|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: sunet muškog djeteta
12.1.2010 22:03:24   
Hanady RR
Draga Enisa, nemoj se brinut. Potraži još koje mišljenje. A ako je to nešto uobičajno kod debljih bebača nemoj prinut što su duga djeca prošla i on će. Znam mila da ti je srce sad ko ledenica, al nemoj se radi njega sikirat, nasikirat ćeš mu sike pa onda i njega dodatno uzbunit. Ljubim vas puno i šaljam pregršt toplih zagrljaja. javi se da znamo šta se dešava. Nekako si mi baš srcu prirasla i ovo me rastuži.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Mala Selma)
Neposredna veza do poruke: 826
12.1.2010 22:35:54   
Anoniman
Hvala vam puno!!!!!
Ma svakako da ću ga odvesti makar kod još 2 dr. Sutra idem po uputnicu za hirurgiju a poslije toga ću ga odvesti i kod "čuvenog" Skake da čujem i njegovo mišljenje pa ćemo na kraju, nadam se, znati šta činiti. Baš me je ovo pogodilo user posted image user posted image
dadada, nije fimoza .... piše na nalazu: Buried (ukopano)
Hanady, hvala ti mila na lijepim riječima user posted image , već se brinem kakvo će mu sutra biti mlijeko jer sam se baš, baš danas nasekirala user posted image
Iskreno se nadam da će operativni zahtjev biti zadnja solucija.....

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 827
13.1.2010 1:14:03   
ena23
Ja dosla da vidim kako nam se nosio drug Benjamin kad imam sta vidjeti... Tako mi je zao ljubice, mogu misliti koliko si sada user posted imageuser posted image ali eto imas ogroman RR-team koji te bodri i podrzava. Nadam se de je sve ipak samo greska doktora i da nije to to, da ce drugi doca reci da je sve ok sa cunom... a i da bude operacija nemoj se sikirati, to je sve za Benjino dobro. Joj bas mi je zao, molim dragog Boga da vam da snage i sabura.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 828
13.1.2010 1:15:50   
ena23
P.s. hvala svima na lijepim rjecima i cestitkama, Allah razi ola 

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 829
13.1.2010 8:55:25   
Nedi
E misa mu...nemoj se sikirati biti ce to abd u redu, tek kad posjetis i druge dr onda ces znati o cemu je rijec. Mozda hoce samo lovu da ti uzmu...

Veliki user posted image tebi i dječaku od Nedija i mame

24.12.2007.
24.o9.2013.

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 830
13.1.2010 8:56:42   
mamina princeza
Draga enisa zao mi je sto se sekiras al bice to sve ok abd

Htjela sam i sama spomenuti Skaku kad vidim da vec jesi. Iskreno da imam musko djete ne zna dali bi se smijela odluciti za bricu isl znaci nesto sto opet nije doktor al imam pozitivno iskustvo komsinice s njim. Inace zivim u skakinom komsiluku :)))

Ta komsinica je imala isto nekih problema s djecakom zbog kojih se stalno ogadjao sunet, te treba cekati te neka upala te neki problem - mozda ce morat operacija i svasta nesto. Malog je osunetio Skaka kad mu je bilo 6 godina jer ona vise nije zeljela razvlaciti. Skaka je rekao da to moze uraditi bez problema i uradio je i zavrsilu su i nikakvih problema nije bilo.

Opet kazem ja bih prvo pokusala doktoru al kad se nesto ovakvo javi kao kod tebe mislim da vrijedi potraziti i njegov savjet jer ljudi se sto godina time bave pa sigurno imaju i iskustvo. Sretno.... ako budete isli kod Skake mozete nam mahnuti:)))

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 831
13.1.2010 9:56:08   
Anoniman
Nedi, m. princeza hvala vam user posted image
Evo uzela sam uputnicu za hirurgiju, kad se user posted image probudi idemo aBd, a nakon toga ću se čuti i sa Skakom pa da saslušamo i njegovo mišljenje.
OT ja sam rođena i odrasla u Skakinom naselju, sa njegovim sinom A išla u razred user posted image
Javim se opet danas user posted image

(odgovor članu mamina princeza)
  Neposredna veza do poruke: 832
13.1.2010 10:05:09   
Amelaa RR
Draga Enisa..bas mi je zao sto si se nasikirala...od srca zelim da sve bude uredu.

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 833
13.1.2010 11:26:56   
martajay
draga enisa, sta je bilo danas? sta kazu drugi doktori?
mogu da zamislim da ti se "dijagnoza" srucila kao kamen na glavu, kad si je cula.
sretnoooooooo!

