|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vaš blam :-)
30.1.2010 22:19:05   
aida.
mm nije jasno sta ja to po cijeli dan tooliko citam o trudnoci user posted image user posted image user posted image

sad je u garazi nesh cacka na autu-to mu je hobi ko meni rr user posted image

neku noc mi setamo a ja cu ti njemu umjesto: "polako bolan izdahnut cu" a ja cu ti : "polako bolan IZDAHINJAT cu" i onda oboje u smijeh...tad sam duplo radi smijanja morala odmorit user posted image user posted image user posted image user posted image

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 426
30.1.2010 22:19:27   
Amelaa RR
Kazu da je aktivni smijeh 5minuta bolje od 100 trbusnjaka pa ti vidi user posted image user posted image user posted image user posted image
I ja vam bila u osnovnoj skoli osisana na kratko skorz jednica, i bila zima i opet ja u pekaru. Zakopacala se do vrata, ulazim u pekaru , zdravo, zdravo..kaze meni ovaj sto prodaje Izvoli braco..(kontam usebi, ebo te braco, ako ti braco dadne po glavi pas vidjet).user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ja se samo okrenula i izasla, i ostala bez teksta naravno

< Poruku je uredio Amelaa RR -- 30.1.2010 22:21:12 >

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 427
30.1.2010 22:25:41   
acudesa
joj...amela, ti me asocira ne nešto
Moja drugarica, sa  tako jako kratkom kosom, rokerka, bez šminke (leviske, starke, vijetnamka na njoj) šeta sa momkom, ono tek se upoznali, paze šta će i kako će.....i, prolazi komšija od tog njenog momka pored njih, ,momak ljubazno: Dobro veče....komšija: Dobro veče,momciuser posted image user posted image user posted image ....ajojjjjjjjjjjjjjjjj.....koma, ali eto njoj to bila šega

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu Amelaa RR)
Neposredna veza do poruke: 428
30.1.2010 22:25:53   
aida.
udje sad mm u kucu, pogleda u mene ja umirem od smijeha user posted image user posted image user posted image

kaze on: hormoni stvarno divljaju....i izadje napolje user posted image user posted image user posted image user posted image
ojjj sad jos gore ne mogu sebi doc user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 429
30.1.2010 22:29:11   
Apotekarka
Joj danas ja kacim ves na polju reko lijep dan,i kako mi sve nije moglo stati na strik kucnem mm na prozor reko ponesi mi stender da okacim i ovo vesa kad on ide i nmosi stol za peglanje,a reko covjece pa necu peglati na polju svijet bi me ludom proglasiouser posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 430
30.1.2010 22:32:06   
aida.

IZVORNA PORUKA: Amelaa RR

Kazu da je aktivni smijeh 5minuta bolje od 100 trbusnjaka pa ti vidi user posted image user posted image user posted image user posted image
I ja vam bila u osnovnoj skoli osisana na kratko skorz jednica, i bila zima i opet ja u pekaru. Zakopacala se do vrata, ulazim u pekaru , zdravo, zdravo..kaze meni ovaj sto prodaje Izvoli braco..(kontam usebi, ebo te braco, ako ti braco dadne po glavi pas vidjet).user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ja se samo okrenula i izasla, i ostala bez teksta naravno

user posted image user posted image user posted image user posted image
e zivjet cu 100 godina s vama i ovom temom user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 431
30.1.2010 22:33:36   
acudesa
IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Joj danas ja kacim ves na polju reko lijep dan,i kako mi sve nije moglo stati na strik kucnem mm na prozor reko ponesi mi stender da okacim i ovo vesa kad on ide i nmosi stol za peglanje,a reko covjece pa necu peglati na polju svijet bi me ludom proglasiouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 432
30.1.2010 22:35:15   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: acudesa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ovo je ko za ono na jednoj temi kad ej zena napisala (neznam o kome je rijec ) muzu sms da joj ponese KOKOS (mislia na kokos za kolace ) a on donjeo KOKOSH ja cim se sjetim ja padnem od smjeha user posted image user posted image user posted image user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 433
30.1.2010 22:39:13   
Amelaa RR

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma po njima se ves moze kaciti i po prozorima

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
3. 17.11.2015 Beta 0,1
10.11.2016 Spontan

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 434
30.1.2010 22:46:38   
aida.
ja kad sam bila mala (al bas mala jer toga se ne sjecam nego moja stara to mora napomenuti cesto)
kad neko isprica vic i vi se smiju a ja svaki put: "mama a de mi sad prepricaj" user posted image user posted image user posted image omg jest me stiduser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 435
30.1.2010 22:54:02   
Amelaa RR
Odoh spavatt zeneee smorila sam se...ljubim vasss

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
3. 17.11.2015 Beta 0,1
10.11.2016 Spontan

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 436
30.1.2010 22:56:25   
neki
Ja sam cini mi se na ovoj temi pisala o tome kako je neko umjesto da izrazi saucesce nekome(basum sagosum),izvalio SOGAN DOLMAuser posted image user posted image user posted image
Neki dan mi drug prica kako je tamo neki lik isto tako htio nekome reci basum sagosum,a tek to naucio pa sve ponavljao u sebi i na kraju izvalio CAKUM PAKUMuser posted image user posted image user posted image

Dobro nisu moje izvale ali etouser posted image
A neki dan sam htjela pitati muza gdje zivi njegov radni kolega(prezime Sljivo),i ja ga pitam a gdje ZiIVO SLJIVIuser posted image user posted image user posted image MM mi je umirao od sege,da bi isti dan on izvalio umjesto neko cijedi sir,neko SIJEDI CIRuser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio neki -- 30.1.2010 22:58:29 >

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 437
30.1.2010 23:05:47   
neki
IZVORNA PORUKA: dadada

nije bas moj blam...ali je smijesno

ja neki dan da probam cizme nekakve u planici...i sada pitam prodavacicu imaju li br.40user posted image posto mi je u trudnoci narasla noga za broj (sto mi i dan danas nije jasno zasto i kako se to desava) elem donese ona meni cizme, kaze nemamo br.40 imamo samo 40,5...haj reko da probam...ja navucem cizmu tek ono maloooooooooo, stisce me sa svih strana...ja onako crvena, isprepadana, uspanicena, sokirana...prodavacici...reko imate li 42-3-4...zena me zbunjeno gleda, kaze "nemamo" to je najveci br. uzme ona cizmu ...pogleda...kaze, jao izvinite ja vam dala 37user posted image user posted image user posted image ...reko, jeste li vi normalni...ja i ovako sam vec sokirana sto imam nogu jetija a vi me bas dokrajcili...zena ostade zbunjUta

Oplakahuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 438
30.1.2010 23:25:49   
neki
IZVORNA PORUKA: Niobe

Joj sjetih se..
Jednom prilikom sjedim u Imperijalu i pijem kafu, prije toga sam kupila rafaelo sa 4 kuglice i novine..
i dolazi covjek da sjedne i pita jel slobodno..reko' jeste
i vidim lik uzima rafaelo i jede jednu kuglicu..mislim, hajd, niĐe veze, al ono..ima jos 3, nece falit..uzima on drugu hladno i ne gleda u mene..ja ono wtf, al i dalje ne reagujem naglas, vec ga gledam zvjerskim pogledom, kad uze trecu, ja skocim uzmem onaj cetvrti rafaelo, strpam u usta i mrmljam nesto usput ljuta user posted image , ko galamim na njega, ustade on, kaze e svasta danas i ode..
Dignem ja one novine da krenem, kad ispod njih moj neotvoren rafaelo..
Dakle, nisam sebi dosla 20 dana.

VRHuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Niobe)
Neposredna veza do poruke: 439
31.1.2010 10:36:29   
reallove
IZVORNA PORUKA: neki

Ja sam cini mi se na ovoj temi pisala o tome kako je neko umjesto da izrazi saucesce nekome(basum sagosum),izvalio SOGAN DOLMAuser posted image user posted image user posted image
Neki dan mi drug prica kako je tamo neki lik isto tako htio nekome reci basum sagosum,a tek to naucio pa sve ponavljao u sebi i na kraju izvalio CAKUM PAKUMuser posted image user posted image user posted image

Dobro nisu moje izvale ali etouser posted image
A neki dan sam htjela pitati muza gdje zivi njegov radni kolega(prezime Sljivo),i ja ga pitam a gdje ZiIVO SLJIVIuser posted image user posted image user posted image MM mi je umirao od sege,da bi isti dan on izvalio umjesto neko cijedi sir,neko SIJEDI CIRuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 440
31.1.2010 12:02:36   
Anoniman
Ja se šišam veoma kratko... nekad i kraće od MM.
Jedne prilike naišli mi na nekog njegovog starog znanca... dedo od 70+.  I rukuje se on sa MM, upita se sa njim i upita za mene: Je l' ti TO žena?  (sa naglaskom na riječ "to")--- isto k'o da sam neidentifikovani objekat...user posted image user posted image user posted image  
Valjda sam mu bila čudna zbog frizure...

< Poruku je uredio pingpong -- 31.1.2010 12:03:08 >

(odgovor članu reallove)
  Neposredna veza do poruke: 441
31.1.2010 13:07:22   
aida.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ismija se vama user posted image user posted image user posted image
al ono s rafaelom mi je najbolje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 442
31.1.2010 13:15:45   
Anoniman
Kad je nedavno otvorena tema "Zvečka ostala u bolnici"... naravno, pomislila sam da je neko u bolnici zaboravio zvečku .. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aida.)
  Neposredna veza do poruke: 443
31.1.2010 13:17:49   
Anoniman
Eeeee, zaboravih... Jučer mi je frizura bila haos, pa sam prije dolaska gostiju stavila nekoliko šnala po glavi da ukrotim nemirne pramenove... i zaboravila sam na njih.  Niko od gostiju mi nije skrenuo pažnju da ih skinem sa glave, čak me MM snimao dok sam otvarala Esmine poklone i šnale se lijepo vide na snimku.
Tek sam se poslije slučajno sjetila da ih skinem...

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 444
31.1.2010 13:19:46   
Amelaa RR
IZVORNA PORUKA: pingpong

Kad je nedavno otvorena tema "Zvečka ostala u bolnici"... naravno, pomislila sam da je neko u bolnici zaboravio zvečku .. user posted image user posted image user posted image

I ja isto user posted image user posted image user posted image user posted image

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
3. 17.11.2015 Beta 0,1
10.11.2016 Spontan

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 445
31.1.2010 13:22:23   
aida.

IZVORNA PORUKA: pingpong

Eeeee, zaboravih... Jučer mi je frizura bila haos, pa sam prije dolaska gostiju stavila nekoliko šnala po glavi da ukrotim nemirne pramenove... i zaboravila sam na njih.  Niko od gostiju mi nije skrenuo pažnju da ih skinem sa glave, čak me MM snimao dok sam otvarala Esmine poklone i šnale se lijepo vide na snimku.
Tek sam se poslije slučajno sjetila da ih skinem...

user posted image user posted image
ovo nije moja provala al eto...asocira me...
u srednjoj moja profa engleskoj (inace legendarna zena user posted image ) zivi u stanovima na skoli sto su napravljeni..mi imali 2. cas u prvoj smjeni kod nje..udjosmo u ucionicu, ona s viklerom na siskama user posted image user posted image i mi se svi smijuljimo kad ona poludi: ma sta vam je, kaze, i ovaj razred prije vas samo se smiju, krajnje je vrijeme bar malo da se upzbiljite...kad smo joj rekli nije mogla sebi da dodje od smijeha..kaze ja kasno ustala i pozurila, sva mi se kosa razletila i kontala dok se obucem nek stoji vikler user posted image user posted image user posted image a tek onda poludila sto joj razred prije nije skreno paznjuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 446
1.2.2010 20:38:03   
mnn
dadada nema više ni pameti...user posted image user posted image  uvijem me nasmiješ do suza...user posted image

apotekarka...user posted image user posted image user posted image jesam se nasmijala

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 447
2.2.2010 23:13:07   
Anoniman
Nazvala lokalni radio da ih izružim što već pola sata ide ista pjesma, ono, ko kad cd zapne.Ja sva važna ljuta, kaže meni direktor radija: Gospođo, ja ne znam šta vi slušate, ali ovo puštamo mi.
Sasvim neka druga muzika. Ja pogleda, a u mene se cd zaštopo.Samo sam molila Boga da nemaju prikaz broja pozivaoca, jer u ovom gradu svi znaju svakog. I dan danas me sramota pogledati čovjeka kad ga sretnem na ulici.Vjerovatno je skonto da sam bila ja.

(odgovor članu mnn)
  Neposredna veza do poruke: 448
2.2.2010 23:16:26   
veeseelaa
hahahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 449
2.2.2010 23:25:45   
Ilhana RR
hahahhahaha upisat cu se od smijeha da izvinete hahahah

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *