|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  296 297 [298] 299 300   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
11.11.2009 21:42:48   
mojbebac

mi smo bili na kontroli kukova sa tri mjeseca i idemo opet krajem sestog, tako nam je rekao.... ja sam nju pocela vec pomalo stavljati da sjedi, par puta dnevno po par minuta, a na noge dr mi je skrenuo paynju da ne bi trebali da se oslanjaju do osmog mjeseca ... ma ko ce im ga znati .... mi cemo sledeci mjesec na trecu dozu i na kontrolu, pa da vidimo kakva je situacija.... kakva je kod vas situacija sa redovitoscu stolice?????? anja kaki svaki treci - cetvrti dan, a doji pet - sest puta dnevno i popije dnevno oko 150 ml soka ( 100 ml soka i 50 ml vode ) ili caja i pojede ili kasicu ili nesto drugo od voca i povrca.... pa ne znam da li je to ok ili treba da se brinemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... 

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 7426
11.11.2009 21:57:16   
Anoniman
ex yu kakve su to tri vrste gostijuuser posted image user posted image ...ja sam pocela "mrziti" goste, jer svi ocekuju da ih obljeces a ja ne moguuuuuu...brate kafana je zakonuser posted image

mene sada zbunjujete s tim kukovima...nama je rekao da je sve ok...da nastavimo s sirokim povijanjem (povila sam ga mozda 10 puta) i napisao je samo...spontano propuzavanje i prohodavanje

(odgovor članu mojbebac)
  Neposredna veza do poruke: 7427
11.11.2009 22:12:18   
mnn
večer drage moje...evo mene padam sa nogu...maleni je jedva zaspao...plače urla dere se...neznam više što mu je....ludi smo bili ja i mm ma malo nam je falilo da zaplačemo...a rea nas gleda....

on je drage moje sve gori i gori...ja neznam što mu je..po noči se budi 2-3 puta placeviče u 6 ujutro je budan više ne spava...ja neznam što bi više...plačem više od muke...user posted image user posted image user posted image  počela sam sanjati spavanje....mislila sam biče bolje ali ništa....izgleda jako zdravo ima snage više nego ja..ne mogu ga više ni nunati jer se neda...okreče se urla..a kad legne u krevet opet kaos....user posted image user posted image

preko dana malo spava 1,5h ali evo i to je rijetkost postala...

neznam više što da radim....

apotekarka platila sam je 150 eura....skupa je bila jako...ali pomogla mi je jako puno...sad mu više nije potrebna tako da če još malo biti u njoj i kreče u vrtič..moram ga samo dogurati do dnevnog...nadam se da če se igrati tamo..

Emir čestitamo mali rodjendan!user posted image user posted image user posted image

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7428
11.11.2009 22:13:43   
Apotekarka
Ajme..Antonio jedva zaspa toliko je plakao,rukice u usta ma ne znam vise sta bi mu,okupala ga,ruckio mlijeko danas,sokic,kasicu od puretine,malo banane,vode pio jedino mi nije htio nikako izerendane jabuke koju sam malo sa sokicem izmiksala...mjerila sam mu temp.37,4 sad ne znam do koliko mjeseci se smatra normalnom do 37,5...ja nikakva izgleda da mi se ova zlijezda ispod brade malo povecala i danas me malo boli...sutra cu zvati za nalaz sto sam poslala...a da vam pravo kazem bas me strah sad i hodat zbog ove svinjske gripe koja se pojavila,kazu da je to jako opasno za bebe...pa ne znam sta bi dodje mi da kupim masku ui stavim kad isla jest da je malo glupo ali...mm mi tako fali bas mi se place nesto zbog svega i zbog Antonia i zbog mene i mm nije kraj nas u svemu ovome...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7429
11.11.2009 22:14:39   
Apotekarka
mnn kao da sebe citam trenutno

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 7430
11.11.2009 22:20:01   
mnn
Apotekarka neznam kako da te utješim da barem tebi bude bolje kad ti nije tu mm jer sve sama moraš raditi.znam kako ti je ali opet tebi je ipak teže ...

meni dodje da plačem i plačem zbog svega ali eto moram nači negdje snagu za za sebe jer je pilence zdrav. drži mi se.ma sve če biti uredu sa nalazima.nemoj se dati.a maleni če Antonijo ko i Aleksandar dobiti če po guzi njih dvoje...i kad im rea zalaje vau vau odmah če sve biti dobro.

krivo sam ime napisala za malenoga Emine sretan rodjendan mali!

Neposredna veza do poruke: 7431
11.11.2009 22:23:43   
Hanady RR
E drage moje evo ja padam u trans od umora i neraspoloženja. beba me tako zeza , ona mašala jede i kaki po cijeli dan a spavanje baš slabo.danju samo 2 puta sklopi oči po pola sata aova starija skroz izbacila danju da spava i evo mala je zaspala prije pola sata a starija još tumara po kući. MM odavno spava a ja došla malo vama da se požalim kad vidim ni vi niste ništa bolje.user posted image A farah se po cijelu noć zaplakuje i traži da je kraj mene muče je zubići to je ludilo nama vala ni ogrlica ni gel ni kapi za zube ne pomažu.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 7432
11.11.2009 22:25:09   
Apotekarka
Ne znam sta bi ti rekla evo upravo se bio probudio i plakao ni sat nije odspavao ali opet kunja pa vise sam izludila...nekad se osjecam kao samohrana majka i plakala bih ko godina,da me bar ovo zdravlje ne zeza...zbog tog ja i nisam otisla s mm u Mostar..bas mi se skupilo...ma nek samo nasi bebaci ostanu zdravi...

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 7433
11.11.2009 22:26:14   
Apotekarka
Hanady dobro doslau klub ocajnih majki radi zubica...i mi i gel i ogrlica ali nista ne pomaze...

Neposredna veza do poruke: 7434
11.11.2009 22:29:08   
mnn
IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Hanady dobro doslau klub ocajnih majki radi zubica...i mi i gel i ogrlica ali nista ne pomaze...

nemojte mene zaboraviti i ja sam u klubu.user posted image  vjerujem ti Apotekarka da se tako osječas jer i ja ponekad tako mislil.možda si trebala otiči bilo bi ti lakše mogao bi ti malo i mm pomoči.uf to zdravlje imala sam problema i ove godine poslije poroda...depresija...ida ne nabrajam ...ajde glavno da su nam oni zdravi...ako mi prolupamo nema veze....

< Poruku je uredio mnn -- 11.11.2009 22:30:19 >

Neposredna veza do poruke: 7435
11.11.2009 22:30:36   
Apotekarka
pa ne mogu otici jer sam ovdje prijavljena a stalno moram neke pretrage obavljati...slomi me sve i psihicki i fizicki...do zadnjih dana Antonio je spavao cjelu noc a sad katastrofa...

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 7436
11.11.2009 22:33:34   
mnn
a joj...uf drži mi se.biče sve uredu.user posted image user posted image pa kako te to napalo...baš mi je žao ali nemoj mi se dati..ja sam sve to prošla.glavu gore.

a maleni če biti dobro, ma super če biti.moram početi opet čitati Tajnu knjigu da krenem misliti pozitivno.samo pozitivno  i bebe i mi čemo biti super super.user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 7437
11.11.2009 22:34:54   
Apotekarka
nesto oko limfnih cvorova...ma samo da covjek nije miran...pokusavam biti hrabra ali cesto mi ne uspjeva...

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 7438
11.11.2009 22:35:36   
Hanady RR
ja mislim da se kod mene depresija polako javlja...mm radi po cjeli dan a onaj koji je slobodan provodi il oko auta ili oko kuće posleve neke završava, ja sa njih dvije katastrofa...tako bi voljela popiti kafu a da ih nečujem i nevidim nemate pojma. Kuća mi dosadila pravo, a svaki moj pokušaj da bez njih dvije negdje odem završi neuspješno...jer moli mamu da ih obe pazi mm da ih on tamo vozi ma dok ih spremim pa tek onda sebe e već mi loše bude i nigdje mi se i ne ide.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 7439
11.11.2009 22:39:50   
sheri
dobro vece , mame
vidim niste bas najraspolozenije, pa samo da vam kazem da vam cuvam fige da vam svi ti ruzni, tuzni, teski momenti bizo bizo prodju. znam i ja biti svakava, ali trudim se da ne puknem

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 7440
11.11.2009 22:43:03   
Anoniman
Joj mi bili kod roditelja od mm-a (2 sprata iznad) i B zaspao u svoje uobičajno vrijeme, 20:30 i dok smo sišli on se probudio user posted image  i evo ga sad nabraja, nabraja user posted image . Sreća pa smo popodne odspavali 2h.... Kupili smo Dentinox kapi, čitam da ste vi koristili, pa je li pomaže?
sahara, ma mi skupa, nas troje, mm, S i ja idemo i skupa se vraćamo tako da nema brige user posted image user posted image
A još ništa nije zvanično, baš malo prije sam dobila poruku od nje da će mi sutra javiti (nešto joj vanredno iskrslo) user posted image user posted image  E baš više ne znam šta da radim user posted image  Toliko sam zabrinuta, tako mi ga žao ostaviti, još i doji pa smo još više i vezani jedno za drugo, mali je user posted image user posted image , srce će mi pući!!!! Stvarno ne znam šta da radim, najradije se ne bih ni vračala na posao al kako i to da izvedem, pretpostavljam da mi neće dozvoliti da do njegove godine ostanem kući onda gubim posao.... i onda se lomim....uh!!!
Izvinite što sam se raskukala, al mislim da mi je makar malo lakše kad kažem vama..... vi ćete me razumjeti......

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 7441
11.11.2009 22:45:39   
Apotekarka
Enisa draga znam da ti je tesko pogotovo jer dojis...nadam se samo da ce Benjo lako to prihvatiti...sta je ovo mile veceras smo sve u nekoj depresiji...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7442
11.11.2009 22:48:15   
mnn
baš smo sve u nekoj depresiji.džite mi se žene.joj enisa mogu misliti kako ti je.
odo ja spavati da ne krenem i ja plakati sa vama opet.

Neposredna veza do poruke: 7443
11.11.2009 22:50:19   
Hanady RR
Enisa draga nemoj se sikirat ...razmisli to što ti radiš za njegovo je dobro-nebi valjda bio sretan da mama na današnjem vaktu bez posla ostane...joj znam da ti je teško al polako morate se navići i ti i on. A kapi za zube mi kupili kao prvo sredstvo i rezultat...NIĐE VEZE.

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 7444
11.11.2009 22:51:02   
škorpija
Enisa nemam ti šta reć za povratak na posao osimuser posted image user posted image user posted image

Nama dentinox pomaže, puno mi je bolji nego genigel, eto još jedna dokaz da sve što je skupo nije nužno i dobro (dentinox 5,5 KM, genigel 21 KM)
Oglica kao što rekoh, žali bože 50 KMuser posted image
Žene držite se, valjda će i ovo proći

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 7445
11.11.2009 22:53:16   
juni
Jeste li probale Calogel ua zubice, Emilu uvijek pomogne.

EMIL,7.9.2008.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 7446
11.11.2009 22:53:17   
Anoniman
ma zene drage i mene hvata depra i razno razna srauser posted image i svasta nesto..a i inace sam meteopata...ja se lijecim tako sto se pokusavam smijati koliko god...pa makar me to nekada i na plac navedeuser posted image user posted image user posted image user posted image ...vazda neka srauser posted image nikada da je covjeku sve potaman...Ja kada vise ne mogu smijem se sama sebiuser posted image user posted image user posted image ...i zato volim temu "moj blam" 

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 7447
11.11.2009 22:54:53   
Apotekarka
meni se i place i smije i sretna i tuzna sve u jednom...ma puca me nesto...user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7448
11.11.2009 22:57:42   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Apotekarka

meni se i place i smije i sretna i tuzna sve u jednom...ma puca me nesto...user posted image

pa tooooooooo zato se od muke pocnesuser posted image user posted image user posted image ...ma sve ce ljudi biti OK...to je zivot...sto si stariji sve je goriuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 7449
11.11.2009 22:57:56   
škorpija
ja odoh malo na temu garniše i zavjese, vidim svi tamo trče, ko da se džaba dijeleuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

Neposredna veza do poruke: 7450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  296 297 [298] 299 300   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  296 297 [298] 299 300   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *