|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  300 301 [302] 303 304   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
12.11.2009 11:43:03   
noaa
jutric svima!!! marinci cim Matej pocne sjediti kupi ona kisobran kolica,ja njih i Nou nosim ko od sale..

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 7526
12.11.2009 11:48:53   
cicana
Marinči, pa nenosim ih ja bukvalno, ono da dignem i nosim, prije jesam ali sada ih oslonim na tockove i vucem, odnosno spustam, neznam jesili gledala reklamu za kokakolu, ima prikazu kako zena vozi kolica uz stepenice, i ja sam to pokupila sa reklame a inace se sama nikada nebi sjetilauser posted image user posted image user posted image . Pokusaj, nije bas tako tesko jer nepodizes svu tezinu, u mene muz radi do 17h i kada bi ga cekala nebi nikada izasla vani u setnju. 

..jer vidis sve te vise volim,
svakog dana, svakog jutra ,
danas vise nego juce, mnogo manje nego sutra...

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 7527
12.11.2009 11:58:29   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: sahara

Dobar dan!
Mi jutros bili na vakcini i primili smo onu posljednju dozu DiTePer Polio i Hepatitis B3 znaci ruka - noga user posted image , pa na prvu nije plakala a na drugu je malo plakala ali jako j ehrabra, kuci dolsi i igrala se i eno pajki, mucim se da joj stavim obloge ali joj spadaju kako nema mira, i dr. nam jutros rekla da nem apotrebe da dajemo preventivno Paracetamol iako su dosad drugacije govorili, pa nisam ni dala valjda nece imati turuuser posted image
Nunichi, ma superiska za koncert, ali mi jedino da unajmimo zenu cuvalicu za Ajnu, majke i dede su nam u drugim gradovimauser posted image , a kako si za dojenje , vidis meni je to 'prepreka', sala naravnouser posted image

user posted image user posted image user posted image za Ajnu..hrabru curicu dlakave kosice....user posted image ne bi trebalo da ima turicu, Rafi nikad nije imao hB i nisam mu ama bas nista ni davala niti stavljala obloge...i nama je rekla da nema potrebe da se daje paracetamol uopste...tek ako se ne daj Boze dobije turica....

Nunchi draga blago tebi pa ti izadje..ja necu meni se cini jos za dugo..ono vecernji izlazak, da se napucam i tako to user posted image ...ne bih se usudila...jest da on zaspe u 21.30 i evo vec par noci spava sve do 6h ujutro bez budjenja ali..sta bi da se probudi..samo moje (.)(.) bi ga mogle uspavati...user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7528
12.11.2009 12:31:23   
Nunichi
Pa nije to bas onaj opusteni izlazak ko nekad, da ne mislis ni na sta. user posted image Ali je opet izlazak.
Ja sam nju sahara nahranila oko 21h i ostavila je mami. Tokom noci poslala par poruka jel sve ok. user posted image Mama joj dala malo hapice od sljive, ali kaze nije htjela puno. I dosli smo po nju oko 00:30. A ona dusa moja, spavaaa... Tako da je dojila tek kad smo kuci dosle. Malo se u autu razbudila, eto jedino to je bio problem.
A zaspala je bez mene i sike u 22h, a kad smo kuci zna i iza 23h zaspati. user posted image
Valjda joj bilo lijepo sto je zidove promijenila. user posted image

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 7529
12.11.2009 12:33:32   
Nunichi
Evo saljemo drugarici Ajnici puse da rukica i nogica ne muce ljepoticu. user posted image user posted image

A nasa mala destruktivka je upravo pokvarila baby phone. user posted image user posted image user posted image   Eh eto neplaniranog troska. user posted image

< Poruku je uredio Nunichi -- 12.11.2009 12:34:38 >

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 7530
12.11.2009 12:37:17   
Anoniman
user posted image user posted image  za Ajnicu, lijepo napreduje a sad ste mirne do 1. rođ. user posted image
Nunichi e neka ste se malo opustili a tako i ja svima meljem o svojoj djeci, niko se ne buni, valjda iz kurtoazije user posted image  Šta ćeš kad nam je to neiscrpna tema user posted image
mm i ja smo se dogovorili da večeras izlazimo user posted image - konačno!!! Sve čekam da on predloži i lijepo sam se načekala, skoro 5,5 mj. user posted image  Valjda skontao da mu je žena šenula user posted image  pa se sažalio. E zato vam ja kažem žene ispumpajte se malo user posted image  i neJma brige za mlijeko i user posted image

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 7531
12.11.2009 12:38:38   
noaa
Zara legenda,ja jos nisam izasla navece evo sad ce 8 mjeseci,eh da mi je mama ovdje to bi bilo drugacije,mada Noa zaspe oko 19:00 i spava do ujutru u 7;00.al zato po danu ne spava nikako,nekad po 15-ak minuta.

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 7532
12.11.2009 13:22:40   
Apotekarka
Evo i mene,mali frajer je opet cjelu noc zezio mamu od 3 nocas mislim da se dijelila Nobelova nagrada u dodavanju dude da bi je sinoc dobila...u pola 6 se poceo igrati i oko 8 zspao ja se ponadala kad u 8:50 budan...a ja ko slomljena jos me i vrat od zlijezdi boli...uf...valjda mm vidio da sam pukla od svega kad javlja maloprije uzeo slobodan dan pa ce veceras doci...dusa moja...
Ja sam jedino izasla za godisnjicu braka prije malo jace od mjeseca...
Joj svu sam kucu usmrdila stavila oblog od rakije na vrat malo i babinski lijekova do kontrole...
Marinci ja kad ponesem Antonia usjedalici odmah se strunim on tezak,teska sjedalica...evo sad sam ga stavila u krevet i zaspao ali bunio se dobrih 15 min...jutrosa smo prosetali pred kucom 20 min...lijep dan...lopov place kad ga uzmem sve vristi od smjeha...pa sta bi mu covjek...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 7533
12.11.2009 13:25:45   
marinčii
apotekarka ajde super tm dolazi da ti bar malo olakša,evo matej je nešto malo bolji danas,kmeči pomalo al ne plače..mada ako ga imalo dignem (kad hoću da ga presvučem)čim ga spustim odma plač..ma valjda ih sad sve zanima pa bi se nosali  i razgledali  

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 7534
12.11.2009 13:29:34   
Apotekarka
tako i moj marinci lopov,ako me ne vidi suti i lezi cim me ugleda blizu njega kemka dok ga ne uzmem,sto kazes sve ga zanima da vidi...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 7535
12.11.2009 13:32:01   
sheri
dobar dan
bas lijep dan! mi smo isle malo u setnju, obisle krug po carsiji, vidjele, vidjeneuser posted image . sad smo dosle tucici, i mama pije kaficu, a Nora se igra sa medom i uspavljuje se polakouser posted image .
bravo za hrabru drugaricu Ajnu, koju smo mi btw upoznale tralalalala. i slatkis je pravi, garava na mamicuuser posted image .
pusa za sve!

Nora-21.06.2009. :)

Neposredna veza do poruke: 7536
12.11.2009 13:38:52   
Anoniman
Zara destruktivna, pa morala je od nekog naslijediti taj daruser posted image user posted image user posted image user posted image
Enisa, sretno nocas i nemoj piti, dojis user posted image

Neposredna veza do poruke: 7537
12.11.2009 13:40:12   
marinčii
a evo matej spava već sat vremena,jučer mi 3 sata u komadu odspavo da sam bila ono baš sva u čudu..nadam se da će nastaviti ovako..
sheri vidim ti i tvoja curica ste super .user posted image user posted image jesi joj počela šta od sokića i kašica davat ili je još samo na siki 

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 7538
12.11.2009 13:40:24   
Pretty mamma

Hahahaha

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7539
12.11.2009 13:40:50   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sheri

bravo za hrabru drugaricu Ajnu, koju smo mi btw upoznale tralalalala. i slatkis je pravi, garava na mamicuuser posted image .
pusa za sve!

Da, sad ce se pitati svi kako i gdje user posted image , i mi vama saljemouser posted image

(odgovor članu sheri)
  Neposredna veza do poruke: 7540
12.11.2009 13:41:48   
Pretty mamma
marinčii,
ma ne opterećuj se sa dohranom, imaš vremena, pusti se tog 5. mjeseca, sačekaj još jedan. Čemu žurba?

