malena27 RR
|
prenos postova sa duple teme: Drage moje treba mi savjet pa ako mi neka moze pomoc,napokon idem na pregled nakon spontani pobacaja i mjenjam dr pa mislim se narucit u polikliniku sunce u Zenici,da li je neka od vas isla u tu polikliniku i kakva su iskustva i koga bi mi savjetovale.Imala sam ruzno iskustvo sa prvim dr tako da bi mi puno znacilo vase misljenje i savjet. Dinchi, ja ti od sveg srca preporucujem dr.Ribica, radi u Suncu, a i u bolnici, divan covjek. Sretno! cure,i ja bih trebala u ponedjeljak doktoru,danas se trebam naruciti.treba mi neko ko ce mi ujutro oko 8-9 uraditi uzv,izmjeriti debljinu endometrija i provjeriti stanje i aktivnost jajnika. ne znam kome da idem.zvala sunce,medicom,rekose nema niti jedandr. ujutro.svi oni rade u bolnici,pa su tek od poslije podne u poliklinikama. znate l i jednog dr. kojems e moze ici ujutro,naravno a da je u Zenici? Jest draga, svi rade u bolnici prije podne, a popodne u privatnim. a sto ne ganjas uputnicu, pa da ides u bolnicu? Ajanovic ti nekad radi i prije podne, buduci da mu je ord.u kuci, ali njega ti bas i ne bih preporucila, mene je malo zavlacio, pa sam presla kod dr. Ribica. E,sad se sjetih da je nedavno dr.Sahovic otvorio privatnu u 3.soliteru na Odmutu, mozda radi subotom prije podne. Sretno! hvala puno,ja vec zakazala termin kod dr.Amire Frljak u sarajevu. cini mi se strucna,a treba mi neko takav,jer drugi uzv oji budem radila,najvjerojatnije u sljedeci ponedjeljak, treba biti detaljan,sa brojem folikula,debljinom endometrija i strucnim misljenjem da li mi prijeti hiperstimulacija.dakle,moram se dati na posao!:)