|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  276 277 [278] 279 280   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
6.11.2009 10:26:49   
marinčii
enisa_sara pa nije valjda da će zubići već,nekako mi to rano pa nemamo još ni 4 mjeseca 

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 6926
6.11.2009 10:32:44   
Anoniman
Dobar jutar!
Danas nam je divan dan, divan dan, nasoj Ajni maji jodjendan, danas u 16:20 aBd punimo 7 mjeseciuser posted image user posted image user posted image user posted image
Hvala Enisi koja se prva sjetila, naravno i svim ostalimuser posted image
Mi cestitamo Benji prvi zubic user posted image user posted image user posted image

Evo da vas pocastimo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 6927
6.11.2009 10:33:40   
sheri
joj kod moje cure, kako je cesto kakila ovih dana , guza se malo zacrvenilauser posted image user posted image user posted image . namazala sam je bepantenom, nadam se da ce biti sve ok. joj, jest me nesto se safatalo od jucer, talno sam u nekom grcu, cekam da zaplace, da ju nesto zaboli. jos i ovo vrijeme, i moja glava, i moj oziljak, koji boli svaki puta kad je promjena vremena...
eto, malo sam vam se izjadala. malo vise, ali...

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 6928
6.11.2009 10:35:25   
Anoniman
marincii, pa ne znam, moja S je dobila prvi zubić kad je imala tačno 4,5 mj., B evo sa 5 mj. + 1 dan.... ko zna, hajde vidjet ćeš user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6929
6.11.2009 10:54:48   
Anoniman
Jutro,

Sretan rodjendan nasoj Ajniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

I cestitke Benjiuser posted image user posted image user posted image ...imamo jos jednog Zaicauser posted image user posted image

Ja sam vam danas ko da me trolejbus na relaciji otoka-drvenija pregazio..em mi je mukauser posted image , uho me ziga, mali prst me ziga, glava me boli...ma FUJ sam...user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6930
6.11.2009 11:07:40   
Anoniman
jutro kako ste mi jestel se napajali mi jesmo zaspali oko 22.i budili se oko 3,i u 7jeli i nastavili do 9spavati.Sad opet spava i to je to kad se budi nema vise ena odmorauser posted image jer nece zaspat do veceras pa sam malo iskoristila guzvu.
Benji cestitamo na zubicuuser posted image user posted image user posted image
Ajni sretan 7mjes.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
dadada bas mi je zao brzo nam ozdravi,user posted image user posted image mene od jutros stomak boli

< Poruku je uredio felix -- 6.11.2009 11:08:36 >

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 6931
6.11.2009 11:24:06   
ivanak
Ja sam jutros primjetila da je bijelo, bijelo na prvom zubu lijevo dolje. I naravno bali za poluditi i gura sve u usta i malo je razdražljiv.... jeli to znači da bi brzo mogla i ja očekivati zubić. Nama će 17-og 5 mjeseci.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6932
6.11.2009 11:24:16   
marinčii
i mi čestitamo maloj Ajni 7 mjeseci i šaljemo punouser posted image
sheri neznam jeli vi koristite ivu kremu s dodatkom peruanskog balzama,mi dosad nismo imali nijdnom crvenu guzu(da kucnem od drvo),joj i mene svaki put kad vrijeme mijenja boli ožiljak mislila sam da sam ja jedinauser posted image  
felix kako anel,papa li kašica?

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6933
6.11.2009 11:24:18   
Pretty mamma
Napisala sam litaniju i nisam mogla postati, pisalo neka zabranauser posted image .
Dakle, imala sam očajnu noć!!!
Sinoć se malena nije mogla smiriti. Samo bi plakala, uspava ju tata i kad ju spusti u krevetić ona u plač. I to histerični. Probali nekoliko puta, vidjeli da ne ide. Uplašila sam se da nije uho jer dok je uspravno držimo sve je ok.
U pola 12 otišli na Jezero, preglaedali ju, svce je ok, samo malo reagira kad joj se diraju uhica. Izvagali ju, ima 6980 i poslali na orl na Koševo. Tamo je bio FUJ dr. Samo jpj pogleda uhica i mrmlja sebi u bradu. Skontala sam da govori "ništa posebno".
Da mi nalaz i dovidjenja! Mater mu neprofesionalnuuser posted image .
Zar je problem biti ljubazan i reći:" Ne sekirajte se, malena je u redu, kupite joj kapi i proći će."? Nego da ja čitam po nalazu, a on prima plaću!!!
Došli kući, mazila sam ju i dojila je do 2  i zaspala. Budjenje u pola 8, malo je bolje jutros, ali jos kenka.
Mora da su zubići.

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6934
6.11.2009 11:25:28   
Anoniman
moguce ivankauser posted image user posted image user posted image mozda ubrzo vidis zubicuser posted image user posted image
Moj Anel bali,od 3 ipo mjes.sad malo vise rukice nevadi iz usta,,desni natekle crvene se al jos nista

(odgovor članu ivanak)
  Neposredna veza do poruke: 6935
6.11.2009 11:26:12   
Pretty mamma
Ajni sretan mali rođendan, a Benji zubić. Sad će još bolje papati.user posted image  user posted image user posted image

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu Pretty mamma)
Neposredna veza do poruke: 6936
6.11.2009 11:29:10   
sheri
joj , pa izgleda sve smo nikakve danasuser posted image user posted image user posted image
pretty mama, valjda ce biti bolje curica. za doktora, ma iznenade nas samo ako budu fini. fuj su!
marincii, koristimo pavlovicevu kremu, ali ona je ovih dana jaaako cesto tatila, skoro svakih pola sata, i kako ju svaki put perem, pa valjda izirtiorala joj se koza. namazala sam opet bepantenom, vec bolje izgleda. ma nju niksta ne boli, kad ju dodirnem da joj smeta pokazala bi. njoj danas sve segauser posted image ,a mene dusa boli kad vidim to crveno. jos kad se sjetim onog placa od jucer, uh kako boliuser posted image user posted image user posted image user posted image

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu Pretty mamma)
Neposredna veza do poruke: 6937
6.11.2009 11:29:18   
Anoniman
Bas mi je zao user posted image Laurice,a ja mi lijecnika boze sacuvajuser posted image user posted image
Marinci papa anel papa al nije se jos bas naviknuo na okuse pa mu malo bljakuser posted image
Kako si ti,mene jutros stomak probudio bolio me al sad je vec bolje

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6938
6.11.2009 11:29:59   
pocahontas
cestitamo zubic i rodjendane  mogu misliti kakvo je to uzbudjenje....sva se najezim,,,,

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 6939
6.11.2009 11:36:37   
marinčii
a evo nisam loše malo me ožiljak zezi al ništa strašno,matej mi nešto nervozan valjda i njemu vrijeme smetauser posted image joj nama se isto bliži vakcina,kod nas nemaju te acelularne pa sam ja kontala da kupim u ljekarni i da ponesem pa da mu tu daju,šta vi mislite jeli ima to u ljekarnama našim uzet

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 6940
6.11.2009 11:37:54   
ivanak
A eto ja se nadam da će biti sve kako treba i da neće ga boliti nicanje. A može ovako ostati još dugo....

Neposredna veza do poruke: 6941
6.11.2009 11:45:45   
ena23
Pozdravi od mene mahalusama user posted image
Joj ja se moram pohvaliti, nemojte zamjeriti: Moj mali je jucer svega tri sata bio budan user posted image Po podne od 11 do 12 i navecer od sest do osam user posted image Mama i babo se odmoriliiiiiiiiiiiiiiiii. I noc je citavu prespavo, jutros se u devet probudio...

Cestitamo Benjaminu prvi zubic! Zao mi sto se toliko napatio oko njega, hajde valjda od sada bude lakse pa nam i enisa dodje sebi malo nakon placa, kenkanja, bajuga, zubica... U glavnom, sada imamo jot jednog zekuuuuu user posted image
Ajni zelimo sretan mali rodjendan!!! evo joj poklon od jednog momka user posted image user posted image
Laurinoj mami zelimo punooooo strpljenja ako nastavi uho da boli ali mi se nadamo da nece vise, i da nece vise morati ici nijednom neljubaznom fuj doktoru. Evo mu: user posted image user posted image user posted image user posted image \

Ostale mame i bebe pozdravljamo i pubimo bebele none

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

Neposredna veza do poruke: 6942
6.11.2009 11:53:17   
Anoniman
ena masalah malenog bravoouser posted image user posted image za spavanje
Moj Anel nesto kenka,zmiri a kenkauser posted image user posted image skoro ga izvadla iz krevetica i premjestila u igraonu dam cucu izbaci je i svako malo trcimuser posted image a nosic mu je zacepljen ima vec desetak dana ,nesmijem vise ni kapazi u nosic non-stop...Tesko mu disati

< Poruku je uredio felix -- 6.11.2009 11:58:54 >

(odgovor članu ena23)
  Neposredna veza do poruke: 6943
6.11.2009 12:11:28   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: ena23

Joj ja se moram pohvaliti, nemojte zamjeriti: Moj mali je jucer svega tri sata bio budan user posted image Po podne od 11 do 12 i navecer od sest do osam user posted image Mama i babo se odmoriliiiiiiiiiiiiiiiii. I noc je citavu prespavo, jutros se u devet probudio...

Cestitamo Benjaminu prvi zubic! Zao mi sto se toliko napatio oko njega, hajde valjda od sada bude lakse pa nam i enisa dodje sebi malo nakon placa, kenkanja, bajuga, zubica... U glavnom, sada imamo jot jednog zekuuuuu user posted image
Ajni zelimo sretan mali rodjendan!!! evo joj poklon od jednog momka user posted image user posted image
Laurinoj mami zelimo punooooo strpljenja ako nastavi uho da boli ali mi se nadamo da nece vise, i da nece vise morati ici nijednom neljubaznom fuj doktoru. Evo mu: user posted image user posted image user posted image user posted image \

i ja bih se hvalilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu ena23)
  Neposredna veza do poruke: 6944
6.11.2009 12:34:20   
mojbebac
enisa_sara čestitamo B na zubiću user posted image user posted image user posted image
sahara ajni cestitamo mali rodjendan i neka je ziva i zdrava
mi smo super spavali, sa zaspe oko pola osam, budi se oko pola pet, siki i nastavi do pola osam taman kad trebamo ustati da se spreamo za posao ( mama krece u pon user posted image  ).... bila je bas super do 11, ali je onda tako jako plakala, da je nisam mogla smiriti pola sata, ne znam sta joj je bilo, malo mi je hvalilo da i ja pocnem sa njom, i onda je dojila malo i zaspala i sd evo spava.... ne znam da li su zubici .... ili nervoza zbog vremena .... ili je samo bila gladna i pospana ali odavno nije ovako plakala, bas sam se bila nasikirala..... a zubica jos nema mada nam sve ukazuje na to da bi mogli vrlo brzo....
dadada na istom smo, poslije lazne uzbune jos nista user posted image user posted image user posted image  .... ali valjda cemo se  ubrzo i mi hvaliti ono " zaoprave "

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 6945
6.11.2009 12:37:26   
mnn
IZVORNA PORUKA: dadada

IZVORNA PORUKA: ena23

i ja bih se hvalilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

bravo!user posted image user posted image user posted image  moje pilence cjelu noč se budio svakih 1h nije htio nanati...a ja luda od umora jer je iprošlu noč brojao..sad je u ljulji i urla od sreče a ja kuham...pustio je svoju mamu da nana do 10 h..nije urlao..baš mi je to trebalo...jako sam mu zahvalna na tome..user posted image

sad ču mu dati jesti i nadam se na če nanati malo da mogu kuču očistiti.

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6946
6.11.2009 12:39:08   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mojbebac

enisa_sara čestitamo B na zubiću user posted image user posted image user posted image
sahara ajni cestitamo mali rodjendan i neka je ziva i zdrava
mi smo super spavali, sa zaspe oko pola osam, budi se oko pola pet, siki i nastavi do pola osam taman kad trebamo ustati da se spreamo za posao ( mama krece u pon user posted image  ).... bila je bas super do 11, ali je onda tako jako plakala, da je nisam mogla smiriti pola sata, ne znam sta joj je bilo, malo mi je hvalilo da i ja pocnem sa njom, i onda je dojila malo i zaspala i sd evo spava.... ne znam da li su zubici .... ili nervoza zbog vremena .... ili je samo bila gladna i pospana ali odavno nije ovako plakala, bas sam se bila nasikirala..... a zubica jos nema mada nam sve ukazuje na to da bi mogli vrlo brzo....
dadada na istom smo, poslije lazne uzbune jos nista user posted image user posted image user posted image  .... ali valjda cemo se  ubrzo i mi hvaliti ono " zaoprave "

dobro je ondauser posted image user posted image user posted image ja mislila da haluciniram...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojbebac)
  Neposredna veza do poruke: 6947
6.11.2009 12:40:02   
mojbebac
zaboravih reci dala sam jutros anji sok od mrkve i nije joj se dopao, samo je probala i nije vise hytjela ni okusiti, ne znam zasto, inace nista ne odbija .....

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 6948
6.11.2009 12:41:47   
mojbebac
i ja bih mislila da nisam odmah digla uzbunu pa su vidjeli imm, i moja kuma i mama i svekrva, jos i poklone svi kupili..... bas smo ih zeznuli, morace ponovo kad izadjuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6949
6.11.2009 12:42:22   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mojbebac

zaboravih reci dala sam jutros anji sok od mrkve i nije joj se dopao, samo je probala i nije vise hytjela ni okusiti, ne znam zasto, inace nista ne odbija .....

ne volim ga ni jauser posted image

(odgovor članu mojbebac)
  Neposredna veza do poruke: 6950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  276 277 [278] 279 280   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  276 277 [278] 279 280   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *