|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  196 197 [198] 199 200   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
12.10.2009 21:13:09   
Ex Yu
ej sahara duso prvi put jest al posljednji nije kao nikome od nas desit ce ti se vise puta nego sto mislis i nemas razloga sebe krivit treba vise paziti al jbg nema djeteta koje nije palo neznam kako da ga cuvas neki dan bio mali od kume kod mene i on hoda u rikverc i jednostavno se baci na guzu i tako je isao isao i bacio se i tacno na stakleni stol na cosak u dnevnoj preko vrata pozadi ispod glavice odma mu je skocila kvrga ko da mu je vena iskocila mi smo premrli svi al HB sve super nije mu nista bilo samo ostala modrica

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4926
12.10.2009 21:13:44   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Ex Yu

enisa to su ti debele bebe nece ljenguze da se potrude user posted image i onaj mali sto mene mjenja dobio otkaz da  ti priopcim odma jer ces prije mene na poso a ko ce ti pravit fakture to neznam user posted image user posted image javi mi kad krenes al pitaj da ti produze sto rece nece te nista kostati pa upali upali sta bi ...

Valjda narudžbe user posted image user posted image ja vama pravim fakture user posted image

sahara, super da je budna, samo je prati i nemoj sebe kriviti. Znam kako ti je, ja sam ridala kad je ono oko ćune bilo i eto hB sve je dobro. Ma njih meleci (anđeli) čuvaju user posted image
Možda da nazoveš hitnu, malo se konsultuj sa njima, vidi šta oni misle.

< Poruku je uredio enisa_sara -- 12.10.2009 21:15:02 >

(odgovor članu Ex Yu)
  Neposredna veza do poruke: 4927
12.10.2009 21:13:56   
Anoniman
Ma da, znam, onaj broj od dr. Mire sto si mi dala, to je iz ordinacije ili privatni, kontala sam je zvati ,ali je kasno, mozda sutrauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4928
12.10.2009 21:15:35   
Ex Yu
zeno vidis kako se brzo izadze iz fola jhahahah user posted image user posted image ma zurim bona odo u horizontalu dok ispusim bebac spava ... 

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4929
12.10.2009 21:17:02   
Anoniman
to joj je mobilni...probaj

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4930
12.10.2009 21:25:25   
Anoniman
I ja mislim, sto vec ex yu rece da bi primjetila da joj je stvarno nesto...povracanje, spavala bi stalno ili plakala...nemoj se sekirati, ako te ovo moze utjesiti prof. anatomije u mene jednom rece- citiram: "beba moze pastti s treceg sprata da joj nista ne bude"user posted image  

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4931
12.10.2009 21:26:14   
Anoniman
Pripremite skafandere, pada snijeg!!! user posted image user posted image
Jest da ga ne volim, al baš me interesuje kako će user posted image sutra reagovati kad vidi user posted image

*************** user posted image ****************user posted image ***************

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4932
12.10.2009 21:29:36   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: enisa_sara

Pripremite skafandere, pada snijeg!!! user posted image user posted image
Jest da ga ne volim, al baš me interesuje kako će user posted image sutra reagovati kad vidi user posted image

*************** user posted image ****************user posted image ***************

ja bas sada kontam, prije tri dana smo hodali skoro pa u majicama bez rukava...ovo nije normalno...ali meni isto nesto dragoooooooo

JA VOLIM SNIJEGuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4933
12.10.2009 21:31:35   
iv@ncica
IZVORNA PORUKA: ivanak

Mislim da imam problema!
Dojim dijete i primjetila sam ima nekoliko  da baš ne uživa dok papa i kontam možda je problem u mlijeku,
Probala i stvarno ima drugačiji okus. Zbog čega je to?
A imam dobiti sutra menstruaciju, jeli možda to?
Šta da radim?

ako si imalo pratila ove naše rasprave mogla si  vidjeti da  je  kod nas  tako  svaki  mjesec...kad god trebam  dobiti 2-3 dana prije  beba  se  unervozi..bude  gladan pa počne  jesti,  pa se  trza sa  sikom, pa  neće..pa  muke  mučim...nervozni  onda  oboje..i  onda  ja dobijem,  pa to   traje još  koji dan  i  sve  se  vrati na  staro..uglavnom  ispočetka  nisam  znala  što  je, pa  se  ispostavilo   da  hormoni lude  i  da  mlijeko  malo  promjeni  okus  koji  njima  ne paše  i  nisu navikli  na  njega..a  i  ti  budeš nervozan  i eto  ti..strpi  se  koji  dan   i proći  će..ali evo  nama  je  tako svaki  mjesec, još mi nije  se ustalilauser posted image ,  ali  sad  znam  po  bebi kad  će  doći..iako   je lakše  jer  beba jede i  drugu hranu..a  prije  sam ludila, iako  sad  bude  grozno  nervozan i  neće  da  spava  tada,  ali  barem nije  gladan user posted image user posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 4934
12.10.2009 21:32:21   
Anoniman
Hvalaaaaa, ma evo smirile smo se obje, cim mi se dusa nasmijesila ja se oporavilauser posted image , vidjecu mozda je odvedem sutra cisto da me ne mori savjest cijeli zivot, a zvala sam hitnu i kazu da za  svaki bebin pad oni salju na kliniku, pa kao na meni je da odlucim ali pricekacu ujutrouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4935
12.10.2009 21:38:46   
iv@ncica
jojjj  snijeg zar  većuser posted image user posted image user posted image ...jooojj   kod  nas  ga  nikad  nema..i tek  je zahladilo..ja još u šorcu i user posted image user posted image user posted image majici ..nisam izvadila robu za hladnije, ja sam još  pod  ljetnim  vremenom..a  mostar  je to...ali bebija  ubacim  uvreću za spavanje..ma  stvarno je ludo ovo  vrijeme..juče žega..danas  snijeg..nije  ni  čudo  što  su  nam  bebe  uznemirene..ali  juser posted image user posted image user posted image user posted image eahh  za snijeg....a  kod  nas  ga  neće biti  ove  zime kao  ni dosad..samo ova kišurina  i  buraaaaaa.......što propuhuje  kosti...

Sahara-i ja mislim da  je  user posted image nešto da  bi  bila  nervozna, ne bi  jela..plakala  bi i povraćala..polako...ako noć prođe  u redu i vidiš kakva  je ujutro..da  jede,  da  je raspoložena  ne povraća..sve je uredu..bebe su  žilave,  sto puta će  se  nešto  tako desiti..pa  nećešeš je svaki put voditi ,  znam po svojoj  sestri da  su joj  tako govorili s  klincima..tako da  ona  me  sad  posavjetuje  pa  tek onda  idem  dalje

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 4936
12.10.2009 21:43:05   
iv@ncica
IZVORNA PORUKA: sahara

Hvalaaaaa, ma evo smirile smo se obje, cim mi se dusa nasmijesila ja se oporavilauser posted image , vidjecu mozda je odvedem sutra cisto da me ne mori savjest cijeli zivot, a zvala sam hitnu i kazu da za  svaki bebin pad oni salju na kliniku, pa kao na meni je da odlucim ali pricekacu ujutrouser posted image

što  znači  na  kliniku..na  pretrage ili šta ?????user posted image joj..ma  svakoga je toga strah,  ja sam  pogotovo isprepadana jer radim  s  djecom s  posebnim  potrebama  pa  sam  vidjela  svašta..i  na  koji način  su djeca  došla  do toga..pa me  svega  strahhh..pogotovo vakcina i  nesreća  nekih bezveznih!!!!

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4937
12.10.2009 21:54:46   
Anoniman
Ma znam da ce toga biti, ali prepadne se covjek i da je najbezazlenijeuser posted image , a evo sad je jela i opet pajki, ma da nije ovakvo vrijeme mozda bih i otisla, ali mi zao da se jos razboli, ionako slini, ma uglavnom odlucili smo da pratimo kako  ce se ponasati ovu noc pa cemo skontati sta daljeuser posted image

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 4938
12.10.2009 22:07:42   
iv@ncica
tako  je ..prepanut  čovjek  od  starha   vidi svašta..samo polako  i  sretno vam..ma  sve  je to ok  ..mislimo na  tebe  i želimo sti   da  sve  bude ok...user posted image jubi  od  nas  bebacinu  maju prvu čvorugu user posted image user posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4939
12.10.2009 22:09:18   
Anoniman
jubi  od  nas  bebacinu  maju prvu čvorugu user posted image user posted image user posted image

Hocu, smrccccccuser posted image

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 4940
12.10.2009 22:44:11   
belmac
sahara izgleda da je vaše djetinstvo počelo. kažu da počinje s prvim padom.user posted image naravno , žao mi je male guzare, ali,... nemoj se sekirati. vjerujem da će sve biti OK. mala raja su tvrdokorna, tek ćete da vidite koliko. kada samo pomislim koliko je moj sin puta pao, okliznuo se, ....završio na glavi, nosu, koljenima...user posted image sad se pitam kako ga svaka koščica ne boli.

kod nas ništa specijalno novo. imam osječaj da moja guzara doživljava skok u razvoju, pa neke, već ustaljene norme mjenja.već odavno (sigurno od svojeg 1,5-2. mjeseca) zaspe oko 8-pola9 i ne budi se prije 6-7 sati, međutim u zadnjih 4-5. dana svaku noć jedva izdrži da zaspe oko pola 8-8, spava malo i onda se sva čila i naspavana ustane. sve moguće metode uspavljivanja moram probati , ali ništa dok više ne padne od sna oko 12-pola 1. opet spava super fino, mirno do 6-pola 7-7. tako se dernek ponavlja iz noći u noć, bez ikakvog posebnog razloga. noćas sam je patila i zaspala je teko oko 9. sati, pa se nadam da večeras nećemo imati "ludu zabavu", ali...vidjet ćemo!user posted image
toliko od nas!

Aiša, mamina velika princeza - 1997.
Harun, mamin momak - 2000.
Amna, mala guzara - 21.3.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4941
12.10.2009 23:09:09   
škorpija
Bože snijega, na hajr i na dobrouser posted image . Evo ja maloprije malcu navlačila skafander što smo dobili ljetos da vidim može li mu i vidim taman, super, barem za to ne moram brinutiuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu belmac)
Neposredna veza do poruke: 4942
12.10.2009 23:38:37   
belmac
snijeg pravi, a ja mrvici nemam ni skafander ni toplu zimsku jaknu. moram pod hitno nešto rješavat!user posted image

Aiša, mamina velika princeza - 1997.
Harun, mamin momak - 2000.
Amna, mala guzara - 21.3.2009.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 4943
13.10.2009 5:11:36   
Ella_H
Poz drage mame iako vam se ponekad nejavim
trudim vas se citati...Ammar je danas dobio vakcine
jako je plakao duuuuugo dusa mamina ali sad je bolje
spava mi jos ja cekam da se probudim da ga nahranim pa cu onda na spavanac

sahara
lutko ti padovi ce se desavati ovo ti dolazi od zene koja place s djetetom
kad je bolesno kad prima vakcine itd na mog Haruna kad je imao godinu i po
od bjesa sto sam ja ljubila njegovu malu rodicu pao je televizor onaj teski
i jos ga zatrpao on bio izmedju stola i tv-a meni je srce tad puko mm se kupao
mala ogrebotina samo bila vodili ga na hitnu meni su morali dati inekciju za smirenje
malom nista elhamdulilah i dan danas veliki je klipan pravi hehe
meleci cuvaju djecu vjeruj mi ja sam se uvijerila u to

Ammar kazu ima seborheic dermatitis nista nece da mu prepise
guli mu se iza usiju obrazi ponekad katatrofa neznam vise sta da radim
izgleda mi kao ekcem i Harun je to imao i sad nekad zimi namazem mu kremicom
nekom Desonide 0.5% i ode mu pa cu pokusati i Ammaru tako njihov pedijatar je tip
koji voli puno puno da ceka prije nego sta uradi sto je ponekad frustrirajuce
Ammar isto ima malo vode u lijevom bubregu vidjeli smo danas na ultrazvuku
zanima me sta se radi u Bih po tom pitanju ovi ovdje sve cekaju do zadnjeg
samo molim Boga da nece morati na operaciju jer je to krajnje rjesenje :(

(odgovor članu belmac)
Neposredna veza do poruke: 4944
13.10.2009 8:16:45   
marinčii
pozdrav generaciji!
sahara ljubi malu curicu ,bit će to sve dobro ne brini jaka su naša dječica..
evo moram se i ja malo potužit noćas smo skroz slabo spavali ..zaspo u pola 8 ko obično i probudio se sav uplakan u 9 ,,dojio i opet nekako zaspo i opet u 11 plače .nos mu začepljen ,kašlje..joj i ja sam plakala s njim jedva ga opet nekako uspavala i do 3 ipo spavo ali se vrtio cilu noć .kašljuco ,šmrko..ma užas ..neznam kako to odjednom tako jučer nije bilo ni šmrcanja ni kašlja..neznam jeli može  biti zbog vakcine..

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 4945
13.10.2009 8:43:44   
dady
Jutro drage moje!!!
Pusa za bebane veike i male!!!
Mi smo sinoć super spavali,Dawud zaspao u 21:30 i spavao do 02:30,pa ručkao i onda opet oko 04:00,i onda spavao sve do 08:00!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja se preporodoila,nisam mogla da vjerujem kad sam se probudila da sam naspavana,i da sam se sama probudila,a ne da mr skika nadigla!!!
I sada je jako raspoložen igra se!user posted image

Čak je svoju mamu prvi put zvanično uhvatio za nos!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mami se zanebesalo,al nema veze!!!

DAWUD 20.06.2009.
Mrvica je postala mrvetina!!!
:)))))))))

ZEJD 07.11.2012.
Nova Mrvica :)))

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 4946
13.10.2009 8:56:29   
DM
Marinči, za tu prehladicu i nos koji curi najbolje je da ga dok leži držiš u nekom "podignutijem" položaju(na jastuku npr) i da ga što češće držiš uspravno-tako ćemu što višeslinka iscuriti i biće mu lakše da diše!

Sahara,ja mislim da je to sve OK,javi nam jeste li bile kod doc!
Moj stariji je stalno imao oblogice oko glave(za te čvorugicepomaže i bjelance umućeno sa sapunom za veš)i trakicu preko,tako da kad bi stavili trakicu zbog ušiju svi bi pitali-je li to opet udarac u glavu?!
Ja sam ga jednom,ne vidjevši ga ,dok je još puztao lupila ivicom vrata u glavu, pa sve opet dobro HB!

(odgovor članu dady)
Neposredna veza do poruke: 4947
13.10.2009 9:24:36   
Nunichi
Saharice moja, pa ljubi mi ljepoticu nasu u gjavicu slatku.
Kako ste danas? Kako se ponasa dusa? Ma ja vjerujem da je sve ok, valja nam se svima naviknuti na cinjenicu da ce toga sad biti cesto. Ja sam neki dan Zaru uhvatila u letu, ma ni sama ne znam kako, vec je bila 10 cm od poda, sekundica nepaznje, ma tresla sam se ko prut nakon toga.
Ljubimo vas obje do neba... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 4948
13.10.2009 9:34:54   
Mya_81 RR
Jooooooj, Sahara, ljubi nam curicu punooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma, sve će to biti super user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 4949
13.10.2009 9:38:37   
marinčii
doublemum  hvala na savjetu..stavila sam mu odma jutros kapi sad je malo bolje ne kašlje ali još šmrca i nervozan je..jeo u 6 ipo jutros i evo sad mu probala dat al rasplako se da sam ga morala nosati i evo zaspo je sad ali sigurno neće dugo..mjerila sam mu temperaturu 36 sa 7 na digitalnom sad koliko je točan user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 4950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  196 197 [198] 199 200   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  196 197 [198] 199 200   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *