|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Inseminacija
15.1.2010 19:47:36   
snowrose
Smarija ,zaista mi je žao.

Mila,budi jaka,nije ti lako,sve će ovo jednom biti jučer.

(odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 951
15.1.2010 19:48:22   
AMELIC
Žao mi je smarijauser posted image user posted image ...

Duša mamina uljepšala je naš život...14.03.12
Mala princeza,miris mamin 03.05.13
Veselo nema šta...:)

(odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 952
15.1.2010 20:04:18   
nesa
Pozdrav svima, zao mi je zbog losih vijesti od smarijeuser posted image ........zelim da pitam nekoga ko je u Sa radio inseminaciju da li je na dan ins pregledana da se vidi jesu li folikuli pukli...............ja sam 2 puta radila ins, prvi put u julu, imala sam + ali sam dobila, a 2. put u oktobru. Citala sam na hr forumima da se na dan ins isto radi pregled, kod mene to nije radjeno, vec samo inseminacija. Evo se spremam i za 3 aBd, u februaru kad i gdja. Rada bude ponovo gore....Nisam uzimala nikakvu stimulaciju, vec je prirodna ovulacija po 1 folikul, ali cu vidjeti sa dr da mozda uzmem nesto za vise fol. Toliko od mene, ako neko moze da kaze nesto o ovome..pozz

< Poruku je uredio nesa -- 15.1.2010 20:08:28 >

(odgovor članu AMELIC)
Neposredna veza do poruke: 953
15.1.2010 20:08:38   
Leva
Ja radim inseminaciju u Sa i moj ljekar me uvijek pregleda prije inseminacije. Doduse ja idem i na desetak folikulometrija prije iste i uvijek nakon inseminacije koristim Utrogestan. To je malo drugaciji princip nego onaj na kom radi dr. Godinjak. Sve ovisi od doktora do doktora.

< Poruku je uredio Leva -- 15.1.2010 20:11:15 >

.-..-.
`·.·´ nakon 5 IUI i 5 ICSI su došla dva sunašca...
?/
/? "Uspjeti znači prihvatati neuspjeh za neuspjehom ne
/ \ gubeći entuzijazam"...
http://sunasce.blogger.ba/

(odgovor članu nesa)
Neposredna veza do poruke: 954
15.1.2010 20:14:26   
snowrose
Ja sam radila jednu inseminaciju i moja dr me najprije pregledala UZV da provjeri folikule i naravno tokom postupka je pratila UZV.

(odgovor članu nesa)
Neposredna veza do poruke: 955
15.1.2010 20:17:24   
Leva
Da taj UZ poslije sam zaboravila napisati. Sorry user posted image

.-..-.
?/

(odgovor članu snowrose)
Neposredna veza do poruke: 956
15.1.2010 20:18:05   
nesa
To mi se cini logicnim, taj pregled, dodje mi da pitam dr da i mene pregleda prije ins....da znamo kako stoje stvari....sta se vidi na tom pregledu?

(odgovor članu snowrose)
Neposredna veza do poruke: 957
15.1.2010 20:20:38   
orleanka
 Nova sam na forumu, jučer sam uradila inseminaciju, sada čekam. No međutim prva mi je (nadam se i poslednja), i ja sam imala samo dva folikula, jeli to nešto loše?

(odgovor članu nesa)
Neposredna veza do poruke: 958
15.1.2010 20:22:48   
nesa
Leva imas pitanje na pp, mozes odgovoriti i na forum ako je to ok..

(odgovor članu nesa)
Neposredna veza do poruke: 959
15.1.2010 20:24:28   
nesa
2 folikula su super, za oplodnju je dovoljan i 1,........puno srece zelim, nekad je samo jedna dovoljnauser posted image

(odgovor članu nesa)
Neposredna veza do poruke: 960
15.1.2010 20:24:48   
nella
Smarija neopisivo mi je zaozbog tvog gubitka, ali moras nastaviti borbu i biti jaka

Orleanka od srca ti zelim da ovo bude prva i posljednja inseminacijauser posted image

sve ce se ovo jednom zvati juce

(odgovor članu orleanka)
Neposredna veza do poruke: 961
15.1.2010 21:35:17   
Lilipop
smarija, zao mi je duso, ali sta ces, zivot je takav, nekad je tesko, nekad lakse..ali bitno je da kad padnes naucis kako da ustanes i produzis dalje. Uostalom lose stvari se desavaju da bi se posle mogli radovati dobrim.user posted image
orleanka, hajd' nek je sa srecom, da prva bude i zadnja, ako nista drugo da das malo nade onima koje ce uskoro da udju u nekakav postupakuser posted image user posted image user posted image

3 x IUI -0

(odgovor članu nella)
Neposredna veza do poruke: 962
15.1.2010 22:04:13   
snowrose
Orleanka,da ti bude sretna prva inseminacija i nadam se posljednja.

Naoružaj se strpljenjem do bete jer će ti zaista biti potrebno,iščekivanje je prava muka,ali samo hrabro.

(odgovor članu Lilipop)
Neposredna veza do poruke: 963
15.1.2010 22:19:23   
ena0002
IZVORNA PORUKA: smarija

cao svima evo mene ponovo na ovoj temi,moje bebe vise nema imala sam spontani user posted image tako da za par mjeseci krecem u nove pobjede,pusa za sve

Zao mi je user posted image user posted image user posted image , ne znam sta bih rekla da umanji tvoju bol, ali nadam se da ce se ubrzo sva ova nas borba jednom zvati jucer.

(odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 964
15.1.2010 23:29:39   
nadam se73

cao svima evo mene ponovo na ovoj temi,moje bebe vise nema imala sam spontani user posted image tako da za par mjeseci krecem u nove pobjede,pusa za sve
smarija zao mi jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,budi jaka i nemoj posustat poslije kise uvjek dode sunce

Znaj da pomoć dolazi nakon strpljenja, a izlaz nakon nedaće i uvijek reci:"Zadovoljan sam s onim sto mi je Gospodar moj propisao!"

(odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 965
16.1.2010 8:15:54   
baby_joy

smarija žao mi jeuser posted image nadam se da ćeš se uskoro javiti s prelijepim vijestimauser posted image i da će ovo biti sve i za tebe

(odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 966
16.1.2010 8:20:39   
baby_joy
IZVORNA PORUKA: orleanka

Nova sam na forumu, jučer sam uradila inseminaciju, sada čekam. No međutim prva mi je (nadam se i poslednja), i ja sam imala samo dva folikula, jeli to nešto loše?

Sretno Orleanka da bude user posted image user posted image

(odgovor članu orleanka)
Neposredna veza do poruke: 967
17.1.2010 21:47:01   
Lilipop
Drage moje, bila sam danas na kontrolu i uspostavilo se da je ipak polip u pitanju user posted image i da mi zato dvije inseminacije nisu uspijele. Pocetkom iduceg mijeseca idem na histeroskopiju, pa u mart aBd treca inseminacija s Gonalima..
Lamama, duso, polako ali sigurno sustizem te user posted image

3 x IUI -0

(odgovor članu ledy blue)
Neposredna veza do poruke: 968
18.1.2010 11:30:22   
lamama
IZVORNA PORUKA: Lilipop

Drage moje, bila sam danas na kontrolu i uspostavilo se da je ipak polip u pitanju user posted image i da mi zato dvije inseminacije nisu uspijele. Pocetkom iduceg mijeseca idem na histeroskopiju, pa u mart aBd treca inseminacija s Gonalima..
Lamama, duso, polako ali sigurno sustizem te user posted image

Lilipop žao mi je zbog polipa, ma problem je sa njima što se stalno mogu vraćatiuser posted image , sretno na histeroskopiji ipak je bolje da ga otkloniš, i neka bude sljedeća inseminacija treća srećauser posted image

dijagnoza sekundarni sterilitet, dvije vanmaterične, jedna trudnoća-plod se nije razvijao, odstranjen jajovod, drugi prohodan
1. IVF Mb -0
2. IVF Mb -0

(odgovor članu Lilipop)
Neposredna veza do poruke: 969
18.1.2010 15:42:55   
mina minka
smarija zaomi je 

(odgovor članu lamama)
Neposredna veza do poruke: 970
18.1.2010 16:20:56   
Leva
Lilipop drzi se draga, doci ce to jednom na svoje...

.-..-.
?/

(odgovor članu mina minka)
Neposredna veza do poruke: 971
18.1.2010 19:57:43   
baby_joy
Lilipop žao mi je, skupi snage i dalje u borbu,proći će i ovo jednom.

(odgovor članu Leva)
Neposredna veza do poruke: 972
18.1.2010 23:21:46   
smarija
cico rjesi se toga i eto jedne user posted image nije to nista strasno,dok sam ja bila u bolnici sa mnom je lezala jedna cura koja je takodje radila laparosk.i histerosko.nije bilo strasno

(odgovor članu Lilipop)
Neposredna veza do poruke: 973
19.1.2010 13:35:06   
snowrose

IZVORNA PORUKA: orleanka

Naravno da nije loše,ali što ih je više veća šansa za user posted image jer ne mora značiti da svaki nosi jajnu stanicu.
Ne razmišljaj o tome i sretno.
Ja sam jučer raila svoju drugu inseminaciju i nadam se da će biti hairli.
Gdje si ti radila inseminaciju Orleanka?

(odgovor članu orleanka)
Neposredna veza do poruke: 974
19.1.2010 14:14:29   
Lilly
Smarija, Lilipopuser posted image
Punoooouser posted image user posted image user posted image za dalje!!!

Orleanka, sretno!user posted image

...oooO..................
.....(....)...Oooo.......
......\..(.....(....)......
........\_)....)../.......
...............(_/....

(odgovor članu snowrose)
Neposredna veza do poruke: 975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *