Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
pa zar je neko otišao off Ja sam samo htjela kroz godine zabavljala s mm reći da ako je to to, može se čekati Nema straha ni bojazni da će neko pobjeći, a ako se to i desi znači da nikada nije bio pravi ljubav, sve to stoji , al kad dodješ kući a nemaš npr da jedeš odma je belaj a kroz svakodnevne svadjice ljubav se urušava svoju bi kćerku savjetovala da razmišlja mozgom prije svega, da se nekad ne bi kajala što ga nije uključila pri važnim odlukama
< Poruku je uredio veeseelaa -- 31.1.2010 23:25:45 >
E, da...svaka čast, pa razmišljaš unaprijed i analiziraš eventualnu sitauaciju, a ne srljaš...baš mi je drago, da jedna relativno mlada osoba tako zrelo razmišlja
pa zar je neko otišao off Ja sam samo htjela kroz godine zabavljala s mm reći da ako je to to, može se čekati Nema straha ni bojazni da će neko pobjeći, a ako se to i desi znači da nikada nije bio pravi ljubav, sve to stoji , al kad dodješ kući a nemaš npr da jedeš odma je belaj a kroz svakodnevne svadjice ljubav se urušava svoju bi kćerku savjetovala da razmišlja mozgom prije svega, da se nekad ne bi kajala što ga nije uključila pri važnim odlukama
potpisujem
Ma svi smo razliciti. Nama je bilo lijepo skupa i kad smo za sva tri obroka jeli keks i mlijeko i kad smo cistili podstanarski stan, a sad kad smo stali na noge nije nam nista ljepse kao paru, samo nam je lakse zivjeti.
Ma da, od ljubavi se ne zivi, ko u onom vicu kad zena sjedi na radijatoru, muz je pita sta radi, a ona kaze - grijem ti rucak
Ma svi smo razliciti. Nama je bilo lijepo skupa i kad smo za sva tri obroka jeli keks i mlijeko i kad smo cistili podstanarski stan, a sad kad smo stali na noge nije nam nista ljepse kao paru, samo nam je lakse zivjeti.
ma meni je najdraži moj mužek kada glavom otvara vrata
I ja sam htjela samo kroz vlastito iskustvo nastojala predociti djevojci sta joj stupanje u brak u njenoj situaciji moze donijeti, jer je tako i trazila u uvodnom postu.
I da, s muzem se nikad, ali NIKAD nisam posvadjala zato sto nema para. Mi se uvijek zakacimo kako ih rasporediti kad ih ima
Ma da, od ljubavi se ne zivi, ko u onom vicu kad zena sjedi na radijatoru, muz je pita sta radi, a ona kaze - grijem ti rucak
ma meni je najdraži moj mužek kada glavom otvara vrata
a ja našoj forumašici dajem prijedlog da se vjenačju i to što prije...i on će brzo završiti fax. u mom svijetu nema niti jednog razloga za premišljanje o tako bitnoj stavri kao što je stuapnje u brak i zasnivanje porodice osim ljubavi. Ako se volite i ti vjeruješ da njegov ego neće narušiti do sada skladnu vezu, vjenčaj se i uživaj.
a ja se pitam zašto se ti ne javljaš na ovu temu A ima ti i ova mjesta Naravno prva bitna stvar za odlučit se na udaju je ljubav a onda i ostale stvari, ja sam se na ovoj temi malo više fokusirala na ostale stvari kod mene je mm prije udaje pravio kuću, ja sam čekala da je napravi, umalo smo i datum vjenčanja prolongirali jer plin nije bio priključen eh koje smo samo štele povukli da nam puste plin na dan vjenčanja, bila zima a ko će se smrzavati uz peć na drva
< Poruku je uredio veeseelaa -- 31.1.2010 23:51:42 >
ah ja tek stigla avi se već raspisale pa dok iščitah..neću na pamet da pišem
ma i ja smatram da su ostale stavri bitne, lijepo si rekla dođeš kući a gladni nema love tu je problem al opet sa durge strane djevojka je fino napisala da ima solidnu plaću i da je visoko obrazovana. U njihovoj priči njegon+vog studiranja i nemanja posla kao problem može se javiti samo njenov muški ego ''žena me izdržava'' ali ipak oni se dosta vremena i zabavljaju pa mislim da količina i snaga ljubavi koja ih je ponukala na vjenčanje i to mogu prevazići.
joj urei ti poruku...e mja vesela ja sam plin sama uvela kad sam došla...razvela ga po cjeloj kući jer vjerovala ili ne on nije imap stalni posao. A prošle godine kad nestane onog plina vražijeg a nama velik prostor odem i kupim kamin i sad uz plin ja sebi za romantične trenutke jednu vatricu razgorim...da vidiš koprcanja ispred kamina.
I samo da se zna ovo nije OT poručujem forumašici da sve fino iščita ima ovdje plaho zanimljivih savjeta.
a joj a ja kad je nestalo plina 2009 u januaru umalo se ne razvedoh joj tek se porodila, ne mogu da hodam a cijeli grad ostao bez plina a ja pravac s bebicom kod mame Eh taj plin braka će me koštati nego nek se ona obezbijedi prije udaje s ćumurom da im bar ne bude hladno Vidi sad ovo: zanemari pahuljice sve, ako ima dobro grijanje udaj se
< Poruku je uredio veeseelaa -- 1.2.2010 0:07:33 >
bravo za stihove...eto pahuljice odgovor je tu i samo da se zna ekseprt ga je recitirao
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
joj vas dvije ste meni kraljice naravno, ljubav na 1. mjestu pa sve ostalo... njima je frka jer zive 60 kilometara udaljeno jedno od drugog, pa se puno pozele a kad budu u braku bice zajedno, jel tako pahuljice? sretno, drzim fige, i da dragi nadje posao pa da bude sreca na kvadrat
za brak je osim ljubavi potreban zrelost, ja nisam nikako bila zrela do 30.godine, budalesala sa drugaricama, putovala, izlazila do zore, ludirala se, nije mi padalo napamet brak i obaveze i djeca, tek poslije 30. me pocelo furati, uozbiljila se, valjda mi sve to dosadilo vise