|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  278 279 [280] 281 282   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
6.11.2009 14:35:42   
Niobe
IZVORNA PORUKA: ena23

IZVORNA PORUKA: enisa_sara
ma nek ih nema, bolje da kasnije porastu. Moja S je za 1. rođ imala sve zube user posted image , baš su joj rano počeli rasti al su joj se i jako rano pokvarili..... user posted image

Mama kaze da smo i ja i sestra tek poslje prvog rodjendana dobile prve zubice user posted image Pa se nadam da genetika ima bar malo uticaja na to, da ce moj miki "bacit se" na mene. I ja i sestra imamo i dan-danas jako zdrave zube (moji su malo herLavi ali glavno da nisu pokvareni nikad bili)

Ja dosla samo da te ljubnem jednom i posaljem cmoxon za generaciju nasu user posted image

a i ostale isto, nesto sam puna ljubavi danas user posted image

♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥
Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 6976
6.11.2009 14:41:54   
ena23
Hehehe, pa moras je usmjeriti negdje, jelde? Gagi otiso pa sad nas voles opet user posted image
Salim se, grlimo i ljubimo i mi nasu generaciju user posted image user posted image user posted image user posted image Jubi nam none bebeve

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu Niobe)
Neposredna veza do poruke: 6977
6.11.2009 15:49:16   
Mya_81 RR
Mi smo se danas okitili ogrlicom od ćilibara pa ćemo vidjeti hoće li nas mučiti zubići...ma, sigurno neće user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Mya_81 -- 6.11.2009 15:52:11 >

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 6978
6.11.2009 15:53:41   
Nedi
Mi navijamo za bezbolno nicanje zubica za našu sugrađankuuser posted image

24.12.2007.
24.o9.2013.

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 6979
6.11.2009 15:55:06   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: Nedi

Mi navijamo za bezbolno nicanje zubica za našu sugrađankuuser posted image

Hvala, mila  user posted image

Nadam se da nam je dječaku rukica bolje....user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 6980
6.11.2009 15:57:40   
kasper
pozdrav dage moje
koliko me je ovo moje dijete zbunilo da sam poruku poslala na bebe 2008user posted image
sad sam uspjela da ga spustim na krevet a da se neprobudi i valjda je ucvrstio
od juce je nemoguc spava samo na meni place kad je budan,moram ga nosati i onad je sve ok
noge su mi otpale neznam sta mu je valjda vrijeme nemam pojma
kako su vase bebare??user posted image

**** ĐorĐe-26.08.2009.****
****31.08.2013.-dolazi nam nasa princeza****

Neposredna veza do poruke: 6981
6.11.2009 16:01:01   
Mya_81 RR
Joj, Kasper, odmah sam ja to skužila...

Ma, baš si me nasmijala user posted image user posted image user posted image user posted image

I mi smo imali tu fazu nosanja koja još traje, ali sad ponekad dopusti i da sjednemo user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu kasper)
Neposredna veza do poruke: 6982
6.11.2009 16:09:44   
kasper
ma kakvi sjesti moja mya odmah se zaceni od placa, joj vidis da sam puklauser posted image user posted image
inace nemamo problema oko uspavljivanja kad mu se zadrema ja ga spustim stavim cucu i
da naravno mora nesto imati na nosu pretezno mu stavim pelenu valjda tako misli da sam ja
ali u zadnje vrijeme samo hoce na ruke kad mu se spava i to samo meni nece ni muzu ni svekrvi ma nikom
kako je tvoja cura??

Neposredna veza do poruke: 6983
6.11.2009 16:17:04   
Mya_81 RR
Ma, malo smo nervozni ovih dana....ako ne plače onda cendra...uglavnom, već odavno stalno nešto broji....bar je u nečem na mamu user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubni nam dečkića user posted image user posted image user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu kasper)
Neposredna veza do poruke: 6984
6.11.2009 16:22:43   
kasper
hocu ljubicu ga ali i ti ljubi tu maju princezu
jel imas mozda album tamo u javnim da vidim tu princezicu??user posted image

Neposredna veza do poruke: 6985
6.11.2009 17:22:14   
ivanak
Mi smo danas jeli domaću, svježu jabuku.... skuhala sam je i tako ju je slasno pojeo da je to super.
Sve ustama radi ko da jede kao veliki... ma presladak je. Onda onako ko da pljuva pa se cijeli umelja....

(odgovor članu kasper)
Neposredna veza do poruke: 6986
6.11.2009 17:23:08   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: kasper

hocu ljubicu ga ali i ti ljubi tu maju princezu
jel imas mozda album tamo u javnim da vidim tu princezicu??user posted image

E, mila nemam, ali ima album kod Dadade gdje su nam bebice iz naše generacije...ako hoćeš pošalji joj sliku Djordja da stavi user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu kasper)
Neposredna veza do poruke: 6987
6.11.2009 17:29:18   
škorpija
ahahahha sad sam vas uhvatila, nešto se ajdinu prigovara nevjernost a vi tamo hoćete da vidite kakav je đorđe, neka, nekauser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

Neposredna veza do poruke: 6988
6.11.2009 18:03:37   
Anoniman
vece da vas brzinski pozdravim ljubite mi bebice Moj Anel je dobro malo je danas ko spavaouser posted image sad je kod sveki dok ja sta ko fol poradim,sad ce ona odozdo snjimuser posted image user posted image user posted image nebude vise od 5min...
Pussa svima

(odgovor članu Niobe)
  Neposredna veza do poruke: 6989
6.11.2009 18:14:28   
dina_89
pozzz

evo da se malo i mi javimo dugo nas nije bilo, navratimo mi i pregledamo sta se desava na nasem forumu ali ne stignem nista napisati, evo sam malo..

sara za 2 dana ulazi u 6 mjesec i odlucila sam da joj po malo pocnem davati voce,do sada je probala bananu i pokajala sam se, mislim da cu jos malo sacekati sa uvodjenem banane , pojela je jako malo, mozda pola male kasikice a ovo je drugi dan kako nije kakilauser posted image  ,ne  znam da li je do banane ali necemo je vise, a sad sam joj dala sljive, ali ja sam ih pripremala, od svjezih domacih sljiva napravila sam kompot u tegle, i sad sam te sljive ogulila, jako su mekane i sara je odusevljana, tako je sretna, nesto prica udara nogicama i pojela je 2 user posted image  mozda bi jos htijela ali ja se ne usudjujem da joj dam ...

kako nam je generacija

pusa od nas

< Poruku je uredio dina_89 -- 6.11.2009 18:16:12 >

08.06.2009 godine -nasa princeza & Sarah &

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6990
6.11.2009 19:36:46   
Nunichi
Joooj sto se meni place od srece. user posted image user posted image
Od dosade citala malo stare postove na temi rodili smo...bas sam se sturila. user posted image user posted image user posted image
dadada kako ja tebe prijavi da si se porodila, sad se i ne sjecam vise? user posted image user posted image

(odgovor članu dina_89)
Neposredna veza do poruke: 6991
6.11.2009 20:59:26   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: škorpija

ahahahha sad sam vas uhvatila, nešto se ajdinu prigovara nevjernost a vi tamo hoćete da vidite kakav je đorđe, neka, nekauser posted image

Ma, šta se sad izvlačite....user posted image user posted image user posted image

A i on je naša bebara 2009 generacije....

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 6992
6.11.2009 21:03:03   
pocahontas
dobili danas drugu turu vakcina di te per polio i hib ii sve pet hB..nema temp. kao ni prvi put... ma ko dusha je..ostalo sve ok..nabacio je 400 gr  i narastao 3 cm van svakog ocekivanja...user posted image kaze da sacekamo sa kasicama jos desetak dana....i da ga vec stavljam da sjedi....uz oslonac naravno...kad ste vi starije bebe poceliuser posted image je li rano sa 5,5 mjeseci?

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 6993
6.11.2009 21:05:36   
Nunichi
Ja sam bas tako nekako, a Zara je jedva docekala, jer se vec sama dizala u polusjedeci polozaj.
Malo je u banana jastuk stavim i to je to...ali to je kratko, par minuta, mozda jednom dnevno. Nisam forsirala uopste, a sad vec sama sjedi, mada se zna prevaliti. user posted image

Drago mi je da je boca super prosla. user posted image

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 6994
6.11.2009 21:06:55   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Nunichi

Joooj sto se meni place od srece. user posted image user posted image
Od dosade citala malo stare postove na temi rodili smo...bas sam se sturila. user posted image user posted image user posted image
dadada kako ja tebe prijavi da si se porodila, sad se i ne sjecam vise? user posted image user posted image

zato sto me voooooooooooooooooolisuser posted image user posted image user posted image a i ja teeeeeeeeeeeeeebeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

ma ja napisala bila na temi cekajuci godoa da  sam se porodila...ono gdje smo mahalale ti, sahara, mnn i ja svaki dan...samo vama javila, pa ti razmahalala dalje

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 6995
6.11.2009 21:07:56   
Anoniman
i skorpija i enisa

< Poruku je uredio dadada -- 6.11.2009 21:08:39 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6996
6.11.2009 21:10:34   
Nunichi
Aaaaa, a ja pokusala skontati i nikako da nadodjem. user posted image user posted image user posted image
E jesmo vala dane i noci tamo provodile...bas je bilo lijepo.
Mahaluse... user posted image user posted image user posted image
Ljubac ogjoman! user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6997
6.11.2009 21:35:14   
shejla
ej zene, izvin'te sto upadam u rijec user posted image , ali ovjde mi je "najprometnije" - dok otvorim drugu temu, pa hoce li ko pogledati, nece li???

Elem, znate li gdje ima da se naprave male cipelice u bakru - ono, mislim Lamijine cipelice koje su joj male, pa se to umoci u bakar (zapravo, mozda i nije bakar user posted image ) i bude super uspomena/suvenir??? Ovdje vjerovatno nema, ali mozda ima u Njemackoj (od tamo mogu naruciti) ili ste mozda negdje naisli na internetu na to... ne znam uopce kako da trazim na google...

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 6998
6.11.2009 21:37:00   
Anoniman
Andrej je s 5,5 sam sjeo...na moru bili...ne znam je li ima veze to sto je moja mama svaki dan vjezbe radila s njim

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 6999
6.11.2009 22:42:10   
Anoniman
Niko ništa za onu kaficu user posted image  šta je mamite, đe ba zapelo user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 7000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  278 279 [280] 281 282   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  278 279 [280] 281 282   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *