Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
lirio koji lijepi stan,podsjeća me na stan mm u kojem smo živjeli kad smo se tek oženili. Vesela tvoj mi dom zrači nekom toplinom,sigurna sam da je lijepo živjeti u njemu. Netko je napisao da ne voli miješati stilove, meni je to zanimljivo, posebno kombinacija modernog i starinskog namještaja. Ne volim minimalizam,tako uređeni stanovi djeluju mi jako hladno.
lirio koji lijepi stan,podsjeća me na stan mm u kojem smo živjeli kad smo se tek oženili. Vesela tvoj mi dom zrači nekom toplinom,sigurna sam da je lijepo živjeti u njemu. Netko je napisao da ne voli miješati stilove, meni je to zanimljivo, posebno kombinacija modernog i starinskog namještaja. Ne volim minimalizam,tako uređeni stanovi djeluju mi jako hladno.
hvala mila, meni je najbitnije da je prostrano i odma mi je lijepo a koliko imaš novca toliko ćeš i uložiti u enterijer, nema mi ni logike da daš posljednju paru na izgled stana a da nemaš za osnovne stvari u životu, stoga racionalno ja volim velike dnevne boravke pa je mm udovoljio mojoj želji, Akica se ima gdje igrati, mi imamo svoj dio i sve pet
< Poruku je uredio veeseelaa -- 6.2.2010 23:44:04 >
sve mi je zaista jakoo lijepo i ilhana odlicna tema ja sam sad pokupila koju ideju ., i mene zanima isto ko ilhanu obozavam uredivati i preuredivati,svako godisnje doba druga boja ali nesto nevolimo bojati zidove bjeli su pa neznam hocu li se to usuditi ,ali ovako presvlake ,zavjese za to ludim ,. volim sve boje , u mom stanu inace prevladava samoo hrastovina to sam oduvjek imala zelju i sad sam to sebi sama ispunila :) , sve je spremljeno samo evo kuhinja nije,ok je i ova nemam nista ali je ono furu drvo kuhinje sto se meni blagim rijecima gadi pa cemo poslije ferija ove god lijepo i kuhinju cijelu rusiti a morat cemo i zid do spavace koji smo i prosle god rusili jer hocu ormare unutra,a vjerovatno cu se da i predomislim za to jer to ce samo oduziti poso . i nju hocu u hrastovini ,i sank hocu obavezno tako da vesela tvoj mi se pravo vidio jos pogotovo sa onim down svjetlima iznad to planram po cijeloj kuhinji tako da cu ukrasti ideju .- .
a to sto se pisalo o prepicavanju da je ovo kao da se pokaze ko sta ima mi je stvarno jedna velika glupost . ja volim ovako pogledati ko sta ima jer dobijem ideju i eto ko sad pokupila sam ideju od vesele. . a to sto je dana mislim napisala nesjecam se ,o tome da neko u bosni ima vise nego nego vani je prava istina jer ruzno mi je cuti kada kazu : ah vani su imaju , jer i mi imamo racune,i kredite ,i krize .
nego dajte zavjesa cure hocu ideja to obozavam :))
od ove teme me samo glava zaboli mislim od slika,neznam gdje da pogledam sve je prelijepo svaki dom je prica za sebe toliko divnih ideja,uh,ja sad zasad mogu samo da gledam i mastam o tome da ce mozda jednog dana imati svoj dom,ako ikad dodje do toga znam gdje cu pogledati i gdje naci inspiraciju...
Vesela mozes li mi reci gdje ste kupili trpezarijski sto? U zadnje vrijeme je tresnjino drvo postala rijetkost jer su Italijani rekli da ta boja kao nije moderna za ovu sezonu Ne mogu si pomoći za mene je ova boja zakletva
Ne znam koliko će se dobro vidjeti, jer sam slikala mobitelom, ali ovo su ti moje zavjese.U kuhinji su nam zidovi u plavoj boji pa sam odabrala zavjese ubijeloj i zlatnoj boji, a u dnevnom smo kombinirali plavu i boju breskve na zidovima, pa sam uzela zavjese istog uzorka kao i za prozore na kuhinji, ali u krem i svijetko smeđoj boji. Kod nas su svi veliki prozori, tako da sam naručila zavjese od stropa do poda, malo su "zgužvane" i jednostavne za održavanje.
drage moje zanima me jedna kombinacija,ako u stanu preovladava recimo moderna varijanta....a dobila sam na poklon od svekija(koja je preselila ) peškune,koji su boli glava i rucne su izrade.Voljela bih ih imati u svom skromnom domu, pa me zanima jeli idu uz modernu varijantu
Pa kako se to ne bi uklopilo u moderan namještaj, ja obožavam kombinaciju modernog i klasike.U našem dnevnom boravku su moderni kauči i stalak za tv, a ormar i stolić klasika.Tako nam je sređen i cijeli stan. Posebno mi je draga komoda koja je inače bila dio spavaće sobe kad su se moji roditelji oženili a ima od toga skoro 50 godina, a stavili smo je u predsoblje.
divni su tvoji su? moj je sto veci i ima staklo odozgo malo je tamniji.Ja volim starine ali neznma kako da uklopim u svoj ambijent jer taj sto bi trebao doci na sredinu( uz sjedecu ranituru),a komoda je skroz niska isto tamna boja
Nazalost nisu moji....skinula sam sa net-a...da pokazem sta su peskuni. Ja imam orijentalni dio u stanu, ali nije sa peskunima, i izgleda veoma lijepo....Moram postaviti slikicu, pa mozda ti dam ideju....
Mi imamo jednu sobu na donjem spratu koju ne koristimo cesto jer ni ne grijemo zimi a i ljeti je nekako rjetko koristena. Tu je vecina svari od moje nane rahmetli sto je ostalo i jos nesto doadno sto smo mi imali - tako da je nesto slicno u onom "starobosanskom " ili "orijentalnom" stilu. slikacu ako se sjetim i ako uspijem pa stavim slike nkanadno.
Ja imam peskune, bas ovakve kao na slici...i dvije komode, jednu vecu i jednu manju....meni se recimo bas svidja taj orjentalni stil...vec sam negdje pisala...i bas mi je super ta kombinacija orjentalno i nesto malo savremenije, ali naravno treba voditi racuna, da sve djeluje kao jedna udobna cjelina.... Moracu skontati nekako kako se ove slike postavljaju, pa da i ja stavim svoje ...mada je moj stan jos u fazi sredjivanja, ali nigdje ne zurim...najvaznije mi je da je sve onako kako se meni svidja, a malo sam i poters MM recimo navalio na Hazandarevic garnituru uz te komode i peskune, ali ja bih radije nesto jednostavnih linija, sa puno jastuka....i naravno to je jeftinija varijanta, a opet Hazarton je Hazarton... tako da smo jos u fazi pregovora
i da, ja bih obavezno prihvatila peskune i ja sam svoje dobila od sveki
Vesela mozes li mi reci gdje ste kupili trpezarijski sto? U zadnje vrijeme je tresnjino drvo postala rijetkost jer su Italijani rekli da ta boja kao nije moderna za ovu sezonu Ne mogu si pomoći za mene je ova boja zakletva
mila mm je kupio sto prije tri godine, ta radnja više ne vrši prodaju opreme za kuhinje, sada radi samo spapave sobe Inače radnja je na Dobrinji a naziv joj neznam, mm nije tu da ga pitam