|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Porodiljska naknada
6.1.2010 18:11:33   
ljubija
pozdrav,mamama

zanima me, ako neko zna kako se dobija ta 13 .naknada od grada, je li treba i njima predati neki zahtjev?
doduse ja sam na porodiljskom od 1.10 a jos nisam ni od opcine/kantona/  dobila nista. rjesenje mi je stiglo tek 5.12, pa ako neko zna da mi odgovori. pozz

(odgovor članu Hurma)
Neposredna veza do poruke: 1376
6.1.2010 18:15:44   
MinaMM
za tu 13 ne znam i ja cekam od kantona jer sam na porodiljskom od novembra. vidjecemo kad ce stici. u ranijim postovima neko je napisao da ce navodno isplacivati samo tri mjeseca. pa se pitam da li je to tacno. zna li iko ista?

16.11.2009. u 7:50 - nova sreca, nova ljubav

(odgovor članu ljubija)
Neposredna veza do poruke: 1377
6.1.2010 18:30:54   
ljubija
 meni na rjesenju stoji 360 KM, a vidjela sam da ima u komentarima kako u rjesenjima nekima stoji 430 ? 

(odgovor članu MinaMM)
Neposredna veza do poruke: 1378
6.1.2010 18:41:55   
neki
Veeseelaa,ima li te 13.????user posted image

(odgovor članu ljubija)
Neposredna veza do poruke: 1379
6.1.2010 18:45:21   
MinaMM
IZVORNA PORUKA: ljubija

meni na rjesenju stoji 360 KM, a vidjela sam da ima u komentarima kako u rjesenjima nekima stoji 430 ? 

isto i meni pise 360 KM. ne znam da li je to od opstine do opstine ili postoji neki drugi kriterij.

16.11.2009. u 7:50 - nova sreca, nova ljubav

(odgovor članu ljubija)
Neposredna veza do poruke: 1380
7.1.2010 14:44:50   
Emica_sa
imam jedno pitanje pa ako mozete da mi pomognete kad otprilike da ocekujem pare u opcini novo sarajevo dobila sam rijesenje,mislim oko kojeg datuma to bude?hvala

(odgovor članu MinaMM)
Neposredna veza do poruke: 1381
7.1.2010 15:15:31   
Emica_sa
Zar niko nema da mi odgovori   user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 1382
7.1.2010 15:18:01   
anidla
i ja cekam odgovor na tvoje pitanje user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 1383
7.1.2010 15:20:49   
Emica_sa
Kakav sam peh u zivotu sad  pare nece ni doci,recesija user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 1384
7.1.2010 15:29:19   
muby
ako je sve ok (ako ima para) podjela obicno bude oko 10-og u mjesecu (dan gore dole) u vecini opstina

HARIS, 9.8.2009.

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 1385
7.1.2010 15:39:04   
anidla
jos malo 10-ti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

(odgovor članu muby)
Neposredna veza do poruke: 1386
7.1.2010 15:39:44   
Emica_sa
Hvala draga na odgovoru user posted image

(odgovor članu muby)
Neposredna veza do poruke: 1387
7.1.2010 15:41:19   
Bubana
Ja jos nisam dobila rjesenje user posted image user posted image

Mama sada ima dva mala mirisna cvijeta ... Asju i Dalal <3

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 1388
7.1.2010 15:44:22   
Emica_sa
A kad si predala?

(odgovor članu Bubana)
Neposredna veza do poruke: 1389
7.1.2010 15:45:03   
anidla
bubana, i ja sam duuuuugo cekala rjesenje, 2 i vise mjeseca...na kraju zove ciko iz opstine, kaze poslali ste mi samo zadnji ugovor na neodredjeno koji je bio star samo 3 mjeseca (tada sam potpisala ugovor), a kaze moras biti minimalno 6 mj u radnom odnosu za punu naknadu...i ja nazovem svoje na poslu i oni mu posalju jos 3 ugovora koja su bila na odrejeno po 6 mj...kaze ciko ok ok ok uredu je...
i nakon toga sam za 7 dana dobila rjesenje....

mozda je nesto u papirologiji user posted image jesi sigurna da si sve dala sto treba jer dok se oni sjete nazvat...prodje i haj haaaj vremena

(odgovor članu Bubana)
Neposredna veza do poruke: 1390
7.1.2010 16:03:36   
Bubana

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ♥ ♥ ♥
IZVORNA PORUKA: anidla

bubana, i ja sam duuuuugo cekala rjesenje, 2 i vise mjeseca...na kraju zove ciko iz opstine, kaze poslali ste mi samo zadnji ugovor na neodredjeno koji je bio stije ar samo 3 mjeseca (tada sam potpisala ugovor), a kaze moras biti minimalno 6 mj u radnom odnosu za punu naknadu...i ja nazovem svoje na poslu i oni mu posalju jos 3 ugovora koja su bila na odrejeno po 6 mj...kaze ciko ok ok ok uredu je...
i nakon toga sam za 7 dana dobila rjesenje....

mozda je nesto u papirologiji user posted image jesi sigurna da si sve dala sto treba jer dok se oni sjete nazvat...prodje i haj haaaj vremena

Ma sve sam predala. Prije poroda sam ja to sve uredno pripremila i dala suprugu da preda . Ja sam vec dugo u stalnom radnom odnosu , tako da to sigurno nije .  Nesto mi se pravo razvuklo ...  Neki dan sam pitala cika postara koliko se ceka na rjesenje , kaze on meni :" Ma njima se ne zuri , zna to potrajati ."user posted image Nesto se ne sjecam  da sam s prvim djetetom ovako dugo cekala.

Za mame koje primaju samo o ovu mizeriju od kantona Jucer me kolegica zove i kaze mi da im je stigao dopis da ce nam poslodavac ispacivati razliku , tako da fakticki imamo punu platu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 1391
7.1.2010 16:08:35   
Emica_sa
Ne znam koji je razlog,jer ja nisam dugo cekala manje od mjesec nekih 25 dana na rijesenje iz opcine novo sarajevo

(odgovor članu Bubana)
Neposredna veza do poruke: 1392
7.1.2010 16:12:18   
anidla
e moja bubana...i ja sam Hvala dragom Bogu te srece da ce mi moji poslodavci placati razliku od rjesenja do visine plate punih godinu dana tako da cu i ja fakticki imati punu platu minus topli obrok i minus prevoz...danas sam imama preeedivan dan, poslodavci su mi isplatili dvije razlike plus uplatili mi pare za bebu i pare od ssindikata za bebu...i jos na to sve mm mi javio da je dobio posao...zahvaljujem dragom Bogu na zdravoj porodici, sreci i sto se napokon sve vraca u normalno stanje...a bilo nam je tesko....

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 1393
7.1.2010 16:25:08   
Bubana
Super  Anidla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bas lijepe vijesti !!!
sad uzivaj u svojim najmilijim bez ikakvog  opterecenja !
Ljubi svog malog slatkisa Nou user posted image user posted image

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 1394
7.1.2010 20:22:57   
snijeg
Drage moje ženice dobila sam informaciju da će nam penzija biti sutra ili najkasnije u ponedjaljak - valjda je Kanton već uplatio, sad je do poštara... upitah je ljubaznu tetu u opštini Centar za ovu informaciju o nedostatku novca u budžetu KS, kaže da oni nisu ništa čuli i koliko znaju novca ima, pa eto ako je ona mene dezinformisala i ja sam vas user posted image ...pripremajte se za trošenje i sutra dežura user posted image

"Počinje na svijetu da biva previše bučno i fabrično, premalo ima duhovnog spokojstva."

Dostojevski

(odgovor članu Bubana)
Neposredna veza do poruke: 1395
7.1.2010 20:27:11   
škorpija
snijeg za muštuluka si, al nešo sma skeptična da će tako rano početi dijeliti lovuuser posted image m uglavnom ja odoh u hodanje, a sveku nek dežurauser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu snijeg)
Neposredna veza do poruke: 1396
7.1.2010 20:40:19   
snijeg
Ma ni ja nisam vjerovala, ali ona se baš potrudila da me uvjeri, kaže i njima bilo čudno da je KS tako rano uplatio, uglavnom kaže teta oni proslijedili pa sad ko će ga znati....ma ja sveki nek čeku napravi, a ti na none lagane pa troši prije nego stigneuser posted image user posted image user posted image

"Počinje na svijetu da biva previše bučno i fabrično, premalo ima duhovnog spokojstva."

Dostojevski

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1397
7.1.2010 20:48:31   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Bubana

Za mame koje primaju samo o ovu mizeriju od kantona Jucer me kolegica zove i kaze mi da im je stigao dopis da ce nam poslodavac ispacivati razliku , tako da fakticki imamo punu platu user posted image user posted image user posted image

Je li ovo za drzavne institucije iliuser posted image , molim te ako sta znas javi, bas me zanima, hvala!

(odgovor članu Bubana)
  Neposredna veza do poruke: 1398
8.1.2010 10:43:32   
Hurma
Hrasno, dolazio poštar!

435 :) user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1399
8.1.2010 10:49:33   
putnica
Za mustuluka si..:)

(odgovor članu Hurma)
Neposredna veza do poruke: 1400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *