|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Koje pelene koristite?
3.1.2010 18:36:03   
teta berta
IZVORNA PORUKA: enisa_sara

I mi smo do sada bili na babylove al od sad ćemo se družiti sa Lumpi. Probajte, stvarno su dobre a cijena mrak user posted image

Probamuser posted image

Imam dva zlata, to su Nika i njen tata -:)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 776
4.1.2010 16:13:07   
milenium
uzela sam 4+ ,76kom.za 33,90km,od 9 do 20 kg su,uvik gledam da mi je donji br bliži kilaži pa tu veličinu uzmemuser posted image

(odgovor članu teta berta)
Neposredna veza do poruke: 777
4.1.2010 16:19:09   
amela2208
IZVORNA PORUKA: milenium

uzela sam 4+ ,76kom.za 33,90km,od 9 do 20 kg su,uvik gledam da mi je donji br bliži kilaži pa tu veličinu uzmemuser posted image

ja sam bas sinoc gledala pampersove pelene za novorodjencad bijehu oko 10eura 80 komada. cudo da su tako skupe pelene kod nasuser posted image user posted image user posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 778
4.1.2010 16:25:17   
hanin
ja koristim pampers. nekako sam najzadovoljnija sa tim pelenama. mada su poskupe. sad pa sad nestane paket user posted image . a mozda probam i te lumpi user posted image .

Dalia, moj Zivot, moja Sreca, moja Ljubav.....

(odgovor članu amela2208)
Neposredna veza do poruke: 779
4.1.2010 16:37:14   
reallove
Pampers jesu skupe,nama je odgovarao active baby...

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu hanin)
Neposredna veza do poruke: 780
5.1.2010 8:20:23   
tap3ah
Mofix i to sada dođu sa maramicama (70) za 26 KM-ćićauser posted image

:) ..... šprinc je stigao ........... :)

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 781
8.1.2010 12:15:36   
bobilica
Pampers premium ili kako se već zovu ove u bijelim paketima...

prije njih smo koristili Pampers one u plavo zelenom pakovanju...a kada idemo na put uvjek su tu pampers ljubičasto pakovanje (gaćice koje se navlače)

(odgovor članu tap3ah)
Neposredna veza do poruke: 782
8.1.2010 12:47:35   
noaa
probala Lumpi,zadovoljna i napokon djete ustaje suho al necu ih hvaliti vise da ne ureknemuser posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu bobilica)
Neposredna veza do poruke: 783
8.1.2010 13:25:00   
Chuchi
Odavno nisam komentarisala pelene (tacnije od onda kada nas je pampers nasamario)
ali eto sad cu, da kazem da mi vec 3 mjeseca ne koristimo vise pampers. Leni je alergican na
njih, kako samo nisam to odmah skontala, user posted image user posted image
Nekoliko puta mu se guza izasula, mazali svime i svacime, i taman prodje, ali cim se djete
2-3 puta dnevno ukaki guza bude sva ko pecena. to su plikovi, rane... uhh i na kraju uzmemo
violeta pelene, i vise nema tih problema, moze kakiti koliko hoce, ali guza je zdrava i mekana.
vec 4-5 mjeseci koristimo br5 jer Leni ima debele butine, i guzu, pa svako jutro ustaje mokar
a ako se ukaki odmah mu sve prodje sa strane, tako da smo morali uzeti vece pelene nego sto je
njegova kilaza. Jos sam primjetila da se to desavalo i sa pampersom br5, ali sa violetom nije tako.
NIsta ne prolazi sa strane koliko god da se ukaki. Probali smo mi i babylove, i molfix, ali violeta nam je
najbolje pristajala user posted image user posted image
E jedino nismo ove lumpi, pa cemo morati uzeti jedno malo pakovanje da ih isprobamo user posted image

Samo su tri muškarca u mom životu ;))

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 784
8.1.2010 13:29:29   
noaa
Chuchi e hB da se javio netko cije je djete alergicno na famozni pampers,jer mene obicno svi u cudu gledaju kad kazem da je Noa alergicna,sve nam se isto desavalo kao tvom bebacu.

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu Chuchi)
Neposredna veza do poruke: 785
8.1.2010 13:34:32   
bebacha
i moja Ajla je alergicna na pampers.kad sam krenula u porodiliste ponijela sam pampers.kad smo dosle kuci par dana joj je guza bila punoo crvena i odjednom se sve povuklo(tad smo poceli koristit violetu al mi nije palo na pamet da je od pelena crvenilo).poslije sam bila kod jetrve i trebala mi pelena pa mi ona dala od svoje curice,pampers,kad smo dosli kuci guza crvena,ja kontala ma zubici.prije par mjesci dobila smo pakovanje pampers i cim sam ga posla koristit opet guza crvena,osip plikovi.tek kad smo potrosili pelene skontala da je alergicna na pampers.uh dugo mi je trebalo

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 786
8.1.2010 14:37:06   
muby
Ja sam vec pisala da mi se bebac osuo od pampersa ali kad smo presli sa 2 na 3. Pa sam kontala mozda je samo do pakovanja. I cim smo presli na babylove osip se povukao ko rukom odnesen :)

HARIS, 9.8.2009.

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 787
8.1.2010 14:47:50   
salmy
Ma vala neznam vise sta nismo probali!!!!!!!!!!! ali jedino baby love su user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sad trenutno koristimo pampers sleep & play i nisu lose(barem ne smrde)........a za lumpijeve nisam culauser posted image user posted image user posted image pa probacemo i njih!!!!!!
Bebi sve podnosi nema osipa hB.........user posted image user posted image  

(odgovor članu muby)
Neposredna veza do poruke: 788
8.1.2010 15:10:55   
Anoniman
I mi smo kupili lumpi i dobre su a i cijena im je dobra, imaju samo u merkatoruuser posted image ...Tako da smo sa njima završili misiju isprobavanja pelena i sve su nam dobre nije bilo osipa, propuštanja... al et izdvojiću sleep & play, lumpi i bebylove kao najbolje i još user posted image za platnene pelene kad sam ih kupila kad je user posted image bilo 2mj i još mu mogu a sada će mu godina-definitivno najbolje

(odgovor članu salmy)
  Neposredna veza do poruke: 789
8.1.2010 17:18:29   
ZAMARI
MI SMO NASLI NEKE U DM,NEZNAM KAKO SE ZOVU NEKAKO NA F.... NJEMACKE. EKOLOSKE VEOMA NJEZNE I DOBRO UPIJAJUCE...EXTRA A MARAMICE VIOLETINE MI NISU LOSE UOPSTE,OVE SENSITIVE...

(odgovor članu amdi)
Neposredna veza do poruke: 790
8.1.2010 17:22:28   
Schecherlemica
Mi koristimo babylove pelenice i super su nam...

Aman, Sunce naseg Neba 21.12.2009.

(odgovor članu ZAMARI)
Neposredna veza do poruke: 791
8.1.2010 17:27:54   
milenium
IZVORNA PORUKA: amela2208

IZVORNA PORUKA: milenium

ja sam bas sinoc gledala pampersove pelene za novorodjencad bijehu oko 10eura 80 komada. cudo da su tako skupe pelene kod nasuser posted image user posted image user posted image

AMELA,ovo sam govorila o bebilove,a pampers su još skuplje,one su 35,50 a ima i ono zeleno pakovanje activ koje košta 40km ,strava!preskupo.

(odgovor članu amela2208)
Neposredna veza do poruke: 792
8.1.2010 17:31:29   
Chuchi

IZVORNA PORUKA: noaa

Chuchi e hB da se javio netko cije je djete alergicno na famozni pampers,jer mene obicno svi u cudu gledaju kad kazem da je Noa alergicna,sve nam se isto desavalo kao tvom bebacu.

Ama ni ja nikad nisam mogla da ¨svarim¨ kad neko kaze djete alergicno na pampers, ali eto ocito da ima djece koja jesu,
ustvari koja imaju osjetljiviju kozu od ostalih beba. Prvi put se osuo kad je imao 5 dana, i 10 dana nisam mogla djetetu
izlijecit guzu, vodila i doktoru i sve, ali sve sam kontala da je to sto je puno kakio, sto je moje mlijeko bilo jako, masno,
i mislila sam da je od toga. Ali svaki put kada bi se vise puta dnevno ukakio dobio bi osip, i t je izgledalo uzasno, mogu misliti
kako je njemu bilo user posted image user posted image
Moj stariji sin je uvijek koristio Linostar pelene, ali sada ih vise nema, valjda se ne proizvode, tako da nisam imala slicnih iskustava
sa pampersom do sada. Samo ne znam sta mi je trebalo 8 mjeseci da skontam u cemu je problem... PAMPERS ZBOGOM !!!

Samo su tri muškarca u mom životu ;))

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 793
8.1.2010 17:33:54   
amela2208
Boze svasta stvarno su nenormalne cijene, znam ljetos u Crnoj Gori kad sam bila oko 20 tak eura sto bijahu. Ljudi iz inostranstva kojima je 100 put bolji standard od nas se bune kako 20 eurauser posted image user posted image user posted image Ja sam po prvi put uzela pampers nije ni 20 km. Ja stvarno ne kontam kako nas narod izdrzava sa ovako paprenim cijenama

Sara&Mohammad

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 794
14.1.2010 12:19:31   
marinčii
IZVORNA PORUKA: noaa

probala Lumpi,zadovoljna i napokon djete ustaje suho al necu ih hvaliti vise da ne ureknemuser posted image
di ih kupuješ?i ja bi isprobala

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 795
14.1.2010 12:22:13   
lilix
i meni su lumpi bile super, jest da sam ih na kraju "otkrila" mislim da se one imaju kupiti samo u Merkatoru

08.02.2007.
23.04.2010.
mama rodila svoje kolačiće

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 796
14.1.2010 13:05:52   
marinčii
lilix hvala valjda ima i u mostaru u mercatoru,idem danas provjeriti

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu lilix)
Neposredna veza do poruke: 797
15.1.2010 19:50:37   
leona81
ljudi gdje mogu kupiti svedske pelene, a da je u centru? i koliko kostaju? koje su najbolje?

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 798
15.1.2010 19:54:37   
Honey3
imas u bingu i platnene i najlonske,ja sam kupovala najlonske(neznam tacno najlon ili guma,nije ni bitno)koristim umjesto melinih gaca jer bebi kombinujem pamucne pelene i pempas

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 799
15.1.2010 19:56:06   
Honey3
za cijenu nisam bas sigurna,nesto oko 2-3 KM

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *