teacher75 -> RE: Da li stupiti u brak? (31.1.2010 22:14:28)
|
IZVORNA PORUKA: pahuljica_25 Pa ispiti mu i ne idu loše, trudi se, uči. Nije samo student na papiru. U ovom slučaju našeg braka imamo podršku i mojih i njegovih tako da se nadam da bi u slučaju finansijskih problema i oni tu "uskočili", ali mi bi bar bili zajedno i skupa bi prolazili kroz sve to...[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/kava.gif[/image] onda je ok. bila sam u vezi sa mladjim momkom, veza je trajala 5 godina, ja sam imala zavrsen fakultet i stabilan posao, a on je bio vjeciti student, tj, student samo na papiru. povremeno je konobarisao, ali je uglavnom bio sanjar koji nije znao sta ce u zivotu. trpila sam to 5 godina jer je u sustini bio fina osoba, nadala sam se da ce se uozbiljiti i postati odgovorniji, da ce prionuti na taj fakultet ali nista. nakon 5 godina, izgubila sam strpljenje, sve smo se vise svadjali, bilo mi je dosta toga da ja stalno placam izlaske, kupujem mu garderobu itd... a on nista. nakon njega sam upoznala mm i jako brzo se udala, rodila dijete.eto od tada su prosle 4 godine a saznala sam da se on se nije ni pomakao s mjesta, i dalje konobarise sezonski, pije pive i sanja o boljem zivotu...
|
|
|
|