Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ne znam zasto svima brak znaci djeca djeca. valjda sto se udaju samo radi toga danas. Ja kad sam se udala svi pitaju jesil trudna. Pa jel se to brak sveo samo na to? Znaci ako ne mogu imati djecu, onda da se razvedem? Ne vidim u cemu je problem s izlascima, nema mi nista ljepse od vecere u dvoje za nasim stolom, kakav restoran, kakvi bakraci, nidje kreveta u restoranu . A ni tusa .
pa mm je imao svoj stan kad smo se zabavljali i krevet i tus su uvijek bili tu poslije restorana :)))a vala ja nikad nisam bila neki kucni tip, i bas mi je dosadno stalno biti u kuci. super mi je ponakad izaci u restoran i u kafic,al ne bih mogla stalno
Pa sama si sebe pobila: ako je imao stan, onda sigurno je imao para i za restorane, bez obzira sto ste u braku, jer ne placa kiriju
ma dok smo se zabavljali nisam znala da je kucni tip, izlazili smo cesto, kad smo se vjencali uvijek mu mrsko bilo da izadje, morala ga moliti svaki put:))pa onda valjalo opremiti stan, i sve pare sto sam prije trosila na garderobu i izlaske otisle na opremanje stana itd...
Ako ti volis tog momka i sjecas da je to taj pravi i nijedan drugi nemoze biti bolji i naravno ako ga volis onda se udaj a ako nisi sigurna mislis da ima ipak neki bolji od njega da nije bas on onaj pravi fali mu ovo ili ono neznam ako ima tu neko nezadovoljstvo onda nemoj bolje pricekaj.
JA sam imala momka 8,5 godina i nekako sam uvijek znala NE NE on nije pravi i kad sam ovog moga deliju upoznala znala sam da je trazenje proslo da sam nasla sto sam zeljela i trazila i nakon 1 godinu smo se vjencali volim ga i nikada u zivotu necu se pokajati niti cu pomisliti da bi neko moga biti bolji TACNO SAM ZNALA DA JE ON TAJJ
Evo mog iskustva: zabavljali se 9 mjeseci i odlučili uzeti se. Ja studiram, on nezaposlen i tek kad me je moj otac upitao od čega ćemo živjeti, meni je to pitanje došlo na dnevni red . Znam da je ludo i sa ovom pameti to ne bih uradila...Helem, uzeli se , ja primala stipendiju, on imao nešto ušteđevine i normalno smo živjeli. Zatim ja počela raditi, pa onda on, i danas oboje radimo ,imamo dvoje djece. Prednost nam je bila što nismo morali plaćati stanarinu. Mislim da nema formule: uzeti se ili ne. Ja sad kad pomislim u šta smo se upustili: LUDOST!!! Ali isto tako ne treba čekati neke savršene uslove, uvijek će nešto faliti. A opet, ako nije hića, sačekaj.
Ako ti volis tog momka i sjecas da je to taj pravi i nijedan drugi nemoze biti bolji i naravno ako ga volis onda se udaj a ako nisi sigurna mislis da ima ipak neki bolji od njega da nije bas on onaj pravi fali mu ovo ili ono neznam ako ima tu neko nezadovoljstvo onda nemoj bolje pricekaj.
JA sam imala momka 8,5 godina i nekako sam uvijek znala NE NE on nije pravi i kad sam ovog moga deliju upoznala znala sam da je trazenje proslo da sam nasla sto sam zeljela i trazila i nakon 1 godinu smo se vjencali volim ga i nikada u zivotu necu se pokajati niti cu pomisliti da bi neko moga biti bolji TACNO SAM ZNALA DA JE ON TAJJ
moja mirkice,8ipo godina!pa dugo ti je tribalo da skužiš da to nije to
hhahahah milenium ja se uvijek tjesila hajd hajd hajd bice :) ali nakraju kad szriejs svatis da stavrno nije ipak mi smo poceli kao dijeca a kad smo se formirali u licnosti svatila sam 100% nije on bio ono sto sam ja htjela.
baš sam pričala o tome neki dan s jednom kolegicom.to nikad neću svatit.s nekim bit npr 5 ili 10 god pa prekinut pa onda s nekim poć i žene se za god dana.kažu lipo im!pa bile su i lipe prve dvi godine i s onim što je hodala 10 godina. na početku bi mi bilo lipo sa svakim.a da je s ovim hodala isto 10 god vjerovatno bi isto nakon određenog vremena prekinuli.
moja mirkice,8ipo godina!pa dugo ti je tribalo da skužiš da to nije to
ja sam isto tako bila u vezi 5 godina, al nisam mislila da se udam za njega, nit je meni tada bilo do braka nit je on bio ozbiljan i odgovoran. a kad sam upoznala mm, nakon 2 mjeseca smo vec poceli pricati o braku, zaljubili se na 1. pogled, i ja i on zaposleni, oboje, sto rekao svekar, uhvatili zadnji voz (meni bilo 33, a njemu 36 godina), doslo i meni vrijeme da se skrasim, pocela razmisljati o ozbiljnim stvarima, dosta mi vise bilo ludovanja, i eto, udadoh se nakon 6 mjeseci zabavljanja:))
baš sam pričala o tome neki dan s jednom kolegicom.to nikad neću svatit.s nekim bit npr 5 ili 10 god pa prekinut pa onda s nekim poć i žene se za god dana.kažu lipo im!pa bile su i lipe prve dvi godine i s onim što je hodala 10 godina. na početku bi mi bilo lipo sa svakim.a da je s ovim hodala isto 10 god vjerovatno bi isto nakon određenog vremena prekinuli.
evo procitaj sta sam gore napisala. mislim da je najbitniji timing- da li su osobe spremne za brak ili ne. meni je u toj vezi od 5 godina bilo super zabavljanje, hodali po partyima, zezali se, izlazili, al da sam ga mogla zamisliti kao oca svojoj djeci, nisam, a i meni je tada tako nesto odgovaralo. kad sam pocela razmisljati o ozbiljnijim stvarima, raskinula sam tu vezu...
hhahahah milenium ja se uvijek tjesila hajd hajd hajd bice :) ali nakraju kad szriejs svatis da stavrno nije ipak mi smo poceli kao dijeca a kad smo se formirali u licnosti svatila sam 100% nije on bio ono sto sam ja htjela.
potpisujem
ja vala do 30. nisam uopce razmisljala ni o braku ni o djeci, bilo mi je samo da izlazim, putujem ,da se provodim, kupujem najmoderniju garderobu, ludiram sa prijateljicama... tako da na momke do 30. nisam uopce gledala kao na oceve svoje djece vec kao na osobe s kim se mogu dobro zabaviti i provoditi neko vrijeme
< Poruku je uredio Hanady -- 2.2.2010 0:29:44 >