|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Inseminacija
29.1.2010 19:07:17   
snowrose

IZVORNA PORUKA: ena0002

Snow zao mi je mila user posted image user posted image user posted image .....idemo dalje, sta se moze user posted image

Naravno Enči.

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 1001
29.1.2010 20:00:35   
baby_joy
IZVORNA PORUKA: snowrose

Pozdrav za sve.

Samo da prijavim da na žalost moja druga inseminacija nije uspjela ( bez stimulacije,ova druga SA ).

Idemo dalje,

user posted image user posted image user posted image user posted image ne daj se mila

(odgovor članu snowrose)
Neposredna veza do poruke: 1002
30.1.2010 8:55:51   
vjestica
snow mila žao mi je user posted image user posted image user posted image

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu baby_joy)
Neposredna veza do poruke: 1003
30.1.2010 11:58:02   
nella
snow draga, znam da ti je tesko ali moras biti jaka i nastaviti dalje user posted image user posted image user posted image

sve ce se ovo jednom zvati juce

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 1004
30.1.2010 18:22:15   
snowrose
Hvala vam mile moje.

Naravno, idemo dalje.

(odgovor članu nella)
Neposredna veza do poruke: 1005
30.1.2010 19:04:21   
Lilipop
Snowrose drago mi je draga, user posted image tacno znam kako se osecas. Ali sta ces, moramo dalje. Ja cu ovog mijeseca na histero pa onda opet inseminacija..
Mislim se nesto ovih dana... sta vi mislite, kliko je inseminacija dovoljno da bi se onda preslo na IVF. Meni ce ona u martu biti treca, mozda cu probati i cetvrtu ali ako i na ne uspe sta onda? Sad mi doktor kaze da je polip krivac za sterilitet, ali sta ako i kad se ukloni ne uspiju inseminacije? Drugo i kod mene i MM je u redu, pa ne znam jel pametno ici na IVF ili da sacekamo? Eto, nisam pametna pa interesuje me vashe misljenje user posted image

3 x IUI -0

(odgovor članu snowrose)
Neposredna veza do poruke: 1006
30.1.2010 19:56:00   
lamama
Draga Lilipop ni sama ne znam šta da ti odgovorim, žene obično rade nekoliko inseminacija prija IVF-a, oko četiri, ma sve zavisi od doktora do doktora i klinike.

Sretno sa histeroskopijom, da ti uspješno otklone taj polip i da zatrudniš uskoro, a za IVF ma ima slučajeva gdje je sve uredu kod oba partnera ali bebe nema, pa uspiju sa potpomognutom, meni su bili krivci začepljeni jajovodi, ono znaš da sam imala tri trudnoće, 2 vanmaterične i jedan mised, što znači da kod nas dvoje može doći do začeća, i evo poslije svih dijagnostičkih pretraga i otklanjanja prepreka već godinu i pol nema trudnoće, sve uredu, eto ne znam ni sam šta je, valjda ćemo uspjeti u Mariboru, iskreno se nadam i molim Boga da uspijemo, jer to košta jako puno para, živaca i nade! Sretno mila i šaljem ti pusu i javi nam se!

dijagnoza sekundarni sterilitet, dvije vanmaterične, jedna trudnoća-plod se nije razvijao, odstranjen jajovod, drugi prohodan
1. IVF Mb -0
2. IVF Mb -0

(odgovor članu Lilipop)
Neposredna veza do poruke: 1007
30.1.2010 20:00:32   
Zoe
Snow, žao mi jeuser posted image , znaš da ti želim od user posted image user posted image user posted image da što prije uspijeuser posted image user posted image user posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede.
Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.

(odgovor članu snowrose)
Neposredna veza do poruke: 1008
31.1.2010 23:08:20   
medenica1
drage moje,prošla sam većinu stvari koje vi prolazite,samo vam mogu reći da istrajete i budete jake.ja sam jedna od očito rijetkih kojoj je upalila tešićeva terapija i koja  je na 7 godišnjicu braka  postala majka i hvala Bogu mojoj lutki je sad 4 godine.
puno sreće , a nekad je dug i težak put do njeuser posted image user posted image

(odgovor članu Zoe)
Neposredna veza do poruke: 1009
1.2.2010 19:52:10   
smarija
prije svega dobro dosla na forum,tek sad sam vidjela tvoj post drago mi je da si uspjela sto se tice trudnoce i bebaca i ja sama znam nekoliko parova kojima je Slobodanova terapija pomogla.Htjela sam te pitati naravno ako zelis da odgovoris koji je vas problem bio,posto i sama imam problem sa zacecem tj.jednim djelom, imam neredovite menstruacije a samim tim i ovulacije  pa sam radila inseminacije gdje sam uspjela ostati trudna iz drugog pokusaja no sreca je kratko trajala 7-8 nedelja i desio se spontani.sad su mi rekli da napravimo pauzu 2-3 mjeseca da pokusamo prirodno ako ne bude moglo ponovo inseminacija,ali me bas jedna zena moli da odem do Slobodana po jednu turu cajeva a njena cerka je ostala trudna pomocu njegove terapije iako joj je muz imao katastrofalan nalaz uspjeli su.tako da ni sama ne znam sta da radim,interesuje me jos koliko ti je vremena trebalo tj.koliko si dugo koristila terapiju

(odgovor članu medenica1)
Neposredna veza do poruke: 1010
5.2.2010 10:10:19   
dana8
Evo da vam se i ja javim,nije me bilo jedno vrijeme.
Sretno svima koje cekaju rezultate....da bude pozitivno  ovaj put!
Mi smo evo odmarali mjesec ipo dana,mm pije taj caj pa valjda ce biti nekog poboljsanja.Uskoro bi trebali na trecu inseminaciju, nadam se i posljednu.
Pozdrav  veliki.

(odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 1011
5.2.2010 21:34:28   
Leva
Od mene opet nikakva hajra user posted image
Inseminacija br 3 = 0 uspjeha

.-..-.
`·.·´ nakon 5 IUI i 5 ICSI su došla dva sunašca...
?/
/? "Uspjeti znači prihvatati neuspjeh za neuspjehom ne
/ \ gubeći entuzijazam"...
http://sunasce.blogger.ba/

(odgovor članu dana8)
Neposredna veza do poruke: 1012
5.2.2010 21:43:13   
smarija
Leva sve sam ti vec rekla,koji ti je danas dan od inseminacije i hoces  li se javiti dr.
imas veliki ljubac od mene

(odgovor članu Leva)
Neposredna veza do poruke: 1013
5.2.2010 23:01:32   
Leva
Danas je 15. dan od inseminacije. Jutros sam prestala sa Utrogestanom i vec se boja sekreta mijenja. Mislim da cu dobiti do kraja sutrasnjeg dana a na pregled idem u ponedjeljak po svemu sudeci.

.-..-.
?/

(odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 1014
6.2.2010 12:25:04   
ena0002
IZVORNA PORUKA: Leva

Od mene opet nikakva hajra user posted image
Inseminacija br 3 = 0 uspjeha

user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne postoji osoba koja nije sposobna da uradi vise od onoga sto misli da moze

(odgovor članu Leva)
Neposredna veza do poruke: 1015
6.2.2010 12:26:10   
malena27 RR
ti ces nama Levic moj aBd prirodno da uspijes user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 1016
6.2.2010 15:48:39   
baby_joy
IZVORNA PORUKA: malena27 RR

ti ces nama Levic moj aBd prirodno da uspijes user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 1017
6.2.2010 18:56:18   
mila132
danas sam primila zadnju injekciju merionala(od 3 dc primam po 2 merionala od 75ij do 13 dc tj.danas)sutra mi je 14 dc i idem na uz .da vidimo velicinu folikula i kada ce mi dati pregnil i kada ce biti 2-ga inseminacija (nadam se i uspesa).poz.

(odgovor članu baby_joy)
Neposredna veza do poruke: 1018
6.2.2010 18:58:00   
ena0002
Mila sretno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mila132)
Neposredna veza do poruke: 1019
6.2.2010 18:59:58   
anonymna24
poz cure... moze li mi koja reci, otprilike, koliko dođu inseminacije kod privatnika i na koliko ih se moze ici.. i dali boli ? unaprijed hvala

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 1020
6.2.2010 19:00:54   
ena0002
Anonymna neke cure malo boli a neke opet ne, a koliko ce te doci zavisi koju terapiju primas i koliko ces injekcija dobiti, a to ti opet zavisi od folikula, tj od reakcije. U Sarajevu dr. za ruke uzme oko 500 KM i plus jos stimulacija.

< Poruku je uredio ena0002 -- 6.2.2010 19:03:25 >

(odgovor članu anonymna24)
Neposredna veza do poruke: 1021
6.2.2010 19:04:14   
anonymna24
injekcije? uh.. meni moj nije htio nista govorit dok ne vidi ovu zanju terapiju klomifenom pa se ja htjela unaprijed rasptati kad on suti.. ah... hvala ti na pojašnjenju..

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 1022
6.2.2010 19:14:01   
smarija
sretno mila user posted image

(odgovor članu mila132)
Neposredna veza do poruke: 1023
6.2.2010 19:17:41   
Dragička
Sretno svim curkama da se male mrvice zakače    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

2x AIH=0
3x IVF=0
nada umire zadnja

(odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 1024
6.2.2010 23:26:16   
Leva
Mila sretno user posted image user posted image
Anonimna inseminacija kod privatnika kosta 500-550 KM plus lijekovi pa te u konacnici izadje izmedju 700 i 1000 KM po pokusaju. Nista ne boli ali imas osjecaj kao da ces dobiti svake sekunde. Nadam se da sam pomogla user posted image

.-..-.
?/

(odgovor članu Dragička)
Neposredna veza do poruke: 1025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *