|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  304 305 [306] 307 308   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
13.11.2009 10:27:03   
delly
ma marinci i ja se bojim jos ovdje na posu kod muza nema ih polaa svi gripaju a mm mora raditi ,polako proce sve to ,procitajte sta sam napisala za dojilje i za djecu u toj temi ,... nije gripa toliko jaka koliko se i pise, a u hr sto je umrla ta osoba imala je leukemiju .

JUTROOOOOOOOOOOOOOOOO evo ja sad ustala hocu kavu da pijem i kolac od mrkvice ,mala spava jos ,zaspala sinoc u 11 budila se u 6 cikila nekih 10 min i jos spava, kako ste vi ? user posted image

25.07 -dosla je nasa princezica

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 7626
13.11.2009 10:41:37   
marinčii
delilah evo i matej spava..ma je curica ona imala leukemiju a sad neki čovjek umro koji je baš bio zdrav ..pa me baš strah imm radi i u doticaju je s ljudima..joj nadam se da će ovo brzo proć...malo me umirio onaj članak o dojenju valjda će sve dobro biti

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 7627
13.11.2009 10:44:44   
gvendolina
dobro jutro
Ajdin je zaspao a ja evo pijem kaficuuser posted image  

Jutros je tako plakao,ne znam ni koliko je sati bilo,jedva sam ga smirila.Tek kad smo ustali vidjela sam da se ogrebao po obrazu.Ne znam kako ima onako ostre noktice,jer je bas velika parnica,nadam se da mu nece oziljak ostatiuser posted image  
Joj mi imamo isto problema sa zavrtanjem usijuuser posted image izgleda da je cijelu noc spavao sa zavrnutim uhom jer mu je sad crveno i ko prelomljenouser posted image moracu mi poceti te flastere koristiti jer trakice ne pomazu

Darisu sretan rodjkos user posted image user posted image

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 7628
13.11.2009 10:46:27   
Pretty mamma
dadada, idemo do pijace? Sahara?

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 7629
13.11.2009 10:49:22   
delly
nece ostati oziljak proce ,znam iz iskustvauser posted image moja se ogrebala i proslo ju je ali dubinski se ogrebala uh user posted image ,
marinci ma nesikiraj se samo se opusti i probaj raditi sta kazu da je dobro ,ono s mlakom vodom i soli progrgljati u ustima i isto sa slanom vodom nosnice cistiti 2x dnevno a moze i vise jer to ubija bakterije a i sto vise piti tople tekucine dnevno ,nezavisno jeli kafa,caj ,.. samo da je toplo ne premlako nego malo toplije, nerukovati se sa svakim, kihati u maramice poslije kihanja obavezno ono sa vodom i soli i eto mjere opreza su tu ,ovo je jeftino ali pomaze u bilokakvoj gripi ,

25.07 -dosla je nasa princezica

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 7630
13.11.2009 10:49:49   
pocahontas
dadada ako ti kompjuter freak kazes da ne moze, onda ganat ne moRe da se gleda taj status..ja sam samo pitala...user posted image dakle, moramo da klikcemo stalno na slikice ansih beba hihihi 

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Pretty mamma)
Neposredna veza do poruke: 7631
13.11.2009 10:50:09   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Pretty mamma

dadada, idemo do pijace? Sahara?

dadada nema ni para ni novaca...trenutno, ceka godoa...a mrzi hodati kada je kokuzuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 7632
13.11.2009 10:53:04   
Pretty mamma
bile pare prekjucer user posted image
kupim ja Andreju nesto user posted image

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7633
13.11.2009 10:57:57   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Pretty mamma

bile pare prekjucer user posted image
kupim ja Andreju nesto user posted image

user posted image user posted image user posted image   ali njema sanse...dadada se pridruzi kada se "obogati" pa cemo naizmjenicno kupovati ti Andreju ja Lauriuser posted image user posted image user posted image ...

trebala bi biti danas...ako ne danas onda u pon.user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 7634
13.11.2009 10:59:14   
noaa
jutro svima.. moram se pohvaliti Noa propuzalaaaaaa.. mama je sretnauser posted image user posted image user posted image user posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

Neposredna veza do poruke: 7635
13.11.2009 10:59:38   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: pocahontas

dadada ako ti kompjuter freak kazes da ne moze, onda ganat ne moRe da se gleda taj status..ja sam samo pitala...user posted image dakle, moramo da klikcemo stalno na slikice ansih beba hihihi 

deder pitaj tetu sljivu...mozda i mere a da ne znamouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pocahontas)
  Neposredna veza do poruke: 7636
13.11.2009 11:02:06   
teta berta
IZVORNA PORUKA: noaa

jutro svima.. moram se pohvaliti Noa propuzalaaaaaa.. mama je sretnauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za NOU!!!user posted image user posted image

Imam dva zlata, to su Nika i njen tata -:)

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 7637
13.11.2009 11:14:03   
marinčii

bravo za Nou...superiškauser posted image user posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 7638
13.11.2009 11:32:50   
Anoniman

sahara ima li turice,nisam citala sve?

Nema hvala Bogu, znaci bez sirupa, pa kontam danas da li je smijem malo izvesti napoljeuser posted image

Jutro svima, mi ustali oko 7 i igrali se malio i onda opet u krevet i spavanje do 10user posted image
MineLaa, cestitamo 5 mjeseci i saljemo jedan saluser posted image
P. mamma, bila sam ja na Otoci davno, pa bilo je na jednom mjestu nesto fine odjece a ostalo user posted image , pa ne volim sa Ajnom ici po pijaci, hajdemo negdje drugo, dadada, mozes setati brez para, besplatno je user posted image
Cestitam Noi puzanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu noaa)
  Neposredna veza do poruke: 7639
13.11.2009 11:36:04   
noaa
hvala svima,sahara gdje si kupila Ajnici one cizmice cupave,tajo nam ide u SA pa da nam ih kupi?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7640
13.11.2009 11:45:12   
Anoniman
noa kupila u Zenici i Kidiozu

(odgovor članu noaa)
  Neposredna veza do poruke: 7641
13.11.2009 11:46:42   
noaa
a joj ja mislila da si u SA,e ne ide niko u ZE user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7642
13.11.2009 11:57:12   
Anoniman
Jesam ja u SA ali idem i u ZEuser posted image , pogledaj u Bimacu, to je u blizini u Sirokomuser posted image

(odgovor članu noaa)
  Neposredna veza do poruke: 7643
13.11.2009 11:59:25   
noaa
sahara znam da si iz SA samo mi u proslom postu fali "kupila"user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7644
13.11.2009 12:05:46   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

sahara ima li turice,nisam citala sve?

Nema hvala Bogu, znaci bez sirupa, pa kontam danas da li je smijem malo izvesti napoljeuser posted image

Jutro svima, mi ustali oko 7 i igrali se malio i onda opet u krevet i spavanje do 10user posted image
MineLaa, cestitamo 5 mjeseci i saljemo jedan saluser posted image
P. mamma, bila sam ja na Otoci davno, pa bilo je na jednom mjestu nesto fine odjece a ostalo user posted image , pa ne volim sa Ajnom ici po pijaci, hajdemo negdje drugo, dadada, mozes setati brez para, besplatno je user posted image
Cestitam Noi puzanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

ma necu bRez kinte...osjecam se k'o bez gacauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...setacete vi opet a i ja s vamauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 7645
13.11.2009 12:06:05   
Anoniman
Ako se ne snadjete kupicu ja u ZE kad budem isla i saljem ti a ti plati postarinuuser posted image

(odgovor članu noaa)
  Neposredna veza do poruke: 7646
13.11.2009 12:07:24   
Anoniman
dadada, a tebe, pa kad si vec zapela z ate pare onda se javi kad dodje lova da setamo s parama u dzepovima

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 7647
13.11.2009 12:08:23   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

dadada, a tebe, pa kad si vec zapela z ate pare onda se javi kad dodje lova da setamo s parama u dzepovima

vaziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 7648
13.11.2009 12:09:14   
noaa
sahara nadam se da cemo ih naci,hvala na ponudi,meni su se bas svidile.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7649
13.11.2009 12:10:02   
danis
dobro jutro mame i bebe! mi se probudili jutros u 9 i sada je gospodin odlucio opet malo odspavati.... kako satavljate svoje bebe spavat na bok , ledja ili stomak? user posted image za Nou i ja jedva cekam da moj propuze tako su mi slatke bebice koje puzu!
stariji nije nikada odmah se poceo dizati i hodati.

sve te vise volim svakog dana svakog jutra danas vise nego jucer a mnogo manje nego sutra
k 13 01 2004
d 09 07 2009

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 7650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  304 305 [306] 307 308   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  304 305 [306] 307 308   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *