|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako izgleda u vasem domu?
23.2.2010 18:16:40   
Ilhana RR
Mi imamo zelju da napravimo jednu prostoriju kao staru bosansku... iako sve ostalo nam je moderno tu prostoriju planiramo ako Bog da u Sarajevu na nasem potkrovlju da napravimo... ali kad ce to biti neznamo ni mi ;)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 176
23.2.2010 18:31:02   
ebru
IZVORNA PORUKA: shejla

evo i mog dnevnog boravka i Lamijine sobe. Nemam sad drugih slika u komp., kad uslikam stavicu user posted image
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Joj ovo mi je extra,posebno slike na zidu,fascinirana sam stvarno

MONIKA 11.12.2007
Jeder Mensch begegnet einmal dem Menschen seines lebens,aber nur wenige erkennen ihn rechzeitg!
http://www.youtube.com/watch?v=P6WlXmHrnyU

(odgovor članu shejla)
Neposredna veza do poruke: 177
5.3.2010 13:56:35   
salmy
user posted image Drage moje evo da Vam pokazem peškune kako izgledaju u mom domu? Mozda malo tijesno ali dobro se uklopilo u namjestaj! Ako neka ima bolju ideju prihvatam 

(odgovor članu ebru)
Neposredna veza do poruke: 178
5.3.2010 14:00:42   
teacher75

IZVORNA PORUKA: ebru

IZVORNA PORUKA: shejla

evo i mog dnevnog boravka i Lamijine sobe. Nemam sad drugih slika u komp., kad uslikam stavicu user posted image
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Joj ovo mi je extra,posebno slike na zidu,fascinirana sam stvarno

predivno, je, jako mi se svidjaju boje, ja sam inacel ljubitelj toplih i zivih boja. i kod nas u dnevnoj preovladava narandzasta i boja drveta

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu ebru)
Neposredna veza do poruke: 179
5.3.2010 14:15:33   
teacher75
ovo su nasa dnevna soba (i trenutno Lanina) i kuhinja sa trpezarijom. spavaca nije cemu pa nju necu postavljati, zrela je za kompletno renoviranje user posted image :

user posted image

user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 180
5.3.2010 14:20:14   
sara.at
teacher kuhinja ti je predivna volim bjelu boju user posted image
Selmy super ti se uklopilo u namjestaj user posted image
e sad cu i ja malo da stavim slikica user posted image

Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo
Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce
Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato

Neposredna veza do poruke: 181
5.3.2010 14:25:17   
salmy
Ja uzivam da gledam enterijereuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ilhana odusevila sam se,zeno draga svaki detalj je na svom mjestu !svaka cast!!Hajde daj ideja FALE mi ........luda sam za cvjecem! ovdje se ne vidi dobro moja prasumauser posted image user posted image user posted image
Hajde zenice stavljajte slike.
Shejla predivno,Teacher takodjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ebru)
Neposredna veza do poruke: 182
5.3.2010 14:29:42   
teacher75

IZVORNA PORUKA: sara.at

ja sam oduvijek voljela kombinaciju crveno-bijelo, pa sam kuhinju uredila u bojama: bijelo-crveno i sivo (podne plocice su u 2 nijanse sive boje), mada je mm imao drugaciji plan prije mene, koji sam ja odmah odbacilauser posted image . inace nakon sto sam se udala i dosla u njegov stan, dnevna i kuhinja su po mom ukusu jer smo to sredjivali nakon sto sam dosla, a kupatilo, wc i veci dio spavace je vec tu bio prije mene (ukus mm) pa mi se bas i ne svidja, al sta cu. bice nekad renoviranje kad bude vise para user posted image

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 183
5.3.2010 14:40:27   
w.pooh
teacher75 ovo "staklo" između donjih i gornjih kuhinjskih elemenata od čega je, kako se postavlja i koliko košta, tj. kako se prodaje po m2 ili? Hvala user posted image

13.08.2008.
Lﻻ ﻉ√٥oυ F٥гﻉ√ﻉR

Neposredna veza do poruke: 184
5.3.2010 14:56:02   
sara.at
radna soba http://img402.imageshack.us/img402/6779/blabla111.jpg

al to je uvijek u hausu trenutno mm uci pa se tim izvlacim user posted image

nas boravak http://img42.imageshack.us/img42/2667/masamoslikice004.jpg

trepezarija http://img202.imageshack.us/img202/9783/blabla116.jpg
zaboravila sam pips maknuti user posted image

kuhinja http://img297.imageshack.us/img297/9223/kuca002.jpg

nasa spavaca http://img251.imageshack.us/img251/5311/kuca2002.jpg
http://img17.imageshack.us/img17/4166/kuca2003.jpg

e ovo je sad podzemni dio kuce i dio gdje se samo smije da pusi
http://img192.imageshack.us/img192/6270/kuca004.jpg
http://img11.imageshack.us/img11/4861/kuca005.jpg

eto ga fali jos par prostorija al nisam sve stigla slikati to stavim drugi put user posted image

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 185
5.3.2010 14:56:46   
teacher75

IZVORNA PORUKA: w.pooh

teacher75 ovo "staklo" između donjih i gornjih kuhinjskih elemenata od čega je, kako se postavlja i koliko košta, tj. kako se prodaje po m2 ili? Hvala user posted image

ovo ti se cini da je staklo zbog odsjaja a ustvari su plocice, crvene plocice i umetnute dekorativne zebraste plocice

(odgovor članu w.pooh)
Neposredna veza do poruke: 186
5.3.2010 14:58:14   
sara.at

IZVORNA PORUKA: teacher75

ja sam oduvijek voljela kombinaciju crveno-bijelo, pa sam kuhinju uredila u bojama: bijelo-crveno i sivo (podne plocice su u 2 nijanse sive boje), mada je mm imao drugaciji plan prije mene, koji sam ja odmah odbacilauser posted image . inace nakon sto sam se udala i dosla u njegov stan, dnevna i kuhinja su po mom ukusu jer smo to sredjivali nakon sto sam dosla, a kupatilo, wc i veci dio spavace je vec tu bio prije mene (ukus mm) pa mi se bas i ne svidja, al sta cu. bice nekad renoviranje kad bude vise para user posted image

a ja kad sam se udala ja sam sve uredila po svom ukusu kompletna spavaca, kuhinja i podzemni dio kuce je moj
a trepezarija boravak radna soba i kupatila su mm a vrt je zajednicki jedva cekam proljece da se bacim u cvijece user posted image

Neposredna veza do poruke: 187
5.3.2010 15:00:42   
teacher75

radna soba http://img402.imageshack.us/img402/6779/blabla111.jpg

al to je uvijek u hausu trenutno mm uci pa se tim izvlacim user posted image

nas boravak http://img42.imageshack.us/img42/2667/masamoslikice004.jpg

trepezarija http://img202.imageshack.us/img202/9783/blabla116.jpg
zaboravila sam pips maknuti user posted image

kuhinja http://img297.imageshack.us/img297/9223/kuca002.jpg

nasa spavaca http://img251.imageshack.us/img251/5311/kuca2002.jpg
http://img17.imageshack.us/img17/4166/kuca2003.jpg

e ovo je sad podzemni dio kuce i dio gdje se samo smije da pusi
http://img192.imageshack.us/img192/6270/kuca004.jpg
http://img11.imageshack.us/img11/4861/kuca005.jpg

eto ga fali jos par prostorija al nisam sve stigla slikati to stavim drugi put user posted image

blago vama pa imate tako veliki stan. nas je mali, dvosoban al eto nekako smo natrpali sve sto treba. posebno mi se svidjaju spavaca soba- crveni zid i crveni detalji (moja omiljena boja inace) i svidja mi se kuhinja, posebno ona donja komoda gdje stoji sudje...

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 188
5.3.2010 15:05:30   
sara.at
mm je prije 3godine kupio kucu al ima preko 190m2 jos imaju dva kupatila i dvije djecije i u prizemnom djelu prostor gdje je masina i susilica, ostava pa soba gdje ostavljamo zimsku robu i opremu za skijanje ima tu samo kad se sjeim da se to sve mora cistiti odmah bi ja manji stanuser posted image

Neposredna veza do poruke: 189
5.3.2010 15:07:20   
de_de
IZVORNA PORUKA: salmy

user posted image Drage moje evo da Vam pokazem peškune kako izgledaju u mom domu? Mozda malo tijesno ali dobro se uklopilo u namjestaj! Ako neka ima bolju ideju prihvatam 

Joj ovo super izgleda, ja sam bas pisala na nekoj temi da bi voljela jednu sobu opremiti ovako.

Keno mamino zlato
22.11.2009.

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 190
5.3.2010 15:08:55   
teacher75

mm je prije 3godine kupio kucu al ima preko 190m2 jos imaju dva kupatila i dvije djecije i u prizemnom djelu prostor gdje je masina i susilica, ostava pa soba gdje ostavljamo zimsku robu i opremu za skijanje ima tu samo kad se sjeim da se to sve mora cistiti odmah bi ja manji stanuser posted image

ma ja, to je bas problem. ja sam odrasla u velikoj kuci sa bastom i uvijek je bilo nekog posla. sad mi je mama sama tamo, da ne govorim koliko potrosi na grijanje samo a uvijek hladno

< Poruku je uredio teacher75 -- 5.3.2010 15:09:22 >

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 191
5.3.2010 15:12:41   
Visnja RR
sara.at prelijepo ... user posted image ja iz tvoje kuhinje i trpezarije ne bih izlazila ...
a te police iznad kreveta u spavacoj sobi trazim godinama... nekad ih je bilo kupiti u Sa u Cardei (prije rata) al sad vise nema nigdje

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 192
5.3.2010 15:15:07   
de_de
IZVORNA PORUKA: w.pooh

w.pooh kod mene je umjesto plocica prostor izmedju elemenata u kuhinji od medijapana i super je, a takodje mozes uzeti i pleksiglas, a on je malo skuplji.

Sara.at i teacher bas vam je lijepo uredjeno.

Slikat cu i ja svoj skromni dom al kad malo uredim, sad nije bas reprezentativanuser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio de_de -- 5.3.2010 15:16:27 >

Keno mamino zlato
22.11.2009.

(odgovor članu w.pooh)
Neposredna veza do poruke: 193
5.3.2010 15:18:08   
sara.at
teacher kod nas je grijanje uvijek upaljeno jedino kad idemo za Bosnu onda mm iskljuci al navece nekad kad gledamo tv ja nalozim u kamin eto samo neka malo pucka al svugdje je toplo u kratki rukava ja hodam...
Visnja ovo su police iz ikea ja sam vidjela da negdje u Sarajevu ima neka trgovina koja prodaje Ikea namjestaj pa mozes pogledati a nisu ni skupe mislim do 15 eura a jutros se mm dobro klepnuo user posted image
A kuhinja je ponos mog mm po narudzbi je radjena a cjenu ti nesmijem ni reci jer ja kad sam cula koliko kosta rekla sam "pa da skupa ko djawo a nekuha sama" user posted image

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 194
5.3.2010 15:19:22   
M kao Mama
E, Višnja ima, ima, u Sarajevu postoji firma, mislim da se zove Primus, ali provjerit ću ti, oni rade sve od stakla, pa čak i kuhinje, i sve je od kaljenog stakla, koje je znači okaljeno, da ne može tako lako da pukne. Moje komšije su uzimale nešto kod njih, pa pitam ih gdje se nalazi ova firma i javim ti.

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 195
5.3.2010 15:19:25   
w.pooh
de_de hajd molim te slikaj i taj medijapan u kuhinji da vidim kako izgleda user posted image
sara prelijepo ne znam gdje bih prije user posted image

13.08.2008.
Lﻻ ﻉ√٥oυ F٥гﻉ√ﻉR

(odgovor članu de_de)
Neposredna veza do poruke: 196
5.3.2010 15:20:54   
w.pooh
IZVORNA PORUKA: mama alma RR

E, Višnja ima, ima, u Sarajevu postoji firma, mislim da se zove Primus, ali provjerit ću ti, oni rade sve od stakla, pa čak i kuhinje, i sve je od kaljenog stakla, koje je znači okaljeno, da ne može tako lako da pukne. Moje komšije su uzimale nešto kod njih, pa pitam ih gdje se nalazi ova firma i javim ti.

e to kaljeno staklo i mene zanima, koliko košta i kako se prodaje i ugrađuje?

13.08.2008.
Lﻻ ﻉ√٥oυ F٥гﻉ√ﻉR

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 197
5.3.2010 15:27:16   
salmy

teacher kod nas je grijanje uvijek upaljeno jedino kad idemo za Bosnu onda mm iskljuci al navece nekad kad gledamo tv ja nalozim u kamin eto samo neka malo pucka al svugdje je toplo u kratki rukava ja hodam...
Visnja ovo su police iz ikea ja sam vidjela da negdje u Sarajevu ima neka trgovina koja prodaje Ikea namjestaj pa mozes pogledati a nisu ni skupe mislim do 15 eura a jutros se mm dobro klepnuo user posted image
A kuhinja je ponos mog mm po narudzbi je radjena a cjenu ti nesmijem ni reci jer ja kad sam cula koliko kosta rekla sam "pa da skupa ko djawo a nekuha sama" user posted image
za 10 je sveuser posted image user posted image user posted image
kuća je zakonuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 198
5.3.2010 15:35:20   
de_de
w.pooh ovaj sivi dio izmedju elemenata je medijapan:
user posted image

Keno mamino zlato
22.11.2009.

(odgovor članu w.pooh)
Neposredna veza do poruke: 199
5.3.2010 15:36:22   
salmy
user posted image
Ovo je dio moje kuhinje.......mogu Vam reci da sam pre..pre zadovoljna sa plocicama,matirane su i zaboravim kad sam ih obrisala!user posted image user posted image user posted image
I necu vise dosta od meneuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *