|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vaš blam :-)
29.1.2010 15:03:12   
Anoniman
Kako ja uvijek drobim u kući da se izuvaju pred vratima i da unesu obuću onda u ormarić tako sam se neki dan mahinalno izula na poslu pred kancelarijom
hahhahah
svi se valjali od smijeha

(odgovor članu Schecherlemica)
  Neposredna veza do poruke: 376
29.1.2010 15:10:30   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 377
29.1.2010 15:11:37   
Schecherlemica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aman, Sunce naseg Neba 21.12.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 378
29.1.2010 15:12:45   
Dida79
IZVORNA PORUKA: milenium

tako sam i ja jednom s posla zvala fasd fud ''merak''da nam svima nešto naručim i zovem ja'''halo jeli autocentar''(mjesto di sam ja radila)
kaže glas''nije''!
ja opet nastavljam po svome''dobro,može onda 6 čizburgera''
žensa iza tel se smije i kaže''može a gdje treba dostavit''
kažem ja ''u fast food Merak''user posted image user posted image user posted image user posted image
a zbunjelozeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Joj milenium oplakahuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 379
29.1.2010 15:18:53   
aida.
uhh ja sam vam puna tih provala..mm je reko da ce pocet pisat user posted image user posted image user posted image

pricamo vani mm, kum i ja i iznad leti onaj avioncic-malo veci (na daljinsko upravljanje) i govori kum to je od nekog njegovog komsije... i kako leti okrece ga, budalasa lik i oni govore: e jest lud vala spucat ce se u nesto... a ja cu ti: "hajd sve al kako sjedne u njega" hahahuser posted image user posted image user posted image kad su se oni odvalili smijat.. a kako govore da je lud, kako vozi ovo ono ja stvarno skontala lik ga vozi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu Dida79)
Neposredna veza do poruke: 380
29.1.2010 15:23:54   
milenium
user posted image user posted image user posted image user posted image dobra si aidauser posted image user posted image user posted image
a dida to ti je ono kad zamjeniš identitete.
tako sam jednom rekla (nakon što je ispred mene prošla ćistačica sa usisavačem )umjesto '''upravo je kupac izišao'',ja rekla ''upravo je izišao usisavač''user posted image

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 381
29.1.2010 15:25:38   
aida.
tako sam jednom sa prijateljicom ka kafi i raspricale se mi, dosao konobar, narucile, i momak donijeo pice a ja ko iz topa CAO!-umjesto hvala user posted image user posted image user posted image user posted image lik pogleda u mene i kaze ajd cao i ode sav sjeb... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 382
29.1.2010 15:25:56   
Dida79
user posted image user posted image user posted image user posted image
Imam i ja takvih momenata umjesto da kazem kuca mi srce ja izvalim srca mi kuceuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 383
29.1.2010 15:27:38   
Dida79
Milenium idi fataj onu baju sto ti leta po ekranu inace cu dobiti upalu stomacnih misicauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dida79)
Neposredna veza do poruke: 384
29.1.2010 15:31:28   
aida.
e ovo nije moja provala nego moje sestre al et... :
jucer sjedimo mm, ona i ja i pricamo nesh kaze ona meni da se osisam jos malo i ujedno tipka momku poruku... i odgovara on njoj: "ok nemoj se puno osisat" ona blijedo gleda u mob.i udje u poslane poruke, napisala mu umjesto: "necu na msn sad odo se kupat", "necu na msn odo se sisat" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dida79)
Neposredna veza do poruke: 385
29.1.2010 15:39:27   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Dida79

Imam i ja takvih momenata umjesto da kazem kuca mi srce ja izvalim srca mi kuceuser posted image user posted image user posted image user posted image

A mene često boljeno kolji

(odgovor članu Dida79)
  Neposredna veza do poruke: 386
29.1.2010 15:43:54   
Anoniman
Ihhh, spomenuste "zamjenu identiteta"... Jednom sam predstavljala moju prijateljicu jednoj ženi i kažem: "Ja sam prijateljica, a ovo je moja ... (i kažem svoje ime)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 387
29.1.2010 15:49:08   
aida.

IZVORNA PORUKA: pingpong

Ihhh, spomenuste "zamjenu identiteta"... Jednom sam predstavljala moju prijateljicu jednoj ženi i kažem: "Ja sam prijateljica, a ovo je moja ... (i kažem svoje ime)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 388
29.1.2010 15:54:48   
Anoniman
Idem ja jednom s faxa, mrtva umorna i trebam u knjizaru.
Samo skontah da i zena otvara vrata... Pita me jesam li dobro. user posted image Naravno, kazem, a ona ce meni : pa sine stojis tu i kucas, a ne ulazis.
user posted image user posted image user posted image user posted image da vam ne pricam kako sam zeljela u zemlju propasti i kako me je stid bilo(jos vise jer je ta knjizara bila ulaz do moje zgrade i svaki dan sam prolazila pored njeuser posted image )

(odgovor članu aida.)
  Neposredna veza do poruke: 389
29.1.2010 15:57:40   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 390
29.1.2010 15:58:54   
lely
IZVORNA PORUKA: pahuljica farah

Idem ja jednom s faxa, mrtva umorna i trebam u knjizaru.
Samo skontah da i zena otvara vrata... Pita me jesam li dobro. user posted image Naravno, kazem, a ona ce meni : pa sine stojis tu i kucas, a ne ulazis.
user posted image user posted image user posted image user posted image da vam ne pricam kako sam zeljela u zemlju propasti i kako me je stid bilo(jos vise jer je ta knjizara bila ulaz do moje zgrade i svaki dan sam prolazila pored njeuser posted image )

E bas me nasmij ai podsjeti kako je mm kucao na vrata jedne prodavnice kompjuterske opreme,samo sreca da niko osim mene to nije skontao,jer se on brzo sabrao i otvorio vrata....

Ma ovo je superuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 391
29.1.2010 16:13:36   
Anoniman
Evo jedna nasa provala, neko vece sjedimo ja , seka i moj dragi i jos jedan prijatelj gledamo film, a ja nisam naspavana bila, oci umorne, trebaju mi dzozluke, medjutim ja sam njih mahinalno uzela i stavila mozak to uopst nije registrovao...Nakon 5 min ustanrm ja sjetim se da sam zaboravila dzozluke i trazi i trazi, ko da su u zemlju propale, vec me huja spopala, rondam kako ja nista svoje u ovoj kuci ne mogu naci, i ustase i oni trazeuser posted image user posted image svak je uzeo po jednu prostoriju, nema pa nema, udjem ja u dnevni boravak opet kad sestra govori eto ti ih na glavi bem te coravu...Svi smo ses smijali ko budale user posted image user posted image

< Poruku je uredio MarinaDK -- 29.1.2010 16:14:09 >

(odgovor članu lely)
  Neposredna veza do poruke: 392
29.1.2010 16:26:55   
Anoniman
prije par godina odem ja u prodavnicu u kojoj radi žena koja se zove Hata,ja sve kupila i krenula reko hala ti Fato ujesto fala ti Hato

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 393
29.1.2010 16:38:12   
maja78 RR
ja imam problem da me oko 12 navece uhvati spavanje i da se ne mogu uopste koncentrisati, i ako proguram nekih 15-ak minuta ja ko nova. jednom prilikom se drustvo skupilo kod nas i puna kuca, i moj djever meni nesto pricao a naletilo tih 12 sati i ja kao slusam i kljucnem (zaspem i glava mi padne na prsa) od tada me svi zezaju evo 12 sati zaspat ce (a ima par godina od toga)

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 394
29.1.2010 16:41:53   
ivana st
IZVORNA PORUKA: maja78

ja imam problem da me oko 12 navece uhvati spavanje i da se ne mogu uopste koncentrisati, i ako proguram nekih 15-ak minuta ja ko nova. jednom prilikom se drustvo skupilo kod nas i puna kuca, i moj djever meni nesto pricao a naletilo tih 12 sati i ja kao slusam i kljucnem (zaspem i glava mi padne na prsa) od tada me svi zezaju evo 12 sati zaspat ce (a ima par godina od toga)

user posted image user posted image user posted image jesmo li nas dvije što u rodu

Per aspera ad astra
2011 je stiglo naše sunce
2012 čekamo još jednu srećicu

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 395
29.1.2010 16:46:47   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: ivana st

IZVORNA PORUKA: maja78

user posted image user posted image user posted image jesmo li nas dvije što u rodu

user posted image user posted image user posted image
tako je moju kumu bario tip na derneku, a on od umora i dosade pocela da kljuca i na kraju zaspala...a njega raja naravno isprovaljivalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ivana st)
  Neposredna veza do poruke: 396
29.1.2010 18:34:31   
veeseelaa
ja imam jednog rodjaka koji je jako radoznao, kad mi dodje svugdje hoće nos da zabije, šta ima na polici, ladici u frižderu itd Mislim ok je momak al brate radoznao, al neka ga volim ja njega pravoooo
I tako u tom svom istraživanju nadje moje labelo ono tečno s kuglicom na vrhu i lijepo se namaže po ustimauser posted image  da bi me poslije pitao a zašta ovo služi??? a meni već puna kapa njegovog istraživanja rekoh mu to je za hemoroide a on me gleda sa znakom uputnika iznad glave
Da, da za hemoroide, maže se po gu**ci
E kad je on uletio u kupatilo i počeo da se umiva a dobio nagon da povraćeuser posted image user posted image user posted image   jedva sam ga ubijedila da sam se šalila
Od tada mu je radoznalost u opadajućem stanjuuser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio veeseelaa -- 29.1.2010 18:39:55 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 397
29.1.2010 18:37:54   
Honey3
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 398
29.1.2010 18:39:31   
leona81
moj prijatelj se tako jednom predstavljao jednom frajeru a nije obracao paznju i prvo ja kazem ja sam
pa svoje ime pa onda on pruza ludjak ruku i kaze ja sam i moje ime haha...najludje od svega je sto sam ja njega gledala u cudu jer sam kontala da se nisam mozda ja zajebala haha

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 399
29.1.2010 18:40:39   
veeseelaa
user posted image user posted image user posted image user posted image  da ima tih blamova

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *