Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ne stavljajte žene slike stanova da ih ko ne bi obio imam jednu jaranicu koju je jednom prilikom valjda slučajnim odabirom neko nazvao na tel i prestavio se kao neki anketar ispitivajući je o uređajima koje posjeduje, marke istih i tako to Ona se živa satrla da objasni gdje šta stoji i koje je marke, kasnije se bila zadeverala veli da nisu kakvi lopovi zvali da mi ne obiju stan mjesecima nije smjela stan ostaviti sama Inače dame moje sve redom imate super uređene stanove, moje čestitke
he, he - dobro da nije odala polozaj i raspored uredjaja da im bude lakse, da ne gube vrijeme trazeci po stanu :)) samo ne odavati adresu, brojeve telefona i takve detalje.. a jeste tako, mi postamo za forumasice ali ipak je ovo javni forum i ne znamo ko gleda.. i ja cestitam forumasicama koje su objavile slike - ima puno detalja koje bi voljela haplicirati u svojoj kuci
hvala drage moje.... ja pravo volim gledati slike enterijera... i vase su kuce extra :)
a upravo se spremam da poremetim ovaj sklad u kuci - zbog hodalice, a aBd i hodanja (valja sklanjat ove dzidze i cvijece iz domasaja) Ja inace ludim kad mi nije sve na mjestu i ukomponovano, ali eto zbog nasih malih sunasca pretrpice se i malo haosa (kad pocne bacanje igracaka i svega na sve strane)
vidim da su slike postavile zene koje su vecinom vani,nemoj te me pogresno svatiti,ovde zene jedva cekaju doplatak a ne da biraju u kojem su tonu zavjese.nije fer jer ce se neke osjecati ruzno.opet kazem nemojte me pogresno svatiti, nesumljam u vasu moc dekorisanja
vidim da su slike postavile zene koje su vecinom vani,nemoj te me pogresno svatiti,ovde zene jedva cekaju doplatak a ne da biraju u kojem su tonu zavjese.nije fer jer ce se neke osjecati ruzno.opet kazem nemojte me pogresno svatiti, nesumljam u vasu moc dekorisanja
Daj majke ti vazda nesta imate protiv nas u dijaspori, ne svi ali ima vas par...
Ja kako znam Sejla nije vani vec je u Sarajevo... Nikita takodjer nije vani... sad se nesjecam jel jos neko postavljao slike al pogledaj temu Dijecije sobe pa ces vidjeti koje vecinska grupa sto postavlja jel dijaspora ili domaci....
Ako ti ko sta smeta od dijaspore istresi se na toj temi a ne na ovoj....
ko bitno veoma gdje si ,znas duso i ja sam malo jaceg imovinskog statusa,i nemam nista protiv tebe ni bilo koje vani.samo kazem da zene ovde jedva kubure a svaka zena voli da ima svoje lijepo malo gnjezdo,helem ko razumio,razumio.ko ne nek nastavi s slikicama...
Svidja mi se skroz Shejlin ukus i Ilhanine zavjese one crne sa ruzama. Moram reci da zavjese ili store nikad nisam voljela niti zeljela u kuci (zaluzine i to je to) al kad sam prosli mjesec u Svedskoj vidjela sve ove uske po prozorima (kao kod Ilhane) mijenjam misljenje i tonu sam ih donijela i jos narucila. Vidjela sam mnogo kombinacija i prelijepa je svaka. To i kod nas moze al nas svijet voli one ogromne sto kupe prasinu il zute od cigara Ilhana svaka cast i ljubi djete.
ko bitno veoma gdje si ,znas duso i ja sam malo jaceg imovinskog statusa,i nemam nista protiv tebe ni bilo koje vani.samo kazem da zene ovde jedva kubure a svaka zena voli da ima svoje lijepo malo gnjezdo,helem ko razumio,razumio.ko ne nek nastavi s slikicama...
podpisujem , i ja hvala ALlahu imam sve sto zelim i sredila sam sebi kako zelim ali mi nepada na pamet da prezentujem ovdje, zbog onih koji nemaju nevolim niko da uzdahne na mene niti zbog mene , meni licno ovo dodze hajde da se pokaze ko koliko ima , mozda stavrno nije tako ali meni tako dodze i ja to ne volim. Dijecija sobica je nesto skroz drugo ima tu kreativnosti ljubavi (a ne ono ima se moze se) i to mi je ok kad neko ko zeli postavi slike od dijecije sobice za razliku od Tv-a , kamina itd...
Ovo nije napad nije kritika nego samo moje misljenje na dati pf a nismo svi isti , Elhamdulila ja sam zadovoljna sa svim u svom zivotu i samo riejtki mogu uci u moj dom jer to je moj mali raj :).
< Poruku je uredio Mirkica -- 5.1.2010 13:56:39 >