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu Pretty mamma)
Neposredna veza do poruke: 7541
12.11.2009 13:43:06   
sheri
IZVORNA PORUKA: marinčii

sheri vidim ti i tvoja curica ste super .user posted image user posted image jesi joj počela šta od sokića i kašica davat ili je još samo na siki 

nisam marincii. jednom sam joj probala dati svoje mlijeko iz flasice i nastala je dreka, rasplakala se kao nikada. poslije toga nisam ni pokusavala. ne znam ni kako cemo uspjeti, kad se podjemo hraniti. ali, valjda ce biti raspolozena za nove okuseuser posted image

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 7542
12.11.2009 13:43:14   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Pretty mamma

Hahahaha

Hocemo je malo zezati, ne bih ti ja onda ni izlazila,lalalaalallalauser posted image

Neposredna veza do poruke: 7543
12.11.2009 13:44:48   
marinčii
pretty mamma ma ne žurim ja al to mi je kao sad glavna temauser posted image user posted image informiram se kako ,kad i šta..pa mi je to glavno pitanjeuser posted image user posted image da se mene pita samo bi se dojilo jer je to ipak najlakše..izvadiš siku i obrok spremanuser posted image user posted image  

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

Neposredna veza do poruke: 7544
12.11.2009 13:45:02   
sheri

IZVORNA PORUKA: sheri

pusa za sve!

Da, sad ce se pitati svi kako i gdje user posted image , i mi vama saljemouser posted image

a necemo im reciuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7545
12.11.2009 13:46:38   
Pretty mamma
marinčii,
ja ću tek u za 10-ak dana početi iščitavati temu o uvođenju guste hrane...do 6. mjeseca ću skontati šta i kako user posted image

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 7546
12.11.2009 13:49:37   
shejla
pocahontas, tek sad vidjeh da si pitala za temu o naknadama (ko kad ste brze, nemam kad iscitat sve user posted image ) - to ti je na  "porodicnom zakonodavstvu".  Tu ti svaki mjesec ko prvi dobije napise... moj postar inace dolazi oko podne, tako da odmah ujutro znam ako nije niko nista javio, da ga ne cekam user posted image .

dadada, mi smo isli na prvi pregled kukova sa 1,5 mjesec i dr. nam rekao sve OK, ne treba vise siroki povoj (tako da sam ja vec tada prestala sa povijanjem) i rekao dodjite nakon 4-og mjeseca. Mi bili tek prije 10-tak dana...uglavnom je sve OK i nije spominjao vise kontrola.

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 7547
12.11.2009 13:49:40   
marinčii
ma da  mi imamo još 2 mjeseca fore..valjda do tada budemo spremni...al baš mi je to stresna tema..alergije ..šta smijemo šta ne smijemo...ma grozno al eto valjda ćemo uspijeti

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

Neposredna veza do poruke: 7548
12.11.2009 13:52:52   
shejla
i meni je uvodjenje hrane bilo, cini mi se, najteze....bas sam govorila mm : prodjosmo one prve dane, naucismo dojiti...prva kupanja, presvlacenja, plakanja....ovo jos najteze ispade hehehe

Sad vec jedemo sve... mada ja nisam ni na pocetku ono pridrzavala se onih 3-4 dana jednu namirnicu. Mislim, ta nece imati alergiju na jabuku ili krompiruser posted image  Mi smo po 2 dana jeli jedno...sad vec uzimam po redu one hapice sa police, ni ne gledam koje su - osim sto pogledam voce za ujutro, a povrce za rucak user posted image

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 7549
12.11.2009 13:54:15   
škorpija
Kod mene je moja mama već 15 dana i za to vrijeme sam izašla 2 putauser posted image , ne znam šta je, ali mrsko mi, iskreno idu mi malo na živce priče mojih neudanih prijateljica koje se zabavljaju ili traže momka, a većina ih je takvih, a ostale imaju po 2 djece i izlude me njihova starija djeca koja su uglavnom u fazi kad sve diraju, prosipaju i pipkaju Ajdina u nedogleduser posted image . Više volim sama otići u šetnju s bebijem, čitati novine i piti kafu ako već nema neku mamu sa sličnim interesovanjima

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 7550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  300 301 [302] 303 304   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  300 301 [302] 303 304   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *