|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  303 304 [305] 306 307   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
12.11.2009 21:48:13   
Anoniman
jesam li ja nasoj hrabrici cestitala danasuser posted image user posted image user posted image ja vise nista ne znam...Ali Ajnica ce meni oprostiti ...zna da je teta dadada user posted image ...od Andrejauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 7601
12.11.2009 22:05:54   
sheri
IZVORNA PORUKA: škorpija

sheri možda je tebi prijateljica rekla da dijete nosi trakice da ne dobije uplau ušiju zbog propuha ili sličnouser posted image user posted image

ma nije, bas je rekla "sto joj ne stavite trakicu da joj usi ne budu...." . milsim da je to znacilo , u mom slobodnom prijevodu, dijete ti je klempavo ti ludaco jedna, i stavio joj trakuuser posted image user posted image user posted image user posted image
ma nije ona klempa, nisam ni ja, ni mm.  ma joj , sva muka u tome
nego, ja sam pomahnitala, malopije dok sam ju spremala za spavanje, občlacim joj bodi i nece preko glave, a ja (posto je bio bodi bez rukava) otvor za ruku pokusavam da navucem preko glave. kakva sam ludaca, klemapave usi ce joj biti najmanji problemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 7602
12.11.2009 22:08:00   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

jesam li ja nasoj hrabrici cestitala danasuser posted image user posted image user posted image ja vise nista ne znam...Ali Ajnica ce meni oprostiti ...zna da je teta dadada user posted image ...od Andrejauser posted image user posted image user posted image user posted image

Ma nema frks, i mi vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 7603
12.11.2009 22:10:05   
noaa
sahara ima li turice,nisam citala sve?

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7604
12.11.2009 22:25:19   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

mila81, dobrodosle ti i tvoja Ajša user posted image
vikij, dobrodosli i vas dvojeuser posted image
Ni nama niko ne govori o drugoj kontroli kukova, p asta sad treba li, valjda bi dr. to spomenuo, ja danas pitam i kaze ovdje pise da je ureduuser posted image
E sad da javimo da i Ajna stoji na nogama, slijedi drugaricu Zaruuser posted image , danima je stajala kratko a danas se uhvati rukama za nesto i stoji bas dugo user posted image , meni strasno tako mala pa je vratim na poduser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 7605
12.11.2009 22:27:04   
Anoniman
ja sada citam sve sto sam propustilauser posted image user posted image ...izvinite me...danas sam sva sasava i sporauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 7606
12.11.2009 22:39:38   
pocahontas
i ja sam spora i pomalo ne upucena da samo mogla komentirati slikice iz dadinog albuma bebe 2009..sad sam se malo osvrnula..zene nemojte mi zamjeriti...user posted image bebice su pre pre pre slatke  - pu pu pu govuser posted image mi na nos, u nos i pod nos user posted image

a gdje da pratim stanje komentara na albumu?

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7607
12.11.2009 22:51:32   
mojbebac
nema vas nesto, sta li radite ....user posted image user posted image user posted image user posted image ..... odoh gledati neku komedijicu sa mm, pa na spavanje, valja sutra u nove radne pobjede ..... fino spavajte i imajte mirnu noc i naravno ljubite bebace ....

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 7608
13.11.2009 8:42:41   
MineLaa
heeej maice i bebiceee odavno se nismo javljali,... danas nam je mali rodjendaaaaaan 5 mjeseci masallaah.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..sretni smo pravo hehheh jos je i lijepo vrijeme morat cemo bar na kratko iyaci pred ygradu bojimo se ove gripe pa nesmijemo daljeee....

13.06.2009. Daris mamina srecaaa

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 7609
13.11.2009 8:59:40   
Mya_81 RR
Čestitamoooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

I mi se bojimo gripe, ali ne toliko da ne izlazimo...jučer smo cijeli dan bili u šetnji, a i danas ćemo....izbjegavamo samo zatvorene prostore s puno ljudi...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu MineLaa)
Neposredna veza do poruke: 7610
13.11.2009 9:00:47   
MineLaa
IZVORNA PORUKA: ivanak

S koliko mjeseci bi se djete trebalo okrenuti sa leđa na stomak, neki prosjek?

ee moja bebi ima sad 5 mj i vec naveliko se prevrcee na stomacic i odize se kad lezi ono ma zafrkant postao pravi..user posted image   a ovo je sve poceo da radi od 4 mjeseca ali nebrini nije svako djete isto....user posted image

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 7611
13.11.2009 9:04:38   
MineLaa
IZVORNA PORUKA: Mya_81

Čestitamoooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

I mi se bojimo gripe, ali ne toliko da ne izlazimo...jučer smo cijeli dan bili u šetnji, a i danas ćemo....izbjegavamo samo zatvorene prostore s puno ljudi...

hvalaa ti puno punooooo na pokloncicicmaa uhh sto samo svasto dobili user posted image user posted image user posted image user posted image
ma nezz sta bi ti rekla mene su tako prepali s tom gripom da me pravo strah za bebi aj ja ali bebi bebi....
ooo i glavno sam zaboravila drage moje juce 12.11. prvi put maleni rekao mama par putaa i nakon toga zatisjee samo nest blebeceee a nece opet da kaze maamaa al sreca jos je mm bio kod kuce pa ga je i on cuo jer inace nebi vjerovao hheheh uvijek je govorio da ce prvo njega da zovne al ne ne h eh heuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 7612
13.11.2009 9:09:41   
Mya_81 RR
Ma, bravo za dječaka user posted image user posted image user posted image user posted image i za njegov dobar tajming jer TM sigurno ne bi vjerovao...naša govori NE NE  i bude baš smiješna kao da zna šta priča...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu MineLaa)
Neposredna veza do poruke: 7613
13.11.2009 9:16:42   
Anoniman
Pochahontas...nemam pojmauser posted image , zar se moze pratiti stanje...pitaj adminku, ti svakako imas stelu da sve doznasuser posted image pa nam javniuser posted image user posted image

MineLaa...sretan rodjkasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i bravo za izvrtanje, prevrtanje i ostale akrobacijeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MineLaa)
  Neposredna veza do poruke: 7614
13.11.2009 9:18:28   
MineLaa
hvalaa vam puno punooouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7615
13.11.2009 9:27:44   
Pretty mamma
vikij i mila dobrodošle!user posted image user posted image
Ajnica je čini se odlučila da prohoda u ovoj godini!user posted image user posted image user posted image  Nije bilo turice?
Što se tiče klempavih uhica, baš sam o tome i pisala na drugoj temi. Ja bas ne znam kako postupiti. Laura non stop zavrće uhica kao sarmuuser posted image . Kad je imala mjesec, zaista nisam primjećivala da si imalo klempe, a sada ima razlike. Nitko nije klempav ni sa moje ne sa mm strane, ali eto, izgleda da ima nešto u ležanju na zavrnutom uhu. Mislila sam da ce se sama okrenuti ako skonta da joj nesto smeta, mislim pa i ja biuser posted image , ali ona može prespavati noć sa takvim uhom. E jučer sam joj stavila trakicu (sama sam sebi bila smješna), lakše je meni kad vidim da ne klempi uši user posted image .
Pozdrav svima od nas dvije!

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu MineLaa)
Neposredna veza do poruke: 7616
13.11.2009 9:28:57   
Pretty mamma
Standardno, zaboravih čestitati Darisu rođendan!user posted image user posted image user posted image  

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu Pretty mamma)
Neposredna veza do poruke: 7617
13.11.2009 9:35:07   
MineLaa
IZVORNA PORUKA: Pretty mamma

vikij i mila dobrodošle!user posted image user posted image
Ajnica je čini se odlučila da prohoda u ovoj godini!user posted image user posted image user posted image  Nije bilo turice?
Što se tiče klempavih uhica, baš sam o tome i pisala na drugoj temi. Ja bas ne znam kako postupiti. Laura non stop zavrće uhica kao sarmuuser posted image . Kad je imala mjesec, zaista nisam primjećivala da si imalo klempe, a sada ima razlike. Nitko nije klempav ni sa moje ne sa mm strane, ali eto, izgleda da ima nešto u ležanju na zavrnutom uhu. Mislila sam da ce se sama okrenuti ako skonta da joj nesto smeta, mislim pa i ja biuser posted image , ali ona može prespavati noć sa takvim uhom. E jučer sam joj stavila trakicu (sama sam sebi bila smješna), lakše je meni kad vidim da ne klempi uši user posted image .
Pozdrav svima od nas dvije!

identicna situacija nam je sto se tice usiju ziva nezzz sta da radim zao mi ga da bude klempav..a sto se tice karabega ma gdje cu ga karabegu mislim kad poraste ehhehe ima li sta neka metoda kako da se sprijeci ovo klempavljenje ????

Neposredna veza do poruke: 7618
13.11.2009 9:35:42   
MineLaa
IZVORNA PORUKA: Pretty mamma

Standardno, zaboravih čestitati Darisu rođendan!user posted image user posted image user posted image  

hvalaa dragaa mojaa :)  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 7619
13.11.2009 9:40:13   
Pretty mamma
Je li koja mama bila na pijaci Otoka? Mislim onoj otvorenoj? Planirala bi prošetati, ali ne znam ima li što za bebare?

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu MineLaa)
Neposredna veza do poruke: 7620
13.11.2009 9:48:19   
ivanak
Mine sretan mali rođendan od nas i puno  user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

(odgovor članu MineLaa)
Neposredna veza do poruke: 7621
13.11.2009 9:59:39   
sheri
bobo jutro!
sretan rodjendanko Darisuuser posted image .
i mi smo jucer hodale, ali samo vanka, nista zatvoreni prostori. i danas smo kontale vanka, ali nesto mi je vrijeme sucmurastouser posted image . mya mozda se i vidimouser posted image

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 7622
13.11.2009 10:06:18   
marinčii
dobro jutro od nas,matej se probudio u pola 6 jutros ali smo ga zeznuli pa je oko 6 opet zaspao i do 8 tako da smo se naspavali
vikij i mila dobrodošleuser posted image user posted image
minelaa čestitamo 5 mjeseci i šaljemo puno user posted image user posted image user posted image i bravo za malog akrobatauser posted image user posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 7623
13.11.2009 10:08:37   
marinčii
joj kako se ja bojim te gripe još sad na vijestima slušam u hrvatskoj umrla još jedna osoba i to nije imala nikakvi drugi bolesti kroničniuser posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 7624
13.11.2009 10:17:49   
mojbebac
minelaa čestitamo 5 mjeseci i šaljemo puno ....
marincii ma bice to sve ok, nemoj se puno sikirati....
ja sam na poslu, radim pa samo da vas pozdravim ....

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 7625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  303 304 [305] 306 307   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  303 304 [305] 306 307   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *