|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Porodilište Tuzla
19.12.2009 9:34:03   
w.pooh
Nunichi eto nije strašno mogla bi ti opet isto user posted image user posted image user posted image

13.08.2008.
Lﻻ ﻉ√٥oυ F٥гﻉ√ﻉR

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 376
19.12.2009 9:42:17   
Nunichi
A mogle smo i zajedno? user posted image user posted image

(odgovor članu w.pooh)
Neposredna veza do poruke: 377
19.12.2009 9:50:37   
manuela RR
ja sam isto ležala u hodniku,nisam bila u sobi,a sporo se otvaralauser posted image user posted image
moja babica zaključila da mi je bolje samoj u hodniku nego u sobiuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image -za tvog muža,moj nema muser posted image za tako neštouser posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio manuela -- 19.12.2009 9:55:02 >

A- Februar.2017.
E- Oktobar.2008.

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 378
19.12.2009 20:48:55   
azrolika
meni su rekli da mi muz ne moze prisustvovati mada sam to naglasila kad sam stigla gore...mozda je njega bilo strah pa im je rekao da izmisle nesto...ja sam svo vrijeme mislila da je to do njih a eto sad vidim da je ipak bilo muzeva koji su prisustvovali. smrc

(odgovor članu manuela RR)
Neposredna veza do poruke: 379
20.12.2009 11:27:12   
lekica83
Nunichi super si sve objasnila, bas u detalje kako i volim, sad mi je sve mnogo jasnije..hvala

Nase blago je zasjalo u maminom narucju 03.01.2010.

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 380
20.12.2009 11:31:36   
Nunichi
E kad sam vidjela koliki je post bi me i sramota. user posted image user posted image

(odgovor članu lekica83)
Neposredna veza do poruke: 381
20.12.2009 11:39:28   
lekica83
Ma kakva sramota, samo ti pisi, mene interesuju sve sitnice, tako da nista nisi viska napisala user posted image user posted image user posted image  a vidis nisam ni znala da muz u sustini bude samnom samo pred porod, ja sam mislila da cijelo vrijeme dok su trudovi bude samnom tj od kada se presvucem i sve to pa odem do sobe ili hodnika user posted image

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 382
20.12.2009 11:53:10   
Nunichi
Pa kod mene je tako bilo. Ali mislim da je muz triplmame bio s njom cijelo vrijeme u toj odvojenoj. Nisam sigurna, ali mislim da sam to negdje procitala.
Znam da je mom dr. rekla budi blizu i pripravan. user posted image I onda mi ona dala svoj mob da ga nazovem kad je bilo vrijeme. user posted image

(odgovor članu lekica83)
Neposredna veza do poruke: 383
20.12.2009 11:59:11   
lekica83
procitala sam i ja da je neko napisao da je muz bio cijelo vrijeme, vjerovatno to nije bas odredjeno nego zavisi kako koji dr radi. Ali dobro, opet to sve poprilicno brzo prodje, ne poradjamo se mjesec dana, tako da kad god dodje dobrodosao user posted image user posted image user posted image
A ovo s mobitelom je super user posted image user posted image user posted image  dobro je da se javio, moj bi rekao ma ko me ovo sad zivka, necu se ni javljat..

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 384
20.12.2009 12:02:40   
Nunichi
user posted image user posted image user posted image user posted image
Ma s njima je sve moguce. user posted image
Ali nista ti ne brini, bice on i pripravniji nego mislis. Mene je moj iznenadio bas, svi su mu predvidjali padanje u radjaoni, a on jos razgledao, slikao, ma super bio. user posted image

(odgovor članu lekica83)
Neposredna veza do poruke: 385
20.12.2009 12:07:05   
lekica83
I ja mislim da ce to sve da bude super, on je doduse prisustvovao i svim mojim pregledima pa ga je i Dr upoznala malo sa situacijom..

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 386
17.2.2010 20:07:43   
Dada27
Draga svaka cast kako si pozitivna, ja imam termin 01.09.2010. ali umirem od straha

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 387
17.2.2010 20:13:40   
Dada27

Ma s njima je sve moguce. user posted image
Ali nista ti ne brini, bice on i pripravniji nego mislis. Mene je moj iznenadio bas, svi su mu predvidjali padanje u radjaoni, a on jos razgledao, slikao, ma super bio. user posted image

* 24.03.2009. *
Najljepsi dan u nasim zivotima...

DAJ MOLIM TE NAPISI MI GDJE  KAKO I KADA MORAS NAJAVITI DA MUZ ZELI PRISUSTVOVATI PORODU, JA IDEM PRIVATNO KOD DR. AMRE HABIBOVIC I PITALA SAM JE O OTME ALI MI REKLA PRED POROD DA CEMO O TOME, ALI MENE TO STRASNO INTERESIRA, PA MI NAPISI SVE O TOME I JELI TACNO DA JE POSEBNO PROSTORIJA ZA PORODE KOJIMA OTAC PRISUSTVUJE, IMAM STRASAN STRAH OD PORODA ZBOG PRVOG KOJI JE BIO KATASTROFA I NA KRAJU CARSKIM ZAVRSEN, A BEBA OZIVLJAVANA NA SVE MOGUCE NACINE, SADA ZELIM DA MUZ IDE SA MNOM JER MISLIM DA CE BITI BAR MENI PUNO LAKSE KAD IMAS NEKOG SVOG TU, JER SAM SWE PRVI PUT STRASNO USAMLJENO I NAPUSTENO OSJECALA,

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 388
17.2.2010 21:20:58   
mamica87
Dada27 jest posebna radaona kada ti m prisustvuj,nemas razloga da se bojis nadam se da ce sve proci kako terbauser posted image Ova sala gdje muz prisustvuje je samo za one koje ce se prirodno poroditi a sad ne znam sta je tebi doktorica rekla da li ces moci prirodno posto si isla na carskiuser posted image Bas me zanima da li moze jer i ja sam isla na carski a voljela bi drugi put prirodno ako bi uspjelo!Zelim ti sve najboljeuser posted image

Benjamin 17.07.2009

(odgovor članu Dada27)
Neposredna veza do poruke: 389
17.2.2010 21:23:56   
dinciii
mamica87 ako prodje 2 godine od carskog reza mozes prirodno user posted image user posted image user posted image Tako je meni doktorica rekla!!!

http://neckodina.weddingannouncer.com/

Slatka Rejhana rodila se 12.12.2008

(odgovor članu mamica87)
Neposredna veza do poruke: 390
17.2.2010 21:26:16   
de_de
Dada27, muz moze prisustvovati.  Kada te zaboli i dodjes na prijem, doktoru na prijemu kazes da zelis da ti suprug prisustvuje na porodjaju. Sve ostalo ide kao i kod porodjaja bez oceva: prijem, pregled, predradjaona ili hodnik, a kada budes pred porodjaj onda zovu supruga.
Ja sam se porodila prije skoro tri mjeseca: muz je trebao prisustvovati i to smo naglasili, ali kada je doslo do toga, ja sam odustala iz vise razloga: radjaona gdje prisustvuju ocevi je odvojena od ostalih radjaona, tako da babica i dr. ne mogu biti citavo vrijeme pored tebe, zatim u toj radjaoni nema toplog kreveta ( ja mislim da se tako zove) za bebe...
Na Gradini imas psihofizicke pripreme za trudnice pa ako zelis poslacu ti na pp broj babice koja drzi te vjezbe. Meni su puno pomogle, a isla sam samo jednom i to 5 dana prije porodjaja.

Keno mamino zlato
22.11.2009.

(odgovor članu Dada27)
Neposredna veza do poruke: 391
17.2.2010 21:42:01   
mamica87
IZVORNA PORUKA: dinciii

mamica87 ako prodje 2 godine od carskog reza mozes prirodno user posted image user posted image user posted image Tako je meni doktorica rekla!!!
Obradovala si me vecina kaze ne mozes moras ponovo na carsjžki da ne bi konci pukliuser posted image user posted image user posted image

Benjamin 17.07.2009

(odgovor članu dinciii)
Neposredna veza do poruke: 392
17.2.2010 22:34:35   
Dada27
Hvala mamica87 i dinciii, zbog objave da nemora posle carskog biti carski, ja sam imala carski 16.09.2007. i cekala sam dvije godine i dva mjeseca do ponovnog zaceca, i iskreno se nadam da nece biti carski, zbog toga zelim i muz da prisustvuje jer se iskreno nadam da ce biti puno lakse,  

(odgovor članu mamica87)
Neposredna veza do poruke: 393
17.2.2010 22:37:19   
Dada27
de_de
Sad xsi m strasno prepala sa ovim, ako budem odvojena u toj sobi kad se oni sjete mene bit ce, mislila sam da je muz vijelo vrijeme ali ako nije onda koji fakat cemi i tad,

(odgovor članu de_de)
Neposredna veza do poruke: 394
17.2.2010 22:41:47   
Dada27
Dada27 jest posebna radaona kada ti m prisustvuj,nemas razloga da se bojis nadam se da ce sve proci kako terbauser posted image Ova sala gdje muz prisustvuje je samo za one koje ce se prirodno poroditi a sad ne znam sta je tebi doktorica rekla da li ces moci prirodno posto si isla na carskiuser posted image Bas me zanima da li moze jer i ja sam isla na carski a voljela bi drugi put prirodno ako bi uspjelo!Zelim ti sve najboljeuser posted image

DR.Amra Habibovic mi rekla da nemora biti carski jer u zadnjem momentu nikad se nezna sta se moze desiti, mada ja kad sam radala citav tim ljekara je bio oko mene oko 15 njih i na kraju su zvali DR.SERAK ona je rekla moze izvuc bebu mada je beba vec pocela patiti moram na carski, stoga mislim da ako buude sve okk da nebi trebao biti carski, ali Bog zna sta se u zadnjem momentu moze desiti, i da doktori malo cesce pregledaju mozda ja nebi tako i zavrsila nego ja nisam vristala niti plakala i oni nisu toliko ni obracali paznju na mene, a ja sam se borila sama sa svojim bolom i znam kako mi je bilo,

(odgovor članu mamica87)
Neposredna veza do poruke: 395
17.2.2010 22:48:54   
de_de
Dada ako nisi dovoljno otvorena ides u predradjaonu sa svim porodiljama gdje te stalno nadgledaju babice, a kada dodje vrijeme prebace te u odvojenu radjaonu i tada zovu muza. Mene su pola sata prije porodjaja pitali da li zelim da mi zovu muza i objasnili mi sve za tu odvojenu radjaonu i onda sam se ja odlucila da  ne zovu:))

Keno mamino zlato
22.11.2009.

(odgovor članu Dada27)
Neposredna veza do poruke: 396
17.2.2010 22:52:24   
Nunichi
Dada27, nemas se sta prepadati. U posebnu radjaonu se prelazi pred sam kraj, ja ne znam da li sam i sat vremena bila u njoj.
Ja ti preporucujem da procitas ovu cijelu temu, pa ces onda lakse odluciti.
Jer iskustva su uglavnom pozitivna, sto se tice te odvojene radjaone.
Sretno sta god odlucila. user posted image

(odgovor članu de_de)
Neposredna veza do poruke: 397
22.2.2010 14:56:48   
Sonja

IZVORNA PORUKA: Tresnja

Vala ja kad sam se poradala to je bilo skoro sestre se normalno ponasaju ukoliko zena je normalno meni nije shvatljivo da dode neko da se porada i da dok ima bolove 100 puta zovne doktora i sestru-bez potrebe!!!zasto bez potrebe-zato sto bolovi moraju biti niti sestra a ni dokjtor ne mogu ti puno pomoci a na kraju krajeva treba se malo sabrati nije ni jedna zvala ni sestru ni dok kad se .......-zar ne?i zamisli da 5 zena u isto vrijeme zovu i da dodes raspolozen na posao mora ti rasplozenje pasti kad nekom moras stalno objasnjavati!"A to da su plate po standardu malo si pobrklala ja mislim jetr nas je standart mnogo visociji nego sto su plate!!!A za moj pojam nije uredu da imaju sestre i spremacice istu platu razlika u 50 KM?to nas standartuser posted image

sad sve ovo citam slucajno i procitam ovo podebljano

ja sam jedna od tih sto je vristala i zvala sestre i doktore ne 100 nego 1000000 puta...
a zasto...ti kazes bez potrebe...pa draga moja ne znas ti kakve ko potrebe ima...
da su mene ti doktori fermali i dosli kad sam zvala nebi se patila cijelu noc vec bi se porodila za 2h.nego njima mrsko ustat iz kreveta i pregledat me pa me ostave cijelu noc da vristim i tek ujutro kad su poustajali u 7h pukne mi vodenjak i tad me opet JEDVA pregledaju...mogla sam se i sama na krevetu porodit..

zato ne pricaj bezveze jer niko ne zove djaba...zove da pomognu a ako nista drugo da ti daju psihicku potporu....

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Tresnja)
Neposredna veza do poruke: 398
6.3.2010 21:59:30   
dzenana89
termin mi je 25.6.2010.g. posto idem privatno doktorici koja radi na gradini i ne moze mi dat uputnicu pa me zanima da li prave probleme gore ako je uputnica od porodicnog ljekara

(odgovor članu w.pooh)
Neposredna veza do poruke: 399
6.3.2010 22:18:57   
selina
IZVORNA PORUKA: dzenana89

termin mi je 25.6.2010.g. posto idem privatno doktorici koja radi na gradini i ne moze mi dat uputnicu pa me zanima da li prave probleme gore ako je uputnica od porodicnog ljekara

pa zasto neodes kod ginekologa u dispanzer pa uzmes samo uputu kad ti bude pred termin??

(odgovor članu dzenana89)
Neposredna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *