teacher75 -> RE: Da li stupiti u brak? (2.2.2010 0:10:41)
|
IZVORNA PORUKA: milenium IZVORNA PORUKA: Mirkica Ako ti volis tog momka i sjecas da je to taj pravi i nijedan drugi nemoze biti bolji i naravno ako ga volis onda se udaj a ako nisi sigurna mislis da ima ipak neki bolji od njega da nije bas on onaj pravi fali mu ovo ili ono neznam ako ima tu neko nezadovoljstvo onda nemoj bolje pricekaj. JA sam imala momka 8,5 godina i nekako sam uvijek znala NE NE on nije pravi i kad sam ovog moga deliju upoznala znala sam da je trazenje proslo da sam nasla sto sam zeljela i trazila i nakon 1 godinu smo se vjencali volim ga i nikada u zivotu necu se pokajati niti cu pomisliti da bi neko moga biti bolji TACNO SAM ZNALA DA JE ON TAJJ moja mirkice,8ipo godina!pa dugo ti je tribalo da skužiš da to nije to[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image] ja sam isto tako bila u vezi 5 godina, al nisam mislila da se udam za njega, nit je meni tada bilo do braka nit je on bio ozbiljan i odgovoran. a kad sam upoznala mm, nakon 2 mjeseca smo vec poceli pricati o braku, zaljubili se na 1. pogled, i ja i on zaposleni, oboje, sto rekao svekar, uhvatili zadnji voz (meni bilo 33, a njemu 36 godina), doslo i meni vrijeme da se skrasim, pocela razmisljati o ozbiljnim stvarima, dosta mi vise bilo ludovanja, i eto, udadoh se nakon 6 mjeseci zabavljanja:))
|
|
|
|