|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  306 307 [308] 309 310   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
13.11.2009 14:46:35   
marinčii
iv@nčica pokušala sam ti poslat p p al nećeuser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Srculence)
Neposredna veza do poruke: 7676
13.11.2009 15:22:21   
kasper
pozdav drage moje
evo mi smo danas nervozni
Đorđe mi je ustao zacepljenog nosica i kise svakih pet minuta user posted image
ne moze ni spavati budi se stalno
kako su vase bebe??user posted image

**** ĐorĐe-26.08.2009.****
****31.08.2013.-dolazi nam nasa princeza****

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 7677
13.11.2009 15:27:40   
Ella_H
Pozdrav mamice i bebice...Kako ste mi?
Cestitam sunete, puzanje, dizanje i svasta nesto sto sam procitala..
zao mi je bebica koje su bolesne ali proci ce to...
Ammaru je 3 mjeseca i 3 dana hehe mashAllah slusa pravo
zna spavati i po 10 sati nocu meni dovoljno i 4 al eto da ga neforsiram hehe
sinoc je malo kenjkao budio se htio da se igra ja udjem pomilkim ga i izadjem
Jucer sam se fino naspavala Harun otisao majki a ja i bebara spavanje
mm zvao s posla a ja iskljucim tel, kaze sta ti je mislio sam da se nesto desilo
mah reko nema se sta desiti ohladi da spavamo hehe
Ljuuuuuubim sve curice i djecacice
Sahara i dadada da sam tamo isla bi i ja setat i do kakve slasticarne
:( sta cu kad volim slatko
cmok cmok cmok

(odgovor članu kasper)
Neposredna veza do poruke: 7678
13.11.2009 16:08:23   
mojbebac
joj kako sm se sad prepala.... probudila se anci, i dam joj ja sokic da popije ( cijedjeni od jabuke ), i ona to uredno popije, i malo kasnije dam ja njoj da doji, malo jela i prestade, ja kontam jos ce a ona je tako povratila, ne mogu vam opisati, ko veliki covjek... kontam ja sta je, kad valjda joj sok bio malo kiselkast, a jos nije podrignula, pa mlijeko pa joj sve to zastalo i .... sta joj je ostalo drugo nego da povrati sve..... a tako me je bilo to prepalo... uh ....iznenadilo me jer se nikad ovo ranije nije desilo .....

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 7679
13.11.2009 17:04:39   
Anoniman
da se brzinski javimo,danas nisam imala kad isla na previjanje pa stalno u frci nesto.....
Anel je sinoc zaspo oko 21 nije se budio do 9.dvaput hapio .....
MM.rodjendan pa ocekujemo goste nadam se da ce anel slusatuser posted image
Nece mi Anel vec dva dana da pije cajuser posted image user posted image a sad-zasad hb.fino pojede al nece caja ja mu dam kad gledi normalno caj ajd mozeuser posted image al on se vrti,smije gura flasicu rukicama tam-vam po desnima daj boze da koji gutljaj uzme.......
Eto pussa od nas puno svima nasim user posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 7680
13.11.2009 17:08:42   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dady

Evo i nas!!!user posted image

ČUNU ODREZALI!!! Uuuuu,bilo je strašno!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sinoć kada smo došli u ordinaciji već bio neki braco,pa smo malo sačekali. Primio nas u 17:50,bili gotovi u 18:30! Dawud nije plakao sve do šivanja,bio je pravi junak!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MM i ja smo se bili dogovorili da ga on čuva,međutim dr. kaže bolje da bude majka,da ga može tješiti! I tako mama zaplati,al ponovo kako je moglo biti,bilo je super.Mazili se dok je dr. radio svoj posao,i tata nam se pridružio malo poslje,tako da smo mi bili uz svoju bebanu!!!

Dr. nem je rekao gazu da skinemo nakon dva sata,po dilasku kući.Eh tek tada su nastali problemi!user posted image Vjerujte mi sam čin suneta je ništa,naspram prve piše!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tek tada su ga pravi znojevi počeli obljevati,jadan sav u goloj vodi,grči se ,pomodrio od boli i tako 15 minuta i onda se kvalitetno popiškio!!! I onda je zaspao nakon toga i spavao je fino ,onago sav gologuzan ,čuna ko da je puklla petarda u njoj!!! I gledajuči ga tako mama tek onda očejfila turu plača,al što je tu je!!!user posted image

Danas je super evo ga igra se,odmah sam mu obukla pelenu i ne žali se !!!user posted image
To je moj mali junak!user posted image user posted image user posted image user posted image
Eto to vam je naš dan-D!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Veliki ljubac za sve bebače i mamice!!!
pussa za dawuda da sto prije cunica prodjeuser posted image user posted image user posted image
auuuuuuuu,majko moja mene polako panika,i briga hvata kako ce miuser posted image al prezivit cmo abd.kao i ostaliuser posted image user posted image

(odgovor članu dady)
  Neposredna veza do poruke: 7681
13.11.2009 17:08:45   
ivanak
Bok, evo mi se vratili iz šetnje i bilo nam je lijepo.
Moramo iskrostiti još nekoliko toplih dana....
Šta vi radite i bebice?

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7682
13.11.2009 17:12:00   
ivanak
dady ne bi volila biti na tvom mjestu. Ne želim kritizirati, to su vaši običaji pa ste i navikli, ali ja ne znam bili to mogla priuštiti svom djetetu.

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 7683
13.11.2009 17:23:36   
pocahontas
dady bravo za decka hrabrog user posted image sad ce to hop za koji dan proci..vec prekosutra ce igrati fudbala user posted image

dadada budem pitala teta Vicky za te shon fon opcije..user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 7684
13.11.2009 17:25:48   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: mojbebac

joj kako sm se sad prepala.... probudila se anci, i dam joj ja sokic da popije ( cijedjeni od jabuke ), i ona to uredno popije, i malo kasnije dam ja njoj da doji, malo jela i prestade, ja kontam jos ce a ona je tako povratila, ne mogu vam opisati, ko veliki covjek... kontam ja sta je, kad valjda joj sok bio malo kiselkast, a jos nije podrignula, pa mlijeko pa joj sve to zastalo i .... sta joj je ostalo drugo nego da povrati sve..... a tako me je bilo to prepalo... uh ....iznenadilo me jer se nikad ovo ranije nije desilo .....

isto se nama desilo neki dan ali sa sokom od sljive, bas sam o tome ovdje pisala..bacio je takav kljuc da sam se plaho prepala..bas je pljusnuo ko coek sto ti rece..mislim da mu nije godila i gotovo..jabukica nam je ovakva user posted image sljivu ni ja ne volim vala...

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 7685
13.11.2009 17:43:56   
Pretty mamma
Evo i nas dvije. L je odspavala skoro 2 sata, uspjeli smo i film pogledati user posted image .
Zato sada nastaje šou...igranje do besvijesti.
Dadadai sahara, nadam se da ste se našetale...bez meneuser posted image .
Pusica svima, moramo se malo ljuljati user posted image

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 7686
13.11.2009 18:07:12   
Anoniman
Ella_H, bujrum, ja bas u povratku kupila kolaceuser posted image
P. mamma, ma malo smo setale a onda izvalile guuser posted image ice u bastu i pile kafuuser posted image , drugi put idemo kao tri musketira, samo Laura ne smije gledati Andrejauser posted image

(odgovor članu Ella_H)
  Neposredna veza do poruke: 7687
13.11.2009 18:07:49   
dady
Evo nas !!! Isto kao da ništa nismo radili jučer!!! Dawud je super,samo rana izgleda katastrofalno,al njega očigledno ništa ne boli,jer se super igra i super piški!!! Čak se i napravio onaj sloj nove kože!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Malo modro,al je on super! Prava mamina hrabrica!user posted image

Hvala svima na podršci,i pusa za ljubavi male!!!user posted image

DAWUD 20.06.2009.
Mrvica je postala mrvetina!!!
:)))))))))

ZEJD 07.11.2012.
Nova Mrvica :)))

(odgovor članu Pretty mamma)
Neposredna veza do poruke: 7688
13.11.2009 18:14:49   
Ella_H
dady proci ce brzo nebrini poslije je puno lakse i chishche ihihhi ugh
jesam to dobro napisala, jedna od dobrih stvari u USA je sto sunet odrade
odmah drugi dan po rodjenju prije nego sto izadjes iz bolnice mislim
da je tako lakse za bebu, Ammar mi nije ni plakao sve je bilo ok
stvarno je mashAllah fina beba lako se adaptira na sve mamine gluposti hehe

sahara nek ste se izhodale svaka cast :)
ja evo najela se dobro i izvalila guzu i pratim bebaru kad da nahranim
nije jos ko spreman jos se budi
mm i neki prijatelji ce sutra janje okrenut a ja sve ko ocekujem
janjetine malo hehe
Ammar mi ko plasi se nesto i u snu malo kao place nadam se da ce proci
pocelo je sinoc a i sad evo cujem ga ali nesmijem ga buditi :(

(odgovor članu dady)
Neposredna veza do poruke: 7689
13.11.2009 18:26:26   
reallove
Ell_H i ovdje to rade drugi dan po rodjenju Emin su osunetili ja to ni osjetila nisam,bas je brzo proslo hB..

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 7690
13.11.2009 18:32:39   
Anoniman
bas sam o tome htjela pisati...kako to u americi odrade odmah i to mi je super...ja se sada stvarno dvoumim posto kod mene nema one vjerske strane za koju bi se mogla uhvatiti...pa da "pregrizem" i kazem... e, moram....a zeljela bih to odraditi jer smatram da je zdravije...jer znam da moze prave komplikacije izazvati...upale etc.

joj noaa ... ja citavo vrijeme kontam Noa djeKac, kada ono curicauser posted image user posted image ...izvini, molim te

Andrej saljeuser posted image ...zna se komeuser posted image

(odgovor članu Ella_H)
  Neposredna veza do poruke: 7691
13.11.2009 18:35:58   
škorpija
I mi bili danas na Vilsu, u Capucinu sreli jednu forumašicu ss RR, popile kafu, ispričale se , nosići se mali smrzli i kud koji mili moji. Meni jučer otišla mama u Bihaćuser posted image  i već smo se Ajdin i ja posvađaliuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7692
13.11.2009 18:39:31   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

e ovo mi je postala najbolja emisija na tv-u...."konacno petak" ...sto se za ovih sat vremena isprosipao ovaj voditelj ...nevjerovattno

zenski trener/trenerica je trenerkauser posted image

bilo je odlicno, hajmo pogledati atmosveruuser posted image

nagradna igra pa pitanje zasta sluzi krema ta i ta...pod

a) protiv bora
b) protiv bora i zatezanje lica
c) protiv borauser posted image

onda mu je gost igor njaki pjevac i sebe poredi s bon joviem...ma upisuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 7693
13.11.2009 18:41:08   
dady

IZVORNA PORUKA: Ella_H

dady proci ce brzo nebrini poslije je puno lakse i chishche ihihhi ugh
jesam to dobro napisala, jedna od dobrih stvari u USA je sto sunet odrade
odmah drugi dan po rodjenju prije nego sto izadjes iz bolnice mislim
da je tako lakse za bebu, Ammar mi nije ni plakao sve je bilo ok
stvarno je mashAllah fina beba lako se adaptira na sve mamine gluposti hehe

sahara nek ste se izhodale svaka cast :)
ja evo najela se dobro i izvalila guzu i pratim bebaru kad da nahranim
nije jos ko spreman jos se budi
mm i neki prijatelji ce sutra janje okrenut a ja sve ko ocekujem
janjetine malo hehe
Ammar mi ko plasi se nesto i u snu malo kao place nadam se da ce proci
pocelo je sinoc a i sad evo cujem ga ali nesmijem ga buditi :(

Kako nije,ja da sam mogla prije,da mi ga nije bilo žao osunetila bi ga ,več mu se počelo malo gnojiti,FUUUUUUUJJJJJ!!! A možeš zamisliti oni što se nikad ne osunete!?!?user posted image user posted image user posted image user posted image JOŠ SAM JA NJEMU I UJUTRO I NAVEČER ČISTILA!!!user posted image

DAWUD 20.06.2009.
Mrvica je postala mrvetina!!!
:)))))))))

ZEJD 07.11.2012.
Nova Mrvica :)))

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 7694
13.11.2009 18:41:58   
škorpija
dady poslala sam ti ppuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu dady)
Neposredna veza do poruke: 7695
13.11.2009 18:51:46   
marinčii
samo da vas pozdravim i da kažem da smo bili na ultrazvuku kukova i nalazi uredniuser posted image user posted image nije nam doktor rekao da moramo na kontrolu,jedino da sjedit smije od 6 mjeseci a hodalicu nikako..idem sad dolaze nam gosti pa da još malo po stanu šta uradim...
p.s. zamolili sestru i da nas izvaga ..imamo 6 495gramauser posted image user posted image  

< Poruku je uredio marinčii -- 13.11.2009 18:52:27 >

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 7696
13.11.2009 21:13:35   
Anoniman
marinci bravo za malenog,masalah fina kguser posted image user posted image user posted image
evo i nas gosti otisli aaaaaauuuu,mama se umorila bila jetrva s djecom,i prijateljica i njihovi muzeki.Ajoj,jesu djeca lopovi strka gore dole uz stepenice user posted image imam brigu kad anel abd.odraste bit ce veselo i s namauser posted image user posted image user posted image
umorna sam ,,bilo nam je lijepo anelko je slusao eno zaspo pa da i ja odmorim
ljubim vas i laka vam noc

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 7697
13.11.2009 22:26:11   
pocahontas
škorpija, je li to Ajdin nije zvao u setnju druga Rafu?user posted image neka, neka..

< Poruku je uredio pocahontas -- 13.11.2009 22:28:27 >

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 7698
13.11.2009 22:33:53   
sheri
mi smo veceras u Bingu kupovali pelene pampers, i dobili smo dekicu, slatka, mekana, dekica sa mjsecom i zvijezdicama. bas za spavanacuser posted image
a mm je prosale sedmice dobio nointendo wii, neka nagrada smokija, i sad sam izigravala idiota, igrala sam tenis sa tv-omuser posted image user posted image user posted image user posted image , i rasturio meuser posted image user posted image user posted image user posted image

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 7699
13.11.2009 22:42:38   
Nunichi
Blago tebi sheriiiiiiii, hocu i ja to. user posted image user posted image user posted image

Pocahontas, pala si mi na pamet draga jutros u 05h. user posted image user posted image Ono tvoje "blago tebi sto si se naspavala". Toliko sam se naspavala da sinoc do 05h nisam mogla zaspati, a Zara ustala u 07h. user posted image Ludnica prava...
Pa sam danas samo satic prelomila, i evo sad vec padam.
Kod nas nista novo, nesto adsl nije dobar cijeli dan,pa smo cijeli dan filmove gledali...Sutra idemo majki na konak. user posted image Jedva cekam...
A moja dusa mala ima novi fazon, dok je presvlacim vristi toliko da me izbacuje iz takta. user posted image user posted image A prije je bilo obrnuto, ako je neraspolozena samo je skinem. Dok sad, nemoguca je dok se presvlaci. Nadam se da je naka fazica i da ce brzo proci.

Dady bravo za malog djecaka, brzo ce to sve proci! Puse za brrrzo zarastanje! user posted image

Ljubac generaciji!

< Poruku je uredio Nunichi -- 13.11.2009 22:44:01 >

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 7700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  306 307 [308] 309 310   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  306 307 [308] 309 310   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *