Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
uh draga ovaj lovac na zmajeve (nisam znala da su tako ni preveli) sam gledala prvo kao film pa onda citala...ma htjela sam se utusiti od suza oba puta... najtezi mi je dio bio onaj kada su bratovog mu sina uzeli sa onim zveckama na nogama .... (u afganistanu je to nesto sto se stavlja zenama u haremima na noge ---odnosno neko zenu oznaci kao svoju) mozesmisliti malenog djecaka... ma kad umrla nisam...
hiljadu sjajnih sunca jos nisam ni pocela, a cini mi se moram se psihicki pripremiti za to...
I ja sam obje procitala. Ne znam sta bih vam rekla osim da su tako divno napisane, tako uzbudljive, njezne, a opet surove price iz Afganistana...zemlje o kojoj gotovo nista nisam znala... Ova knjiga mi je otvorila oci u mnogo cemu...
RE: Knjiga za čitati-preporučite 23.10.2009 21:04:27
Meri29
Richard Bach mi je odlican pisac i sve njegove knjige naprosto obozavam, ali definitivan favorit mi je Most preko vjecnosti. Ljubav na sve strane koja cvjeta do starosti, a i poslije toga...
RE: Knjiga za čitati-preporučite 23.10.2009 21:05:24
Anoniman
[URL=http://www.baneprevoz.com/e-knjige/Ispovest_iz_harema_jedne_Beogradjanke/index.php]Ispovest iz harema jedne Beogradjanke[/URL] Evo nasla sam je ovdje Jeaaa
RE: Knjiga za čitati-preporučite 23.10.2009 21:17:52
Adana
Ispovest iz harema jedne Beogradjanke je meni dobra knjiga. A sada citam trilogiju Stephanie Mayer:Sumrak, Mladi mjesec i Pomrcina + Praskozorje. Suuuuper su! Evo link za skidanje sa neta:
RE: Knjiga za čitati-preporučite 23.10.2009 21:30:40
Adana
Ja, ili neko drugi? Ako je pitanje upuceno meni, kada otvorim link kliknem na free user, i sacekam, pise koliko sec. treba da se ucita i kliknem da skinem i to je sve. Treba neko vrijeme da se downloaduje...
< Poruku je uredio Adana -- 23.10.2009 21:31:35 >
RE: Knjiga za čitati-preporučite 23.10.2009 21:33:37
Meri29
IZVORNA PORUKA: pahuljica farah
[URL=http://www.baneprevoz.com/e-knjige/Ispovest_iz_harema_jedne_Beogradjanke/index.php]Ispovest iz harema jedne Beogradjanke[/URL] Evo nasla sam je ovdje Jeaaa
mislila sam na ovo, sorry , ali ako ti ovo kontas mozes mi i ti pomoci
Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-)
The best thing to spend on your children is TIME...
RE: Knjiga za čitati-preporučite 23.10.2009 21:45:34
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Meri29
IZVORNA PORUKA: pahuljica farah
mislila sam na ovo, sorry , ali ako ti ovo kontas mozes mi i ti pomoci
Odes na samo dno stranice i kliknes na naziv knjige. Otvorice ti se novi prozor. Na njemu nadji gdje mozes skinuti knjigu. Mislim da ima nesto da pise Download Now ili tako nesto, pa probaj. Sretno!
joj ja tek ovo vidjela Adana hvala evo vec je skidam
RE: Knjiga za čitati-preporučite 3.11.2009 22:30:28
Nunichi
Ja sebi ukinula tv prije spavanja, da bi se vratila knjigama. Nema mi druge, jer tokom dana nemam vremena da se bas bas iskljucim i citam. Tako da sam u zadnjih 10 dana procitala Sicilijanac-Mario Puzo (po 100-ti put ) Sjecanje na jedan drugi dan-Harold Robbins, a sinoc sam pocela Zovem se Crvena-Orhan Pamuk. Uh bas je crna i teska...ako nastavi ovako mislim da cu odustati, nije mi bas za uspavljivanje.
RE: Knjiga za čitati-preporučite 4.11.2009 9:20:42
Bubana
IZVORNA PORUKA: Nunichi
Sjecanje na jedan drugi dan-Harold Robbins, a sinoc sam pocela Zovem se Crvena-Orhan Pamuk. Uh bas je crna i teska...ako nastavi ovako mislim da cu odustati, nije mi bas za uspavljivanje.
Ja trenutno citam " Zovem se Crvena " - Orhan Pamuk i jest teska ali je veoma interesantna . I ja je citam prije spavanja
RE: Knjiga za čitati-preporučite 4.11.2009 9:26:20
tea lana
ne znam da li je neko ikada citao Maju Dizdara unuka Maka Dizdara knjige su mu fantasticne,govote o ratu u Sa.Procitala sam dvije Crna rupa i mislim da je druga bila Snajperista.Zeljela sam ih kupiti ali ih nisam nigdje nasla.
RE: Knjiga za čitati-preporučite 5.11.2009 20:57:53
Okarica
IZVORNA PORUKA: Nunichi
Tako da sam u zadnjih 10 dana procitala Sicilijanac-Mario Puzo (po 100-ti put )
Ovu sam čitala u ratu pod svijećom. Super knjiga! Ne pamtim kad sam pročitala nešto drugo osim stručne literature. Dobar ti je taj fazon sa ukidanjem tv-a.