|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  305 306 [307] 308 309   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
13.11.2009 12:13:12   
Anoniman
pa to noa propuzao...pa BJAVOOOOOOOOOOOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

opet sam sporauser posted image

(odgovor članu danis)
  Neposredna veza do poruke: 7651
13.11.2009 12:22:30   
marinčii
danis jutro i vama,kako je maleni 'jeli prošla mala noga od vakcine?ja Mateja stavljam na stomak od kad je napunio mjesec dana tako mu najdraže spavati...mada po danu odspava i na leđima

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7652
13.11.2009 12:22:41   
Anoniman
danis, mislim da je on vec veliki i moze sam odabrati polozaj za spavanje, moja nikad nije spavala na pupi, stavim je na ledja a ona se namjesti na bok ili samo okrene glavu, uglavnom sama se namjesti, izuzev prvih mjeseci kad sam je stavljala na bokuser posted image

(odgovor članu danis)
  Neposredna veza do poruke: 7653
13.11.2009 12:29:25   
dady
Evo i nas!!!user posted image

ČUNU ODREZALI!!! Uuuuu,bilo je strašno!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sinoć kada smo došli u ordinaciji već bio neki braco,pa smo malo sačekali. Primio nas u 17:50,bili gotovi u 18:30! Dawud nije plakao sve do šivanja,bio je pravi junak!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MM i ja smo se bili dogovorili da ga on čuva,međutim dr. kaže bolje da bude majka,da ga može tješiti! I tako mama zaplati,al ponovo kako je moglo biti,bilo je super.Mazili se dok je dr. radio svoj posao,i tata nam se pridružio malo poslje,tako da smo mi bili uz svoju bebanu!!!

Dr. nem je rekao gazu da skinemo nakon dva sata,po dilasku kući.Eh tek tada su nastali problemi!user posted image Vjerujte mi sam čin suneta je ništa,naspram prve piše!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tek tada su ga pravi znojevi počeli obljevati,jadan sav u goloj vodi,grči se ,pomodrio od boli i tako 15 minuta i onda se kvalitetno popiškio!!! I onda je zaspao nakon toga i spavao je fino ,onago sav gologuzan ,čuna ko da je puklla petarda u njoj!!! I gledajuči ga tako mama tek onda očejfila turu plača,al što je tu je!!!user posted image

Danas je super evo ga igra se,odmah sam mu obukla pelenu i ne žali se !!!user posted image
To je moj mali junak!user posted image user posted image user posted image user posted image
Eto to vam je naš dan-D!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Veliki ljubac za sve bebače i mamice!!!

DAWUD 20.06.2009.
Mrvica je postala mrvetina!!!
:)))))))))

ZEJD 07.11.2012.
Nova Mrvica :)))

(odgovor članu danis)
Neposredna veza do poruke: 7654
13.11.2009 12:31:27   
Srculence
Evo i nas...bili na vakcini.Primio je dvije jednu u nogicu jednu u rukicu i plakao ko kišna godinauser posted image user posted image user posted image user posted image .
Pravo sam se nasekirala...ja mislim da sam već pisala o ovome...Dino od upale uha neće nikako da okreće glavu na desnu stranu.Forsira samo lijevu.Sad kad ga je doktorica pregledala i ona je primjetila da krivi glavicu na lijevu stranu i dala nam je uputnicu za ortopediju:-((((....da oni to provjere....
Najgore od svega što smo danas zakasnili pa moramo ići u ponedjeljak..a ja ću do ponedjeljka da poludimuser posted image .
Pusica za sve mame i bebe!

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7655
13.11.2009 12:31:37   
danis
marinčii- prosla je nogica, i ja stavljam danisa spavati na stomak ali kada je budan i stavim ga na stomacic on samo izmakne ruke sastrane i pliva a ako mu ja namjestim rukice ispred njega dize glavu visoko . dr nam je rekla da to nije dobro da bi on sam trebao da postavi rukice ispred sebe i da dize glavicu kaze da je to najvjerovatnije zbog toga sto spava na stomaku i da ga stavljam spavati na ledja ili bok a mene strah zbog njegovog bljucanja a i nece tako da spava.... uh sto sam ja zapetljala nadam se da si me razumjela!user posted image

sve te vise volim svakog dana svakog jutra danas vise nego jucer a mnogo manje nego sutra
k 13 01 2004
d 09 07 2009

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 7656
13.11.2009 12:32:38   
marinčii
puse za malog Dawuda i da što prije prođe bola
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu dady)
Neposredna veza do poruke: 7657
13.11.2009 12:35:17   
dady

IZVORNA PORUKA: marinčii

puse za malog Dawuda i da što prije prođe bola
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala puno!!! ljubac za Matejauser posted image

DAWUD 20.06.2009.
Mrvica je postala mrvetina!!!
:)))))))))

ZEJD 07.11.2012.
Nova Mrvica :)))

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 7658
13.11.2009 12:36:11   
marinčii
danis shvatila samuser posted image ma ne mislim ja da je to zbog toga jer moj sam to radi a i sin od moje jetrve isto spava na pupi pa se normalno sam diže..to mi baš čudno da ti je to rekla..ma ne brini naučit će on to sam radit ...
srculence joj više i te vakcine user posted image ..duša mala nadam se da neće biti nervoze ni tureuser posted image user posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 7659
13.11.2009 12:38:58   
noaa
dadada noa je propuzalauser posted image user posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 7660
13.11.2009 12:39:52   
Anoniman
Pusa za Dawuda, hrabar je a mamu shvatam kad je plakala, koja ne biuser posted image
srculence, ma nemoj se brinuti, pa ne moze se vratic deformisati tek tako, bice to sve ok, ali eto preventivno otidjiuser posted image

(odgovor članu dady)
  Neposredna veza do poruke: 7661
13.11.2009 12:54:39   
_melina_
PUsica za malog Davuda i zelimo da sto prije prođe....
uskoro to i nas ceka... sva se najezim kad se sjetim sta ga ceka.. i nas i malog bebača... user posted image

Nase Malo Sunce 1.10.2009.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 7662
13.11.2009 13:04:54   
mojbebac
user posted image user posted image user posted image user posted image  za nou..... moj bebac evo spava, ja cekam frizerku da me fenira, veceras izlazim sa drugaricama, a sutra sa mm, posto nam je prekosutra godisnjica user posted image .... danas sam bila na poslu samo tri sata i super brzo je proslo..... bebica je hb super, slusa baku, to mi je najbitnije ..... ona stalno spava na ledjima, malo iz pocetka na bokovima, ili na stomaku, ali odavno samo na ledjima a glavu namjesta i vrti kako njoj odgovara... hoce u vrecu tako da mi je to spas, srecom .... i mi u sledeci cet na vakcinu, pa mirni sest mjeseci, superiska.....

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu _melina_)
Neposredna veza do poruke: 7663
13.11.2009 13:12:35   
Anoniman
ljubimo Dawuda...i da mu sto prije prodjeuser posted image user posted image user posted image ....ja bih trebala Andreja voditi ali kada ovo citamuser posted image user posted image

(odgovor članu _melina_)
  Neposredna veza do poruke: 7664
13.11.2009 13:16:16   
Anoniman
nego p.mamma i pustara..jeste otisle?? hocete li ici?? javljeno mi je da je godoa stigaouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 7665
13.11.2009 13:16:46   
ivanak
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
čestitke za nou i puzanje

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7666
13.11.2009 13:17:24   
Srculence
Hvala vam drage moje...ma trudim se da se ne brinem al eto....valjda će ako Bog da biti sve ok.

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7667
13.11.2009 13:18:35   
Anoniman
dadada, ponesi slicice i spremi se
Ajnu nahranim i idemo, ok?

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 7668
13.11.2009 13:21:03   
Anoniman
cek da ukljucim mob. gdje se nadjemo

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 7669
13.11.2009 13:39:06   
Anoniman
Za koliko mozes, ja sam spremna, poslala sam ti porukuuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 7670
13.11.2009 13:44:42   
sheri
eh, mi smo dosle iz setnje. lijep dan opet, ali jucer je bilo toplije
Bravo za Dawuda, hrabrog momka. a i za mamu, valja to gledati. uh ja ne znam kako bih ja to podnijela. i sad kad pomislim da bi mojoj cujici moglo nesto biti, raspalcem se odmah. rasplakala sam se i na uliciuser posted image . kad ce proci ovi hormoni?
ljubim vas sve

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7671
13.11.2009 13:47:26   
gvendolina
dady cesitamo nek je hairli i to proslo,bravo za hrabrog momkauser posted image   A i tebi svaka cast,ja nisam smjela uci mm je bio sa njimuser posted image   

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7672
13.11.2009 13:47:56   
iv@ncica
evo  mi se  vratili iz šetnje..danje  prekrasan..i  sad bebač spava..naravno da  bolje  spava  kad  izlazimo  vani..inače  poludimo u kući,  pa sad  mama  kuha povrće  da  papa kad  se ustane..
jao  marinči  ja  umjesto p.p.  sam  ti  stavila  neka  pitanaj  ispod  bebačove  slike..al  nije frka  :))))

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 7673
13.11.2009 13:58:40   
Pretty mamma
Bravo za Nou...!!! Sad ju se neće stići kad počne pičiti po stanu user posted image
Evo mi bili na pijaci, nisam ništa obilazila, naisla na prvi stand sa robicom i kupila super futrovane tregerice i to je to.
U videoteci su dobili novu sezonu moje omiljene serije pa sam sretna!!!
Imam sta gledati kad mm istjeram van user posted image .
Eto dadada i sahara, opet bez mene. Morat ćemo sljedeći put skupa!!!
Bravo i za Dawuda, uh, nije to lako. Neka je on danas nasmijan!
Srculence, ne sekiraj se, tvoja bebara je jos malena, i moja je isto tako, ali od kako drži sama glavicu, sve je došlo na svoje mjesto. Sad samo klempi uši user posted image

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7674
13.11.2009 14:29:33   
Srculence
Pretty mamma hvala ti puno ja mislim da smo nas dvije baš pričale o ovome kad sam prvi put spomenula ovdje na forumu.
Pusica za Lauricu!!!

(odgovor članu Pretty mamma)
Neposredna veza do poruke: 7675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  305 306 [307] 308 309   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  305 306 [307] 308 309   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *