|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vaš blam :-)
29.1.2010 18:48:29   
tehna
citam ove postove i slatko se nasmijah imam i ja mnogo svojih blamova i evo jedan svjezi user posted image bas sto se sinoc desio.Posto dosta vremena provodim na kompjuteru moji klinci gledali crtice na tv i malo jace pojacali i ja umjesto da im kazem da smanje malo ja im rekoh klikni te malo taj tv moji klinci me pogledase i pocese se smijati tek sam onda kasnije shvatila sta sam rekla pa sam se i ja pocela smijati sa njima user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 401
29.1.2010 21:03:14   
milenium
IZVORNA PORUKA: aida.

IZVORNA PORUKA: pingpong

Ihhh, spomenuste "zamjenu identiteta"... Jednom sam predstavljala moju prijateljicu jednoj ženi i kažem: "Ja sam prijateljica, a ovo je moja ... (i kažem svoje ime)user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 402
29.1.2010 21:08:35   
milenium
IZVORNA PORUKA: pingpong

IZVORNA PORUKA: Dida79

Imam i ja takvih momenata umjesto da kazem kuca mi srce ja izvalim srca mi kuceuser posted image user posted image user posted image user posted image

A mene često boljeno kolji

ja često umjesto veš gaćice navučem gać vešice user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 403
29.1.2010 22:38:07   
SdZ
Neki dan ja upoznajem rodicu od mog momka i njenu kolegicu i prvo sam se upoznala sa kolegicom i sad s rodicom i pruzila ja njoj ruku i kazem:"Selmina" i ona ce meni "Selmina",a zove se Nasihauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

(odgovor članu tehna)
Neposredna veza do poruke: 404
30.1.2010 0:39:31   
aida.
ovo je najbolja tema user posted image user posted image user posted image
ja se sjecam da je u skoli bila jedna djevojka po imenu Kada koja nikad nije imala momka, i njoj je ekipa skontala nekog lika koga su zvali Bojler, imo glavu isto bojler user posted image user posted image user posted image i vazda njih dvoje kad naidju svi govore en Kada i Bojleruser posted image user posted image user posted image

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 405
30.1.2010 0:59:44   
veeseelaa
ah joj aidauser posted image user posted image user posted image   kod nas u razredu u osnovnoj školi je bila jedna djevojčica sa pozamašnim poprsjem pa je nama to svima bilo čudno i dali smo joj nadimak SISI a ona bi nama uzvraćala BEZSISIuser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio veeseelaa -- 30.1.2010 1:00:50 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 406
30.1.2010 1:02:53   
misica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 407
30.1.2010 8:21:36   
Anoniman
hahaha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  lude ste žene svaka vam čast

(odgovor članu misica)
  Neposredna veza do poruke: 408
30.1.2010 10:24:04   
aida.

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

ah joj aidauser posted image user posted image user posted image   kod nas u razredu u osnovnoj školi je bila jedna djevojčica sa pozamašnim poprsjem pa je nama to svima bilo čudno i dali smo joj nadimak SISI a ona bi nama uzvraćala BEZSISIuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 409
30.1.2010 21:41:55   
Anoniman
evo oplakah samoj sebiuser posted image user posted image user posted image user posted image

pricam ja sada mm o ovom jednom komsiji koji je imao psa sampiona...reko " covjek je imao olimpijskog psa"user posted image user posted image user posted image

ja fakat ne znam sta je meni danasuser posted image user posted image

(odgovor članu aida.)
  Neposredna veza do poruke: 410
30.1.2010 21:44:19   
aida.

IZVORNA PORUKA: dadada

evo oplakah samoj sebiuser posted image user posted image user posted image user posted image

pricam ja sada mm o ovom jednom komsiji koji je imao psa sampiona...reko " covjek je imao olimpijskog psa"user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
dobar taj pas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 411
30.1.2010 21:48:08   
Amelaa RR

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zeno draga...ev me boli sve od teretane jos se evo cekerim ovom tvom olimpijskom psu..E svaka cast

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 412
30.1.2010 21:51:26   
Amelaa RR
Sad se sjetih jedne godine Ramazan bio, i bila u dzamiji, ispred mene klanjala jedna zena starija u suknji. I ja kako sam bila na sedzdi ..zena bila na stajanju, i ja hoppp kad sam s sedzde ustajala zeni pod suknju glavom..podletila mi..e imala sam sta vidjet user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
3. 17.11.2015 Beta 0,1
10.11.2016 Spontan

(odgovor članu Amelaa RR)
Neposredna veza do poruke: 413
30.1.2010 21:52:50   
aida.
uh kako zna doc dan kad se sve pobrka....igra rijeci user posted image user posted image user posted image user posted image ja citam i od prije ove, ma sve me zaboljelo od smijeha user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 414
30.1.2010 21:56:53   
aida.

IZVORNA PORUKA: Amelaa RR

Sad se sjetih jedne godine Ramazan bio, i bila u dzamiji, ispred mene klanjala jedna zena starija u suknji. I ja kako sam bila na sedzdi ..zena bila na stajanju, i ja hoppp kad sam s sedzde ustajala zeni pod suknju glavom..podletila mi..e imala sam sta vidjet user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ojjjjj mogu mislit situacijeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 415
30.1.2010 21:57:21   
Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image e ovo je za 5user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 416
30.1.2010 22:02:28   
mnn

dadada da te nema ja bi te izmislila..super si mi uvijek me nasmiješ do suza...user posted image user posted image user posted image

imam i ja jedan, kad sam bila plavuša svašta sam brojala..plava pa mogu kao..i zadnji dan plave kose ja srela susjeda i pitam ga ja vi ovdje živite i imate sina..ali on živi drugdje...a on meni kaže moj sin živi ovdje kao i žena. a na to opet ja..ma meni se čini da ste vi nešto pobrkali ja sam vas vidjela kako izlazite iz drugog stana...čovjek me pogledao puko od smjeha i ode...a ja se poslije sjetila da sam ga zamjenila sa nekim drugim susjedom...svašta i meni padne na pamet...user posted image user posted image

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 417
30.1.2010 22:03:49   
Amelaa RR
I da jedno predvecer poslala mene mama da kupim kokica kokicara ili koka. I ja sva vazna u prodavnicu reko:
Zdravo, zdravo, imatel koka...Kaze ona covijek sto je radio ima..Eh reko dat cete mi jednu kilu, a on ce ti meni. Joj sine nestalo nam tih od kilu ostale su samo ove malo vece i teze..vadeci kokos iz skirnjeuser posted image user posted image user posted image user posted image Ma reko ne odg. mama mi rekla iskljucivo kilu ..hahahahha

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
3. 17.11.2015 Beta 0,1
10.11.2016 Spontan

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 418
30.1.2010 22:05:53   
Amelaa RR
mnn i ja to kazem za dadanu nasu... a ti mlada *rkas upsss brkas ne samo pojmove nego i ljudeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
3. 17.11.2015 Beta 0,1
10.11.2016 Spontan

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 419
30.1.2010 22:07:18   
mnn

mnn i ja to kazem za dadanu nasu... a ti mlada *rkas upsss brkas ne samo pojmove nego i ljudeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image  bila sam plava...user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 420
30.1.2010 22:08:40   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mnn

dadada da te nema ja bi te izmislila..super si mi uvijek me nasmiješ do suza...user posted image user posted image user posted image

imam i ja jedan, kad sam bila plavuša svašta sam brojala..plava pa mogu kao..i zadnji dan plave kose ja srela susjeda i pitam ga ja vi ovdje živite i imate sina..ali on živi drugdje...a on meni kaže moj sin živi ovdje kao i žena. a na to opet ja..ma meni se čini da ste vi nešto pobrkali ja sam vas vidjela kako izlazite iz drugog stana...čovjek me pogledao puko od smjeha i ode...a ja se poslije sjetila da sam ga zamjenila sa nekim drugim susjedom...svašta i meni padne na pamet...user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image uvjeri ti njega da on tu ne ziviuser posted image user posted image user posted image nije ni tebi maneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mnn)
  Neposredna veza do poruke: 421
30.1.2010 22:10:19   
Anoniman

I da jedno predvecer poslala mene mama da kupim kokica kokicara ili koka. I ja sva vazna u prodavnicu reko:
Zdravo, zdravo, imatel koka...Kaze ona covijek sto je radio ima..Eh reko dat cete mi jednu kilu, a on ce ti meni. Joj sine nestalo nam tih od kilu ostale su samo ove malo vece i teze..vadeci kokos iz skirnjeuser posted image user posted image user posted image user posted image Ma reko ne odg. mama mi rekla iskljucivo kilu ..hahahahha

e cure...evo se pisam a muz me gleda...cudnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 422
30.1.2010 22:11:11   
mnn

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image uvjeri ti njega da on tu ne ziviuser posted image user posted image user posted image nije ni tebi maneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

[/quote]

sad sam brineta pa ne mogu više....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 423
30.1.2010 22:11:19   
Amelaa RR
Mene moj prestao gledati,,otiso u drugu sobu..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
3. 17.11.2015 Beta 0,1
10.11.2016 Spontan

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 424
30.1.2010 22:16:12   
Anoniman
mnn, trebala si barem pramen ostaviti...da imas ako zatreba...evo meni bi danas dobro dosaouser posted image user posted image user posted image

amela, bona...mos mislit sta oni misleuser posted image user posted image user posted image user posted image mene crnjak spuca...evo mi se kez ne skida s face...ko kreten kakavuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *