Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
E stvarno kako su iskustva drugacija. Vidim bas dosta vas hvali sleep&play, a ja sam morala baciti pola pakovanja koliko su smrdile. Znala sam i bebicu nocu skidati misleci da se ukakila, a pelena suha smrdila. Najvjerniji smo babylove. Probali smo i Lumpi, nisu lose i one su nam uvijek izbor br. 2, ali sad kad smo potrosili pakovanje opet smo se vratili babylove pelenama.
hej i nama propusta pampers premium care...i mokracu i nekad kakicu...svasta
nama se to redovno desava..ja se navikla na to kao da je normala.. ali probali i sve vrste pampers i babylove i veci broj ali dzaba sve.. eh sto bi valjaloda i kod nas u Ze stignu te Lumpi..pa da probamo..ovaj premium care na zakla skupe pravo
niki83 pa ne mogu vjerovati da sve vrste propuštaju, izvini nemoj se uvrijediti ali da li ih pravilno stavljaš i koliko često mijenjaš pelene, nama je za 8,5 mjesec pampers propustio možda 3-4 puta, i to kad je bilo vrijeme da pređem na veći broj, a sad nam propuste kad bebi spava 12 sati jer ga ne presvlačim noću pa ujutro popuste taman pred buđenje. Danju nekad koristimo molfix i babaylove i nikad nam nisu propustile
niki83 pa ne mogu vjerovati da sve vrste propuštaju, izvini nemoj se uvrijediti ali da li ih pravilno stavljaš i koliko često mijenjaš pelene, nama je za 8,5 mjesec pampers propustio možda 3-4 puta, i to kad je bilo vrijeme da pređem na veći broj, a sad nam propuste kad bebi spava 12 sati jer ga ne presvlačim noću pa ujutro popuste taman pred buđenje. Danju nekad koristimo molfix i babaylove i nikad nam nisu propustile
neces vjerovati da iz pelena iscuri cim se beba ukaki (naravno ne uvijek)..ali s obzirom da ona to obavi odmah ujutro (tad je pelena vec puna urinom) onda kaku vise ne mogu upiti i iscuri joj pod ledja ili sa strane kod nogica..ma navikla mama na to vec a pelenu sam znala stavljati i prije nego sam dobila svoju bebu, jer bilo je jos beba u blizini pa sam se ispraksala
Niki i mene se to desavalo redovno, koristili smo Pampers New Baby br.2 i svako mokrenje je maleni bio mokar, rodio se sa 3500 a one su za 3-6 kg ...kad sam vise izludila kupila sam Pampres al br.1 i dobro zatezala trakice da samo prst stane izmedu i ono nabrano unutra rasirivala dobro i od tada sam se spasila...pa smo opet presli na Pampers br.2 a posto smo dobili par Violeinih paketa sad koristimo Violetu.
imam veliko i važno pitanje.evo mi kupili paket bebilove.i otad ima osip .i sad neznam jel od njih il je to slučajno potrefilo baš sad kad smo kupili ove.bebilove su jako hvaljene pelene .i ja ih stalno hvalim jer sam bila dobila na babine pa su mi bile dobre.ali posle babina ih nisam nikad kupovala jer nisam imala di kupiti jer se dm još nije bio otvorio.i sad kad se otvorio kupila sam te.jeli ičija beba još imala osip od ovih pelena?
i još nešto.ispričala sam to kumi koja je upravo bila kod nas u gostima i ona kaže da je nemoguće jer bebilove za razliku od pampersa nemaju onaj zeleni gel unutra nego su potpuno bjele.ja oj kažem kako nema ima,samo nije zeleni gel nego plavi,uglavnom nisu bjele.i ona ne vjeruje ja joj pokažem ona se čudi i vadi mi iz svoje torbe pelene(isto bebilove al kupljene u njemačkoj)i potpuno su bjele nemaju onog plavog gela.čak sam i uslikala obe pelene da se vidi razlika.evo sad ću postavit.
evo ove lijevo su bebilove moje kume a ovo desno su moje bebilove kupljene ovdije dm u.vidi se razlika ove desno imaju plavi gel a ove lijevo nemaju. počinjem sumnjati da se kod nas uvoze pelene B klase molila bi mame koje koriste bebilove br 4+da zavire i provjere kakvo je stanje kod vas?
I mi moramo da pohvalimo babylove, sa njima uopste nismo imali problema. Probali smo i Pampers, nisu lose, ali su nam preskupe. Pred Novu godinu muz kupio Violetu jer su u Dm-u imali inventuru pa nije radio, uzas zivi. Smrde kada se beba upiski, a obavezno propuste. Jedva cekam da ih potrosim (posto je dragi kupio 2 paketa ) pa se vracamo u Dm
nije samo slucaj da se od babylove pelena dobije osip, osip se moze dobiti od promjene vrste pelena, npr. dok sam bila u bolnici jednoj majci je nestalo babylove i posudila od druge pampers i dobila joj malena osip... a evo moj je dobio osip a tad nisam vrstu pelena promjenila
neko je pisao da su jeftinije od pampersa, pa cijena je kao i pampers A šta je s violetinim pelenama? jel ih ima više vrsta? ja sam jednom prilikom kupila jedne aman toliko su krute da sam se iznenadila I koliko koštaju Lumpi pelene?
< Poruku je uredio veeseelaa -- 17.1.2010 11:38:06 >
Meni kolegica neki dan predloži Lumpi pelene, nahvali ih pravoooooo i ja odem kupiti. Odlične su!! Bez gela, 70 kom. od 12-25 kg, tanke skroz, još tanje od babylove, koštaju 24,99 KM Pelene su super i cijena im je odlična! Ima ih samo u Mercatoru.
Ja neki dan nisam našla u Mercatoru ovu veličinu , valjda će im brzo doći.
evo ove lijevo su bebilove moje kume a ovo desno su moje bebilove kupljene ovdije dm u.vidi se razlika ove desno imaju plavi gel a ove lijevo nemaju. počinjem sumnjati da se kod nas uvoze pelene B klase molila bi mame koje koriste bebilove br 4+da zavire i provjere kakvo je stanje kod vas?
Ja sam isto sa pampersica presla na Lumpi,Ajni odgovaraju,a i meni se vise svidjaju od babylove,tanje su,a cijena im je super tako da od sad kupujemo Lumpi
milenium i ja sam korstila babylove 4+ i čisto su bijele
šta da ja sad radim?da im odnesm pelene u dm i da im pokažem?da ih pitamo šta oni kod nas prodaju?tako sam ma nema veze ni osip.evo i da ga nema,opet bi se pitala otkud ova bjela a ova plava a iste pelene?