Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Reallove, bas ti je lijepo u kuci. Ja licno volim kad se nemjesaju razni stilovi u stanu, ako ce se orijentalni stil praviti neka se fura u citavom stanu ili kuci...
Razlog sto sam zapocela ovu temu je zato sto sam jako zainteresovana u interijer, kod mene bukvalno se mjenja u kuci svaki mjesec nesto jer volim da isprobavam jer ako planiram sa tim da radim u zivotu onda moram isprobati negdje a zasto nebi probala kod kuce svoje da vidim kako izgleda?
Nisam nikad bila nit cu kad biti osoba koja se hvali sta ima i koliko cega imam, ko me poznaje i rece da nisam takva.
ej dusa draga kako se snadze ovdje u ovim lopticama :)
dok je bebac bio u stomaku-lako, e sad vise bogami nije.svako malo cistim sa onom pjenom za fleke,uglavnom, jede se keks a sve ostalo nucen je da jede u kuhinji tako da je zasada ok. vise isflekamo Mm i ja kad navece tamanimo nutelu i cokoladu a za ostalo da i ne govorim,sram nas bilo
Moze li samo jedan prijedlog: prije nego stavis slike smanji ih jer treba vjecnost da se otvore i pri odlicnoj konekciji a kad se otvore prikaz se svakako smanji da stane u prozor. A ostale forumasice, pliz nemojte citirati postove sa velikim slikama, mozete se samo referencirati na nick ili tekst posta.
shejla dnevni boravak za 10. Svi detalji na svom mjestu. Dopada mi se kombinacija boja.
reallove ne treba ni komentarisati raskosnost arapskih domova. Prelijepa ti je spavaca soba.
Moze li samo jedan prijedlog: prije nego stavis slike smanji ih jer treba vjecnost da se otvore i pri odlicnoj konekciji a kad se otvore prikaz se svakako smanji da stane u prozor. A ostale forumasice, pliz nemojte citirati postove sa velikim slikama, mozete se samo referencirati na nick ili tekst posta.
E meni je ovo problem,jucer kad sam postavljala slike,kada pravim resize,stavim najmanji format,jer i meni ide na zivce kada se otvara pola sata jedna slika
To je ujedno odgovor i ovima sto kazu kako se mi razbacujemo, a neko nema para da sredi kucu. Na ovim mojim slikama nema nista skupo. Uvijek kazem vaznije je znati, nego imati (isto to se odnosi i na oblacenje) - ako nemas ukusa dzaba ti sve pare svijeta.
ma joj na svakoj temi se poteže pitanje para, pa šta sad onaj ko nema treba da ubije onog ko ima, fakat ne razumijem, , i meni ne semta da neko ima više od mene, to je njihova nafaka, žao mi je onih što nemaju, a ja sam sa svojim sasvim zadovoljna . smatram da ova tema nije pokrenuta zbog hvalisanja već da forumašice pokažu svoje umijeće dekoriranja i potaknu druge da urade nešto slično, ako žele ( ja ne, ja sam deklarirana ljenština, kaže mm )
e ( ja ne, ja sam deklarirana ljenština, kaže mm )
hahahahahahaha
ja recimo sam od 32 kvadrata napravila dvosoban stan i to ne prenatrpan, e sad da sam ga uredila bas onako kako sam htjela i nisam, radi para, ali sam zadovoljna, ugodno je (bar nama, a za ostale sta me briga :)
To je ujedno odgovor i ovima sto kazu kako se mi razbacujemo, a neko nema para da sredi kucu. Na ovim mojim slikama nema nista skupo. Uvijek kazem vaznije je znati, nego imati (isto to se odnosi i na oblacenje) - ako nemas ukusa dzaba ti sve pare svijeta.
Sto bi Laka rekao "pokusaj"ali eto ima vremena,samo treba ideja!!!!!!! nisam mogla uslikati sve jer je bilo vazno da se vidi luster(ja sam poludila za njim)....a sa druge strane je bebijev krevet tako da bas i nema puno mjeste za ideje! inace uzivam u enterijerima,luda sam za orijentalnim stilovima..........tako cim sam vidjela ovu temu na rr morala sam zaviriti i gledati Vase slike!!!!!!!!! Volim kad neko ima stila i ideja a za to ne trebaju novci........samo malo maste i eto
Shejla- ne kaze se dzaba"Ne kuha pita ko ima vec ko se je naucio" U mojoj kuci koju je prije mog dolaska sredio MM je 99,9 % IKEA ali nije bas neki kvalitet pa s am na drugim temama pisala da ce van.
kod mene sve isto izgleda, rekoh da ne slikam ponovo Do duše toalet papir je razmotan i lutka je izgubila jedno oko da i ima jedna čudna fleka na tepihu od jutros, mislim da je sjela na smoki i dobro ga utabala u tepih
< Poruku je uredio veeseelaa -- 7.1.2010 23:49:51 >
kod mene sve isto izgleda, rekoh da ne slikam ponovo Do duše toalet papir je razmotan i lutka je izgubila jedno oko da i ima jedna čudna fleka na tepihu od jutros, mislim da je sjela na smoki i dobro ga utabala u tepih
Sto bi Laka rekao "pokusaj"ali eto ima vremena,samo treba ideja!!!!!!! nisam mogla uslikati sve jer je bilo vazno da se vidi luster(ja sam poludila za njim)....a sa druge strane je bebijev krevet tako da bas i nema puno mjeste za ideje! inace uzivam u enterijerima,luda sam za orijentalnim stilovima..........tako cim sam vidjela ovu temu na rr morala sam zaviriti i gledati Vase slike!!!!!!!!! Volim kad neko ima stila i ideja a za to ne trebaju novci........samo malo maste i eto
Salmy, kod mene takav luster samo sa narandzastim kamencicima i malo manji (meni boja vise odgovarala). I ja sam poludila naprosto za lusterom kad sam ga ugledala ). Malo mi fura na orjentalni stil kad smo vec kod toga