Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Je li iko od vas zene stavljao ili cuo ista o stavljanju gavezove masti na cunu?? I mene iduce hefte aBd ceka sunet pa sad evo prelistavam ovu temu i citam vasa iskustva, a znam i da je gavezova mast vrlo jaka kod zamladjivanja, pa me bas zanima.
Mi nismo nista stavljali na cunu samo smo mazali pelenu s bivacin masti da se cuna ne zaljepi.Mi smo ga sunetili 29.12 dobro je zamladila i bez mazanja.
i mi capnuli cunu :) sta da kazem, mali je zaboravio sve za tri dana al se ja i dalje sjecam svega. Radili u gracanici kod ocevog kolege i ostali smo kod mojih do oporavka. Imala sam svog babu uz sebe kao podrsku da stalno viri u pelenu i gleda je li ok chundara ja sam dizala paniku na svako i najmanje krvarenje i promjenjen izgled, da sam sama bila s malim kod kuce pomahnitala bi. Pri samom cinu sunecenja nisam bila, cekali emem i ja napolju, on me zapricavao, nasmijavao, a ja njega ljudi moji, nista nisam cula, nit sam imala pojma sta mi prica... U glavnom, dobro je proslo, bez komplikacija i previse placa.
Hvala vam drage moje puno, puno!!!!! Ja sam grozna, drma me trema, već 3x sam bila u WC-u Nadam se da će, aBd, sve biti u najboljem redu. Ja evo zujim po kući, lagano pakujem stvarčice (šta ću mu poslije obuči), čak sam i vreću za spavanje pripremila, razmišljam da mi je najlakše nakon suneta u nju ga staviti, kako bi mu inače obukla skafander ili jaknicu i cipele... . Nadam se da ću se večeras uspjeti javiti pa makar i na kratko..... Ljubimo vas sve redom, hvala što mislite na nas
Jao koliko sam poplašena , zaboravila sam čestitati hrabrom dečku Emiru Ena23, Allah mubarekolsun, nek je hairli, ljubimo vas. Drago mi je da je sve prošlo kako treba!!
Sretno enisa draga! Neka prodje hairli...a ne sikiraj se- vidjet ces kad ti ga donesu- cim mu pelenicu obuces (ponesi trenerku i nesto sto se bas lako navlaci da se ne peglas) odmah ga na siku i smirice se ko da nista nije bilo. Ovaj moj je odmah zaspao cim je siku uzeo u usta.
Samo da vam javim da nismo ništa uradili jer B ima tzv. ukopan penis Moramo obaviti operativni zahvat..... predložio nam je Bosanes.... odmah sam ih zvala...... cijena je vrtoglavih 1700 KM Dok mi se sad ovaj haos malo smiri u glavi, vidjet ćemo šta dalje...... Eto, samo da vam javim...... baš sam se nasekirala
E da, zaboravih napisati da dr. reče da je to tipično za debele bebe....
< Poruku je uredio enisa_sara -- 12.1.2010 17:50:10 >
Jao enisa_sara bas mi je zao Benjamina, a zar niste vec isli na pregled prije zahvata? Zar doktor nije mogao prije na pregledu primjetiti da nesto nije u redu? Pitam jer aBd i mi ove hefte idemo na zahvat, vec ga je dr. pregledao i nije rekao da ima ikakav problem, ... ili se to ne moze vidjeti na obicnom pregledu I moj L je buco...
Ma dr. su na kontrolama gledali ali mi nikad niko nije ništa rekao zato i jesam sada u šoku Ja sam u zadnje vrijeme primjetila da mu ne mogu više navući kožicu kao ranije..... Sutra idem do pedijatrice da nam da uputnicu za hirurgiju pa ćemo vidjeti šta dalje
Draga Enisa, kod koga ste vodili dijete? Ja bi trazila jos jedno misljenje prije zahvata. Mozda se moze izbjeci operacija. Drzim ti fige i zelim da sve prodje u najboljem redu!
Enisa, baš mi je žao,nemoj se sekirati.... Ja bih otišla bar još jednom doktoru...i, iskreno te njihove preporuke na određenog doktora ili kliniku su mi pravo ...mene su tako htjeli poslati na operaciju za 3 dana (opet kod određenog doktora kojem treba platiti)..nikad se nisam operisala, mom malcu su dali da nosi kaišiće opet iz određene firme( i njih je trebalo masno platiti), nikad mu nisu trebali...mrzim to, ali razmisli i o ovome...otiđi, molim te, još nekome ko je "provjeren"...ljubim vas
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.