Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Knjiga za čitati-preporučite 1.12.2009 22:17:06
neki
IZVORNA PORUKA: NUR
Katarina (1,2,3,4,5). Baš nedavno kupila sve dijelove pa ću ih ponovo čitati kada završim s učenjem aBd, ako ikada završim:)!
Dusho gdje si je kupila i koliko kostaju svi dijelovi???????? To je nesto najljepse i najdivnije sto sam u svom zivotu procitala,molim te javi mi!!!!!! A vidim da ste spominjale i knjigu "hiljadu sjajnih sunaca",mrak knjiga,procitala sam je u jednom dahu,isplakala sam se ko godina i odusevila sam se Ispovijest iz harema mi dobro zvuci,cu je nabavim A Legenda o Ali-pasi mi je takodje oooodlicna knjiga,koju bih mogla stalno citati Ako docekam sutra-Sidney Sheldon A kao dijete me odusevila knjiga Charlie i tvornica cokolade
RE: Knjiga za čitati-preporučite 1.12.2009 22:24:06
veeseelaa
stopala žena i ustopa učitelja. Nakon par kilometara vožnje kaže mu da će mu se revanširati sexom i tako skrenu oni malo s ceste da obave stvar al učitelj ne može. Veli joj oprosti Boga ti, umoran sam, čitav dan sam čitao neke testove od učenika, žao mi je. Žena izađe iz auta i nastavi stopati. Ustopa lika koji je doktor. Nakon par kilometara kaže mu takodje da će mu se revanširati sexom. Skrenu oni s ceste al dr ne može. Jao veli izvini, pripremam specijalizaciju, čitav dan sam čitao i proučavao neka djela, stvarno mi je žao. Izadje žena iz auta, nastavi stopati i stane joj kamiondžija. Naravno i njemu se želi revanširati kao i prvoj dvoici i tako skrenu oni s ceste i opa... ma lomi je lik, pola sata-sat, žena već na izmaku snaga veli mu
BOGA TI ČITAŠ LI TI IŠTA
znam da je off al morala sam što veli Niobe
< Poruku je uredio veeseelaa -- 1.12.2009 22:25:35 >
RE: Knjiga za čitati-preporučite 1.12.2009 22:30:01
neki
IZVORNA PORUKA: manuela
neki oduševila si me i ti si napisala Ako dočekam sutra Sidney Sheldon,jel imaš knjigu???
Nazalost nemam Rado bih ti je poslala,pa da mi je vrnes A ja ganjam ovu Katarinu,ako je neko negdje ugleda,neka javne Nazalost ne mogu se sjetiti o kojem piscu se radi,neki je cini mi se francuski
RE: Knjiga za čitati-preporučite 1.12.2009 22:34:52
Nunichi
IZVORNA PORUKA: Bubana
IZVORNA PORUKA: Nunichi
Sjecanje na jedan drugi dan-Harold Robbins, a sinoc sam pocela Zovem se Crvena-Orhan Pamuk. Uh bas je crna i teska...ako nastavi ovako mislim da cu odustati, nije mi bas za uspavljivanje.
Ja trenutno citam " Zovem se Crvena " - Orhan Pamuk i jest teska ali je veoma interesantna . I ja je citam prije spavanja
Ja odustala na pola. Nesto me vala gusila knjiga, umjesto da me opusti. Trenutno nista ne citam, valjda me neko obraduje kakvom dobrom knjigom za rockas.