tako se divno slažemo (osobito u sexuuser posted image user posted image user posted image )
nema mjesta za ljubomoru, to je u mom slučaju gubljenje vremena
Žena uvijek zna kad je voljena, srce to osjećauser posted image
jooooj još ću se raznježitiuser posted image user posted image

potpisujem, jos da nije ters ujutro! al niko nije savrsen!

Neposredna veza do poruke: 216
12.3.2010 0:59:38   
veeseelaa
Bona ovaj ti moj ni ujutro ters nijeuser posted image user posted image user posted image  savršen čo'ekuser posted image user posted image user posted image user posted image
kad ja sutra otvorim temu "našla sam dokaze da me vara" hahahhaah

< Poruku je uredio veeseelaa -- 12.3.2010 1:01:12 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 217
12.3.2010 1:01:58   
Hanady RR

Bona ovaj ti moj ni ujutro ters nijeuser posted image user posted image user posted image  savršen čo'ekuser posted image user posted image user posted image user posted image

samo ti njega hvali, još si ga uslikala pa ga stavila na fb još se slomi hvaleći ga u sexu, dobroti, ljepoti...kad se neka nakmeči na njega...ima tek ova tema da postane vrućauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 218
12.3.2010 1:03:25   
veeseelaa
bona Hanady namazana sam ti ja, ja ovo sve napisa ne bil ga koja "odvela" da malo odmorimuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 219
12.3.2010 1:04:07   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Hanady

samo ti njega hvali, još si ga uslikala pa ga stavila na fb još se slomi hvaleći ga u sexu, dobroti, ljepoti...kad se neka nakmeči na njega...ima tek ova tema da postane vrućauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image reklama za grabljivice tudjih muzeva

Neposredna veza do poruke: 220
12.3.2010 1:05:09   
veeseelaa
sad ću ja i sliku stavitiuser posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 221
12.3.2010 1:05:48   
teacher75

moras jednu sa plocicama i bicepsima user posted image

Neposredna veza do poruke: 222
12.3.2010 1:06:03   
Hanady RR

bona Hanady namazana sam ti ja, ja ovo sve napisa ne bil ga koja "odvela" da malo odmorimuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja luda si totalitare...odoh spavat valja meni opet u 5 ujutro...sve se bavim mišlju da kažem mužu da joj jednu žene dovede...al ta da pere i čisti a ja ću sve ostalouser posted image user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 223
12.3.2010 1:08:03   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Hanady

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja luda si totalitare...odoh spavat valja meni opet u 5 ujutro...sve se bavim mišlju da kažem mužu da joj jednu žene dovede...al ta da pere i čisti a ja ću sve ostalouser posted image user posted image user posted image user posted image

to sam i ja svom muzu jednom prilikom predlozila user posted image odoh i ja u krevet...laku noc

Neposredna veza do poruke: 224
12.3.2010 1:09:11   
veeseelaa

moras jednu sa plocicama i bicepsima user posted image

sav je takav, lutka mojauser posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *