|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu
15.1.2010 16:14:25   
putnica
Nije bitno koje su pelene,manja beba ima 3 kg 600 gr (juce bila kod pedijatra),srednja 17 mjeseci,najveci 10 godina.Sve djecaci.

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 301
15.1.2010 16:15:20   
putnica
Hvala Bambi..sve ce biti na Dobrinji,nista ne brini ja cu ti se javiti

(odgovor članu putnica)
Neposredna veza do poruke: 302
15.1.2010 16:17:08   
kovrdjava
Ja ću gledati da još skupim novca od svoje raje pa da im se uplati na račun,jer novac im je neophodan u bilo kojem smislu...

Koja ostane,zlata vrijedi...

(odgovor članu putnica)
Neposredna veza do poruke: 303
15.1.2010 16:17:39   
Anoniman
dogovoreno draga,
u toku iduce sedmice cemo se definitivno dogovoriti gdje kada i kako... vozac ce doci, samo zavisi koliko ce biti stvari da znam koji auto da uzme, da li kombi ili kamion...  u svakom slucaju tu smo da se dogovorimo...
evo mi babo i mama sjede, pa cemo se pisati

(odgovor članu putnica)
  Neposredna veza do poruke: 304
15.1.2010 16:37:03   
maya83
Imaju oca.

(odgovor članu teta berta)
Neposredna veza do poruke: 305
15.1.2010 16:49:47   
MinaMM
vidim da bambi moze nabaviti i kamion, i u tom slucaju ne znam hoce li biti potreban jos jedan kombi iz sarajeva. meni mozete javiti i jedan dan unaprijed. bitno je skupiti sve to a lako cemo za prevozuser posted image .
LP

16.11.2009. u 7:50 - nova sreca, nova ljubav

(odgovor članu maya83)
Neposredna veza do poruke: 306
15.1.2010 16:54:58   
Anoniman
Mina u pravu si, na raspolaganju mi je i kombi i kamion, sve zavisi od kolicine robe koja se transportuje, pa cu znati sta cemo poslati kad budemo znali kolicinu.

(odgovor članu MinaMM)
  Neposredna veza do poruke: 307
15.1.2010 16:59:32   
MinaMM
ja cu ti poslati na pp moj broj telefona da me mozete kontaktirati kad budete sta odredjenije znali. mali mi sutra puni dva mjeseca user posted image tako da jos uvijek nisam u mogucnosti cesto provjeravati internet.

16.11.2009. u 7:50 - nova sreca, nova ljubav

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 308
15.1.2010 18:02:02   
putnica
Drage moje forumasice, reakcije da se pomogne bebicama su me ostavile bez teksta,i ostaje plan da nasa posiljka akoBogda iza 22 januara treba putovati za Gorazde!

Molim vas da pogledate i ovo:http://www.facebook.com/group.php?gid=247517392457

Kad vec ide kombi do Gorazda,ko je u prilici da ubacimo nesto hrane ili odjece za ovog nadarenog djecaka,koji ima 11 godina,odlican je ucenik ali nema u cemu otici u školu,i nema sta jesti.

Kazem ako je neko u prilici,da se ubaci kg brasna,ulja i sl.,mozda garderobu koju su naci djecaci prerasli..

(odgovor članu MinaMM)
Neposredna veza do poruke: 309
15.1.2010 19:26:38   
Hanady RR
Ja sam danas bila u kratkoj šetnji, kupila Humanu, pelen za jednog i drugog dječaka, termo čarapica za svu djecu, 2 gegice.
Imam 4 pavlovićeve kreme velike, 4 šampona bekutan, 4 sapuna bekutan i 4 čaja od komorača bekutan.
Imam peškirić za bebu , jednu ambasador dječiju dekicu (nova).
e sad imam još toga u planu ali imam pitanje
Ja imam kolica za bebu, plave boje sa medama, to je moja Hanadi dobila iz njemačke al mi in i nismo nešto posebno koristili jer smo druga kupili prije poroda i plus imamo i jedna crvena pa nam ta netrebaju. Jel bi bilo Ok da i njih dostavim do igraonice na Dobrinji da idu za Goražde, kontam ako im netrebaju neka ih prodaju svaki im je dinar važan.

Još nešto, na ovoj temi sam obećala dolazak kod suzi u nedelju međutim mjenjam plan, ja u nedelju bušim uši malenoj a mi to kući radimo pa imam obaveza tako da posjet igraonici odgađam, a ovo će mm odnijeti na Dobrinju utorak jer je tad slobodan i da ja stignem još šta kupit.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu putnica)
Neposredna veza do poruke: 310
15.1.2010 19:28:11   
Hanady RR
i eto još samo da kažem nisma baš skontala kako bih ovaj spisak sredila, al ću na njega dodati sve kad uz allahovu pomoć utorak bude konačno spakovano. Samo mi javite šta mislite za kolica.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 311
15.1.2010 19:45:50   
putnica
Forumasice Hanady svaka ti je na mjestu..i pelene i kreme i humana i kolica..user posted image

Neposredna veza do poruke: 312
15.1.2010 20:09:35   
Hanady RR
Sve se može kad se male ruke slože.

znači idu i kolica, super. I samo da naglasim da je moj dragi mm dao ideju za kolica ja sam na njih bila i zaboravila.

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu putnica)
Neposredna veza do poruke: 313
15.1.2010 20:22:06   
juni
Mi smo bili veceras u igraoni, i dostavili dusek user posted image , pelene, kozmetiku za bebe, cetkicu i kaladont za malo stariju bebu, robicu od Emila i igracke. Moram pohvaliti clanove udruzenja Djeca jer se veoma  susretljivi user posted image Hvala im sto su nam izasli u susret!

Tamo sam se srela sa Jasminom i Maminom junacinom, nasim forumasicama.

EMIL,7.9.2008.

Neposredna veza do poruke: 314
15.1.2010 21:37:43   
IvanaTz
Samo da javim da je gepek pun puncat i da posiljka iz TZ krece sutra...
Pohvale Breskvi i Aminad (one su mi pomogle da napunim gepekuser posted image i donijele tonu stvari) a i ostalim nasim Tuzlankama koje su se javile i uplatile novac na racun ove porodice!
Pohvale i svima vama ostalima sto ste se ukljucili u ovu akciju, veeeliiikiii pozz za sve vas!

9.9.2009. :-)))

(odgovor članu juni)
Neposredna veza do poruke: 315
15.1.2010 21:45:31   
putnica
user posted image Eeee Tuzlanke stvarno ste  pokazale humanost na djelu,svaka cast!user posted image

(odgovor članu IvanaTz)
Neposredna veza do poruke: 316
15.1.2010 22:00:56   
jasmina_mm
Evo kao sto juni rece srele smo se u igraonici
Dostavila sam sve hB pa je i to obavljeno
jedan kompletan paket je odjeca za bebu od mjesec, flasice, cucle its
drugi paket je hrana koja moze stajati
a treca kesa su pelene za starijeg djecaka, cetkica i kaladont, bodiji, dzemper, kesa igracaka, tople papice i nesto gardarobe za desetogodisnjeg djeaka.
Dala sam sve od sebe i mislim da sam prikupila jako funo
Veliko hvala na pomoci jednoj gospođi i njenom dječijem forumu

dusha mamina 11.10.2007.

upravo zato sto je tako topao, osmjeh je ljepsi od bilo kojeg cvijeta na svijetu....

(odgovor članu putnica)
Neposredna veza do poruke: 317
15.1.2010 22:04:15   
putnica
user posted image

(odgovor članu jasmina_mm)
Neposredna veza do poruke: 318
15.1.2010 22:20:53   
shejla
Ja cu nekad u toku iduce sedmice aBd, kad mm bude slobodan.

Pripremila sam jastuk za spavanje (onaj trokutasti da se beba ne prevrce), lezaljku za kupanje, peskiric, platnenih pelena, siperaka, igracaka i nesto malo robice koju sam nasla a da nije roza user posted image

da li bi neko definitivno nabrojao SVU DJECU, dakle ovih troje je 1 mjesec, 17 mjeseci i 10 godina  user posted image
A dvoje tetkinih, koliki su i jesu li djecaci ili djevojcice?

Imam prijatelje sa djecom raznih uzrasta, pa da vidim imaju li sta viska i za ostale.

< Poruku je uredio shejla -- 15.1.2010 22:23:39 >

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

(odgovor članu putnica)
Neposredna veza do poruke: 319
15.1.2010 22:21:34   
Aminad
Iskoristit ću priliku da se zahvalim svojoj prijateljici Azri koja je pripremila jednu punu kesu.
Uspjela sam pronaći dvije odlične jaknice jednu zimsku i jednu proljetnu, ako ne budu mogle ovoj bebici od 17mj. sigurno će moći sljedeće zime bebici. stavila sam sandalice, čizmice i papice, čarapice, siperčiće, nekoliko toplih kompletića za starijeg dječačića. Više od pola onog što sam poslala je novo, tek nekoliko stvari ima dječijih koje su dobro očuvane.(nažalost nisam imala puno dječije odjeće od mojih dječaka jer sve što prerastu odmah šaljem u merhamet)vidim da ima bodija pa njih nisam...peškir veliki za kupanje i dva manja ogrtača poslije kupanja, pelene, krema, šampon...igračkice i da ne nabrajam sad sve redom... a vala tetku i tetki sam poslala kahvu da popiju. Zaslužili su.

Merjema 02.08.2002.
Imran 11.11.2005.
Burhan 27.11.2007.

(odgovor članu putnica)
Neposredna veza do poruke: 320
15.1.2010 22:23:40   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Aminad

... a vala tetku i tetki sam poslala kahvu da popiju. Zaslužili su.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo , rastuži me baš veliko im srce pa i oni imaju dušu....e ja ću šteku cigara da kupim pa ako ne puše nek sa komšijama uz tu kafu razdjele
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Aminad)
Neposredna veza do poruke: 321
15.1.2010 22:24:48   
shejla
IZVORNA PORUKA: Hanady

IZVORNA PORUKA: Aminad

... a vala tetku i tetki sam poslala kahvu da popiju. Zaslužili su.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo , rastuži me baš veliko im srce pa i oni imaju dušu....e ja ću šteku cigara da kupim pa ako ne puše nek sa komšijama uz tu kafu razdjele
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

super ideja... bravo user posted image user posted image user posted image

A neko je pitao imaju li djeca oca, fakat imaju li?

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

Neposredna veza do poruke: 322
15.1.2010 22:31:06   
zagy
Ja ću isto sutra do igraonice (valjda ću je naćiuser posted image ) dobaciti pelena i kupiti ću još deterdženta za veš.  

(odgovor članu mamine oci)
Neposredna veza do poruke: 323
15.1.2010 22:31:24   
putnica
Imaju..al valjda se nije znao snaci sa bebama..

(odgovor članu shejla)
Neposredna veza do poruke: 324
16.1.2010 1:35:17   
Lejla Ka
Super ste sve! Forumašicama koje će organizovati prevoz javimo količine 20.-21.01. Možda da meni pp-ate brojeve kontakt telefona?

(odgovor članu putnica)
Neposredna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *