|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Inseminacija
21.1.2010 19:51:09   
bubaze
cao drage moje trudilice. kod mene nista novo, ovaj mjesec na silu pauziramo (jer smo odvojeni), pa se nemam ni cemu nadati. a sve mi zao sto citav mjesec prodje, jer sve mislim mozda ce bas ovaj biti nas. user posted image  ma znate i same. od nerednog mjeseca na klomifenu, i tako se radujem. ako nista, nakon dvije godine, probacemo nesto konkretno. jedva cekam, i samo se nadam da se necu zestoko razocarati..
sretno svim trudilicama koje ocekuju plusice ovaj mjesec. user posted image

(odgovor članu Lilly)
Neposredna veza do poruke: 976
22.1.2010 19:01:01   
Leva
Treca inseminacija zvanicno uradjenja. Ostaje jos samo 14 dana cekanja user posted image

.-..-.
`·.·´ nakon 5 IUI i 5 ICSI su došla dva sunašca...
?/
/? "Uspjeti znači prihvatati neuspjeh za neuspjehom ne
/ \ gubeći entuzijazam"...
http://sunasce.blogger.ba/

(odgovor članu bubaze)
Neposredna veza do poruke: 977
22.1.2010 21:48:51   
bubaze
Leva sretno, drzim fige da bude bebac ovaj put user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Leva)
Neposredna veza do poruke: 978
23.1.2010 18:18:00   
Lilly
Leva sretno, drzim fige da bude bebac ovaj put user posted image user posted image user posted image

I ja navijam za user posted image i da ti ovo bude zadnja inseminacijauser posted image user posted image user posted image

...oooO..................
.....(....)...Oooo.......
......\..(.....(....)......
........\_)....)../.......
...............(_/....

(odgovor članu bubaze)
Neposredna veza do poruke: 979
26.1.2010 14:07:31   
hanumica
Drage moje, zaista se nadam da ce svima uspjeti inseminacija bar 3-ća....Bar bilo koja...Ja se spremam u februaru na drugu inseminaciju..ne ocekujem previse...prvu sam radila lani u februaru...uglavnom popiti apaurin prije da se materica opusti i jesti 10 dana prije naranče.

MM 37, Ja 33-ća.Pokušavamo 4,5 god. Endometrioza, laparoskopija,1. inseminacija 04.02.09.,2-da 16.02.2010.

(odgovor članu Lilly)
Neposredna veza do poruke: 980
26.1.2010 17:20:22   
nesa
Ja sam pila lexi prije inseminacije, a sto narance, za sta su one dobre? treba li jos nesto?
Pozz

(odgovor članu hanumica)
Neposredna veza do poruke: 981
26.1.2010 19:48:49   
beba83
Pozdrav svima,

Nova samuser posted image ,zanima me da li ima onih kojima je uspjela inseminacija???
Pošto planiram narednog mjeseca početi sa svim tim silnim nalazima kod dr.Sibincic u Banja Luci,najbliže mi je a čula sam da je doktorica jako dobra.
pozz

(odgovor članu nesa)
Neposredna veza do poruke: 982
26.1.2010 21:43:44   
vjestica
meni je upjela druga inseminacija i sad sam u 17 sedmici user posted image user posted image user posted image
nisam pila apaurin prije, to prvi put čujem, kao i za narandže

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu beba83)
Neposredna veza do poruke: 983
26.1.2010 22:40:45   
Leva
Ja sam radila tri inseminacije i nikada nisam pila apaurine user posted image A i to sa narandžom takođe prvi put cujem.. Poslije inseminacije koristim Utrogestan 3x1 i to je sve (osim one klasicne stimulacije Klomifen, Menopur ili Merional).

< Poruku je uredio Leva -- 26.1.2010 22:52:42 >

.-..-.
?/

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 984
26.1.2010 22:50:38   
smarija
ja sam uspjela iz druge inseminacije kod dr.Sanje Sibincic i ona je stvarno super ja sam sa njom prezadovoljna,jeste da sam u 8 nedelji imala spontani prije 10-15 dana ali na to niko ne moze da utice.zelim ti puno srece user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beba83)
Neposredna veza do poruke: 985
27.1.2010 12:46:28   
hanumica
E za taj apaurin sam cula jer je dobar da materica se opusti a narandze valjda zbog c vitamina i da pojacavaju prokrvljenost..e haj ga znaj..al mislim da nije lose pokusati...

MM 37, Ja 33-ća.Pokušavamo 4,5 god. Endometrioza, laparoskopija,1. inseminacija 04.02.09.,2-da 16.02.2010.

(odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 986
27.1.2010 15:29:32   
beba83
Ja se prvi put susrećem sa svim tim terminima tako da što više čitam više sam zbunjenauser posted image
Nadam se da će sve ići i biti kako treba.Danas sam zvala dr.Sibinčić ali je na putu tako da moram čekati do naredne sedmice pa tek na razgovor,vidjeću šta me dalje čeka.
Inače moj ljekar je samo kratko napisao,nakon papa testa i onih uobičajenih nalaza,-inseminacija u prirodnom ciklusu i spermiogram uraditi.
Pa vidjećemo...user posted image

(odgovor članu hanumica)
Neposredna veza do poruke: 987
27.1.2010 15:44:01   
Leva
Beba83 pogledaj ovu temu mislim da ce ti pomoci user posted image
http://www.ringeraja.ba/forum/Rije%C4%8Dnik%2C_poja%C5%A1njenje_pojmova_u_ginekologiji%25/m_455499/tm.htm

.-..-.
?/

(odgovor članu beba83)
Neposredna veza do poruke: 988
27.1.2010 15:46:01   
vjestica
prije inseminacije TM treba uraditi spermiogram, a ti papa test, cervikalne briseve, hormone i naravno moraš provjeriti prohodnost jajovoda - laparoskopski ili HSG

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu beba83)
Neposredna veza do poruke: 989
27.1.2010 15:49:01   
Amelaa RR
IZVORNA PORUKA: beba83

Ja se prvi put susrećem sa svim tim terminima tako da što više čitam više sam zbunjenauser posted image
Nadam se da će sve ići i biti kako treba.Danas sam zvala dr.Sibinčić ali je na putu tako da moram čekati do naredne sedmice pa tek na razgovor,vidjeću šta me dalje čeka.
Inače moj ljekar je samo kratko napisao,nakon papa testa i onih uobičajenih nalaza,-inseminacija u prirodnom ciklusu i spermiogram uraditi.
Pa vidjećemo...user posted image

Beba83 prije svega dobro nam dosla na forum, i nadam se da cemo se sto vise druziti..Evo nase vrijednice su ti sve vec lijepo objasnile i saljem im veliki poljubac za to. Slobodno pitaj sto god te zanima. Imas u desnom uglu pretrazivac pa ukucaj tu sto god te zanima, ako je nesto pisao o tome na forumu izbacit ce ti. Eto draga..ugodno druzenje ti zelim.

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

(odgovor članu beba83)
Neposredna veza do poruke: 990
27.1.2010 17:01:55   
beba83
Hvala vam puno,

ja se evo bacila u traženjeuser posted image

pusa za sve.

(odgovor članu Amelaa RR)
Neposredna veza do poruke: 991
27.1.2010 19:03:19   
mina minka
beba dobro dosla i sretno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beba83)
Neposredna veza do poruke: 992
27.1.2010 21:42:07   
beba83
user posted image
marija,nisam vidjela da si tu pa sam ti poslala p.p

(odgovor članu mina minka)
Neposredna veza do poruke: 993
27.1.2010 21:52:34   
beba83
Hvala,hvala,user posted image

(odgovor članu beba83)
Neposredna veza do poruke: 994
27.1.2010 21:57:42   
beba83
Draga Mina,

tebi sam se htjela zahvaliti ali sam sva zbrkana pa sam se na kraju zahvalila samoj sebiuser posted image
puno pozdrava od mene.

Neposredna veza do poruke: 995
27.1.2010 23:08:18   
mina minka
ma nista draga moja, u reu je samo se opusti

(odgovor članu beba83)
Neposredna veza do poruke: 996
29.1.2010 18:46:09   
snowrose
Pozdrav za sve.

Samo da prijavim da na žalost moja druga inseminacija nije uspjela ( bez stimulacije,ova druga SA ).

Idemo dalje,

Neposredna veza do poruke: 997
29.1.2010 18:56:49   
brzamala
A joj, Snow, mila, žao mi jeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu snowrose)
Neposredna veza do poruke: 998
29.1.2010 19:00:04   
snowrose
I meni,ali tako je očito suđeno.

Ne predajem se i idem dalje aBd.

(odgovor članu brzamala)
Neposredna veza do poruke: 999
29.1.2010 19:05:20   
ena0002
Snow zao mi je mila user posted image user posted image user posted image .....idemo dalje, sta se moze user posted image

(odgovor članu snowrose)
Neposredna veza do poruke: 1000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *