Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
e ovdje se stavrno ima sta vidjeti nekako neobicno ....
Ibn Ebu Seleme pripovjeda da je rekao:"Upitao sam Ebu Se'ida el-Hudrija kakve su novine ljudi unijeli u vezi sa svojim oblacenjem, jelom, picem i jahalicama, pa mi je rekao: "O sine moga brata, kada jedes, jedi u ime Allaha, kada pijes, pij u ime Allaha, kada se oblacis, oblaci se se u ime Allaha, jer u svemu od toga moze biti licemjerstva, oholosti, ponosa i zelje za slavom, a to je grijeh i pretjerivanje.
Allah najbolje zna šta je ko i zbog čega uradio, dal zbog čistog komentiranja ili uzdizanja svog bogatstva i prkošenja siromašnim.....
Reallove super je........ja sma inace bolesnik za orijentom............pokusala sam spavacu da uredim na taj fol,pa nije ispalo lose ma mi smo seljacka zemlja nemozes naci normalan komad namjestaja a ne nesto na ovaj fazon!!!!!! prelijepo je Ja se mogu pohvaliti sa kuhinjom koja je ispala tako skromno-simpaticna! ali bas mi postavljanje slika ne ide od ruke
dadada dobro si ovo pravi poligon zato je Ajdin onako masallah napredan i vec stoji skorpija blago vama, kod vas sredjeno Ja hocu nogu slomit preskacuci stolice i stolove kojima ga zagradjujem
Ove komentare o sirotinji i bogatunima ne bih komentarisala uopste jer mnogi u Bosni imaju bolje uredjen stan nego ja ovde. Ovo su neke male slicice mog skromnog doma:
ovo su stvari iz IKEA-e koje bih najradije da izbacim uuh uh uh uh.Spavacu sobu ne mogu da slikam jer nemam mjesta da stanem ,tamo smo ko sardine.i da znate da sma ja ovo maksuz sredila da se ne vidi belaj igracaka hhahahahahahah
nedim 23.05.1999 iman 20.09.2009
nedim-drugi put u pubertetu uhhh ovaj je tezi iman-poceli smo da pricamo uhhh puno da pricamo trudimo se za trece
reallove: jabih rado pogledala slike tvojih arapa al su "male" ne mogu da ih vidim, skroz se sporo otvaraju. Par puta sam pokusala danas da ih otvorim ono nesto ide sporo i izadjem Ja nisam nikako slikala nasu kucu u Libanu, salon je 12m dug samo, a ovdasnja kuca nije tıliko duga al neka nekom drugom prilikom cu slikat pa postavit...
hehe Amela kad budes imala vremena pregledaj..ja sam postavila slike da pokazem kakvi su stanovi ovdje,sve je drugacije nego kod nas,drugaciji stil,poslije cu postaviti i spavacu sobu..voljela bih vidjeti i kako je u Libanu,slikaj pa postavi,predpostvljam da je slicno ovom u Jordanu...Kuveit,neznam da li si vidjela njihove stanove,stvari su jako lijepe,samo sto oni neznaju lijepo da namjesete stan,nemaju ukusa,sve je nekako previse,nekakvih detalja milion...
Ma ja tek na ljeto AKO odem u Liban... tvoje slike nisam uspjela pregledat dobro samo djelove mada ovi "moji"u salonima ne koriste krevete, dvosjede i nista visoko vec ono poput nasih starih mindera al su prelijepi meni se pravo svidjelo, zavjese tek kave su im... ja poludjela kad sam ih vidjela , odmah uzela za ovdje u İstanbul. Kod ovih mojih nebjese puno nabacano samo sto njima nista nije fajda kad imahu po 100djece. ako ti se ikad ukaze prilika idi sa dragim u Beyrut to je uzas od grada - od lepote... Ja bih sad pristala tamo zivjet samo da mi nije problem jezik. A to za ukus sve zavisi od osobe do osobe
REALLOVE ja ne znam kako drugacije da ti kazem...bas ti zavidim ja sam teski zaljubljeni u ovakav orijentalni stil i ti si za mene bas sretnica Ja sam imala srecu pa sam od svekrve u amanet dobila jednu veliku i dvije male komode, ovako u orijentalnom stilu...rezbarija, ebanovina.....valjda zato sto njena kcerka vise voli udobne, modernije linije i uz to jedan veliki i dva mala peskuna....meni san ostvaren e sad jos cekamo februar, pa nam stize garnitura slicna jednoj sa tvojih slika....to kod nas radi Hazandarevic u Sarajevu i sve je rucni rad...malo je zahtjevnije za odrzavanje ali meni vrijedi....osjecam se ko prava sultanija , u dnevnom boravku su dva iranska cilima, dva ibrika, jedna velika demirlija na zidu i masa orijentalnih dzidza.....meni je to bas udobno i osjecam se...ma fenomenalno....
Neko rece da je uredio spavacu u orijentalnom stilu....eh....bas bih voljela vidjeti slicicu....i to mi je velika zelja, ali poslije ove garniture....u skorije vrijeme necu imati novcica za to....ali hajd bice aBd...bar dogodine
I moram reci... svi stanovi su lijepi na svoj nacin....ipak je to ogledalo nas samih kao sto Mirkica rece...nasa intima....mada su zelje i mogucnosti cesto suvise daleko.....mnogo je onih koji mogu i imaju a nazalost ne znaju....a isto tako ima zena koje ZNAJU i od niceg naprave ugodjaj i topli dom....osjecaj za sklad se ipak ne moze kupiti...Imala sam priliku biti u par stanova u kojima sve ,,vristi"skupo, skupo....a u sustini sve je tako hladno i bezzivotno...da se covjek osjeca jadno....
I da imam i ja jos uvijek ugao u dnevnom boravku star otprilike kao i ja svekrvin bezbeli...ali hajd istrpicu ga jos malo....dom ne cine stvari, vec ljudi koji tu borave....a da je lijepo imati...lijepo je!
reallove ovo treba staviti u enciklopediju tipicnih palestinskih i jordanskih stanova...sve u smedje-bez-bordo eventualno maslinasto zelenoj kombinaciji sa pozlatom naravno
slikala bih i ja ali me stid propala mi sofa ovamo u dijaspori
< Poruku je uredio leli§ -- 5.1.2010 20:07:38 >