|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  301 302 [303] 304 305   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
12.11.2009 14:32:45   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

IZVORNA PORUKA: Pretty mamma

Enisa, sretno nocas i nemoj piti, dojis user posted image

Hahahaha

Hocemo je malo zezati, ne bih ti ja onda ni izlazila,lalalaalallalauser posted image

user posted image user posted image  Ma kakvi, imamo peMzijski izlazak, ono pizza ili lazanje, sokić, uredno sjedenje jedno preko puta drugog user posted image  i tako. A seki mi djevojačko veče 21-og e tu ću malo zalomiti, ono, priuštit ću sebi coca colu user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 7551
12.11.2009 14:48:34   
mila81
Evo i mi malo da se cujemo sa vama, i da se uclanimo u drustvo bebe 2009, samo smo na kratko sa vama, jer mama ima dvije ljubavi,dvije svoje babace, i bice manje na forumu, ali uskladit cemo mi to, jos je rano....

Eto ja rodih svoju caricu, jer sam upravo ko carica prosla na porodu sa njom, sto za porod sa Muhamedom to ne bih smjela bas reci, ali sve je dobro, kad se brzo zaboraviuser posted image Dali smo joj ime Ajša, sad za sad je dobra, masallah, slusa, jede, i nemamo jos nikakvih problema, molim Boga, da ih i ne bude.

Kako su Vase bebice, imal ista novo dok me ovo malo nije bilo.
PUuuuuuuuuuuuuuuuuuuusa od nas trojeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Muhamed 01.08.2008.
Ajša 04.11.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7552
12.11.2009 15:14:16   
Anoniman
mila...cestitaaamuser posted image user posted image user posted image user posted image i dobro nam doslauser posted image

ja zaspala...komirala se...a moja mama izasla s zvjerkom vaniuser posted image

(odgovor članu mila81)
  Neposredna veza do poruke: 7553
12.11.2009 15:15:05   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: enisa_sara

IZVORNA PORUKA: Pretty mamma

Enisa, sretno nocas i nemoj piti, dojis user posted image

Hahahaha

Hocemo je malo zezati, ne bih ti ja onda ni izlazila,lalalaalallalauser posted image

user posted image user posted image  Ma kakvi, imamo peMzijski izlazak, ono pizza ili lazanje, sokić, uredno sjedenje jedno preko puta drugog user posted image  i tako. A seki mi djevojačko veče 21-og e tu ću malo zalomiti, ono, priuštit ću sebi coca colu user posted image user posted image

nemoj bona colu...zamantace ti seuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 7554
12.11.2009 15:17:20   
sheri
mila dobrodoslauser posted image user posted image
mene ovaj racunar, ili je ipak internet u pitanju, ali mene bas ne slusa. sad napisala poruku, a nista ne odeuser posted image
ja pravim rucak, a beba je ukomirana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7555
12.11.2009 15:53:56   
kasper
pozdrav mile moje kako ste?user posted image
evo i mene bila sam bolesna par dana pa se nisam javljala
sad sam bolje i evo me sa mojim piletom lezim na podu i on se potrbuske okrene na ledja
jako sam ponosnauser posted image user posted image

**** ĐorĐe-26.08.2009.****
****31.08.2013.-dolazi nam nasa princeza****

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 7556
12.11.2009 16:17:55   
ivanak
Pozdrav, kako ste mi danas?
Ja išla danas na faks da napravim neki seminarski... i mali ostao sa malim, kad sam došla doma to je bio kaos. Ni presvučen, ni ti išta. Ja mu lijepo objasnim, ali to uvijek po svome.
A valjda su takvi. Nekad je super, rekla bi da se bolje brine o njemu nego ja, a nekad užas živi.
Evo moj mali spava i tako. Mali ću se odmoriti i tako....

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

(odgovor članu kasper)
Neposredna veza do poruke: 7557
12.11.2009 16:26:13   
kasper
aj ivanak svi su oni isti
nekad su ko od zlata a nekad od blata
moramo sa njima kao sa nasim bebicamauser posted image user posted image

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 7558
12.11.2009 16:36:03   
ivanak
S koliko mjeseci bi se djete trebalo okrenuti sa leđa na stomak, neki prosjek?

(odgovor članu kasper)
Neposredna veza do poruke: 7559
12.11.2009 16:40:12   
kasper
nebih ti to znala reci
mozda sa 6 nemam pojmauser posted image

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 7560
12.11.2009 16:53:08   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: ivanak

S koliko mjeseci bi se djete trebalo okrenuti sa leđa na stomak, neki prosjek?

Uh, ne znam, valjda nekih 5,6 mjeseci otprilike, mada je sve individualno i ovisi od bebe do bebe...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 7561
12.11.2009 17:01:36   
ivanak
Tražila sam na internetu i nisam ništa našla. A osim toga, moj je sad će brzo 5 mjeseci, a okreće se na bok, ali ne baš na stomak - nije još to svlado.

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 7562
12.11.2009 17:15:18   
Mya_81 RR
Ma, sve je stvarno individualno...vec sam neki dan spomenula da se sestrin sin počeo okretati s 10 mjeseci, a već je samostalno stajao...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 7563
12.11.2009 17:23:10   
ivanak
Ma znam da je sve individualno - ali ne bi volila da baš previše nazaduje. Ma ja mu pomognem, ali on ko da ne konta, on misli da se ja igram s njime. 

Neposredna veza do poruke: 7564
12.11.2009 17:23:14   
pocahontas

Tražila sam na internetu i nisam ništa našla. A osim toga, moj je sad će brzo 5 mjeseci, a okreće se na bok, ali ne baš na stomak - nije još to svlado.

imas ovdje na RR kalendar razvoja djeteta i sve po mjesecima fino opisano sta bi bebice u prosjeku trebale raditi u odredjenom periodu..

mi danas se nasetasmo pravo...isli po pasos koji nismo podigli od ljetosuser posted image tj. kada namje trebao nije bio gotov...i naravno, opet im je fensi sistem pao pa ga opet nismo uzeli ali eto, bar je gotov pa cemo sutra aBd....

a to za siroko povijanje i kontrolu-mi se ne povijamo siroko od naseg prvog mjeseca jer nam je sve hB bilo ok..doca nam nije spomenula niti tu drugu kontrolu kukova? je li obaveznauser posted image ? mi bi svakako otisli privatno...

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 7565
12.11.2009 17:51:03   
Srculence
IZVORNA PORUKA: felix

srculence,kako mi je Dinouser posted image user posted image user posted image ljubi ga od nas

Dino je jučer i danas baš kmezav ...grčevi ga muče:-(((...al biće bolje aBg da...
Kako je Anelčić,sluša li?Ljubni ga jednom od nas:-))
Mi sutra idemo na vakcinu...valjda će dobro podnijeti...mene strah da ne bude ture:-(
Pusa!!!

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7566
12.11.2009 17:54:24   
Anoniman
srculence sretno sutra na boci,da abd.prodje sve dobrouser posted image user posted image user posted image
a joj,prokleti grceviii,,,jos ga muceuser posted image bas mi  je zao.......

(odgovor članu Srculence)
  Neposredna veza do poruke: 7567
12.11.2009 18:06:17   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: pocahontas

imas ovdje na RR kalendar razvoja djeteta i sve po mjesecima fino opisano sta bi bebice u prosjeku trebale raditi u odredjenom periodu..

mi danas se nasetasmo pravo...isli po pasos koji nismo podigli od ljetosuser posted image tj. kada namje trebao nije bio gotov...i naravno, opet im je fensi sistem pao pa ga opet nismo uzeli ali eto, bar je gotov pa cemo sutra aBd....

a to za siroko povijanje i kontrolu-mi se ne povijamo siroko od naseg prvog mjeseca jer nam je sve hB bilo ok..doca nam nije spomenula niti tu drugu kontrolu kukova? je li obaveznauser posted image ? mi bi svakako otisli privatno...

ma ni namauser posted image

(odgovor članu pocahontas)
  Neposredna veza do poruke: 7568
12.11.2009 18:08:51   
danis
ivanak- moj ima 4 mjeseca i jos se nije ni na bok okrenuo  a kamoli sta drugouser posted image
jucer smo bili na cijepljenju i dr. kaze da bi se trebao poceti okretati ... kada je tvoja beba pocela? 

sve te vise volim svakog dana svakog jutra danas vise nego jucer a mnogo manje nego sutra
k 13 01 2004
d 09 07 2009

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 7569
12.11.2009 18:32:02   
Mya_81 RR

Ja ne volim čitati ove kalendare razvoja jer nam po njima uglavnom stvari ne odgovaraju pa se ja onda samo bezveze nasekiram...

A ta druga kontrola kukova - ide se poslije 6 mjeseca ili 9, kako kod kojeg doktora. Nama je rekao da nema potrebe da dolazimo sa 6 već da dođemo sa 9...

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 7570
12.11.2009 18:35:38   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: Mya_81

A ta druga kontrola kukova - ide se poslije 6 mjeseca ili 9, kako kod kojeg doktora. Nama je rekao da nema potrebe da dolazimo sa 6 već da dođemo sa 9...

Mya thanx..user posted image

Bilježim se sa štovanjem

Neposredna veza do poruke: 7571
12.11.2009 18:39:58   
vikij
Evo i oovde da se javim,prije svega da vas sve pozdravim sa nadom da sam dobro dosla.Ja imam malu bebicu,moj zivot od 3 mjeseca i 4 danauser posted image pa se nadam da nas primate

Neposredna veza do poruke: 7572
12.11.2009 18:41:50   
ivanak
Ej, našla sam. Sa 7 mjeseci bi to trebali znati napraviti.
Ajde, sad mi je bar malo lakše.

(odgovor članu vikij)
Neposredna veza do poruke: 7573
12.11.2009 18:43:43   
ivanak
Vikij, naravno da te primamo. Dobrodošla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kako bebica? Jeli sluša mamu?

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 7574
12.11.2009 18:47:54   
Mya_81 RR
Vikij i Mila - dobro nam došle user posted image

Pusa za male bebice user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 7575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  301 302 [303] 304 305   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  301 302 [303] 304 305   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *