Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ja sam lady otisla na trudnicko 07.10, rjesenje sam dobila u 12 mjesecu, a isplata prva bila u januaru tri naknade, ukupno 1200 km...strpi se jos malo pa ces se obradovat
Kada bi srce moglo da misli, na svijetu ne bi bilo ljubavi.
Za mame koje primaju samo o ovu mizeriju od kantona Jucer me kolegica zove i kaze mi da im je stigao dopis da ce nam poslodavac ispacivati razliku , tako da fakticki imamo punu platu
Je li ovo za drzavne institucije ili , molim te ako sta znas javi, bas me zanima, hvala!
I mene isto zanima , zaposlena sam na državnom nivou, al mislim da se ovo odnosi samo na federalni (ispravite me ako griješim). Izgleda da su sad ostale oštećene samo mame koje rade u institucijama BIH a žive u Federaciji.
drage moje mame, imam jednu radosnu vijest za vas. prije nepun sat sam zvala općinu Novo Sarajevo i ljubazni gospodin mi je rekao da su danas počele isplate naknada za ovaj mjesec
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.