7.4.2009.

(odgovor članu Amelaa RR)
Neposredna veza do poruke: 834
13.1.2010 11:33:30   
Skvo RR
Enisa...javi nam!!!
Sad bas citam, i bas mi je zao sto prolazite kroz to....

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu martajay)
Neposredna veza do poruke: 835
13.1.2010 11:55:46   
neki
Evo ja sad citala na FB sta je bilo,pa svratih i ovamo...Draga Enisa,molim te nemoj se sekirati(znam da je to nemoguce),ali polako,bice to sve ok aBduser posted image
Zelimo da to sve prodje kako treba,ljubni malenoguser posted image user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 836
13.1.2010 12:10:58   
scarlett
Draga Enisa, baš sam se nasekirala kad sam ovo pročitala, baš mi je žao. I mi smo planirali aBd našeg user posted image uskoro, ali sad se zabrinuh i on je prava debeljuca. Valjda će sve biti u redu. mogu misliti kako ti je, ali pokušaj da se što manje sikiraš, misli na mlijeko i da sad malcu trebaš u svakom smislu. Ti si hrabra žena i proći će to sve aBd kako treba. Mislimo na tebe i na user posted image .Šaljemo vam veliki user posted image

"Ne hodaj po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni planine u visini dostići."

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 837
13.1.2010 12:48:02   
Chuchi
Draga enisa_sara bas mi je zao sto se morate muciti oko toga, ali i ja sam misljenja da treba traziti jos
razlicitih misljenja od drugih dr. jer nista me ne bi zacudilo ako ovi nasi korumpirani doktori samo zele da uzimaju
novac pa te salju na takvu vrstu zahvata koji kosta vrtoglavih 1700km... user posted image user posted image
To mi se vise cini kao estetska hirurgija, a ne obican sunet...Iskreno se nadam da je to bila samo lose donesena
dijagnoza, i da B nece imati nakakvih problema, a da ne pricamo o tamo nekakvom cudnom zahvatu user posted image
Zelim vam srecu, i javi nam sto prije sta si saznala user posted image

Samo su tri muškarca u mom životu ;))

(odgovor članu scarlett)
Neposredna veza do poruke: 838
13.1.2010 14:14:39   
Suzana
A joj, jadna mala ćunica...
Čuvam fige da sve bude iza vas vrlo brzo
!

Edi i Mak - DOUBLE BLESSING
27.05.2008.

Moji životi, ljubavi, sreće najveće...

(odgovor članu Chuchi)
Neposredna veza do poruke: 839
13.1.2010 17:35:31   
Anoniman
Eh ovako drage moje:

Odemo na hirurgiju, pregleda ga neki "klinjo" – drzak užas!!! Mišljenje: podržavam mišljenje dr. Dizdarevića! Zašto tražite i naše mišljenje kad je ono što vam je rekao dr. Dizdarević vrh?! Bez imalo pojašnjenja, informacija o toku operacije, trajanju....user posted image user posted image sve što sam pitala dobila sam odgovor: ne znamo-zavisi...... i sve tako! user posted image user posted image
Onda sam insistirala da ga još jedan hirurg pregleda pa smo došli do dr. Popovića koji je jako staložen, miran čovjek i koji mi je objasnio ama baš sve.
Radi se o slijedećem: sada svako 2-og dijete ima problem sličan našem ali se o tome ne priča, zašto stvarno mi nije jasno?? user posted image user posted image B ima uvučenu ćunu ali ne skroz. Njegov savjet je da sačekamo 6 mj. jer pretpostavlja da bi se ona do tog perioda morala spustiti i izaći i da svakako ne žurimo sa operativnim zahvatom za koji uopšte smatra da najvjerovatnije neće biti ni potreban!!! Uglavnom se dešava debelim bebama ali nije pravilo.
Nakon toga odvedemo B i kod Skake. Skakikono pojašnjenje je, i nekako meni kao totalnom laiku, najlogičnije:
Također da svako drugo dijete ima isti problem i da je uzrok pelena, bodi, široko povijanje, štrample, hodalica...... i da sve to pritišče ćunu. Zašto toga prije nije bilo? Zato što nije bilo ovih pelna, hodalica, širokog povijanja....Njegov savjet je da nipošto ne pristajemo na operaciju i on tvrdi da će sve biti dobro ukoliko izbacimo štramplice, bodije,.... skidati dijete i golog ga stavljati u dubak!! user posted image user posted image Pitam zašto dubak, kaže sila zemljune teže (baš kako mi je i jedna draga forumašica rekla) će odraditi svoje i izvući ćunu vani. Da radim tako kako je rekao naredna 2 mj. I da će ćuna biti spremna za obrezivanje. Ja koja sam bila veeeeeliki protivnik dubka, idem večeras tražiti isti..... E to vam je ono: nikad ne reci nikad!
Rekla sam sama sebi, ima ćunu da istjeram van ili me nema pa makar i ja sa njim visila u dubku.

Zato drage moje, nek vam mi budemo škola, ne umotavajte dole previše svoje dječake. Ja jesam stvarno i pelena i bodi i štramplice......sve to vrši pritisak na ćunu! Samo komotna garderobica.

(odgovor članu Suzana)
  Neposredna veza do poruke: 840
13.1.2010 17:38:29   
martajay
jeeeee olaksanje.... divno!!!!
cmok za vas!

7.4.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 841
13.1.2010 17:43:30   
lilix
nama je pedijatrica na prvoj kontroli, dakle sa mjesec dana rekla da Beniju koristimi UVIJEK pelene za broj veće i da ga nikako ne smiju stiskati, bodi takođe za broj dva veći ili nikako a štrample nipošto, kod njega se radilo o tome da mu lijevi testis nije bio spušten u mošnjice; uglavnom da ćunica i mošnjice moraju biti slobodni; ja njemu ni dan danas ne koristim štrample nego duge gaće, a gaćice i bokserice kupujem za uzrast od 5-6 godina

08.02.2007.
23.04.2010.
mama rodila svoje kolačiće

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 842
13.1.2010 17:49:53   
scarlett
Draga Enisa, hajde hvala Bogu sada makar znate na čemu ste, još jedan primjer neprofesionalnosti naših dr., a mi ćemo držati fige da dubak učini svoje u najboljem smislu.user posted image

"Ne hodaj po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni planine u visini dostići."

(odgovor članu lilix)
Neposredna veza do poruke: 843
13.1.2010 17:50:29   
Anoniman
Ja jesam štrample čim je bilo vrijeme za njih user posted image i sad kad stvarno razmislim baš je imao pritisak dole što od svih tih stvari, što od nosanja na kuku user posted image user posted image Nadam se da ćemo to uspjeti ispraviti bez operativnog zahvata.....

(odgovor članu lilix)
  Neposredna veza do poruke: 844
13.1.2010 17:56:53   
lilix
pa i ja bih vjerovatno da nas dr. nije posavjetovala; nama je svekrva kupila dubak i molila nas da ga stavljamo u dubak, a ja nisam hjela ni da čujem, i isto mi je govorila da muški ne smiju biti stegniti dole, da ih ništa ne žulja, a meni na jedno uđe na drugo izađe, al treba čovjek starije poslušati nekad

iskreno se nadam da će to proći bez operacije user posted image

08.02.2007.
23.04.2010.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 845
13.1.2010 18:06:07   
Anoniman
Ma nije meni niko nikad ništa rekao ni mama, ni sveki ni nane...... i sad mi krivo, što nikada nisu nešto rekle. Za dubak ih sigurno ne bih poslušala ali za oblačenje-DA! Ja ne bježim od savjeta.... al gotovo sad! Idemo dalje.

(odgovor članu lilix)
  Neposredna veza do poruke: 846
13.1.2010 18:08:16   
lilix
aBd to će dobro da se završi, opet se srećom rano otišli i otkrili to pa ima vremena to da se ispravi

08.02.2007.
23.04.2010.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 847
13.1.2010 18:11:27   
Anoniman
Ma kada sve sagledas...dobro je! cunenzi ce se spustiti, samo treba jos vremena...otisla si i poslusala jos tri misljenja, prema tome nisi tek tako nesto odlucila....nego, mislim da sam dubak vidjela u antikvarnici blizu interexa prema aerodromu

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 848
13.1.2010 18:11:31   
putnica
Sad sam se ja zabrinula sto svom bebacu oblacim body,strample,siroki..ne znam kako izgleda taj ukopan p.?

(odgovor članu lilix)
Neposredna veza do poruke: 849
13.1.2010 18:12:37   
Anoniman
Enisa, super da si otisla i kod drugih dr., sigurna sam da necete morati na operciju, bice sve ok, ljubi nam djecakauser posted image

(odgovor članu lilix)
  Neposredna veza do poruke: 850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *