|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: ginekolozi?
20.11.2009 13:55:12   
malenemrvice
Dr.Naima Imširija je za mene najbolja doktorica na Koševu, imam samo pozitina iskustva sa njom, a obzirom da sam cuvala trudnocu i lezala u bolnici na Koševo, nagledala sam se svega i svacega...mito i korupcija ide na sve strane. a odnos pacijent doktor katastrofalan osim ako imaš više stotica da ubaciš u djepove bijeli mantilica, necete imati takvih problema..a da nebih dužila savjet za mlade trudnice od mene je da izbjegavaju  Dr.Rovcanina!!!!!!

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 276
10.12.2009 8:42:19   
strelitzia
Da li neko može da mi preporuči ginekologa u Jajcu?
Pokušavamo 5 mjeseci pa bih htjela otići na pregled .
Hvala!

(odgovor članu malenemrvice)
Neposredna veza do poruke: 277
10.12.2009 13:48:01   
batterfly
Za Jajce, fakat, ne znam, ali imas u Travniku, ako ti nije daleko, ODLICNOG ginekologa, ...(dr. Haris)pa ako zelis, mogu ti detaljnije sve objasniti...

LP i sretno!

(odgovor članu strelitzia)
Neposredna veza do poruke: 278
14.12.2009 13:08:39   
strelitzia
Hvala ti na odgovoru!
još ću se malo raspitati pa ako ne saznam ništa onda možda odem i u Travnik.

(odgovor članu batterfly)
Neposredna veza do poruke: 279
11.1.2010 0:04:42   
medoo
Znate li išta o dr Haveriću??
Je li ko imao iskustva s njim??

(odgovor članu strelitzia)
Neposredna veza do poruke: 280
14.1.2010 19:09:02   
yasemin
DA LI NEKO OD  VAS IDE KOD DR. ROVČANINA??

Neposredna veza do poruke: 281
15.1.2010 13:18:48   
prva
IZVORNA PORUKA: yasemin

DA LI NEKO OD  VAS IDE KOD DR. ROVČANINA??

Moja prijateljica je otisla jednom i rekla "ne bih vise".

(odgovor članu yasemin)
Neposredna veza do poruke: 282
15.1.2010 20:38:37   
yasemin
zar je bilo tako loše? ja sam bila jednom al privatno nije mi se učinio tako lošuser posted image

yasemin

(odgovor članu prva)
Neposredna veza do poruke: 283
27.1.2010 15:31:11   
malenemrvice
ja sam već napisala...njega treba izbjegaaaaaavati, što dalje to bolje. Da nebih "normalnih" doktora ja svoju malenu mrvicu nebih ni rodila jer po njegovom mišljenu na početkku moje trudnoće ja nisam ni imala plod samo kesicu bez igdje icega koju su trebali da ociste...ma uzas...nedaj Bože nikom...

(odgovor članu yasemin)
Neposredna veza do poruke: 284
27.1.2010 15:50:13   
anidla
ne daj Boze ikad vise da sretnem dr. Rovcanina user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

Neposredna veza do poruke: 285
28.1.2010 13:03:33   
yasemin
drage moje stvarno ste me šokirale s dr. Rovčaninom
jel on direktor negdje ?na koševu ?
ja sam jednom kod njega bila privatno ...bio je extra ...valjda zato što je privatno...
može neka preporuka ginekologa koji radi privatno jer ja nisam iz sarajeva tako a mi to odgovara

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 286
29.1.2010 12:41:22   
malenemrvice
nije on nikakav direktor...on nema svoju privatnu ordinaciju koliko ja znam on radi povremeno kod Amire Frljak na Grbavici i još kod neke doktorice u Papagajci...ma što dalje to bolje...a privano neznam obzirom da sam ja išla na Koševo kod Dr.Naime Imširije, mogu ti samo nju preporučiti, sa njom imam samo pozitivna iskustva i Dr. je za čistu 10-tku!!!

(odgovor članu yasemin)
Neposredna veza do poruke: 287
29.1.2010 15:53:11   
yasemin
HVALA NA INFO
MOŽEŠ LI MI DATI DOKTORICIN KONTAKT ..DA LI ONA RADI PRIVATNO?

Neposredna veza do poruke: 288
29.1.2010 16:03:26   
Zumbulak

Cao cao trudnice!

moram staviti komentar na dr. iz Travnika sto ga je preporucila batterfly....ja sam inace iz Travnika, al sam sad u Sarajevu (priveli me user posted image ) i cula sam od mame i dosta trudnica da je Haris dobar dok god dolazis kod njega privatno i stavljas mu pare u djep, a prilikom poroda (jos ako ne dao Bog bude komplikacija) nema nigdje njega ni na mapi. to sam ja cula stvarno iz dva - tri pouzdana izvora.

a sto se tice dr. Haverica (odgovor za medoo) i ja sam kod njega, ja sam inace bila sve privatno i sad u 8 mjesecu sam se prijavila na Kosevo, i dr. je ok...bar meni....

veliki pozdrav od nas dvoje

(odgovor članu yasemin)
Neposredna veza do poruke: 289
29.1.2010 16:13:22   
lilix
IZVORNA PORUKA: malenemrvice

ja sam već napisala...njega treba izbjegaaaaaavati, što dalje to bolje. Da nebih "normalnih" doktora ja svoju malenu mrvicu nebih ni rodila jer po njegovom mišljenu na početkku moje trudnoće ja nisam ni imala plod samo kesicu bez igdje icega koju su trebali da ociste...ma uzas...nedaj Bože nikom...

isti slučaj, poslao me na kiretažu, ubjedio me da je mrtav plod il ima samo kesa a evo me sad hvala Bogu u sedmom mjesecu, ma ne daj Bože nikom, aj user posted image , odmah se ospem kad čujem njegovo ime

za dr. Naimu Imšija i ja dajem sve pohvale, i čovjek je i doktor, svaka joj čast

08.02.2007.
23.04.2010.
mama rodila svoje kolačiće

Neposredna veza do poruke: 290
31.1.2010 22:13:51   
medoo
Zumbulak, hvala ti..
kod Haverića sam već godinu dana (problemi zatrudnivanja). pitala sam " onako" jer ne mogu nista da pronadjem o njemu na forumima pa rekoh da nije ko imao iskustva s njim..
za mene je odlican doktor a pogotovo osoba i sad zasad ne bih ga mijenjala ni u snu...

(odgovor članu Zumbulak)
Neposredna veza do poruke: 291
31.1.2010 22:21:21   
shejla
ja sam isla u Skerilicevu kod dr. Tabori, koja je sad u penziji user posted image
Par puta sam se potrefila i kod nekih drugih i sve su bile OK (ne sjecam se imena, ali 3 sam promjenila i sve su mi bile dobre)... zasto niko ne ide u Skerlicevu user posted image

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

(odgovor članu medoo)
Neposredna veza do poruke: 292
1.2.2010 8:54:33   
brzamala
Isla i u Skerličevu ali su im losi aparati...ultrazvuk prahistorijski. Imala takoder, i negativno iskustvo sa dr. Tabori,  i prebacila se na Otoku. Uslovi mnogo bolji a i prezadovoljna  sa dr. Čehajić.

(odgovor članu shejla)
Neposredna veza do poruke: 293
1.2.2010 10:46:17   
malenemrvice
e nemogu da vjerujem...pa covjek je budala, fakat ga trebaju izbaciti iz klinike, mislim da je vakat za penzije!!

(odgovor članu lilix)
Neposredna veza do poruke: 294
3.2.2010 11:02:22   
dubravka01
Cao svima,

Vidim da je tema malo po zastarjela, ali mozda se neko javi...
Htjela bih pitati da li netko zna kakav je ginekolog u Eurofarm-u na Ilidzi?
Ako neko zna neke detalje i informacije, bila bih zahvalna da postira.

Neposredna veza do poruke: 295
6.2.2010 22:34:17   
Amelaa RR
IZVORNA PORUKA: senda

cao svima vec cetvrtu godinu pokusavamo sa zacecem ali neuspjesno isla sam kod nekoliko doktora pa me zanima da li je neko se susreco sa doktoricom elmirom hajder i kakvo misljenje ima o njoj

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

(odgovor članu dubravka01)
Neposredna veza do poruke: 296
7.2.2010 8:45:57   
vjestica
senda dobro došla
prvo mi reci odakle si, i odakle je ta doktorica i gdje radi
jesi li iz Sarajeva?
moj ti savjet, ako već 4 godine pokušavaš, da ne ideš više običnim ginekolozima, nego specijalisti za sterilitet
u Sarajevu imaš na klinici dr Godinjaka, a privatno dr Mehmedbašić
jer nakon 4 g pokušavanja ti obično ginekolog ne možeš ništa pomoći, pa makar i ako ste oboje obavili sve pretrage

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu Amelaa RR)
Neposredna veza do poruke: 297
7.2.2010 10:18:27   
mamica87
Senda dr.Hajder kako sam ja cula odlicna ali ipak pokusaj kod direktora klinike dr.Fatusica on je odlican.Nadam se da ces uspjetiuser posted image

Benjamin 17.07.2009

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 298
8.2.2010 11:38:17   
bjaca
mene je moj ginekolog nakon niza pretraga i lijekova poslao kod dr senada mehmedbasica interesuje me kako on radi i da li ste zadovoljne njegovim radom

inace prema mom ginekologu kod mene i mog mm je sve uredu pa ni njemu nije jasno gdje koci

(odgovor članu mamica87)
Neposredna veza do poruke: 299
8.2.2010 11:48:54   
M kao Mama
Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

Morala sam ovo citirati, pa draga moja kako ako vaši roditelji nisu imali djece, nećete ni Vi, pa ko je onda rodi dijete ovih roditelja, uopšte kako su roditelji.....

A dr. Godinka radi i privatno na Ilidži ima ordinaciju, a od dr. Mehmedbašiću, mišljenja su podjeljenja.

Ja bih se ipak prije odlučila za Godinjaka.

Sretno kako god

(odgovor članu bjaca)
Neposredna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *