|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  297 298 [299] 300 301   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
11.11.2009 22:57:58   
Anoniman
E  pa misa li mu, sta je ovo u zraku, pa ja sam veceras plakala, pukla sam ko grisiniuser posted image user posted image , jednostavno sam pokusavajuci umiriti Ajnu( koju izgleda muce zubici, a stvarno se rijetko rasplace) i ja sama pocela plakati, tako mi je bilo zao, a onda smijesna strana svega je sto sam je u tom momentu dojila i pomislila kako ce joj moja nervoza preci preko mlijeka i odmah sam prestala i vrtila film u glavi kako da se raspolozim, joj a sta nas sve ceka, krivo mi bude kad sam ovako labilna, kao da sam u PMS-uuser posted image
enisa, bas te zezaju te zene, a to me sve cekauser posted image , drzim ti fige da ta pristaneuser posted image
mnn, apotekarka, hanady drzite seuser posted image

< Poruku je uredio sahara -- 11.11.2009 23:00:45 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 7451
11.11.2009 23:02:00   
Anoniman
vidis kako nas skorpija za metar zavjese ostaviuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 7452
11.11.2009 23:03:18   
Apotekarka
i radi garnise..pametna mi se sikiramo a nikud to ne vodi ali eto kad s mo mi zene takve krhke i osjetljive...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7453
11.11.2009 23:03:47   
Anoniman
uh ne spominji mi zavjese, mrzim ihuser posted image , ja ko onaj mrgud iz strumfovauser posted image

< Poruku je uredio sahara -- 11.11.2009 23:04:07 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 7454
11.11.2009 23:06:24   
škorpija
Uuuu što su skupe garniše,user posted image  a tek zavjeseuser posted image , ne idite tamo, pogotovo ćete se nasekiratiuser posted image . Bilo me stid tamo napisati, ja kad sam se udala kupila jedne zavjese i nikad ih više nisam promjenila, operem ih za praznik i to je touser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7455
11.11.2009 23:08:31   
Apotekarka
i ja imam jedne ali sam ih dobro platila jos dok su ih sasili...zivim kao podstanar pa bile su tu neke koje mi se ne svidjaju a ne isplati se da u tudju kucu kupujem bruku zavjesa...da je moja ne kazem...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 7456
11.11.2009 23:09:30   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

uh ne spominji mi zavjese, mrzim ihuser posted image , ja ko onaj mrgud iz strumfovauser posted image

znas kada je strumfeta ostala trudna i skupio se citav strumfograd i kaze papa strumf "zar nisam rekao da svi koristite kondome" tek se u pozadini cuje "mrzim kondome"user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 7457
11.11.2009 23:10:38   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

znas kada je strumfeta ostala trudna i skupio se citav strumfograd i kaze papa strumf "zar nisam rekao da svi koristite kondome" tek se u pozadini cuje "mrzim kondome"user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
najbolji je onaj: mrzim da mrzimuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 7458
11.11.2009 23:11:10   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: dadada

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
najbolji je onaj: mrzim da mrzimuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 7459
11.11.2009 23:28:15   
danis
evo i moji svi decki napokon zaspali zadnji je zaspao najmanji a prvi muzuser posted image !Mi smo danas bili na pregledu i cijepili smo se (SAMO U NOGICU) ! Dugacak je 65cm i ima pola osam kila sto bi rekao moj stariji sin!

sve te vise volim svakog dana svakog jutra danas vise nego jucer a mnogo manje nego sutra
k 13 01 2004
d 09 07 2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7460
11.11.2009 23:48:50   
Anoniman

pa ja sam veceras plakala, pukla sam ko grisini

E ako si ti, idem vala i ja jednu rundu, sve se suzdržavam user posted image user posted image
Moj B tek maloprije zaspao, imao je i proljev user posted image imam osjećaj da ćemo ovih dana naći i drugi zubić user posted image
Uh kako mi se stislo.... idem i ja na temu blam, neMere ovo 'vako! user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 7461
12.11.2009 8:12:01   
Mya_81 RR
Jutrico user posted image

Vidim svi smo u divnom raspoloženju ovih dana....ja imam nekih obaveza koje ne mogu odgoditi, a povraća mi se kad ih se sjetim, još sam dobila i baš sam sva nikakva...a Minja je sinoć od 18h do 21h bila katastrofa koliko je bila nervozna....

Ali vidim da nam sunce malo viri pa ćemo u šetnjicu malo da se oraspoložimo user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7462
12.11.2009 8:42:29   
Ex Yu
a divnog li raspolozenja medju generacijom aman boze ... za pocupat kosu user posted image bolje i necitat podje te bolit i ono sto te neboli user posted image user posted image

meni bebac svako jutro kise hropti i kaslje al samo kad se tek probudi do 10 se ocisti ko nov neznam dal da to svrstam pod prehladu gripu il grijanje posto je suh zrak i mm se tako zacepi ko i on samo sto se on do rucka ne ocepi user posted image user posted image

al nebi to bio problem da nemoramo na vakcinu a meni se on nikako nenosi u onaj odvrati dom zdravlja i sve odgadjam a ovo nam je tek ona I doza di te per sa drugog mjeseca jos je nikad nismo primili jer je nije bilo stigla tek prije 10ak dana ... i sad neznam sta da radim dal da ga vodim il ne ....

tata hoce u nedelju da ga suneti a zao mu, a jos moramo snimati i kukove ... tako da neznam sta bi prije sjedim vec 10 dana i nista nisam uradila

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 7463
12.11.2009 8:44:23   
marinčii
jutro i od nas da se pohvalimo jutros spavali do 7 i 15user posted image user posted image samo još da danas ne budemo nervozni i superiškaaaa
vidim sinoć sve neštu depri,a znam kako vam je žene ja sam 40 dana posle poroda baš zapala u tešku depresiju ma svega i svega se bojala..užas jedan al hvala bogu i to je prošlo..ne ponovilo se
apotekarka držim fige da nalazi budu dobri(a naravnop da oće)pa da mi dođeš u mostar

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

Neposredna veza do poruke: 7464
12.11.2009 8:54:50   
marinčii
ex yu i mi u utorak idemo na vakcinu i baš me strah da ne pokupimo kakav virus,al eto šta ću kad moram otići,a i matej nekad zakašlje a kiše svaki dan ja nekak ne mislim da je to prehlada vjerovatno zrak suh zbog grijanja

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 7465
12.11.2009 8:59:31   
Mya_81 RR
I mi ponekad kihnemo i zakašljemo kad se zagrcne, ali mislim da je to normalno i da nije neka prehlada u pitanju.
A vakcina nam je 23.11.

Ex Yu, pretpostavljam da znas da se treba napraviti razlika izmedju sunećenja i vakciniranja, cini mi se 20 tak dana....ja nisam znala ovo, ali reče mi prijateljica neki dan koju čeka sve to isto sad ovih dana user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 7466
12.11.2009 9:19:47   
Nunichi
Drage moje, vidim ovdje sinoc ludnica bila. Svi redom tuzni i umorni... user posted image
Ja vala Zaru ostavila mami i otisla sa mm na koncert. Evo me sad ko nova. A juce popodne sam bila ko kiseli krastavac od umora i jednolicnosti. user posted image Ne moze se ovako, moramo se negdje ispuhati. Meni bude lakse kad vidim da nisam sama, ali nekad stvarno nista ne pomaze. user posted image
I mi smo imali epizodu sinoc, kad smo je uzeli od mame i dosli kuci, mlada dama se razbudila. user posted image Ali mamy kaze da je super bila, ko biva slusala je. user posted image user posted image
Evo sad tutnji po kuci, trenutno je ispod stola. user posted image
Ljubimo generaciju i sve umorne i neispavane mame. user posted image
Drzite se mile moje, nadjite sat dva za sebe, nece bebama nista faliti sa tatom, majkom, bakom...a mami ce biti puuuuno bolje. user posted image

Neposredna veza do poruke: 7467
12.11.2009 9:23:54   
Private
Znaci ima jos mamica koje se nisu naspavaleuser posted image Nunichi na kojem si koncertu bila,nezoves rajuuser posted image

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 7468
12.11.2009 9:24:02   
Ex Yu
ja sam za vikend napunila baterije mm me vodio u capljinu tamo su bili neki mecevi a bebac je ostao prvi put da spava kod majke i bio je super jest da mi se nije htio smijati cjeli dan kad sam dosla po njega osim sto se pravo ko velika beba obradovo kad smo stigli user posted image user posted image al zato sam sebi dala oduska ...

mya znam za vakcinaciju ... al mi 3 mjeseca kasnimo sa ovom vakcinom pa neznam da li to smeta al ako nesmeta kad ih nema nece smetati i sto cemo mi zakasniti jos jedan mjesec

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 7469
12.11.2009 9:27:50   
Mya_81 RR
Ex Yu, i mi kasnimo vise od 2 mjeseca s vakcinama....jos prosli put nije bilo one koja ide u nogicu tako da smo jos vise u kašnjenju, ali nadoknadit ce se sve to....

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 7470
12.11.2009 9:28:36   
Nunichi
user posted image user posted image Bujrum Private, napravicu nam ja koncert. user posted image user posted image Bili na Jinxima, isplesali se ko nekad. user posted image user posted image Jesmo malo davili ljude koji pitaju kako je Zara, ali to je sad normala. user posted image Ko god pita gdje je kako je, jedno od nas vadi mob i pokazuje slike i klipove. user posted image user posted image

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 7471
12.11.2009 9:29:25   
Pretty mamma
Evo i ja da se prijavim u taj klub "nikakvih mama". Kako malenu muče desni, ne želi se uopće odvajati od mene, tata ju uspava navečer i čim je spusti u krevetić ona se okrene na stomak, glavu gore i u plač. I onda mora kod mene i tamo je mirna. Zato sam ja nenaspavana, razdražljiva, ma premorena.
Od cijele noći spavam3 sata već par dana. Ne znam ni sama kako funkcioniram.
Hajmo u šetnju danas....Sahara, dadada?

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 7472
12.11.2009 9:32:04   
Private
Ja samo da se pohvalim,moje pile spavalo jutros od 6 i 15 i evo se tek probudiouser posted image Mama je mogla da kafu popije i da doruckuje na miru.

(odgovor članu Pretty mamma)
Neposredna veza do poruke: 7473
12.11.2009 9:34:39   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Pretty mamma

Evo i ja da se prijavim u taj klub "nikakvih mama". Kako malenu muče desni, ne želi se uopće odvajati od mene, tata ju uspava navečer i čim je spusti u krevetić ona se okrene na stomak, glavu gore i u plač. I onda mora kod mene i tamo je mirna. Zato sam ja nenaspavana, razdražljiva, ma premorena.
Od cijele noći spavam3 sata već par dana. Ne znam ni sama kako funkcioniram.
Hajmo u šetnju danas....Sahara, dadada?

kada si mislila?? momentalno slinim u pidzami i nisam nizastauser posted image

(odgovor članu Pretty mamma)
  Neposredna veza do poruke: 7474
12.11.2009 9:35:34   
Pretty mamma
dadada, i ja sam isto u pidjami....ma nemam pojma, tamo oko podne. Gdje ti zivis?

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  297 298 [299] 300 301   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  297 298 [299] 300 301   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *