Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
teacher75 sta su te to zakinuli...ja sam se evo tek prijavila za naknadu cekam sljedeci mjesec da dobijem 120km,a zanima me ko ima pravo na nekih 200 km kao pomoc grada jeli postoji to ili sam ja pogresno razumila...pozzz.
teacher75 sta su te to zakinuli...ja sam se evo tek prijavila za naknadu cekam sljedeci mjesec da dobijem 120km,a zanima me ko ima pravo na nekih 200 km kao pomoc grada jeli postoji to ili sam ja pogresno razumila...pozzz.
ja sam na porodiljsko otisla 8.oktobra a za taj mjesec mi bili dali samo 200km (po tome ispada da sam na porodiljskom bila manje od pola mjeseca), pa sam se zalila i dobila jos 144km. dobro provjerite i sve fino kontrolisite, jer se zna desiti da citav jedan mjesec zakinu, poznajem neke kojima se to desilo.
zar ne treba biti prijavljen u RS godinu dana prije poroda?????????? ja sam se za isto raspitivala te su mi rekli da treba biti prijavljen godinu prije poroda
neznam jesam li pisala ja sam se na kraju u 7 mjesecu trudnoće prijavila iz svojke županije u RS i dobijam punu platu 1600 KM a ovamo bih oko 300.sramota zaista
zar ne treba biti prijavljen u RS godinu dana prije poroda?????????? ja sam se za isto raspitivala te su mi rekli da treba biti prijavljen godinu prije poroda
ej jesmo li mi slučajno skupa lezale u bolnici jesi ti rodila u rujnu?
ja tek trebam roditi u 3.mjesecu, ali sam se raspitivala o prijavi u rs i u njihovom fondu zdr.osiguranja su mi rekli da treba biti prijavljen goidnu dana prije, moguce da je doslo do izmjene zakona, danas cu opet nazvati.
ja sam u mostaru, tako da bih se morala prijaviti u nevesinje u rs
Drage , nova sam forumasica i treba mi vasa pomoc. Koliko sam shvatila ovih 28 dana pred porod se smatraju trudnickim odsustvom. Da li je poslodavac duzan iste platiti? Pitam iz slijedeceg razloga-termin mi je kraj marta. Ako odem pocetkom marta na trudnicko odsustvo imacu samo 5 mjeseci rada kod poslodavca (i koliko sam shvatila u tom slucaju se isplacuje manja naknada). Molim za vasu pomoc
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.