Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
evo i mog dnevnog boravka i Lamijine sobe. Nemam sad drugih slika u komp., kad uslikam stavicu
Joj ovo mi je extra,posebno slike na zidu,fascinirana sam stvarno
hvala draga Ja sam ti te slike riktala i mjerila satima... ne daj Boze da mi nisu poredane ko pod konac, ja bih stalno gledala u to i smetalo bi mi (inace sve su sa raznih kontinenata - dvije iz Australije, 3 iz tunisa i 3 dugacke iz Kine - nemam jos nista iz Amerike jedino )
Sad sam na poslu ali i ja cu koju slikicu staviti kad uspijem uslikati , pa da vidite moju skromnost hehe
"Kad trazis mahane upotrebi ogledalo, a ne dvogled" ♥
sara.at, zao bi mi bilo pusiti i u tom donjem dijelu kako je sve prelijepo . al crveni zid u spavacoj mi je extra, ja jako volim boje u prostorijama
i ja i mm smo bili prije trudnoce pusaci a dole kad igramo igrice il gledamo tv onda mm izbjegava predamnom pusiti al mora jedan dio biti jer nebi rado kraj ovoliko prostora da goste izbacivam na terasu kad je ljeto onda se definitvno vani pusi.. ja kad sam dosla zid je bio bjel a mm mislio staviti spigle i ja onda ofarbam, jos u kuhinji kraj prozora sam rekla u crveno ofarbati i ulaz http://img9.imageshack.us/img9/6083/masamoslikice006.jpg al neznam u koju boju, jos tepihic tu ispred al boju koju neznam nemam ideje
Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato
sara.at ova sad slika ne moze da ti se otvori. ja od boja u stanu voli crvenu, narandzastu i zelenu, nekako mi bas osvjezavaju prostoriju. kod nas su u dnevnoj 3 zida svijetlo zuta, kao sto mozes vidjeti na slici, a 4.zid je tamno narandžast, iste boje kao i ugao. to se ne vidi na slici jer sam slikala sa te strane. a na vratima od dnevne, tj. umjesto vrata, smo stavili one perlice narandžaste, to mi je bas super.kontali smo i mi u kuhinji na jedan zid staviti neke tapete sa detaljima u crvenoj boji, al o tom potom...
< Poruku je uredio teacher75 -- 5.3.2010 15:51:07 >
Sad sam na poslu ali i ja cu koju slikicu staviti kad uspijem uslikati , pa da vidite moju skromnost hehe
hahahhaha pa sta fali nama u Bosni???' Nisam znala da postoji razlika pri uredjenju zivotnog prostora,ako zivis u Bosni ili malo dalje?? Hajd da i to cujem
imate i super tapeta i wall tattoo u KOnzumu, Koreja. radnja sa tapetama,satovima i lusterima. Mi se isto spremamo za renoviranje, ovo na slikama izgleda super, ali su ovi kauci vise dushu dali za bacit A i komoda za TV...pa smo u potrazi i nasli smo najbolje kod Mc Milana (bas sam sad pisala na temi kupovina namjestaja)
Skvo kuhinja ti je prekrasna
< Poruku je uredio shejla -- 5.3.2010 15:51:56 >
< Poruku je uredio teacher75 -- 5.3.2010 15:54:53 >
teacher ja bez problema otvorila sliku neznam koja je razlika svi smo mi morali da radimo da bi kupili i sredili ja prva bi cjelu platu spucala na dekoraciju i namjestaj,kad se ja osjecam kao kod kuce i kad mi je fino ja sam odmah bolje raspolozena.... skvo kuhinja je prelijepa samo ti zeznute te ploce na zidu dok skuhas rucak mozes ih obrisati jel tako?
Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato
teacher ja bez problema otvorila sliku neznam koja je razlika svi smo mi morali da radimo da bi kupili i sredili ja prva bi cjelu platu spucala na dekoraciju i namjestaj,kad se ja osjecam kao kod kuce i kad mi je fino ja sam odmah bolje raspolozena.... skvo kuhinja je prelijepa samo ti zeznute te ploce na zidu dok skuhas rucak mozes ih obrisati jel tako?
otvorila sam je, u pocetku nije moglo. bitno je imati ideja i ukusa pa onda imati para.kad se sjetim kakvog ima skupog namjestaja a kič, ne bih ga da mi ga djaba daju...
i ja i mm smo bili prije trudnoce pusaci a dole kad igramo igrice il gledamo tv onda mm izbjegava predamnom pusiti al mora jedan dio biti jer nebi rado kraj ovoliko prostora da goste izbacivam na terasu kad je ljeto onda se definitvno vani pusi.. ja kad sam dosla zid je bio bjel a mm mislio staviti spigle i ja onda ofarbam, jos u kuhinji kraj prozora sam rekla u crveno ofarbati i ulaz http://img9.imageshack.us/img9/6083/masamoslikice006.jpg al neznam u koju boju, jos tepihic tu ispred al boju koju neznam nemam ideje
ja bih da sam na tvom mjestu ulaz u zeleno obojila, neku lijepu nijansu zelene, kao jabuka recimo. mi smo mislili hodnik farbati u zeleno,al ja zatrudnih pa rodih, bila osjetljiva na mirise, a ne mozemo sad pred bebom da udise....
joj teacher nesmijem zeleno jer sam cjeli podzemni dio kuce ofarbala u zeleno a mm kad god ide dole kao da ide u bolnicu cak se boji i zapaliti cigaru mozda neku naradzastu uz komodu il sasvim neki manji detalj da ofarbam,ma samo da oce sunce ugrijati ja se bacam na posao, dekoracija je moja ljubav
joj teacher nesmijem zeleno jer sam cjeli podzemni dio kuce ofarbala u zeleno a mm kad god ide dole kao da ide u bolnicu cak se boji i zapaliti cigaru mozda neku naradzastu uz komodu il sasvim neki manji detalj da ofarbam,ma samo da oce sunce ugrijati ja se bacam na posao, dekoracija je moja ljubav
mozes onda narandzasto, ta boja bas lijepo osvjezava
meni se svidja kuhinja kod sare, ali bih je ja izabrala u nekoj drugoj boji, jer ne volim kuhinje u smedjoj- boji drveta, ali mi se jako svidjaju elementi, posebno donja komoda. a kod de_de mi se svidja boja