Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Mi imamo zelju da napravimo jednu prostoriju kao staru bosansku... iako sve ostalo nam je moderno tu prostoriju planiramo ako Bog da u Sarajevu na nasem potkrovlju da napravimo... ali kad ce to biti neznamo ni mi ;)
Drage moje evo da Vam pokazem peškune kako izgledaju u mom domu? Mozda malo tijesno ali dobro se uklopilo u namjestaj! Ako neka ima bolju ideju prihvatam
Ja uzivam da gledam enterijere Ilhana odusevila sam se,zeno draga svaki detalj je na svom mjestu !svaka cast!!Hajde daj ideja FALE mi ........luda sam za cvjecem! ovdje se ne vidi dobro moja prasuma Hajde zenice stavljajte slike. Shejla predivno,Teacher takodje
teacher kuhinja ti je predivna volim bjelu boju Selmy super ti se uklopilo u namjestaj e sad cu i ja malo da stavim slikica
ja sam oduvijek voljela kombinaciju crveno-bijelo, pa sam kuhinju uredila u bojama: bijelo-crveno i sivo (podne plocice su u 2 nijanse sive boje), mada je mm imao drugaciji plan prije mene, koji sam ja odmah odbacila . inace nakon sto sam se udala i dosla u njegov stan, dnevna i kuhinja su po mom ukusu jer smo to sredjivali nakon sto sam dosla, a kupatilo, wc i veci dio spavace je vec tu bio prije mene (ukus mm) pa mi se bas i ne svidja, al sta cu. bice nekad renoviranje kad bude vise para
ja sam oduvijek voljela kombinaciju crveno-bijelo, pa sam kuhinju uredila u bojama: bijelo-crveno i sivo (podne plocice su u 2 nijanse sive boje), mada je mm imao drugaciji plan prije mene, koji sam ja odmah odbacila . inace nakon sto sam se udala i dosla u njegov stan, dnevna i kuhinja su po mom ukusu jer smo to sredjivali nakon sto sam dosla, a kupatilo, wc i veci dio spavace je vec tu bio prije mene (ukus mm) pa mi se bas i ne svidja, al sta cu. bice nekad renoviranje kad bude vise para
a ja kad sam se udala ja sam sve uredila po svom ukusu kompletna spavaca, kuhinja i podzemni dio kuce je moj a trepezarija boravak radna soba i kupatila su mm a vrt je zajednicki jedva cekam proljece da se bacim u cvijece
Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato
eto ga fali jos par prostorija al nisam sve stigla slikati to stavim drugi put
blago vama pa imate tako veliki stan. nas je mali, dvosoban al eto nekako smo natrpali sve sto treba. posebno mi se svidjaju spavaca soba- crveni zid i crveni detalji (moja omiljena boja inace) i svidja mi se kuhinja, posebno ona donja komoda gdje stoji sudje...
mm je prije 3godine kupio kucu al ima preko 190m2 jos imaju dva kupatila i dvije djecije i u prizemnom djelu prostor gdje je masina i susilica, ostava pa soba gdje ostavljamo zimsku robu i opremu za skijanje ima tu samo kad se sjeim da se to sve mora cistiti odmah bi ja manji stan
Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato
Drage moje evo da Vam pokazem peškune kako izgledaju u mom domu? Mozda malo tijesno ali dobro se uklopilo u namjestaj! Ako neka ima bolju ideju prihvatam
Joj ovo super izgleda, ja sam bas pisala na nekoj temi da bi voljela jednu sobu opremiti ovako.
mm je prije 3godine kupio kucu al ima preko 190m2 jos imaju dva kupatila i dvije djecije i u prizemnom djelu prostor gdje je masina i susilica, ostava pa soba gdje ostavljamo zimsku robu i opremu za skijanje ima tu samo kad se sjeim da se to sve mora cistiti odmah bi ja manji stan
ma ja, to je bas problem. ja sam odrasla u velikoj kuci sa bastom i uvijek je bilo nekog posla. sad mi je mama sama tamo, da ne govorim koliko potrosi na grijanje samo a uvijek hladno
< Poruku je uredio teacher75 -- 5.3.2010 15:09:22 >
sara.at prelijepo ... ja iz tvoje kuhinje i trpezarije ne bih izlazila ... a te police iznad kreveta u spavacoj sobi trazim godinama... nekad ih je bilo kupiti u Sa u Cardei (prije rata) al sad vise nema nigdje
teacher75 ovo "staklo" između donjih i gornjih kuhinjskih elemenata od čega je, kako se postavlja i koliko košta, tj. kako se prodaje po m2 ili? Hvala
w.pooh kod mene je umjesto plocica prostor izmedju elemenata u kuhinji od medijapana i super je, a takodje mozes uzeti i pleksiglas, a on je malo skuplji.
Sara.at i teacher bas vam je lijepo uredjeno.
Slikat cu i ja svoj skromni dom al kad malo uredim, sad nije bas reprezentativan
teacher kod nas je grijanje uvijek upaljeno jedino kad idemo za Bosnu onda mm iskljuci al navece nekad kad gledamo tv ja nalozim u kamin eto samo neka malo pucka al svugdje je toplo u kratki rukava ja hodam... Visnja ovo su police iz ikea ja sam vidjela da negdje u Sarajevu ima neka trgovina koja prodaje Ikea namjestaj pa mozes pogledati a nisu ni skupe mislim do 15 eura a jutros se mm dobro klepnuo A kuhinja je ponos mog mm po narudzbi je radjena a cjenu ti nesmijem ni reci jer ja kad sam cula koliko kosta rekla sam "pa da skupa ko djawo a nekuha sama"
E, Višnja ima, ima, u Sarajevu postoji firma, mislim da se zove Primus, ali provjerit ću ti, oni rade sve od stakla, pa čak i kuhinje, i sve je od kaljenog stakla, koje je znači okaljeno, da ne može tako lako da pukne. Moje komšije su uzimale nešto kod njih, pa pitam ih gdje se nalazi ova firma i javim ti.
E, Višnja ima, ima, u Sarajevu postoji firma, mislim da se zove Primus, ali provjerit ću ti, oni rade sve od stakla, pa čak i kuhinje, i sve je od kaljenog stakla, koje je znači okaljeno, da ne može tako lako da pukne. Moje komšije su uzimale nešto kod njih, pa pitam ih gdje se nalazi ova firma i javim ti.
e to kaljeno staklo i mene zanima, koliko košta i kako se prodaje i ugrađuje?
teacher kod nas je grijanje uvijek upaljeno jedino kad idemo za Bosnu onda mm iskljuci al navece nekad kad gledamo tv ja nalozim u kamin eto samo neka malo pucka al svugdje je toplo u kratki rukava ja hodam... Visnja ovo su police iz ikea ja sam vidjela da negdje u Sarajevu ima neka trgovina koja prodaje Ikea namjestaj pa mozes pogledati a nisu ni skupe mislim do 15 eura a jutros se mm dobro klepnuo A kuhinja je ponos mog mm po narudzbi je radjena a cjenu ti nesmijem ni reci jer ja kad sam cula koliko kosta rekla sam "pa da skupa ko djawo a nekuha sama"
Ovo je dio moje kuhinje.......mogu Vam reci da sam pre..pre zadovoljna sa plocicama,matirane su i zaboravim kad sam ih obrisala! I necu vise dosta od mene