majoni
|
Kako se moze doci do dr. Divanovica? Ima li privatno ordinaciju? Ja sam bila kod dr. Sabine Cengic, ali mislim da je ona samo za osnovne prijeglede, ne upusta se puno u posebne slucajeve kakav sam ja. Dr. Godinjak je stvarno preopterecen, neopisiva je guzva, bila sam kod njega na Klinici, imala sam stelu, ali je stvarno u mislima na sto mjesta odjednom i to se vidi, nezainteresiran je, uopce se ne brine za situaciju u kojoj je pacijent, njemu je sve pjesma i samo trci kao lud po onim hodnicima. Ne znam kakav je privatno. Dr. Mehmedbasic je moj doktor i svasta sam cula za njega, cesto sam i sama posumnjala u njegove odluke, dijagnoze, prijedloge, ali kad god sam provjerila sa nekim drugim doktorom ili nakon izvjesnog vremena koje mi je rekao da sacekam, bilo je kako je rekao i svi doktori su potvrdili njegovu pricu. Ima puno posla, ne zadrzava se dugo na prijegledu, meni cesto preko ramena, na izlasku, dobaci sta trebam raditi ili o cemu se radi, ali to je stvarno tako. Mozete provjeravati koliko hocete, tako je kako je rekao. Sve nalaze radjene kod drugih doktora mu slobodno mozete pokazati, sve uvazi. Cinjenica je da nema vremena za duge price, ali mislim da mu i ne trebaju, mislim da je stvarno strucnjak, prati sve kongrese, doktor je nauka i sl. Ne znam kakav je na HSG-u posto to moram raditi ovih dana? Ali opet ja bih cula i drugo misljenje jer je moja sitaucija komplicirana do bola. Dr. Slakovic je prema meni postupila kao haman nenormalna, mene je tako isprepadala, ispricala mi najgore moguce scenarije, ima tesku ruku, ... mislim, ne bih nikad vise kod nje. Dr. Begovic jeste munjen za pare, isto kao i dr. Mehmedbasic, ali zato odrade posao profesionalno, tacno, doduse, ja sam kod dr. Begovica isla na obicne prijeglede. Dr. Spahovic mi je odmah preko telefona rekao Sine, nisam ja za takve slucajeve, poslusaj ti svog doktora. Posteno. Preko telefona sam razgovarala sa ginekologom iz Poliklinike Sunce, cini se prijatan, samo ne znam koliko uzimaju posebne slucajeve, koliko se time bave.
|