Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Mene zanima kolika je ta naknada u stvari, dobila sam rješenje (centar) na 360, al gosp. u opstini mi je rekla prije toga da je 420, a još nisam primila prvu naknadu
nemam pojma ja primam samo 120 ali mislim da ti bude taj veci iznos a manji pise na rjesenju, procitaj malo u komentarima prije ces naci odgovor
samo da mene ne preskoci, rezije cekaju na ovu naknadu
i sama sam ti takva... režije su moje svaki mjesec :D ali neka... i to je lijepo kad se riješi... a šta ima od onoga da dobijamo cijelu platu prvih 6 mjeseci?
ma i ja sam haman kod Robota, izmedju Robota i selexa hhahahhaah, al nema ga jos uvijek...pih....
koliko nas to porodilja ima dok sve obidje? neka masanla
samo da mene ne preskoci, rezije cekaju na ovu naknadu
i sama sam ti takva... režije su moje svaki mjesec :D ali neka... i to je lijepo kad se riješi... a šta ima od onoga da dobijamo cijelu platu prvih 6 mjeseci?
kako mislis? ne znam gdje ti radis, ali meni moja firma ce citavih godinu dana uplacivati razliku od naknade do visine moje plate tako da cu imati skoro citavu platu bez toplog obroka i prevoza. mislim da je to od firme do firme...
kako mislis? ne znam gdje ti radis, ali meni moja firma ce citavih godinu dana uplacivati razliku od naknade do visine moje plate tako da cu imati skoro citavu platu bez toplog obroka i prevoza. mislim da je to od firme do firme...
e to ti je prava firma , meni moji ni feninga ne daju
e misha mu...bas je to zeznuto...znam dosta mama koje upravo zbog toga se i vracaju prije na posao iako imaju pravo na godinu dana porodiljskog ja sam svojim poslodavcima malo je reci prezadovoljna....onog ttenutka kad samim rekla da sam trudna, odmah su poceli raditi na tome da dobijem ugovor na neodredjeno...ali mislim da sam ja to i zasluzila.
mm uvijek prekidaju ugovor od 6 do 9 mjeseca tako da nam ovo moje dobro dodje...inace....tesko....
hej i mm radi u skoli...njegova kolegica kad je bila trudna (a primljena je na neodredjeno), nije iskreno ni feninga dobijala od skole, samo naknadu....radi u Isak Samokovliji, ako ti to ista znaci,....
drage uposlenice institucija BIH, ja se nikako ne mogui pomiriti sa cinjenicom da su nam uskracena prava na porodiljnu naknadu za vrijeme porodjajnog odsustva te sam odlucila da nesto poduzmem a to je da dignem tuzbu protiv države ili ne znam vec koga uglavnom zelim da se borim. zanima me da li netko zeli da mi se prodruzi i da li je nesto slicno kojim slucajem vec pokrenuto, ako tko ima informacija nek javi, moze na i na pp.
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.