|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  298 299 [300] 301 302   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
12.11.2009 9:35:46   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Nunichi

user posted image user posted image Bujrum Private, napravicu nam ja koncert. user posted image user posted image Bili na Jinxima, isplesali se ko nekad. user posted image user posted image Jesmo malo davili ljude koji pitaju kako je Zara, ali to je sad normala. user posted image Ko god pita gdje je kako je, jedno od nas vadi mob i pokazuje slike i klipove. user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image blagos teeeeebiiii...i sada pjevas...nananananaaaaaa.... na cemu si tiiiiiiiiuser posted image

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 7476
12.11.2009 9:36:22   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Pretty mamma

dadada, i ja sam isto u pidjami....ma nemam pojma, tamo oko podne. Gdje ti zivis?

na otoci

(odgovor članu Pretty mamma)
  Neposredna veza do poruke: 7477
12.11.2009 9:37:55   
dady
Jutro i od nas!user posted image
Sinoć smo ponovo spavali šest sati u komadu,izgleda da je konačno i to počelo! Ja sam se naspavala pravo!!! Spavali smo do osam!!!
Danas nam je dan D,valja nam i to predeverat!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dawud se naučio pravo okretati,i kad se okrene digne glavicu koliko može i razgleda sve okolo!!!Pravi mli mahalac!!!

Mya_81, ovo za vakcinaciju,kad se beba osuneti pa nema vakcine 20 dana ili obrnuto??? Jer mi se sunetimo danas,a boca nam je 18.11.??

DAWUD 20.06.2009.
Mrvica je postala mrvetina!!!
:)))))))))

ZEJD 07.11.2012.
Nova Mrvica :)))

Neposredna veza do poruke: 7478
12.11.2009 9:38:00   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: dadada

user posted image user posted image user posted image blagos teeeeebiiii...i sada pjevas...nananananaaaaaa.... na cemu si tiiiiiiiiuser posted image

Nije nego srusilo se sve... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7479
12.11.2009 9:48:54   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: dady

Mya_81, ovo za vakcinaciju,kad se beba osuneti pa nema vakcine 20 dana ili obrnuto??? Jer mi se sunetimo danas,a boca nam je 18.11.??

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ženo ti mene zbuni ... razlika izmedju sunećenja i vakcine je otprilike tih 20 dana, a sad šta se prvo uradi valjda nije bitno...

Znači, malo ćete kasniti na vakcinu.

Ali ti danas kad budete išli pitaj doktora, oni bi to trebali znati, pa neka ti kažu koliko tačna razlika mora biti...

I sretno danas.....joooooooooooooooooooooooj..................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu dady)
Neposredna veza do poruke: 7480
12.11.2009 9:49:52   
Pretty mamma
dadada,
ja sam na Ć.vili, gdje inače šetaš? Vjerojatno će se i Sahara oglasiti do tada pa se nađemo svi skupa.

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 7481
12.11.2009 9:54:41   
Mya_81 RR

user posted image user posted image Bujrum Private, napravicu nam ja koncert. user posted image user posted image Bili na Jinxima, isplesali se ko nekad. user posted image user posted image Jesmo malo davili ljude koji pitaju kako je Zara, ali to je sad normala. user posted image Ko god pita gdje je kako je, jedno od nas vadi mob i pokazuje slike i klipove. user posted image user posted image

Jeeeeeeeeeeee....i ja napokon izlazim sljedeći petak s curama i baš se veselim....nadam se da ću imati upalu mišića dan poslije user posted image od plesa (naravno user posted image user posted image user posted image )

A ista mi je situacija s ovim prepričavanjem oko bebare, nekad je dovoljno reći samo ''ma, beba je super'', a ja se obično raskokodačem toliko da će me uskoro ljudi zaobilaziti kad me sretnu...tako da sam samoj sebi obećala da tu večer neću daviti nikoga user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 7482
12.11.2009 9:55:22   
dady

IZVORNA PORUKA: Mya_81

IZVORNA PORUKA: dady

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ženo ti mene zbuni ... razlika izmedju sunećenja i vakcine je otprilike tih 20 dana, a sad šta se prvo uradi valjda nije bitno...

Znači, malo ćete kasniti na vakcinu.

Ali ti danas kad budete išli pitaj doktora, oni bi to trebali znati, pa neka ti kažu koliko tačna razlika mora biti...

I sretno danas.....joooooooooooooooooooooooj..................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala ,šta čemo,moramo!!! a što se mora nije teško!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
pitat ču ja njega danas!!! tnx!

DAWUD 20.06.2009.

ZEJD 07.11.2012.

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 7483
12.11.2009 9:55:34   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Pretty mamma

dadada,
ja sam na Ć.vili, gdje inače šetaš? Vjerojatno će se i Sahara oglasiti do tada pa se nađemo svi skupa.

do merkura i nazaduser posted image ...haj vazi...ako ne zaspem...kada dodje pustara pa da se nadjemo...ti i ona ste bas u komsilukuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 7484
12.11.2009 9:56:26   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: dadada

Nije nego srusilo se sve... user posted image user posted image user posted image user posted image

mere i tauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 7485
12.11.2009 9:57:51   
danis
dobro jutro mame i bebe!!! evo mi upravo papali i sada bljucamo po cijeloj kuci! nesto mi je nervozan danas nogica mu je poplavila na mjestu gdje je dobip cijepivo tako da mislim da ga to muci. bas mi je zao da nismo blize i ja bi s vama u setnju!user posted image

sve te vise volim svakog dana svakog jutra danas vise nego jucer a mnogo manje nego sutra
k 13 01 2004
d 09 07 2009

Neposredna veza do poruke: 7486
12.11.2009 9:58:00   
Pretty mamma
dadada, i ja cu malo prileci.
Joj, Sahara je isla danas na bocu!!!

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7487
12.11.2009 9:58:25   
pocahontas
sretno na sunecenju danas dady..javi kako je proslo..drzimo vam fige...
ja sam sinoc propustila depru koja vada medju mamama..gledala surviver i velikog brata..bas sam fensi, sta da vam kazem...user posted image ne dajte se zene..

enisa ako te ta mala izradi, cini mi se na temi trazim posao neko je prije par dana pitao treba li kome teta cuvalica pa probaj.... bas mi je zao sto pored cinjenice samog odvajanja i taj prakticni dio te zeza user posted image

i mi cemo danas setati, volimo sunceeeeeeeeeeeeeeeeeeee ....user posted image

a "apro po" vakcinacije..ovo oralno i intramuskularno - mi smo do sada sve intramuskularno primali i sve cu fancuske acelularne vakcine..sto bi dadada rekla, te supersonicne vakcine user posted image ..one su obavezne prema zakonu da se daju djeci koja su rodjena od 01.04.2008. pa na ovamo..dakle, sto bi moja "snajki" Visnja rekla - ne dajte da trose zalihe na vama!

< Poruku je uredio pocahontas -- 12.11.2009 10:01:55 >

Bilježim se sa štovanjem

Neposredna veza do poruke: 7488
12.11.2009 9:59:21   
Pretty mamma
Hej Danis,
ja bi da sam sada u RI! Obožavam taj grad. Studirala sam u Opatiji, bila u domu u Ri, a imam kuću u Baški user posted image .

Laura je u mom naručju!

Neposredna veza do poruke: 7489
12.11.2009 10:00:13   
sweet BaBy
' jutro , kako ste mi? Nadam se da ste fino spavale i da vas vase user posted image slusaju.
Moja user posted image je malo nervozna i placljiva ovih dana. Odbija da jede. I ja sinoc u akciju:)))) kad vidim nesto malo se bijeli na donjoj vilici:) kad ono mali zubic kreno heheh srce mamino.
Ali to mi je nekako pravo rano. Jer joj 17.11. tek 3 mjesecauser posted image Da li ste imale slicna iskustva?
user posted image za sve bebice.

#A&A# Srece moje.

Neposredna veza do poruke: 7490
12.11.2009 10:03:11   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: sweet BaBy

' jutro , kako ste mi? Nadam se da ste fino spavale i da vas vase user posted image slusaju.
Moja user posted image je malo nervozna i placljiva ovih dana. Odbija da jede. I ja sinoc u akciju:)))) kad vidim nesto malo se bijeli na donjoj vilici:) kad ono mali zubic kreno heheh srce mamino.
Ali to mi je nekako pravo rano. Jer joj 17.11. tek 3 mjesecauser posted image Da li ste imale slicna iskustva?

je li se samo bijeli ili je zubic vec izvirio? jer nama se bijeli od drugog mjeseca ali zubica pravog ni navidiku

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu sweet BaBy)
Neposredna veza do poruke: 7491
12.11.2009 10:06:09   
dady
Hvala svima,večeras vam pišem izvještaj kako je bilo!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
čuvajte nam svi fige!!!

DAWUD 20.06.2009.

ZEJD 07.11.2012.

Neposredna veza do poruke: 7492
12.11.2009 10:06:43   
sweet BaBy
Pa nije jos skroz, ali osjetim vrh zubicauser posted image   Sta bih sada trebala raditi, tj. da li joj trebam necim mazati desni?

#A&A# Srece moje.

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 7493
12.11.2009 10:06:53   
danis
kada budes ponovo bila u Rijeci javi se ! Meni je ljepse i draze Sarajevo ja sam rodjena i odrasla u Rijeci ali moj muz je iz Sarajeva tako da odemo cesto tamo ... ja patim za tim gradomuser posted image  ...i ljudima tamo drugaciji su nego tu ...

sve te vise volim svakog dana svakog jutra danas vise nego jucer a mnogo manje nego sutra
k 13 01 2004
d 09 07 2009

Neposredna veza do poruke: 7494
12.11.2009 10:07:12   
dady

IZVORNA PORUKA: pocahontas

je li se samo bijeli ili je zubic vec izvirio? jer nama se bijeli od drugog mjeseca ali zubica pravog ni navidiku

i nama takođe,a još nigdje ništa!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

DAWUD 20.06.2009.

ZEJD 07.11.2012.

Neposredna veza do poruke: 7495
12.11.2009 10:09:48   
Pretty mamma
Danis,
moja kuma je iz Ri, sa škurinja. Mislim, i ja sam njoj kuma user posted image

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu dady)
Neposredna veza do poruke: 7496
12.11.2009 10:12:13   
danis
ja zivim na kastvu iznad opatije

k 13 01 2004
d 09 07 2009

Neposredna veza do poruke: 7497
12.11.2009 10:13:38   
pocahontas

Pa nije jos skroz, ali osjetim vrh zubicauser posted image   Sta bih sada trebala raditi, tj. da li joj trebam necim mazati desni?

masiraj joj  prstom..evo hanumice kazu da pomazu te dentinox kapi pa i njih uzmi...user posted image

< Poruku je uredio pocahontas -- 12.11.2009 10:14:07 >

Bilježim se sa štovanjem

Neposredna veza do poruke: 7498
12.11.2009 10:15:01   
gvendolina
propustila sam sinoc temu i ja sam juce citav dan bilauser posted image valjda je do vremena jos i user posted image dosla.Zato sam sa prijateljicom isla na kafu i malo po radnjama.Kupila sam Ajdinu super jaknicu u Azelu 30 KM i uggsice rozeuser posted image

Imam jedno pitanjce za mame koje koriste Hipp, stvaraju li se vama grudviceuser posted image Ne moze dijet da popije moram stalno cistiti cucu

dady sretno da sve dobro prodje aBd

dadada  bas se ismijah onim slikicama,bebac je bas usavrsio jogu

sahara masala Ajnice i kosiceuser posted image   sretno na vakcini

Mi kad smo Ajdina vodili dobio je vakcinu i u rukicu i nogicu.Rekli su nam da je slijedeca tek sa 12 mjeseci

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

Neposredna veza do poruke: 7499
12.11.2009 10:18:15   
sweet BaBy
IZVORNA PORUKA: pocahontas

masiraj joj  prstom..evo hanumice kazu da pomazu te dentinox kapi pa i njih uzmi...user posted image

hvala puno. Probacu i te kapi. Nadam se da ce moja dusica proci sto bezbolnije izrastanje zubica.user posted image user posted image

#A&A# Srece moje.

Neposredna veza do poruke: 7500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  298 299 [300] 301 302   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  298 299 [300] 301 302   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *