Anoniman
|
Evo i mene, ma kako je pao snijeg crko i internet , kao da zivim na planini Prvo hvala vam svima sto ste bile podrska meni i Ajnici , i evo 'kratkog' izvjestaja: noc prosla klasicno, spavala i budila se da jede kao i prethodnih noci, jutros rekoh mm hajde da mi odemo do hitne po uputnicu za pedijatriju, u hitnoj je pregledao hirurg (prepipao glavicu,nos, provjerio vid) i nakon sto sam mu ispricala kako se ponasala on rece da nema potrebe da brinem kao sve je uredu ali ja sam insistirala na uputnici za snimanje glave, i posalju nas na CUM, kao oni ce dalje odluciti za pedijatriju, i kad smo izasli iz hitne ja pozovem prijateljice doktorice i pitam je li to klasini snimak sa zracenjem, kazu da je i da je bolje da ne vodim ako nema potrebe i tako da nisam ni isla dalje, mislim fakat mi je zao da je zracim ranije, i dalje je bez promjena, tj. ponasa se normalno kao i ranije, cak nema ni traga na celu , hvala Bogu da je ok, eto praticu i dalje, ovih par dana Svim bolesnim mamama i bebama zelim da sto prije ozdrave, cestitam rodjendane i one koje doje moj je savjet da ne zure sa dohranom ako bebe dobijaju dovoljno na tezini, mislim sve je individualno ali eto, ja sam pocela sa 5 mjeseci i 10-ak dana i to je bilo polako i ne svaki dan, a sada vec pokusavam da je hranim ujutro i uvecer( voce-povrce), stolice su fakat drugacije,Ajna jutros imala pravo tvrdu stolicu, ali pomaze i topla kamilica Nama je ulica bila zatrpana otkinutim granama, za ne povjerovati, jutros smo imali radnu akciju da mozemo izvesti automobile Ljubimmmmmmmmmmooooo vassssssssss! p.s. kupili smo skafander 20 KM u Orchestri, presladak, stramplice po 5 KM, eto ima jos malo snizene robe pa mame pozurite
|