|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  279 280 [281] 282 283   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
6.11.2009 22:46:32   
Anoniman
cekamo mamu da organizujeuser posted image

ja shvatila da cemo to pomjeriti za next vikend jerbo sahara vrisCala da je nema a i ona bi

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 7001
6.11.2009 22:49:42   
Anoniman
Pa idemo i idući vikend user posted image  user posted image
Eh hajde prvo da vidimo ko je za i koji dan, sutra ili u nedjelju, sa djecom ili bez....

Evo ja se prva prijavljujem, moRem i sutra a i u nedjelju, bez djece (da odmorim glavu user posted image )

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 7002
6.11.2009 22:53:07   
Anoniman
ja u principu svih principa merem...samo dajte da nas se skupi sto vise

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 7003
6.11.2009 23:33:38   
Anoniman
dadada, eto hvala ti sto mislis i na mene, a ova Enisa cccc, ma salim se uzivajte, ja bih rado s vama, ali nacicemo se iJopetuser posted image
Evo jedva uspavah Ajnu, okupali je oko 8 i spavala po sata i onda siz user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 7004
6.11.2009 23:39:47   
Nunichi
Jooj ja jedva Zaru uspava, evo manta mi se. user posted image
Pada ona koliko joj se spava, a nece! Naucila da se uhvati za ogradu i digne na koljena i razgleda po sobi. Ma 100 puta sam je spustila, a ona ustane. Na kraju je bila toliko umorna da pada na glavu dok ustaje, ali ne odustaje. user posted image user posted image user posted image Stvarno nema smisla u ovo doba uspavljivat malu bebu. user posted image user posted image
Et sad ni ja nisam ni za sta... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7005
7.11.2009 8:15:09   
marinčii
jutro generaciji!mi smo sinoć kasnije zaspali(u pola 9)al to nam nije pomoglo da dokasnije spavamo opet se probudili u 6user posted image .danas nam je tata kući pa ako se vrijeme malo popravi idemo do moje sestre i do mm-ove mame danas joj rođendanuser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 7006
7.11.2009 8:22:18   
Mya_81 RR
Hej, Marina...i mi smo ustali u 6 i onda sam je nakon hranjenja prebacila kod sebe u krevet...tako smo uspjeli idspavati do pola 8 jer sam joj cijelo vrijeme morala držati dudu...čim ispadne mustrica se budi user posted image ....mi smo rijetko nakon prvog hranjenja mogli fino odspavati bez nekih problema...ne znam zašto user posted image

Joj, ubi nas ovo vrijeme...tako bih rado da idemo danas šetkati malo ....

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 7007
7.11.2009 8:55:43   
Private
E marincii,tvoja user posted image zaspala u pola 9,a moj tek oko pola 11,muser posted image ozes misuser posted image liti kako mi je bilo veselo.

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 7008
7.11.2009 9:20:58   
marinčii
private moj relativno rano zaspe,al mi zato skroz slabo spava po danu a i ujutro se skroz rano probudi,
mya_81 i mi bi rado šetali al ova užasna kiša ne prestaje tako da ćemo provesti dan u zatvorenomuser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Private)
Neposredna veza do poruke: 7009
7.11.2009 9:25:08   
Private
marincii,a gdje to kisa padauser posted image Moj spava kako mu je cejf,a mogao bi da doji po sat vremena,al citam na forumu da su to neki skokovi u prehrani.Smori me to.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 7010
7.11.2009 9:43:46   
Pretty mamma
Jutrica!
Noć je bila bolja od prethodne. Malena je zaspala oko pola 10 i budila se jednom da papa i onda oko 8 je bilo konačno ustajanje. Zubići ju i dalje muče, morat ću i ja nabaviti tu ogrlicu pa da vidimo da li šta fercera.
Dan nije za šetnju nikako, ne mrdam dok ne vidim sunce!
Toliko od mene za sada, idem papati pa se vratim.
Pusice!

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 7011
7.11.2009 9:59:49   
Pretty mamma
Uvijek nesto zaboravim....L hvata nogicu i pokušava ju ugurati u usta. Za sada samo gegice uspije razvući pa njih žvače, a nogica u zraku user posted image

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu Pretty mamma)
Neposredna veza do poruke: 7012
7.11.2009 10:05:46   
Anoniman
jutrouser posted image user posted image
Mi smo sinoc fino spavali,legli oko 21.i budili se jednom jeli i do 8spavali.Okupali se i opet zaspo....
Moj Anel poceo dizat nogice,al do pola nije jos popio dovoljno mlijeka da ju u usta strpauser posted image
Bravo za Luricuuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 7013
7.11.2009 10:11:11   
MineLaa
dobro jutroooo mi smo super.... ev guguce stalno kao nest bi pricaooo joooj jedva cekam da kaze MAMA hehheheh pusssse od nas dvoje za sveeeeeeuser posted image user posted image user posted image daris mamina srecicaaaa

13.06.2009. Daris mamina srecaaa

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7014
7.11.2009 10:13:47   
škorpija
shejla ja sma to sa bakrenim cipelicama gledala na discovery-iju u onoj emisiji "how its made"user posted image , nisam čula da ima kod nas, ali znam da ima u inostranstvu, imaš li koga da pošalješ cipelice pa da ti to tamo uradi (austrija, njemačka)

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7015
7.11.2009 10:19:02   
marinčii
private u mostaru kiša padauser posted image uf baš je dosadila cijeli tjedan pada,i matej diže nožice i pokušava ih u usta stavit al još ne uspjeva al se tada baš naljuti pa sve okolo isprskauser posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 7016
7.11.2009 10:24:10   
Private
To sa nogicama meni je bas simpa.Ovaj mojpocinje da razgleda uokolo,a mogao bi stalno da jede.Nece da spava,a probudio se u 7.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 7017
7.11.2009 10:24:51   
delly
pozdrav i od nas dvije user posted image kako ste mi vi i vase user posted image

25.07 -dosla je nasa princezica

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 7018
7.11.2009 10:56:40   
pocahontas
good morning svim mamicama i slatkim bebicama...ne znam da li je do vakcine ali ovaj moj sinoc je napokon vratio stari ritam budjenja u odnosu na onaj koji je imao prije dvije noci...mozda je do vremena ko zna....zaspao u 21.30h pa budio se u 3h da jede i nastavio cak do 7.30...cak je rpeskocio ono budjenju u 6h..valjda ga vakcina fakat smorila....inace, nema nikakvih problema sto se vakcine tice...ni temp., ni crvenilo nista hB...user posted image
vrijeme je bljak kao i ja jer mi se seta a ne mozemo....user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 7019
7.11.2009 11:04:59   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: shejla

ej zene, izvin'te sto upadam u rijec user posted image , ali ovjde mi je "najprometnije" - dok otvorim drugu temu, pa hoce li ko pogledati, nece li???

Elem, znate li gdje ima da se naprave male cipelice u bakru - ono, mislim Lamijine cipelice koje su joj male, pa se to umoci u bakar (zapravo, mozda i nije bakar user posted image ) i bude super uspomena/suvenir??? Ovdje vjerovatno nema, ali mozda ima u Njemackoj (od tamo mogu naruciti) ili ste mozda negdje naisli na internetu na to... ne znam uopce kako da trazim na google...

ja ti mogu pitati u livnici gdje sam radila bi li ti izlili (samo moras reci u cemu: bronza, bakar, lim) i ne znam fakat koliko bi to moglo kostati...ali ako hoces pitacu

(odgovor članu shejla)
  Neposredna veza do poruke: 7020
7.11.2009 11:16:09   
R&T@
Pozdrav svim mamarama i bebarama!
user posted image  za Ajnicu (Neka mama nađe unutra šta joj treba. Mi smo vaš poklon jučer pronosali.user posted image )
user posted image  za Benjamina i njegov zubić. Sve je manje krazavih iz prve polovine 2009.
Mi prespavali noć, što je rijetkost, pa smo svi jutros raspoloženi.

Ja definitivno odlučila da MORAM jedno veče u sedmici izlaziti. Postala sam ko kokoš, u 9 u krevet, a mm nikako ne viđam. Zato večeras, ako bog da, djeca nanama, a ja u život.

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7021
7.11.2009 11:17:39   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

Pozdrav svim mamarama i bebarama!
user posted image  za Ajnicu (Neka mama nađe unutra šta joj treba. Mi smo vaš poklon jučer pronosali.user posted image )
user posted image  za Benjamina i njegov zubić. Sve je manje krazavih iz prve polovine 2009.
Mi prespavali noć, što je rijetkost, pa smo svi jutros raspoloženi.

Ja definitivno odlučila da MORAM jedno veče u sedmici izlaziti. Postala sam ko kokoš, u 9 u krevet, a mm nikako ne viđam. Zato večeras, ako bog da, djeca nanama, a ja u život.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 7022
7.11.2009 11:43:28   
Anoniman
marinci ljubi Matejauser posted image
Tajra,lijepo se odmori i uzivaj vecerasuser posted image user posted image user posted image
Delilah pozz,tebi i cmokicc malenoj

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 7023
7.11.2009 17:07:05   
Pretty mamma
Eh nigdje mama cijeli dan...
Ja sam sigurno 3 sata njuškala po e-bayu, a šta ću kad ne vrše dostavu u BiH, a bome ni u Hr.user posted image  Našla sam tako dobre stvari, upravo što meni treba po nevjerojatnim cijenama. A onaj psić sveznalica je u USA oko 30 KM, kod nas skoro 70! I stranice od Fisher-Price-a su fenomenalne....joj ja bi svega togauser posted image

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7024
7.11.2009 17:25:33   
Anoniman
joj zene moje ja stvarno ovo svoje djete nekontam user posted image user posted image znaci kao sto znate on nece da jede dok nezaspi,al sad u zadnje vrijeme legi prije flase i ustane taman kad je vrijeme jest i onda tu nastaju muke.Danas jeo oko 1.pojeo 80mluser posted image jedva dam oko 4iako je bio budan vidim da je gladan ma nema sanse bacim sve,
I kad je frajer vidio nema fajde zaspi sak oko 15do 5.i tako ja opet napravim flasu i pojede samo 90ml
Luda,sam vise majkemi
Nece ni kasica samo uzme 2kasikice i to jedva......
Jesam ja boze odma se nasekiram,zeludac me zaboli.....
A cim jede primjetila sam trpa ruke u usta pa moram i zato sjedit pored njega da nebi ni ono teke povratiouser posted image user posted image sto sam jedva nagurala nekako da pojede....

Neposredna veza do poruke: 7025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  279 280 [281] 282 283   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  279 280 [281] 282 283   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *