|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  277 278 [279] 280 281   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
6.11.2009 12:43:01   
škorpija
Sretan dođendan Ajni, ljubimo je

Čestitamo prvi zubić Benji,user posted image , mislim da je moj ajdina najstarija beba  ovdje koja još uvijek nema zubićuser posted image

Ex Yu, ženo kako se držiš, znači i Danijal ode na cap-carap, joj meni je to stres samo kad pomislim, a čeka na kad-taduser posted image

Gvendy moj ajdin svaku noć kad se probudi da jede poslije toga neće da spava i ponaša se kao da je 3 popodne, ma užas, ja onda ugasim lampu i umirim se a on brblja, brblja i na kraju zaspe.

Kupili smo bodića u TL i stvarno su ekstra, kvalitetan pamuk a pravo jeftiniuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 6951
6.11.2009 12:45:20   
shejla
IZVORNA PORUKA: pocahontas

IZVORNA PORUKA: škorpija

hahha pocahontas će nas žiiik, a sa enisom smo već na ratnoj nozi, hvala, hvala i lamija je prelijepa, nemama riječi,  i što je najvažnije liči na tebe, to je vrlo bitna stavka u roditeljstvuuser posted image  ja nisam bila te srećeuser posted image

vala necu..evo Rafi u snu mrmlja da Lamy vise nije njegova cura, ljut je...kod njega ti je jedna shvera i noga user posted image
a i udebljala se Lamy.... Rafi ne voli bebele zene hihihi...

hahaha tek sam sad vidjela sta Rafi kaze.... neka, neka....
ali nema veze, kad mi dodjemo u liniju, doci ce on opet da moli za oprost user posted image user posted image user posted image

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 6952
6.11.2009 12:46:21   
shejla

Čestitamo prvi zubić Benji,user posted image , mislim da je moj ajdina najstarija beba  ovdje koja još uvijek nema zubićuser posted image

mi smo stariji bez zubica user posted image

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 6953
6.11.2009 12:47:49   
škorpija
aaaa pa jest, vidjela sam taj krezubi osmjehuser posted image

(odgovor članu shejla)
Neposredna veza do poruke: 6954
6.11.2009 12:50:19   
bebana27
pozdrav i od nas dvoje
cestitke na zbicu i naravno cestitka na malom rodjendanuuser posted image user posted image user posted image user posted image
skorpija kako je tvoj ajdin?slusa li?

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 6955
6.11.2009 12:53:34   
škorpija
mah, ko bi ga znao, kontam uvijek može biti gore user posted image . Kako je ibrahim, kad će u mamin rodni kraj, ja sam svog vodila u bišće kad je imao 45 danauser posted image

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 6956
6.11.2009 12:58:04   
Anoniman
P.mamma joj znam kako ti je isto je i nama bilo neku noć..... ma užas!!! Ja mislim da su to zubići user posted image  A za dr. user posted image  - uh, sve znam pa vidi nama dala komplet terapiju, prvo nagađa uho, pa kad ga je specijalista pregledao - nije uho, pa onda "eto kao da mu je malo grlo upaljeno" user posted image  sreća pa sam mu samo 2x dala sirup i prekinula!
ena, blago vama, e baš ste se odmorili!
mojbebac ti ode na posao user posted image  i ja ću ubrzo, javi nam to svakako - kako podnosite obje......
škorpija i shejla, ma nek ih nema, bolje da kasnije porastu. Moja S je za 1. rođ imala sve zube user posted image , baš su joj rano počeli rasti al su joj se i jako rano pokvarili..... user posted image

(odgovor članu bebana27)
  Neposredna veza do poruke: 6957
6.11.2009 13:00:42   
marinčii
IZVORNA PORUKA: marinčii

a evo nisam loše malo me ožiljak zezi al ništa strašno,matej mi nešto nervozan valjda i njemu vrijeme smetauser posted image joj nama se isto bliži vakcina,kod nas nemaju te acelularne pa sam ja kontala da kupim u ljekarni i da ponesem pa da mu tu daju,šta vi mislite jeli ima to u ljekarnama našim uzet
meni niko ne odgovoriuser posted image  

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 6958
6.11.2009 13:03:45   
škorpija
kako nemaju, pa one su uvedene u cijeloj federaciji, jesi li sigurna da ih nemauser posted image

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 6959
6.11.2009 13:05:30   
Ex Yu
marinci neznamo nema ni kod nas to al ja idem u dom zdravlja i da mu sta mu da sta ja mogu sva djeca primaju isto ... i nerazmisljam o tome samo me veca huja uhvati sto se mora mora se ...

skorpija deveram nekako evo digla pola kuce cistila hodnik jakne zimske smjestala nemam kud snjima kolko ih je da bog sacuva ...

bebac gledo u mene sta radim i zaspo eno ga spava a ja napravila pus pauzu user posted image

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 6960
6.11.2009 13:07:53   
mojbebac
moram i ovo reci - od moje prijateljice malecka ima 19 mjeseci, za prvi rodjendan cini mi se je tek dobila prvi zub i onda nista do prije neki dan kad su joj odjednom iznikla 2, i zadnjih dva tri mjeseca je haos, koliko se muci, kako je boli, ni ogrlica, ni gelovi nista ne pomaze.... a dr joj govore da je to super za nju, za zdrave zube, ali kad vidim kako se pate ..... uh

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6961
6.11.2009 13:12:07   
marinčii
pa vjerovatno da imaju bi mu dali..ili samo imaju određeni broj pa koga zapadne ma užas,sljedeći put ću pitat jeli imaju ako ne ja idem kupiti,sestra mi je govorila da je ona kupovala svojoj curici u ljubuškom pa sad valjda ima i kod nas u ljekarnama

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 6962
6.11.2009 13:14:47   
škorpija
e svašta, to je bezobrazlukuser posted image , te vakcine su uveden u aprilu 2008. godien i SVA djeca bi ih trebala primati a ne samo raja od pedijatra. al ako je takva situacija, bolje da je kupiš

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 6963
6.11.2009 13:16:09   
škorpija
doduše marinči, ne mora značiti da beba neće dobiti temperaturu i pored acelularne vakcine, moj ajdin je imao temperaturu kad je primao vakcinu sa 2 mjeseca iako je bila acelularnauser posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 6964
6.11.2009 13:17:15   
marinčii
ma užas kažem ti ja,tako ću i uradit jer stvarno zadnji put posle vakcineje toliko plako da sam bila ufuser posted image nasekirana došlo mi da ga više nikad ne odvedem ,nego kad sad primi ovu drugu dozu di-te-pera jeli onda još jedna od pola godine ide i onda smo mirni 

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 6965
6.11.2009 13:29:32   
ivanak
Meni je pedijatrica rekla da uvijek u kućnoj apoteci za bebu trebam imati za temperaturu i kapi za nos - na što su najosjetljiviji...

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 6966
6.11.2009 13:32:05   
marinčii

doduše marinči, ne mora značiti da beba neće dobiti temperaturu i pored acelularne vakcine, moj ajdin je imao temperaturu kad je primao vakcinu sa 2 mjeseca iako je bila acelularnauser posted image
matej nije imao temperaturu ali je toliko plako da mi je srce pucalouser posted image pa ipak vrijedi pokušat možda s ovom bude bolje

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 6967
6.11.2009 13:32:25   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: Pretty mamma

Sinoć se malena nije mogla smiriti. Samo bi plakala, uspava ju tata i kad ju spusti u krevetić ona u plač. I to histerični.

Eh, mi smo upravo ovakvi već nekoliko dana....ja sam stvarno van sebe....noćas nije spavala od pola 2 do 4, a onda se već probudila u pola 7 user posted image user posted image user posted image ...MM ju je nosao, a večeras smo same tako da se nadam da će mala micica biti blaga prema mami user posted image

I ja sam razmišljala da je to do zubića....još nam je danas vrijeme odvratno (blago rečeno) user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Pretty mamma)
Neposredna veza do poruke: 6968
6.11.2009 13:32:43   
mojbebac
ja mislim da jeste i onda nema do rodjendana ako sam dobro shvatila .....

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 6969
6.11.2009 13:35:47   
marinčii
IZVORNA PORUKA: mojbebac

ja mislim da jeste i onda nema do rodjendana ako sam dobro shvatila .....
a dobro znači mi još dvi doze i onda smo pola godine mirniuser posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 6970
6.11.2009 13:37:13   
sheri
ja se izvinjavam sto vas davim cijelu sedmicu Norinom kakom, ali napokon joj je normalna stolica danasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . morala sam se "pohvaliti". bas osjecam neko olaksanjeuser posted image

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 6971
6.11.2009 13:39:21   
ivanak
Najkasnije u 6 mjesecu treba dobiti i onda smo mirni do prvog rođendana.... što se tiče cijepiva.

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 6972
6.11.2009 14:01:32   
mojbebac
user posted image user posted image user posted image user posted image  bravo za Noru, i mi muku mucimo s kakom, nama nije redovno, nismo od utorka ali ne primjecujem da je to muci ..... kad joj nadodje obavi bez problema, ali tako nam je otprilike od samog rodjenja pa se ne sikiram vise ....

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 6973
6.11.2009 14:03:15   
belmac
draga generacijo, pa ima li ovo smisla!? dok izčitam sve što ste napisale danas zaboravim šta je bilo juće!user posted image user posted image user posted image
uglavnom, upratila sam tu neke rođkase i male zekoslave, pa želim od srca da vam čestitam uz mnooooggggooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi još uvijek nemamo zubove, mada ih očekujemo svaki dan!pa već nam je 7,5 mjeseci a još ništa. znam da će biti, ali....jedva čekamo!
amna je jutros prvi put uzvratila na pa-pa.user posted image mama i babo ponosni!
seka joj je mahala iz druge sobe i govorila pa-pa. ona je nešto mrmljala kao i obićno, ali je fino mahala rukom gledajući u nju i smijući joj se. ponovo je to ponovila na vratima ispraćajući ih na vratima user posted image
kako smo samo svi ponosni kada vidimo da naše bebe nešto usvoje!

Aiša, mamina velika princeza - 1997.
Harun, mamin momak - 2000.
Amna, mala guzara - 21.3.2009.

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 6974
6.11.2009 14:30:34   
ena23
IZVORNA PORUKA: enisa_sara
ma nek ih nema, bolje da kasnije porastu. Moja S je za 1. rođ imala sve zube user posted image , baš su joj rano počeli rasti al su joj se i jako rano pokvarili..... user posted image

Mama kaze da smo i ja i sestra tek poslje prvog rodjendana dobile prve zubice user posted image Pa se nadam da genetika ima bar malo uticaja na to, da ce moj miki "bacit se" na mene. I ja i sestra imamo i dan-danas jako zdrave zube (moji su malo herLavi ali glavno da nisu pokvareni nikad bili)

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  277 278 [279] 280 281   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  277 278 [279] 280 281   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *