Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
felix, Allah mubarekolsun, nek je hairli, ljubimo vas, za druga Anela!! Ma šta ću se ljutiti, hvala ti za info. Tvoj post je sasvim drugačiji od Chuchi-nog, nisam ja ni na nju ljuta, Bože sačuvaj, samo mogla je sve to drugačije napisati. Ma nejse.... Ljubi nam druga punoooooooooooo
i mi vam želimo sve najbolje, mi ćemo akobogda prekosutra u Sanasu kod Zvizdića pod opštom anestezijom to rješiti
nek vam je sa sreco,da hairli sve abd.rijesite...
joj,anel se gubi od bolova kad menjam pempu,, toliko place da se ukoci jadan a i ja snjim,dusa me boli dok namazem gel na cunu sav poplavi od boli,jadnicak a taj gel mu hladi i utrne cuna,od njega ublazi bol!!! Kajem se sto ga nisam prije rijesila ,sve je bolje dok je manji ovako vrti se ,skoro se uvrijedio digo nonu jadnik mislio u usta kad je cikno sat je vremena plakao a i ja snjim.... Brineme kad spava ruzno,ide na stranu bojim se da se neprevali na tibu... Al opet zahvaljujem Allahu sto sam rijesila hairli,,, i drago mi je i zao,ga ... Sad ga mama moze ozenit,ima novu cunu ,,kako je lijepa cim prizdravi ljubit cu je od dragosti!!!
Ma, naravno, najbitnije je da ste to riješili...znaš kako je teško natjerati se uraditi tako nešto, znaš da moraš, a znaš šta te sve čeka...za par dana će sve to biti superiška
zasto,mi niko nije reko sta bude posle zasto to nepisete on je se kocenio od 7do 1.u bolovima treso se ,kad god sam menjala pempu dok namazem drze ga mm.i seka ... a on oteze nogicama sav se trese na momente se gubi,dok pocne djelovat gel usuti 1sat i opet isto toliko sam se isikirala pola mi je zivota oduzeto,ja juce nisam nista jela mal nisam pala ,,kud mi njega zao ispatio se ko nikad dusa moja draga
Srce slatko sto ga boli Joj ja se bas dobro ne sjecam ali moj maleni nije toliko plako.Znam da je prvi put kad sam mu skidala onaj zavoj zacenuo se od placa i poslije nista... Nadam se da ga jutros manje boli.....
felix, kako je Anel jutros? nadam se da ga ne boli mnogo. moja beba nije plakala - samo dok sam joj skidala zavoj (dva sata posle intervencije) i vise ne.
felix, kako je Anel jutros? nadam se da ga ne boli mnogo. moja beba nije plakala - samo dok sam joj skidala zavoj (dva sata posle intervencije) i vise ne.
odjutros je hvala Allahu bolje,malo place al je skroz drugi dan od juce masalah ,,odma mi lakse manje place kad menjam pempu
mi danas išli na pregled kod pedijatra i vadili krv, sunet nam zakazan tek u ponedjeljak, uh valja ga održati zdravim do tad , jao kad su mu izvadili krv iz prsta, toliko je drečao, kao da ga kolju, teško smo ga smirili. ne daj bože da sunet radimo u lokalnoj anesteziji, ja bih se upucala I da srelis mo u čekanonici u sanasi jedn par, doveli bebija od 9 mjeseci da zakažu sunet, i pitam ih zašto su izabrali oštu anestetiju, kaže muškarac: mi smo oboje ljekari, a ja sma držao bebe na koševu koje se sunete u lokalnoj anestetziji i to je užas, a ovo nije prava opšta anestetija već inhalatorna , šta god mu to značilo
zasto,mi niko nije reko sta bude posle zasto to nepisete on je se kocenio od 7do 1.u bolovima treso se ,kad god sam menjala pempu dok namazem drze ga mm.i seka ... a on oteze nogicama sav se trese na momente se gubi,dok pocne djelovat gel usuti 1sat i opet isto toliko sam se isikirala pola mi je zivota oduzeto,ja juce nisam nista jela mal nisam pala ,,kud mi njega zao ispatio se ko nikad dusa moja draga
a joj mila bas mi je zao i malenog a i tebe !!! ja sam vec pisala kako je bilo kaod nas,evo malo ukratko:Fatiha je sunatio dr.Skaka kod kuce i prvi nam je dan bio malo kritican, a kasnije je sve bilo ok ...malo je bilo tesko dok je piskio ali je poslije bilo dobro ! stavljala mu gazu,koja je bila sva od "jekoderma ili ti riblje masti" oko "cune" i brzo ga sve proslo!! nadam se da ce malenom biti ubrzo bolje a i tebi!!! ako ti kako mogu pomoci tu sam!!
remzy hvala puno,sad je bolje najgore je proslo nebi se vratila na to ufff,boze .Nego,nama su rekli da konci samo otpadaju nakon koliko dana samo to neznam??neka je sa srecom svima koji ce se sunetit skorpija,mislim da nema veze lokalan ili opsta,sto se tice poslije boli ono jest da beba neplace taj trena kad,rade al poslije ti isto dodje kao i lokalna place neka vam je sa srecom,i hairli kako god radili
Felix, cestitam na sunetu i bas mi je zao sto je tako bilo...Padne tesko, i meni je,ali mi nismo imali tih problema.Sunetio nas je Skaka, dao nam je prah ako bi krvarilo i da mazemo jekogal na komadic pelene i motamo oko glavica i rijad nije plakao uopste,super je sve proslo,bez problema je piskio,kakio....A konci su poceli ispadati treci ili cetvrti dan,nisam sigurna,samo cuvaj da je suho,da se ne raspadnu, proci ce to, ne brini...Ljubimo vas!
Allah Mubarek Olsun! Bas mi je zao dusice...a jel mu stavljas ista drugo osim gela...da se ne zalijepi za pelenu. Mozda ga to uvrijedi? Bogami nas H. je plakao kad su ga tek iznjeli...cim sam ga stavila na siku- zaspao. Poslije smo mu skinuli pelenu i onaj zavoj je vec bio sam spao...Kapali smo na cundasa samo kantarionovo ulje (u ogromnim kolicinama) i nista vise nismo koristili. Zaplakao je samo jos jednom kada je piskio i nikako vise. Ni po cemu se nije moglo skonatati da ga nestomboli...a i prvi dan smo ga odmah nosali kao i inace...on je mrdao nogisama, okretao se...bez ikakvih problema.
kod nas je onda nesto posebno,samo smo mi plakali kao da nas kolju al proslo je,da samo dao gel Dolokain. A gaze nije bilo,mazem na cunu gelom ,i bude bolje nestavljam nikakve gaze na cunu nista rece nema potrebe danas je ko malo bolje,bas me zanima kakva ce biti noc!!
hehe, nije nista posebno kod vas, nego je to mama razmazila svog sina, pa je zato toliko plakao
spremi se da ce nekoliko dana ćuna izgledati naduvena i modra...ne brini...otok polako spada...
(ja sam se bila uzasno potresla koliko je plakao dok su ga sunetili...takav plac nikad ranije nisam cula...a onda sam kasnije u raznim prilikama cula isti takav plac - kad mu nesto ne dam, ili kad mu se mnogo spava, a nece da spava, i tako )
< Poruku je uredio martajay -- 19.1.2010 16:05:37 >
Plavi telefon, savjetodavna, anonimna i besplatna linija za
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.